-
Αν όντως ο λόγος ακύρωσης είναι αυτά που είπε ο Κούλης για τα μάρμαρα, μάλλον σωστά τα είπε και θίχτηκε ο απωανατολίτης καποτής.
-
Μια χαρά τα είπε ο Κούλης μα το πρόβλημα παίζει να είναι άλλο. Ακούγεται ότι οι Άγγλοι μπορεί να σπρώξουν 40 eurofighter στον Τούρκο. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα αεροσκάφος εφάμιλλο και ίσως καλύτερο στα σημεία από το Rafal. Αυτό θα δημιουργήσει αλλαγή στις ισορροπίες στο Αιγαίο αλλά και την Αν. Μεσόγειο. Ακόμη και το Ισραήλ δυνητικά θα είχε πρόβλημα με μια τέτοια εξέλιξη.
-
Ρε τον Σουνακ, δεν του το πάνε ότι τον Κυργιάκο τον χειροκροτουν όρθιοι στο Καπιτωλιο;
Δεν αποκλείεται να τον ζηλεύει γιατί είναι πιο ωραίος γκομενος.
Μπράβο στον Κυργιάκο μας που του τριξε τα δόντια. -
Να μην έχουμε τον Αλέξη ρε γαμωτο να του τρίψει το google translate στα μούτρα.......
Τουλάχιστον ο παρακάτω έχει λίγο νιονιό να αντιληφθεί κάποια πράγματα....
-
Θα μαλλιοτραβηχτούν ποιος θα επαναπατρίσει πρώτος τα ελγίνια μάρμαρα.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να μην έχουμε τον Αλέξη ρε γαμωτο να του τρίψει το google translate στα μούτρα.......
Τουλάχιστον ο παρακάτω έχει λίγο νιονιό να αντιληφθεί κάποια πράγματα....
Πολλή σωστή η τοποθέτηση του Κασελακη.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ελγίνια μάρμαρα
Δεν είναι μάρμαρα, είναι γλυπτά. Είναι έργα τέχνης
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ελγίνια μάρμαρα
Δεν είναι μάρμαρα, είναι γλυπτά. Είναι έργα τέχνης
Είναι μαρμάρινα γλυπτά, εκεί θα τα χαλάσουμε; το πρόβλημα είναι ότι τα θεωρούν ...Ελγίνια.
-
Εγώ έκρινα το ουσιαστικό, τον επιθετικό προσδιορισμό μπορείς να τον αλλάξεις όπως θέλεις. Το ουσιαστικό είναι θέμα αντικειμενικής παρατήρησης
-
Μπορεί να τον έπιασε κάνα χέσιμο το Σουνάκ και να μην είχε κουράγιο να σηκωθεί, μην είμαστε συνομωσιολόγοι! Τη μια ώρα τρως ένα Τίκα Μασάλα πικάντικο, και την άλλη φιλοτεχνείς μια σύγχρονη έκδοση των έργων του Jackson Pollock σε πορσελάνινο καμβά. Been there, done that που λένε και οι φίλοι μας οι αγγλόφωνοι.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως επειδή οι πολιτικοί είναι άεργοι, η μη επανεκλογή τους, τους επιφέρει μεγάλη ζημιά.
Ναι καλά....χαχαχα!!
- Έχουν βουλευτική σύνταξη και μάλιστα τόσο μεγάλη που δεν θα δεις ποτέ εσύ και εγώ!
- Έχουν κάνει τα κουμάντα τους από μίζες κλπ.
- Επαγγέλονται άλλα πράγματα μετά ή το παίζουν σύμβουλοι
- Συνήθως προέρχονται από πλούσια οικογένεια
Οπότε χέστηκαν για τις Ευρωεκλογές.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχουν βουλευτική σύνταξη και μάλιστα τόσο μεγάλη που δεν θα δεις ποτέ εσύ και εγώ!
Έχω την αίσθηση πως άλλαξε το νομοσχέδιο για τη σύνταξή τους. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως επειδή οι πολιτικοί είναι άεργοι, η μη επανεκλογή τους, τους επιφέρει μεγάλη ζημιά.
Ναι καλά....χαχαχα!!
- Έχουν βουλευτική σύνταξη και μάλιστα τόσο μεγάλη που δεν θα δεις ποτέ εσύ και εγώ!
- Έχουν κάνει τα κουμάντα τους από μίζες κλπ.
- Επαγγέλονται άλλα πράγματα μετά ή το παίζουν σύμβουλοι
- Συνήθως προέρχονται από πλούσια οικογένεια
Οπότε χέστηκαν για τις Ευρωεκλογές.
- Έχουν διορίσει/εξυπηρετησει πολύ κόσμο (αυτοί και το σόι τους) και μεγαλοκαρχαριες, οπότε δεν ξεπαλουκωνονται εύκολα (βλέπε Καραμανλής, Μητσοτάκης κλπ).
-
Δεν μιλάω για τους μεγάλους. Θα πρέπει να το ψηφίσουν οι μικροί βουλευτές το νομοσχέδιο και αυτούς τους τσούζει η επανεκλογή...
-
Δεν μιλάω για τους μεγάλους. Θα πρέπει να το ψηφίσουν οι μικροί βουλευτές το νομοσχέδιο και αυτούς τους τσούζει η επανεκλογή...
Χέστηκαν και αυτοί, αφού οι Ευρωεκλογές δεν τους αφορούν.
-
Αφού τα κάστρα δεν πέφτουν,
δεν τους σκιαζει φοβερά καμιά. -
Μια χαρά ο εθνικός μας αερομεταφορέας.
Και επιτέλους μιλάνε ανοιχτά για το πρόβλημα με τις μηχανές (μου το είχε πει πριν 2 χρόνια ο κουμπάρος μου που ειναι μηχανικός αεροσκαφών) - συνεχώς σβήνουν οι κινητήρες εν πτήσει, απλά δεν μας το λένε και ευτυχώς δεν έχει γίνει κάποιο ατύχημα. Μεγάλο πρόβλημα και λάθος της Aegean που τα πήρε με PW για να γλυτώσει 5-6 μύρια ανά αεροπλάνο.
-
Συγγνώμη, σβήνουν κινητήρες εν γνώσει τους τόσο καιρό στη διάρκεια πτήσης, και δεν είχε κανένας τα μπαλάκια να βγει να πεί κάτι; Ο μισθουλάκος να πέφτει και όλα καλά; Αν τύχει να πέσει και κάνα αεροπλάνο κλάιν, αρκεί να πέφτει παράλληλα και το χαρτί; Είμαστε σοβαροί;
-
Καλά δεν φταίει η εταιρεία. Είναι κατασκευαστικό πρόβλημα μιας μεγάλης εταιρείας κινητήρων.
Για αυτό και το λέει και η ίδια.
-
Kαι? Τώρα θα είμαι ήσυχος επειδή είναι άλλου το πρόβλημα????
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2