-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι ειναι τα 900 ψωρομύρια
900 εκατομμύρια ;
Δεν είναι πολλά για αυτό που λέει ως εκπαίδευση των Θυκρανών στα F16q
Μήπως είναι λάθος;@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
βλέπουμε καθημερινα τα αποτελέσματα της απόφασης του Ελληνικού λαού.
Τι εννοείς; Δεν έπρεπε να γίνει σεβαστή η απόφαση του Ελληνικού λαού;
Φυσικά και είναι σεβαστή!
Αυτό έλειπε, σε δημοκρατικές κοινωνίες κάτι διαφορετικό ισοδυναμεί με πραξικόπημα.Απλά εκφράζω την κριτική μου ως προς την ορθότητα τελικά της επιλογής με όλες αυτές τις αποτυχίες της κυβένησης πριν κλείσει 100 μέρες εξουσίας.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στην Καμπότζη είχαν αριστερά ή ήταν στην θεωρία αριστερά;
Κοίτα να δεις που δεν μας χωράει ο εμφύλιος, θα φτάσουμε στη Βαστίλη σιγά σιγά...
Δεν ξέρω ρε παιδιά, έχετε βγάλει τη μεζούρα και μετράτε ποιος είναι αριστερός και υπό ποιες συνθήκες.
Οι ζαιοι δεν είναι αριστερά διότι αξιολόγησαν ότι δεν έπρεπε να πάρουν αποφάσεις που θα είχαν μεγαλύτερο αρνητικό αντίκτυπο από αυτό που ήδη είχαν οι εργαζομενοι, όντας χρεοκοπημένοι με ευρώ.Στην Καμπότζη έκαναν πράξη τον βίαιο μετασχηματισμό της οικονομίας και κοινωνίας σε κολεκτίβα. Δεν ήταν γνήσιοι αριστεροί αυτοί;
Ο Μαρξ περίμενε την ολοκλήρωση και κρίση του καπιταλιστικού συστήματος πριν τον σοσιαλισμό. Δηλαδή σε περιπτώσεις χρέους σε ξένο νόμισμα θα περίμενε τις συνθήκες; Άρα δεν είναι αριστερός;
Μόνο ο Ντιέγκο είναι αριστερός ρε παιδιά;
-
-
-
Όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες στην Ελλάδα υποστελεχωμένες είναι. Αφού το λένε οι ίδιες, το λένε τα ΜΜΕ και το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Το Δημόσιο είναι αναποτελεσματικό, επειδή είναι υποστελεχωμένο.
Νομίζω άκουσα 1.200 πυροσβέστες θα προσλάβει άμεσα ο Κυριάκος. Τρελό πάρτυ και με τις ευλογίες του λαού.
Γιατί εννοείται αν είχαμε 4-5.000 πυροσβέστες ακόμα θα είχε σβήσει τώρα η φωτιά στον Έβρο. Τι όχι?
-
Αν δε θέλουμε πυροσβέστες, έχουμε αρκετούς! Μπορούμε εναλλακτικά να προσλάβουμε 5 χιλιάδες μπάτσους ακόμα να πάνε να κάνουν "ντα" τη φωτιά μήπως σβήσει. Ή να πηγαίνουν με τις αύρες να τη σβήσουν όπως είδαμε πρόσφατα στον επιτελικό οίκο ανοχής
-
This post is deleted! -
Αυτο παλι που παντα μας λειπουν μονιμοι γιατι η δουλεια δε βγαινει, εχει πολυ πλακα. Αντε να μη πω για εμπειριες μου με μονιμαδες σε διαφορες υπηρεσιες ή για τις κουβεντες που εχω κανει και με φιλους στο Δημοσιο.
Το προβλημα μας ειναι πως σε χωρα με καπιταλιστικη προσεγγιση χτιστηκε δημοσιο με σοσιαλιστικα προτυπα.
Γραφειοκρατια, αναξιοκρατια λουφα και φακελακι. -
-
Περαστικα ευχομαι στον Μητσάρα.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι λοιποί, που αυτο-ονομάζονται αριστεροί, απλώς ψάχνουν τρόπους να ζουν καλύτερα με τα λεφτά των άλλων.
Ταινιάρα!!!
"OTHER PEOPLE'S MONEY"
Όταν η τέχνη μιμείται την πραγματικότητα... -
'Βγήκε και δεν βγήκε' ο Μεγάλος Περίδρομος αλλά έχει άλλη αξία όταν παίζει SimCity ένας άριστος και όχι ένα κομμούνι με τα λεφτά του κάθε καθώς πρέπει οικογενειάρχη!
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες στην Ελλάδα υποστελεχωμένες είναι. Αφού το λένε οι ίδιες, το λένε τα ΜΜΕ και το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Το Δημόσιο είναι αναποτελεσματικό, επειδή είναι υποστελεχωμένο.
Νομίζω άκουσα 1.200 πυροσβέστες θα προσλάβει άμεσα ο Κυριάκος. Τρελό πάρτυ και με τις ευλογίες του λαού.
