-
-
Περαστικα ευχομαι στον Μητσάρα.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι λοιποί, που αυτο-ονομάζονται αριστεροί, απλώς ψάχνουν τρόπους να ζουν καλύτερα με τα λεφτά των άλλων.
Ταινιάρα!!!
"OTHER PEOPLE'S MONEY"
Όταν η τέχνη μιμείται την πραγματικότητα... -
'Βγήκε και δεν βγήκε' ο Μεγάλος Περίδρομος αλλά έχει άλλη αξία όταν παίζει SimCity ένας άριστος και όχι ένα κομμούνι με τα λεφτά του κάθε καθώς πρέπει οικογενειάρχη!
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες στην Ελλάδα υποστελεχωμένες είναι. Αφού το λένε οι ίδιες, το λένε τα ΜΜΕ και το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Το Δημόσιο είναι αναποτελεσματικό, επειδή είναι υποστελεχωμένο.
Νομίζω άκουσα 1.200 πυροσβέστες θα προσλάβει άμεσα ο Κυριάκος. Τρελό πάρτυ και με τις ευλογίες του λαού.
Γιατί εννοείται αν είχαμε 4-5.000 πυροσβέστες ακόμα θα είχε σβήσει τώρα η φωτιά στον Έβρο. Τι όχι?
Ωρε ρουσφετακια που θα γίνουν πάλι!
Νομίζω κάποτε αυτά τα κενά καλύπτονταν από τους εποχιακούς πυροσβέστες , επίσης θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν περισσότερο οι εθελοντές με κάποιες δαπάνες για εξοπλισμό προς αυτούς και κάποια ίσως προνόμια-ανταλλαγματα λόγω της προσφοράς τους.
Το κλειδί είναι η αξιοποίηση και η ορθή διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων συνδιάζοντας τους με προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογικές λύσεις.
Ειδικά στην αστυνομία ενώ αν δεν κάνω λαθος έχουμε από τον μεγαλύτερο αριθμό ένστολων κατά Μ.Ο η αποτελεσματικότητα τους είναι τραγική!
Που είναι η τροχαία τα τελευταία χρόνια;
Μέχρι και οι κοντρακηδες ξαναξεφυτρωσαν στην παραλιακή, τα τροχαία ατυχήματα εντός πόλης όπως γράφει και το άρθρο παραπάνω έχουν ξεφύγει λόγω παραβιάσεων του ορίου ταχύτητας και των φαναριών αφού δεν υπάρχει κανένας φόβος για πρόστιμα από ελέγχους και μπλόκα.
Με τα κινητά έχετε παρατηρήσει τι γίνεται, όλοι με ένα κινητό στο χέρι τα τελευταία χρόνια είναι ενώ κάποτε θυμάμαι ήταν απίστευτη αντικοινωνική συμπεριφορά και υπήρχε τεράστιος φόβος!Για κάμερες και αυτόματα ραντάρ έχετε ακούσει τίποτα τα τελευταία 10 χρόνια;
Λες και το σαμποτάρουν οι ίδιοι μην τυχόν και χάσουν τη δουλειά τους , τέτοια σιωπή !
Δεν αξίζει σαν επενδυση παντού που είναι και πολύ πιο φθηνή από τις προσλήψεις και την δέσμευση αστυνομικών σε μπλόκα , και κυρίως πολύ περισσότερο αποτελεσματική;;; -
Καμαρώνουν στην τηλεόραση, που όπως λένε "ανθεί η οικοδομική δραστηριότητα" και κατά 70% οι αγοραστές/ιδιοκτήτες είναι Βούλγαροι, Σκοπιανοί και τελευταία και Αλβανοί.
Και μεις θα αγοράσουμε ραφαλ, να τους φυλάμε τα εξοχικά απ τους Τούρκους...
Θα τη βλέπουν πως γίνεται τη Μακονία μας, οι απάτριδες Διεθνιστές αριστερούληδες, και θα τρίβουν τα χέρια τους. -
Με αστυνομικούς κυκλοφορούσε ο Κασσελάκης, ζήτησε και για τον σύντροφό του -Παραιτήθηκε της φρουράς μετά τις αποκαλύψεις
https://www.iefimerida.gr/politiki/astynomiki-froyra-gia-idio-kai-syntrofo-zitise-kaselakis
-
Και μας ενδιαφέρει γιατί;
Τουλάχιστον αυτός έβαλε το χέρι στην τσέπη, δεν αντιλαμβάνεται το κράτος ως τσιφλίκι του όπως κάνουν οι "πατριώτες".
-
Ούτως ή άλλως προβλέπεται λένε στο δελτίο ειδήσεων από το νόμο σε εκτος έδρας να πληρώνει ο προστατευόμενος τα έξοδα διαμονής της ασφάλειας του.
Το θέμα είναι πως όντως δεν μας ενδιαφέρει. Εφόσον έκριναν οι αρμόδιες υπηρεσίες κάποιον λόγο θα είχαν.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και μας ενδιαφέρει γιατί;
Τουλάχιστον αυτός έβαλε το χέρι στην τσέπη, δεν αντιλαμβάνεται το κράτος ως τσιφλίκι του όπως κάνουν οι "πατριώτες".
