-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι λίγο άσχετα τα περι "διελυσες μια παραδοσιακή οικογενεια κλπ κλπ.
Το ανέφερα ως αντεπιχείρημα του πως θα μεγαλώσει ένα παιδί έχοντας μονάχα το ένα πρότυπο μέσα στο σπίτι. Δηλαδή πιάστηκα από την περίπτωση σου όπου "διελυσες μια παραδοσιακή οικογένεια" με δύο πρότυπα και επιδίωξες να μεγαλώσεις μόνος σου ένα παιδί προσφέροντας ανατροφή σύμφωνα με το πατρικό πρότυπο και προσπάθησα να βρω μια απάντηση στο επιχείρημα αυτό που αρθρώνεται στον δημόσιο διάλογο. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι μεγάλωσαν με το ένα πρότυπο γονέα στο σπίτι τους. Θα ήθελα να υπάρχουν και τα δύο; Ναι διότι και εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια με τα δύο πρότυπα. Είμαι εγώ επιστήμονας ώστε να εξάγω συμπέρασμα του πως θα μεγαλώσει ένα παιδί με ένα πρότυπο;;; Όχι, οπότε λέω απλώς ότι καταλαβαίνει το φτωχό μου μυαλό.
Εγώ είπα ΧΩΡΊΖΩ
Ποιος θα αναλάβει την ανατροφή του παιδιού? Ο μπαμπάς ή η μαμά?
Ο μπαμπάς ή ο μπαμπάς?
Η μαμά ή η μαμά?
Ο γονέας Α ή ο γονέας Β?Δεν καταλαβαίνω που είναι το κόλλημα σου; Ακόμα και αν είσαι τελείως ενάντια σε όλο αυτό το νομοσχέδιο, ίσως αυτό το κομμάτι ανοίξει παράθυρο και για τα ετερόφυλα ζευγάρια όπου ο πατέρας θα αποκτήσει τις ίδιες πιθανότητες να πάρει την επιμέλεια και ανατροφή του παιδιού παρά το σύνηθες ως τώρα που ήταν μονάχα η μητέρα.
Κι επίσης όλες αυτές οι δίκες (δικαστήρια) θα γίνουν χωρίς προκαταλήψεις 50-50?
Τι να σου πω δεν ξέρω...
Τα του Ταρζάν ήταν αστείο φίλε lap. Κτηνοβασία υπάρχει όμως. Και από άντρες και από γυναίκες. Έχουν ή δεν έχουν δικαίωμα στην ανατροφή παιδιών? Απλά ρώτησα...
Καλά εντάξει, οι μουρλοι είναι παντού γύρω μας. Σε αυτό συμφωνώ. Ο κοσμος έχει σαλεψει, δεν πάει καλά. Δεν ξέρω.... Αλλά υπάρχουν ζόμπι τρελών.
Στα περι γονέα Α και Β
Το γνωρίζω ότι αυτά θα τα συναντάω σε αιτήσεις κλπ.
Να μου επιτρέψεις να έχω ένα σκεπτικισμό τι θα γίνει στη πράξη. Εδώ ήδη βλέπουμ ζευγαρι αντρών να θέλει μόνο αγόρια να υιοθετήσει και αντίστοιχα ζευγάρια γυναικών μόνο κορίτσια.... Έτσι για να κάνω κι εγώ το συνήγορο του διαβόλου!!!Καλά κάνεις, αυτό θέλω, να ανταλλάσσουμε επιχειρήματα. Και εγώ το θέμα αυτό το σκεφτόμουν μονάχα αν το έβλεπα σε κάποια σειρά ή ταινία. Η πρώτη φορά που το είδα ήταν στην σειρά modern family. Δεν σου κρύβω πως ένιωσα μια δυσφορία την πρώτη φορά που είδα με τέτοια οικογένεια. Ήταν κάτι καινούργιο για τα δικά μου γούστα και πρότυπα. Ο καθένας από εμάς έχει άλλες προσλαμβανουσες.
