-
Και έκατσαν να πιουν μια μπύρα μαζί να θυμηθούν τα παλιά....
-
Τι πονηρός που σαι.
Μια ή άλλη θα γίνει πλούσιος
Καταρχήν να μιλήσουμε σε σωστή βάση, βάζεις 1 εκ ευρώ και ο άλλος βάζει μια απαντηση;
Τι γίνεται όλοι πλούσιοι είναι εδώ μέσα;
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Oχι δεν συμφωνώ και το θεωρώ αυτό ως μια προσπάθεια να φορτωθεί σε εμάς ένα κόμμα με...Αντώναρους.
Ποιοι είστε "εσείς";
(1εκ $ στοίχημα ότι απάντηση ΔΕΝ θα πάρω)Να ετοιμάσεις το εκατομμύριο. Να στείλω IBAN;
Οι αριστεροί, αυτοί που πιστεύουμε σε ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία, παιδεία, ασφάλεια, πυροσβεστική, ελεγχόμενα ενοίκια, επιδόματα, στήριξη οικογενειών, ισονομία, ανεξιθρησκεία κτλ. Αυτοί που δε γουστάρουμε ιδιωτικοποιήσεις, εργαλειοθήκες, ΕΕ, ΝΑΤΟ, Ουκρανίες, στρατόπεδα συγκέντρωσης, συγκυβερνήσεις για να περάσουν τα Μνημόνια κτλ. Όχι δλδ τα καλύτερα συνεταιράκια της δεξιάς που θέλουν όλα τα παραπάνω, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ελπίζω να σε κατατόπισα αν και κάτι μου λέει οτι δεν...
-
E κλασικά η μπάλα στην εξέδρα. "Θα πει κανείς, τι πιο σύνηθες".
Αν δεν ξέρεις τι είναι αριστερά να κάτσεις να ανοίξεις κάνα βιβλίο. Με τη μασημένη τροφή είδαμε τα αποτελέσματα. Κούλη 41%.
Το πως προσδιορίζονται οι Συριζαιοι για χιλιοστή φορά δεν έχει σημασία. Σημασία έχουν οι πράξεις τους και αυτές έδειξαν οτι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις αξίες της αριστεράς.
-
Στην Καμπότζη είχαν αριστερά ή ήταν στην θεωρία αριστερά;
-
Οι μόνοι πραγματικοί αριστεροί που έχουν απομείνει στην Ελλάδα, είναι κάτι υπερ-ήλικες υποστηρικτές του ΚΚΕ, που δεν έχουν μάθει ακόμα ότι έπεσε η ΕΣΣΔ. Πως λέμε ο βασιλιάς Αλέξανδρος ζει? Ένα τέτοιο πράγμα.
Οι λοιποί, που αυτο-ονομάζονται αριστεροί, απλώς ψάχνουν τρόπους να ζουν καλύτερα με τα λεφτά των άλλων. Είτε γιατί οι ίδιοι δεν έχουν, είτε γιατί δε θέλουν να πληρώσουν. Ή για άλλους λόγους τέλος πάντων, επειδή η κοινωνία είναι άδικη, επειδή είναι κακό το ΝΑΤΟ, κατακριτέα η ΕΕ κλπ.
Ανεξάρτητα πάντως από ποιο λόγο επικαλούνται για την αριστεροσύνη τους, πίσω απ' όλα κρύβονται τα φράγκα και μόνο τα φράγκα. Των άλλων πάντα, μην ξεχνιόμαστε. Ή του κράτους γενικά, που θα τα παρέχει όλα δωρεάν, αλλά άγνωστο που θα βρίσκει τα λεφτά.
Το τσάμπα πέθανε παιδιά. Όχι ότι υπήρξε ποτέ. Αλλά κάποιοι το πίστεψαν κι έγιναν homo sovieticus. Ευτυχώς έμειναν μακριά από μας. Άντε να τους πείσεις τώρα ότι τόσα χρόνια τους κορόιδευαν, μάταιος κόπος...
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοίτα να δεις που δεν μας χωράει ο εμφύλιος, θα φτάσουμε στη Βαστίλη σιγά σιγά...
-
Τι ομάδα είσαι ρε;
-
Πω είναι λες και κουβεντιάζω με τον τοίχο. Αφού δεν έχω σταθερό κόμμα που ψηφίζω εφόσον δεν είμαι κομματόσκυλο, τι να σου πω; Χίλιες φορές το έχω πεί οτι αναλόγως τα γούστα, τις θέσεις κτλ. Αριστερά εξωκοινοβουλευτική πάντως και μακριά από Ο.Α.Κ.Κ.Ε. Δεν πάω μονοκούκι στη νουδούλα σαν τους "σκεπτόμενους".