όχι μας ενδιαφέρουν οι βίλες στην Χαλκιδική.
αμ πως. -
Γιατί είπα εγώ πως μας ενδιαφέρουν; Καλά κανουν και αγοράζουν εφόσον έχουν λεφτά, δεν απαγορεύεται.
Το μόνο που συμβαίνει όμως είναι η κατάρρευση του αφηγήματος περι "ανάπτυξης", εκτός αν θεωρούμε πχ. τις αγορές από Άραβες, Κινέζους και Ρώσους για καμιά golden visa ή ξέπλυμα ανάπτυξη οπου οκ έχουμε άλλο ορισμό.
-
Γιατί είπα εγώ πως μας ενδιαφέρουν; Καλά κανουν και αγοράζουν εφόσον έχουν λεφτά, δεν απαγορεύεται
Ιιιιιιιεεεεεπ!!!!! Τι λες κομμουνιστής άνθρωπος; Διαβάζεις τι λες;
-
Γιατί είπα εγώ πως μας ενδιαφέρουν; Καλά κανουν και αγοράζουν εφόσον έχουν λεφτά, δεν απαγορεύεται.
Το μόνο που συμβαίνει όμως είναι η κατάρρευση του αφηγήματος περι "ανάπτυξης", εκτός αν θεωρούμε πχ. τις αγορές από Άραβες, Κινέζους και Ρώσους για καμιά golden visa ή ξέπλυμα ανάπτυξη οπου οκ έχουμε άλλο ορισμό.
καλά οκ.
ανοικτό φόρουμ είμαστε άσε με εμένα να βάζω άσχετα για σένα θέματα. -
Ρε συ γράφε ο,τι θες όπου θες, έχουμε moderators εξάλλου για να αποφασίζουν αυτοί και όχι εγώ, το τι μας νοιάζει ρωτάω.
-
8 Οκτ εχουμε τις Δημοτικες εκλογες. Ψηφιζει κανενας σε Βουλα Βαρη Βουλιαγμενη;
-
Καλά κάνουν οι Βούλγαροι και Σκοπιανοί και αγοράζουν στην Χαλκιδική.
Αφού θέλουν να λέγονται Μακεδόνες...
Να δώσουν και κάτι, τι όλο τζάμπα...
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με αστυνομικούς κυκλοφορούσε ο Κασσελάκης, ζήτησε και για τον σύντροφό του -Παραιτήθηκε της φρουράς μετά τις αποκαλύψεις
https://www.iefimerida.gr/politiki/astynomiki-froyra-gia-idio-kai-syntrofo-zitise-kaselakis
Φυσικά και μας ενδιαφέρει, όταν δίνουν 2-3 αστυνομικούς στον πρωτοεμφανιζόμενο Κασελλακη φαντάσου τι γίνεται με τις τηλεπερσονες τύπου Πορτοσαλτε και Χιώτη κλπ (οι ίδιοι που κράζουν τον Κασελλακη) και τόσους άλλους που έχουν ασφάλεια για αυτούς και τις οικογένειές τους στα σπίτια και τα εξοχικά τους από τα χρήματα των φορολογουμένων.
Μια... διμοιρία αστυνομικών νομίζω είχε ο τηλεαστερας Φουρθιώτης.
Και φυσικά κολαει στο θέμα της ανομίας στους δρόμους και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας , όταν τόσοι αστυνομικοί απασχολούνται ως πραιτωριανοί της γιδοελιτ στην χώρα μας δεν περισσεύει τίποτα για τα σοβαρά προβλήματα. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά κάνουν οι Βούλγαροι και Σκοπιανοί και αγοράζουν στην Χαλκιδική.
Αφού θέλουν να λέγονται Μακεδόνες...
Να δώσουν και κάτι, τι όλο τζάμπα...
Banana Republic...
Εξωφρενικές τιμές αγοράς από τους ξενους τροφοδοτούν την φούσκα των ακινήτων με αποτέλεσμα μια τρωγλη στα Πατήσια να έχει διπλάσια τιμή από την κανονική και η απόκτηση κατοικίας για νέους να είναι άπιαστο όνειρο στο Κουλισταν. -
Kαι το Airbnb παίζει μεγάλο και κάκιστο ρόλο σε αυτό γιατί πολλά σπίτια βγαίνουν από το διαθέσιμο αριθμό οπότε μικρή προσφορά, μεγάλη ζήτηση και βρίσκει ο κάθε μπάρμπας να ζητάει ό,τι θέλει. Plus οτι πολλά από αυτά αγοράζονται μαζικά απο πχ. Κινέζους για τη golden visa και δεν το λέω τυχαία, το σπίτι που νοίκιαζε πέρσι η αδερφή μου άνηκε σε τέτοια περίπτωση.
-
Αυτή που ένα κοτέτσι δε θέλει για νοίκι 500-600+ ευρώ το μήνα με το βασικό μισθό στα 713 ευρώ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2