Εγώ στέκομαι περισσότερο στο δικαίωμα των ανθρώπων αυτών και τον αγώνα τους. Εφόσον η επιστήμη έχει αποφανθεί πως οι άνθρωποι αυτοί δεν ζουν σε πλάνη και η επιλογή τους είναι μια φυσική εκδοχή της ανθρώπινης ύπαρξης, τότε μιλάμε για την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα ως ανθρώπινα όντα. -
Άραγε τα γκέυ ζευγάρια με παιδιά, θα τους αγοράσουν ιδιωτικό πτυχίο ή θα πληρώνουν φροντιστήρια σαν τους υπόλοιπους;
-
Όσοι πάντως θέλουν να εμποδίσουν τον Μητσοτάκη να παντρεύει τους γκέηδες, πρέπει να έρθουν σε σύγκρουση, όπως π.χ. έκαναν οι φοιτητές κι εμπόδισαν την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.
Με το να εκφράζουν ταυτόχρονα την απέχθειά τους στην τεκνοθεσια ομοφυλοφίλων και την αγάπη τους στο Μητσοτάκη, δεν θα χουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. -
Από πολιτικής απόψεως είναι εξαιρετικά σημαντικό το ΓΙΑΤΙ ο κούλης επέλεξε να προκαλέσει την παραδοσιακή κομματική του βάση, να διχάσει την ελληνική κοινωνία και να συγκρουστεί με την εκκλησία για ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα που αφορά ελάχιστες 100δες ανθρώπους (τα τελευταία χρόνια υιοθετούνται λιγότερα από 300 παιδιά ΣΥΝΟΛΙΚΑ κατά έτος, ενώ τα σύμφωνα συμβίωσης ομοφύλων είναι λιγότερα από 600).
Γιατί δεν επέλεξε μια άλλη ατζέντα πολύ επωφελέστερη και ουσιαστικότερη κοινωνικά και οικονομικά για να συγκρουστεί με τις παραδεδεγμένες κοινωνικές αντιλήψεις? Όπως πχ η θεσμοθέτηση της ευθανασίας ή της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας σε τερματικούς ασθενείς. Ή την κατοχύρωση του δικαιώματος πάγιας και εκ των προτέρων άρνησης λήψης ιατρικών υπηρεσιών όταν ο ενδιαφερόμενος βρεθεί σε κατάσταση που αδυνατεί ο ίδιος να επιβάλλει την βούληση του (πχ προληπτική άρνηση κάποιου μέσω gov.gr να παραμείνει σε κατάσταση φυτού σε μια ΜΕΘ για περισσότερο από 2 βδομάδες).
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ στέκομαι περισσότερο στο δικαίωμα των ανθρώπων αυτών και τον αγώνα τους. Εφόσον η επιστήμη έχει αποφανθεί πως οι άνθρωποι αυτοί δεν ζουν σε πλάνη και η επιλογή τους είναι μια φυσική εκδοχή της ανθρώπινης ύπαρξης, τότε μιλάμε για την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα ως ανθρώπινα όντα.
Τρίχες.
Συστατικό στοιχείο του γάμου και των προνομίων που απορρέουν από αυτόν είναι η αναπαραγωγική διαδικασία. Ο γάμος δημιουργήθηκε και προστατεύεται ως μηχανισμός παραγωγής των μελλοντικών εργαζόμενων και στρατιωτών - αφού δυνητικά καταλήγει στην συντριπτική πλειοψηφία των περισσότερων ζευγαριών σε τεκνονοποιία.
Άπαξ και αφαιρεθεί η βιολογική βάση της δυνητικής τεκνοποιίας από αυτόν ΚΑΘΕ ειδική ρύθμιση (πχ φορολογικά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά προνόμια κτλ) αποτελεί διακριτική μεταχείριση εναντίον των μη παντρεμένων ενώ καθιστά παντελώς παράλογο τον προσδιορισμό του ως ένθεσμης δυαδικής σχέσης μεταξύ ενηλίκων. Γιατί όχι γάμος των 5 ατόμων? Γιατί όχι γάμος ανηλίκων παρά μόνον με δικαστική απόφαση - εφόσον κάποιος δικαιούται να ψηφίζει στα 17? κτλ κτλ κτλ
Σκοπός της ρύθμισης είναι πέρα από την επίδειξη νεοταξίτικων ευαισθησιών από το κούλη υπό την επιρροή της ομοφυλοφιλικής συντεχνίας των καταχρηστικών δικαιωματιστών και της μικροπολιτικής ατζέντας επικοινωνιακής διαφοροποίησης του από περιπτώσεις τύπου ορμπάν, είναι η ανανοηματοδότηση του θεσμού του γάμου κατά το δοκούν - ένας θεός ξέρει γιατί ...