Γιατί εννοείται αν είχαμε 4-5.000 πυροσβέστες ακόμα θα είχε σβήσει τώρα η φωτιά στον Έβρο. Τι όχι?
Ωρε ρουσφετακια που θα γίνουν πάλι!
Νομίζω κάποτε αυτά τα κενά καλύπτονταν από τους εποχιακούς πυροσβέστες , επίσης θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν περισσότερο οι εθελοντές με κάποιες δαπάνες για εξοπλισμό προς αυτούς και κάποια ίσως προνόμια-ανταλλαγματα λόγω της προσφοράς τους.
Το κλειδί είναι η αξιοποίηση και η ορθή διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων συνδιάζοντας τους με προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογικές λύσεις.
Ειδικά στην αστυνομία ενώ αν δεν κάνω λαθος έχουμε από τον μεγαλύτερο αριθμό ένστολων κατά Μ.Ο η αποτελεσματικότητα τους είναι τραγική!
Που είναι η τροχαία τα τελευταία χρόνια;
Μέχρι και οι κοντρακηδες ξαναξεφυτρωσαν στην παραλιακή, τα τροχαία ατυχήματα εντός πόλης όπως γράφει και το άρθρο παραπάνω έχουν ξεφύγει λόγω παραβιάσεων του ορίου ταχύτητας και των φαναριών αφού δεν υπάρχει κανένας φόβος για πρόστιμα από ελέγχους και μπλόκα.
Με τα κινητά έχετε παρατηρήσει τι γίνεται, όλοι με ένα κινητό στο χέρι τα τελευταία χρόνια είναι ενώ κάποτε θυμάμαι ήταν απίστευτη αντικοινωνική συμπεριφορά και υπήρχε τεράστιος φόβος!Για κάμερες και αυτόματα ραντάρ έχετε ακούσει τίποτα τα τελευταία 10 χρόνια;
Λες και το σαμποτάρουν οι ίδιοι μην τυχόν και χάσουν τη δουλειά τους , τέτοια σιωπή !
Δεν αξίζει σαν επενδυση παντού που είναι και πολύ πιο φθηνή από τις προσλήψεις και την δέσμευση αστυνομικών σε μπλόκα , και κυρίως πολύ περισσότερο αποτελεσματική;;; -
Καμαρώνουν στην τηλεόραση, που όπως λένε "ανθεί η οικοδομική δραστηριότητα" και κατά 70% οι αγοραστές/ιδιοκτήτες είναι Βούλγαροι, Σκοπιανοί και τελευταία και Αλβανοί.
Και μεις θα αγοράσουμε ραφαλ, να τους φυλάμε τα εξοχικά απ τους Τούρκους...
Θα τη βλέπουν πως γίνεται τη Μακονία μας, οι απάτριδες Διεθνιστές αριστερούληδες, και θα τρίβουν τα χέρια τους. -
Με αστυνομικούς κυκλοφορούσε ο Κασσελάκης, ζήτησε και για τον σύντροφό του -Παραιτήθηκε της φρουράς μετά τις αποκαλύψεις
https://www.iefimerida.gr/politiki/astynomiki-froyra-gia-idio-kai-syntrofo-zitise-kaselakis
-
Και μας ενδιαφέρει γιατί;
Τουλάχιστον αυτός έβαλε το χέρι στην τσέπη, δεν αντιλαμβάνεται το κράτος ως τσιφλίκι του όπως κάνουν οι "πατριώτες".
-
Ούτως ή άλλως προβλέπεται λένε στο δελτίο ειδήσεων από το νόμο σε εκτος έδρας να πληρώνει ο προστατευόμενος τα έξοδα διαμονής της ασφάλειας του.
Το θέμα είναι πως όντως δεν μας ενδιαφέρει. Εφόσον έκριναν οι αρμόδιες υπηρεσίες κάποιον λόγο θα είχαν.
-
Και μας ενδιαφέρει γιατί;
Τουλάχιστον αυτός έβαλε το χέρι στην τσέπη, δεν αντιλαμβάνεται το κράτος ως τσιφλίκι του όπως κάνουν οι "πατριώτες".
όχι μας ενδιαφέρουν οι βίλες στην Χαλκιδική.
αμ πως. -
Γιατί είπα εγώ πως μας ενδιαφέρουν; Καλά κανουν και αγοράζουν εφόσον έχουν λεφτά, δεν απαγορεύεται.
Το μόνο που συμβαίνει όμως είναι η κατάρρευση του αφηγήματος περι "ανάπτυξης", εκτός αν θεωρούμε πχ. τις αγορές από Άραβες, Κινέζους και Ρώσους για καμιά golden visa ή ξέπλυμα ανάπτυξη οπου οκ έχουμε άλλο ορισμό.
-
Γιατί είπα εγώ πως μας ενδιαφέρουν; Καλά κανουν και αγοράζουν εφόσον έχουν λεφτά, δεν απαγορεύεται
Ιιιιιιιεεεεεπ!!!!! Τι λες κομμουνιστής άνθρωπος; Διαβάζεις τι λες;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2