-
Καλά πρόσεξε τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς γιατί και οι ομοφυλόφυλλοι "θεόμουρλοι" ήταν πριν 100 χρόνια, μη σου πω και λιγότερο. Σε ψυχιάτρους τους πήγαιναν. Δηλαδή είναι κακό να κάνεις σεξ με ένα ζώο? Σεξ είναι, δεν το βασανίζουμε. Αντί να το σφάζουμε να το τρώμε του δίνουμε περισσότερους λόγους ύπαρξης.
Στο διαζύγιο δεν έχω πρόβλημα. Αυτό θα ήταν όνειρο για πολλούς άντρες, να μπορούν να διεκδικούν στα ίσα την ανατροφή των παιδιών τους. Σκεψου όμως την ειρωνία. Τόσα χρόνια δεν τολμούσες καν να μιλήσεις για αυτό το θέμα.
"Το παιδί πάει με τη ΜΑΜΑ του" Έτσι απλά
Τώρα? Θα το δεχτούν αυτό ομως οι γυναίκες? Λες να μην αλλάξει τίποτα για τα ετεροφυλλόφυλα αλλά να αλλάξει για τα ομόφυλλα? -
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από πολιτικής απόψεως είναι εξαιρετικά σημαντικό το ΓΙΑΤΙ ο κούλης επέλεξε να προκαλέσει την παραδοσιακή κομματική του βάση, να διχάσει την ελληνική κοινωνία και να συγκρουστεί με την εκκλησία για ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα που αφορά ελάχιστες 100δες ανθρώπους (τα τελευταία χρόνια υιοθετούνται λιγότερα από 300 παιδιά ΣΥΝΟΛΙΚΑ κατά έτος, ενώ τα σύμφωνα συμβίωσης ομοφύλων είναι λιγότερα από 600).
Γιατί δεν επέλεξε μια άλλη ατζέντα πολλή επωφελέστερη και ουσιαστικότερη κοινωνικά και οικονομικά για να συγκρουστεί με τις παραδεδεγμένες κοινωνικές αντιλήψεις? Όπως πχ η θεσμοθέτηση της ευθανασίας ή της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας σε τερματικούς ασθενείς. Ή την κατοχύρωση του δικαιώματος πάγιας και εκ των προτέρων άρνησης λήψης ιατρικών υπηρεσιών όταν ο ενδιαφερόμενος βρεθεί σε κατάσταση που αδυνατεί ο ίδιος να επιβάλλει την βούληση του (πχ προληπτική άρνηση κάποιου μέσω gov.gr να παραμείνει σε κατάσταση φυτού σε μια ΜΕΘ για περισσότερο από 2 βδομάδες).
Γιατί με βάση αυτά τα θέματα που αναφέρεις η κουβέντα πάει πολύ πιο εύκολα σε σοβαρό επίπεδο!!!
Τώρα μένει στο επίπεδο η πουστ@ρ@ θέλει και παιδί! Ούτε οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι συνολικά δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα αιτήματά τους σε αυτόν τον τομέα!
Τώρα κανένας δεν ασχολείται με τους αγώνες των φοιτητών, κάποιοι νομίζουν ότι δεν γίνονται καν! -
Τρίχες
Κάνεις άλματα λογικής στην βάση υποθέσεων. Αυτη η συνθήκη θα ίσχυε εάν η πλειοψηφία του πληθυσμού ήταν ομοφυλόφιλοι.
Εφόσον στατιστικά, κοινωνικά και επιστημονικά ο κοινωνικός πληθυσμός που επιζητά δικαιώματα αποτελεί ισχνή μειοψηφία επί τον συνολικό πληθυσμό τότε το πρόβλημα που σκιαγραφείται δεν υφίστατο. Είναι ένα υποθετικό σχήμα υπερβολής.
(άκουγα μια συνέντευξη μιας ομοφυλης Ελληνίδας που ζει στην Ισπανια με τη γυναίκα της και τα δύο παιδιά τους όπου ανέφερε πως από το 2005 που ψηφίστηκε ότι πάει να γίνει και εδώ μετά 20 έτη το 3% των γάμων ετησίως είναι από ομόφυλα ζευγάρια και πολλοί εξ αυτών ειναι αλλοδαποί, οπότε το πραγματικό νούμερο είναι μικρότερο ενώ το υπόλοιπο 97% από ετερόφυλα)
Εκείνη την ώρα που είπε το 3% έναντι του 97% θυμήθηκα τα δικαιώματα του γάτου επί του συνόλου του πολιτικού φάσματος.
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά πρόσεξε τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς γιατί και οι ομοφυλόφυλλοι "θεόμουρλοι" ήταν πριν 100 χρόνια, μη σου πω και λιγότερο. Σε ψυχιάτρους τους πήγαιναν. Δηλαδή είναι κακό να κάνεις σεξ με ένα ζώο? Σεξ είναι, δεν το βασανίζουμε. Αντί να το σφάζουμε να το τρώμε του δίνουμε περισσότερους λόγους ύπαρξης.
Στο διαζύγιο δεν έχω πρόβλημα. Αυτό θα ήταν όνειρο για πολλούς άντρες, να μπορούν να διεκδικούν στα ίσα την ανατροφή των παιδιών τους. Σκεψου όμως την ειρωνία. Τόσα χρόνια δεν τολμούσες καν να μιλήσεις για αυτό το θέμα.
"Το παιδί πάει με τη ΜΑΜΑ του" Έτσι απλά
Τώρα? Θα το δεχτούν αυτό ομως οι γυναίκες? Λες να μην αλλάξει τίποτα για τα ετεροφυλλόφυλα αλλά να αλλάξει για τα ομόφυλλα?Είδες καμιά ανακοίνωση των φεμιναζί επί τους ζητήματος της παρένθετης μητέρας? Οι τύπισσες που ξεσηκώνονται με το παραμικρό επειδή "η γυναίκα δεν είναι αναπαραγωγική μηχανή" γιατί δεν παίρνουν θέση επισήμως και θορυβωδώς κατά της προφανούς δοσοληψίας που υποκρύπτεται στην συγκεκριμένη περίπτωση?
Η απάντηση προφανής. ΔΕΝ αναζητούν ισότητα - αναζητούν κυριαρχία και εκδίκηση κατά των απανταχού αρσενικών ετερόφυλων για την προβληματική σχέση με τους πατεράδες τους και επιμένουν στην επιβολή ενός ιδιότυπου μονολιθικού πολιτισμικού μαρξισμού στους θύλακες που ελέγχουν.
Είναι ο ίδιος λόγος που η συντεχνία των φεμιναζί θέτει ζήτημα ποσόστοσης πχ στα ανώτατα διοικητικά κλιμάκια των εταιριών ΑΛΛΑ ΟΧΙ στις γραμμές παραγωγής των ίδιων εταιριών. Είναι ο ίδιο λόγος που μιλάνε για ανδροκρατούμενα επαγγέλματα και διακρίσεις αποσιωπώντας το γεγονός ότι δύο από του βασικούς κοινωνικούς πυλώνες, αυτός της δικαστικής εξουσίας και της εκπαίδευσης, γυναικοκρατούνται στην Ελλάδα (συχνά με ποσοστά πολύ πάνω του 70% κατά βαθμίδα).
-
@argyn
Μιας και μπερδεύεις και μαρξισμό σε αυτήν την σαλάτα;Τι άποψη έχεις για τους κομμουνιστές που κάνουν παιδιά και τα ανατρέφουν;;
Λες να γίνουν πολλοί;
-
Μιας και μιλησες για δημιουργία στρατού. Δεν ξέρω τι ύψος έχεις και τι σωματική ρωμη.
Να σου πω το 3-5% του πληθυσμού των ανδρών είναι γύρω στο 1,55-160. Αν ο εχθρός είναι 1,85 και δυνατός.Να αφήσουμε να πολλαπλασιαστούν το κομμάτι του πληθυσμού αυτού ή θα έχουμε θέμα σε περίπτωση πολέμου και μάχης σώμα με σώμα;;;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@argyn
Μιας και μπερδεύεις και μαρξισμό σε αυτήν την σαλάτα;Τι άποψη έχεις για τους κομμουνιστές που κάνουν παιδιά και τα ανατρέφουν;;
Λες να γίνουν πολλοί;
lap σορρυ που το γράφω έτσι, αλλά επειδή λόγω επαγγελματικού αντικειμένου έχω κάμποσο πάρε δώσε με τον αμερικανικό ακαδημαϊκό χώρο δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου αν σου διηγηθώ ιστορίες από το τι συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ σε κάμποσα από τα εκεί κολλέγια.
πχ Το να πεις μιλώντας με μειονοτικό (πχ μαύρο ή ισπανόφωνο) "οι ΗΠΑ είναι η χώρα των μεγάλων ευκαιριών" θεωρείται δυνητικά, και αν καταγγελθεί ως τέτοια, ρατσιστική μικροεπιθετικότητα και κακοποιητικός λόγος που οδηγεί σε πειθαρχικές κυρώσεις.
Γιατί?
Διότι ο μαύρος συμφοιτητής σου (ασχέτως αν προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια αστών) θεωρείται εξ ορισμού εκπρόσωπος ευάλωτης ομάδας συνεπώς η δήλωση "οι ΗΠΑ είναι η χώρα των μεγάλων ευκαιριών" αντιμετωπίζεται ως εκ των πραγμάτων ισοδύναμη του "η φυλετική μειονοτική ευάλωτη ομάδα που ανήκεις ήταν και παραμένει περιθωριοποιημένη διότι είτε επέλεξε να μην αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της δόθηκαν από την χώρα είτε αδυνατούσε να το κάνει καθότι είναι πλειοψηφικά ψυχοδιανοητικά ανεπαρκής - άρα δικαίως πάσχει".
Ο πολιτιστικός μαρξισμός και τα identity politics είναι η κυρίαρχη ιδεολογία στην αμερικανική ακαδημαϊκή κοινότητα - κάτι που το επιτελείο μητσοτάκη απλά αντιγράφει κόπυ πάστε στο ελαδιστάν στα πλαίσια του νεοταξίτικου οράματος των αμερικάνων "δημοκρατικών".
-
Η φάση είναι " ψωμάκι δεν έχει η κλούρα μας , νινάκι θέλει η @ουτσούλα μας" ......
Στην πράξη βέβαια , σήμερα , το θέμα είναι ταξικό , καθώς ένας οικονομοιμένος ομοφυλόφιλος μπορεί να τεκνοθετήσει ( τεκνοποιήσει;;;; ) μέσα από μία ημιδιαφανής διαδικασία, ενώ ένας φτωχός ομοφυλόφιλος θα παραμείνει αδερφή και όχι gay .
Παρόμοια , μία ευκατάστατη κυρία, μπορεί να βρεθεί με υιοθετημένο τέκνο , όταν πλέον θα έχει παρέλθει ο φυσικός της κύκλος να τεκνοποιήσει , ενώ ένα απλό καθημερινό ζευγάρι θα μπεί σε μία ατελείωτη διαδικασία για υιοθεσία.
Υποκρισία , το λιγότερο , τα δύο παραπάνω παραδείγματα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα , αν το χαρτί γράφει γονέας 1 και 2 , γραφειοκρατικές μπαρούφες. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε με την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων.
Πρόβλημα έχω με την ταξικότητα της τεκνοποίησης, ανεξαρτήτου φύλου , με το ότι η διαδικασία της εξωσωματικής είναι πανάκριβη, με το ότι η ασφαλιστική κάλυψη επί του θέματος είναι απειροελάχιστη, με το ότι οι δημόσιες δομές για τη διαδικασία είναι ελάχιστες και θέλουν και εκεί το φακελάκι τους και γενικότερα η όλη διαδικασία είναι μία "βαριά" πλέον βιομηχανία.
-
Καταρχήν φαίνεται από χιλιόμετρα πως είσαι πολύ μορφωμένος άνθρωπος. Η χρήση της γλώσσας κατά την γραφή σου είναι εντυπωσιακή, σχεδόν μυθιστορηματική. Αντιθέτως, η δική μου πάσχει από δυσλεξία και ακανόνιστο συντακτικό. Το καταλαβαίνω όταν τα διαβάζω, ουχί όταν τα γράφω. Τι αν κάνω έχω παράξενο εγκέφαλο.
Συνεπώς, σε θεωρώ υπερβολικά ευφυή άνθρωπο, και μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν σηκώνεις άμυνες στις περιπτωσιολογιες που τίθονται ως κανόνας παραθέτοντας τες με τη μορφή επιχειρήματος.
Οκ κάνουν υποθετικά άλματα συμπερασμάτων οι φοιτητές εκεί πέρα. Οκ, ζουν στην εποχή του ανωτάτου σημείου του εκκρεμούς, αλλά στον πυρήνα όλων αυτών υπάρχει πνιγμένη κραυγή που λέει "Ως εδώ"!
Αυτό, φυσικά παρασέρνει και διάφορους τυχαρπαστους που προβάλουν κάθε τι τρελό που σκέφτονται. Δεν αντιλέγω σε αυτό.
Το βασικό όμως είναι το εξής.
Στην βάση της επιστήμης, εδώ και 40 έτη αν δεν κάνω λάθος έχει βγει πόρισμα πως αυτοί οι άνθρωποι είναι μια τρίτη εκδοχή των δύο φύλων. Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν αναγνωρίζονται ως ανθρώπινα όντα. Εφόσον η απάντηση είναι προφανής και η φύση τους είναι θέμα γέννησης όπως ακριβώς ένας ξανθός, ένας μαύρος, ενός κοντός ,ένας ψηλός τότε το πράγμα έχει μια και μοναδική λύση και είναι προφανής.
-
@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γιατί με βάση αυτά τα θέματα που αναφέρεις η κουβέντα πάει πολύ πιο εύκολα σε σοβαρό επίπεδο!!!
Τώρα μένει στο επίπεδο η πουστ@ρ@ θέλει και παιδί! Ούτε οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι συνολικά δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα αιτήματά τους σε αυτόν τον τομέα!
Τώρα κανένας δεν ασχολείται με τους αγώνες των φοιτητών, κάποιοι νομίζουν ότι δεν γίνονται καν!Περισσότερες ευκαιρίες στερείται και περισσότερες αποκλεισμούς υφίσταται ο λεφτάς ομοφυλόφιλος, η γυναίκα κόρη εφοπλιστή, ή ο ετεροφυλόφιλος πιστός χριστιανός άντρας που δουλεύει σε εκδοτικό οίκο (ακόμα και εαν ΔΕΝ είναι μπατίρης)? Αλήθεια πόσοι πιστοί χριστιανοί ετεροφυλόφιλοι δεξιοί έχουν προσληφθεί στην lifo.gr ή συνεργάζονται με το ίδρυμα Ονάση και το ίδρυμα Νιάρχου?
Κάθε τι που βλέπεις γύρω σου να προμοτάρετε ως συμπεριληπτικός προοδευτισμός κατατείνει στην μαλθακοποίηση, την αυτολογοκρισία και την μεγιστοποίηση της εξάρτησης από κάποιον "μεγάλο αδελφό" στα πλαίσια ενός κρατικά ελεγχόμενου επιστημονισμού που μπορεί ανά πάσα στιγμή, αν αυτό απαιτηθεί, υπό την σημαία της επιστημοσύνης του, να ξεπατώσει κάθε εστία κοινωνικής αντίστασης.
Το ΚΚΕ είναι πιθανά, λόγω τεράστιου ιστορικού βάθους και εμπειρίας, το μόνο που αντιλαμβάνεται τον σε εξέλιξη μετασχηματισμό - όμως και αυτό ακόμα ελάχιστα μπορεί να πει δημοσίως. Και δεν το γράφω τυχαία αυτό. Πιθανόν ο @gatoz ή ο @civil357 αν έχουν εκ των έσω πληροφόρηση θεωρώ ότι θα μπορούσαν να γράψουν ένα-δυο πράγματα παραπάνω επ αυτού.
-
Τι έπαθε ο κακομοίρης στην Β. Ελλάδα με τον καιρό...
"Χθες όλη νύχτα χιόνιζε. Και σήμερα εγώ...
8:00 Έφτιαξα χιονάνθρωπο.
8:10 Ήρθε η γειτόνισσα φεμινίστρια και με ρώτησε γιατί δεν έφτιαξα και μια χιονογυναίκα.
8:15 Έφτιαξα και γυναίκα από χιόνι.
8:17 Ο άλλος γείτονας παραπονέθηκε πως η χιονογυναίκα έχει πολύ μεγάλα στήθη και προβάλει λάθος πρότυπο.
8:20 Γκέι-ζευγάρι από απέναντι φώναζαν πως οι χιονάνθρωποι θα έπρεπε να είναι δυο άνδρες διότι νιώθουν μειονεκτικά.
8:22 Τρανς που μένει στο τέλος του δρόμου με ρώτησε γιατί δεν έφτιαξα δυο χιονοσώματα με αφαιρούμενα μέλη.
8:25 Οι βίγκαν από άλλο τέλος του δρόμου είπαν πως το καρότο είναι η διατροφή τους και δεν επιτρέπουν να χρησιμοποιείται σαν μέρος του χιονάνθρωπου.
8:28 Μαύροι με αποκαλούν ρατσιστή διότι ο χιονάνθρωπος είναι λευκός.
8:31 Ο μουσουλμάνος από απέναντι απαιτεί να καλύψω την χιονογυναίκα με σεντόνι.
8:40 Ήρθε αστυνομία και είπαν πως κάποιος ένιωσε προσβεβλημένος και με κατήγγειλε.
8:42 Ήρθε πάλι η φεμινίστρια και απαίτησε να αφαιρέσω την σκούπα από τη χιονογυναίκα, διότι συμβολίζει την αστική οικογενειακή της σκλαβιά.
8:43 Ήρθε ο πρόεδρος του συλλόγου για την ισότητα και με απείλησε με μηνύσεις.
8:45 Με δείχνουν σε όλες τις τοπικές ειδήσεις όπου με ρώτησαν αν ξέρω διαφορά μεταξύ χιονανθρώπου και χιονογυναίκας. Απάντησα «Χιονόμπαλες». Με αποκαλούν «καταραμένο φασίστα και σεξιστή».
9:00 Είμαι πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια σαν τρομοκράτης, ρατσιστής, ομοφοβικός,
εγκληματίας και με κατηγορούν για δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων με
αφορμή την κακοκαιρία.
9:10 Με ανακρίνουν για να ανακαλύψουν αν λειτουργούσα μόνος μου η αν έχω συνεργάτες. Κοινωνικοί λειτουργοί πήραν τα παιδιά μου.
9:29 Στον δρόμο περνάει όχλος με πυρσούς από εκείνους που έχω προσβάλλει. Απαιτούν τον αποκεφαλισμό μου.
9.30 Αποφάσισα να μην ξανακάνω χιονάνθρωπο."
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι έπαθε ο κακομοίρης στην Β. Ελλάδα με τον καιρό...
"Χθες όλη νύχτα χιόνιζε. Και σήμερα εγώ...
8:00 Έφτιαξα χιονάνθρωπο.
8:10 Ήρθε η γειτόνισσα φεμινίστρια και με ρώτησε γιατί δεν έφτιαξα και μια χιονογυναίκα.
8:15 Έφτιαξα και γυναίκα από χιόνι.
8:17 Ο άλλος γείτονας παραπονέθηκε πως η χιονογυναίκα έχει πολύ μεγάλα στήθη και προβάλει λάθος πρότυπο.
8:20 Γκέι-ζευγάρι από απέναντι φώναζαν πως οι χιονάνθρωποι θα έπρεπε να είναι δυο άνδρες διότι νιώθουν μειονεκτικά.
8:22 Τρανς που μένει στο τέλος του δρόμου με ρώτησε γιατί δεν έφτιαξα δυο χιονοσώματα με αφαιρούμενα μέλη.
8:25 Οι βίγκαν από άλλο τέλος του δρόμου είπαν πως το καρότο είναι η διατροφή τους και δεν επιτρέπουν να χρησιμοποιείται σαν μέρος του χιονάνθρωπου.
8:28 Μαύροι με αποκαλούν ρατσιστή διότι ο χιονάνθρωπος είναι λευκός.
8:31 Ο μουσουλμάνος από απέναντι απαιτεί να καλύψω την χιονογυναίκα με σεντόνι.
8:40 Ήρθε αστυνομία και είπαν πως κάποιος ένιωσε προσβεβλημένος και με κατήγγειλε.
8:42 Ήρθε πάλι η φεμινίστρια και απαίτησε να αφαιρέσω την σκούπα από τη χιονογυναίκα, διότι συμβολίζει την αστική οικογενειακή της σκλαβιά.
8:43 Ήρθε ο πρόεδρος του συλλόγου για την ισότητα και με απείλησε με μηνύσεις.
8:45 Με δείχνουν σε όλες τις τοπικές ειδήσεις όπου με ρώτησαν αν ξέρω διαφορά μεταξύ χιονανθρώπου και χιονογυναίκας. Απάντησα «Χιονόμπαλες». Με αποκαλούν «καταραμένο φασίστα και σεξιστή».
9:00 Είμαι πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια σαν τρομοκράτης, ρατσιστής, ομοφοβικός,
εγκληματίας και με κατηγορούν για δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων με
αφορμή την κακοκαιρία.
9:10 Με ανακρίνουν για να ανακαλύψουν αν λειτουργούσα μόνος μου η αν έχω συνεργάτες. Κοινωνικοί λειτουργοί πήραν τα παιδιά μου.
9:29 Στον δρόμο περνάει όχλος με πυρσούς από εκείνους που έχω προσβάλλει. Απαιτούν τον αποκεφαλισμό μου.
9.30 Αποφάσισα να μην ξανακάνω χιονάνθρωπο."
Πολύ άργησες να πάρεις απόφαση!!!
-
Εγώ είμαι στην νότια Ελλάδα και δεν έχει χιόνι...
Οπότε δεν χρειάστηκε να αποφασίσω κάτι...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ είμαι στην νότια Ελλάδα και δεν έχει χιόνι...
Οπότε δεν χρειάστηκε να αποφασίσω κάτι...
Αυτός άργησε τότε!!!
-
@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τώρα κανένας δεν ασχολείται με τους αγώνες των φοιτητών, κάποιοι νομίζουν ότι δεν γίνονται καν!Περισσότερες ευκαιρίες στερείται και περισσότερες αποκλεισμούς υφίσταται ο λεφτάς ομοφυλόφιλος, η γυναίκα κόρη εφοπλιστή, ή ο ετεροφυλόφιλος πιστός χριστιανός άντρας που δουλεύει σε εκδοτικό οίκο (ακόμα και εαν ΔΕΝ είναι μπατίρης)? Αλήθεια πόσοι πιστοί χριστιανοί ετεροφυλόφιλοι δεξιοί έχουν προσληφθεί στην lifo.gr ή συνεργάζονται με το ίδρυμα Ονάση και το ίδρυμα Νιάρχου?
Κάθε τι που βλέπεις γύρω σου να προμοτάρετε ως συμπεριληπτικός προοδευτισμός κατατείνει στην μαλθακοποίηση, την αυτολογοκρισία και την μεγιστοποίηση της εξάρτησης από κάποιον "μεγάλο αδελφό" στα πλαίσια ενός κρατικά ελεγχόμενου επιστημονισμού που μπορεί ανά πάσα στιγμή, αν αυτό απαιτηθεί, υπό την σημαία της επιστημοσύνης του, να ξεπατώσει κάθε εστία κοινωνικής αντίστασης.
Το ΚΚΕ είναι πιθανά, λόγω τεράστιου ιστορικού βάθους και εμπειρίας, το μόνο που αντιλαμβάνεται τον σε εξέλιξη μετασχηματισμό - όμως και αυτό ακόμα ελάχιστα μπορεί να πει δημοσίως. Και δεν το γράφω τυχαία αυτό. Πιθανόν ο @gatoz ή ο @civil357 αν έχουν εκ των έσω πληροφόρηση θεωρώ ότι θα μπορούσαν να γράψουν ένα-δυο πράγματα παραπάνω επ αυτού.
και μονο που εχει γιγαντωθει μια τετοιου ειδους κουβεντα ξεσηκωνοντας τους γουαναμπήδες απελευθερωτες του πρωκτολογικου περιεχομενου να νοιωσουν εμπαναστατες του qwerty, εχει προφανως τη σημασια του: τραβαει επι του παρόντος το ματι απο τα σοβαρα συμβάντα, οπως ειναι τα πράιβατ κόλετζ για τα ματσο βλακόπουλα και εν δυναμει σπρωχνει προς συγκεκριμενες συμπεριφορες που διαστρεφουν τους κοινωνικους αγωνες απο την πολιτικη διεκδικηση σε θεματα ανευ ουσιαστικης αξιας και μονο για μασουλημα ηλιθιων γιδιων. το κκε ασχολειται μιλωντας και παλι ξεκαθαρα και οσο χρειαζεται, τα μπουλσιτ που ακουω και εδω ειναι απο το κοπαδι αναμνησιακων πασοκογλυφτων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2