Εντάξει πάντως αν ο ακομμάτιστος και πάνω από όλα αντικειμενικός Άντυ μας ενημερώνει ποιοί είναι οι αριστεροί και πως σκεφτόμαστε, θα το πάρουμε σίγουρα στα σοβαρά!
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι λοιποί, που αυτο-ονομάζονται αριστεροί, απλώς ψάχνουν τρόπους να ζουν καλύτερα με τα λεφτά των άλλων.
Ταινιάρα!!!
-
Είπαμε, αν δε μπορείς ρίξ'το σε καμιά μπάλα, σε καμιά Πάνια, σε κάνα συνθηματάκι "ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ" και μην το ταλαιπωρείς το ρημάδι!
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όποιος κατάλαβε τι υποστηρίζει ο Μερεντόνα κερδίζει το μύρια ντάλαζ...μιας κι ο ίδιος, σαν γνήσιος αριστερός, δεν χρηματίζεται.
(ή απλά δεν ξέρει ούτ' αυτός, το πιο πιθανό)Την έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση με το Μαραντόνα. Και δε βγάλαμε άκρη. Οπότε μην κουράζεσαι.
Βασικά είναι οπαδός των αρχών του Χριστιανισμού και προσπαθεί να τις μεταφράσει με πολιτικό τρόπο, αλλά δεν του βγαίνει στην πράξη σε κανένα κόμμα... -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι ειναι τα 900 ψωρομύρια
900 εκατομμύρια ;
Δεν είναι πολλά για αυτό που λέει ως εκπαίδευση των Θυκρανών στα F16q
Μήπως είναι λάθος;@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
βλέπουμε καθημερινα τα αποτελέσματα της απόφασης του Ελληνικού λαού.
Τι εννοείς; Δεν έπρεπε να γίνει σεβαστή η απόφαση του Ελληνικού λαού;
Φυσικά και είναι σεβαστή!
Αυτό έλειπε, σε δημοκρατικές κοινωνίες κάτι διαφορετικό ισοδυναμεί με πραξικόπημα.Απλά εκφράζω την κριτική μου ως προς την ορθότητα τελικά της επιλογής με όλες αυτές τις αποτυχίες της κυβένησης πριν κλείσει 100 μέρες εξουσίας.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοίτα να δεις που δεν μας χωράει ο εμφύλιος, θα φτάσουμε στη Βαστίλη σιγά σιγά...
Δεν ξέρω ρε παιδιά, έχετε βγάλει τη μεζούρα και μετράτε ποιος είναι αριστερός και υπό ποιες συνθήκες.
Οι ζαιοι δεν είναι αριστερά διότι αξιολόγησαν ότι δεν έπρεπε να πάρουν αποφάσεις που θα είχαν μεγαλύτερο αρνητικό αντίκτυπο από αυτό που ήδη είχαν οι εργαζομενοι, όντας χρεοκοπημένοι με ευρώ.Στην Καμπότζη έκαναν πράξη τον βίαιο μετασχηματισμό της οικονομίας και κοινωνίας σε κολεκτίβα. Δεν ήταν γνήσιοι αριστεροί αυτοί;
Ο Μαρξ περίμενε την ολοκλήρωση και κρίση του καπιταλιστικού συστήματος πριν τον σοσιαλισμό. Δηλαδή σε περιπτώσεις χρέους σε ξένο νόμισμα θα περίμενε τις συνθήκες; Άρα δεν είναι αριστερός;
Μόνο ο Ντιέγκο είναι αριστερός ρε παιδιά;
-
-
-
Όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες στην Ελλάδα υποστελεχωμένες είναι. Αφού το λένε οι ίδιες, το λένε τα ΜΜΕ και το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Το Δημόσιο είναι αναποτελεσματικό, επειδή είναι υποστελεχωμένο.
Νομίζω άκουσα 1.200 πυροσβέστες θα προσλάβει άμεσα ο Κυριάκος. Τρελό πάρτυ και με τις ευλογίες του λαού.
Γιατί εννοείται αν είχαμε 4-5.000 πυροσβέστες ακόμα θα είχε σβήσει τώρα η φωτιά στον Έβρο. Τι όχι?
-
Αν δε θέλουμε πυροσβέστες, έχουμε αρκετούς! Μπορούμε εναλλακτικά να προσλάβουμε 5 χιλιάδες μπάτσους ακόμα να πάνε να κάνουν "ντα" τη φωτιά μήπως σβήσει. Ή να πηγαίνουν με τις αύρες να τη σβήσουν όπως είδαμε πρόσφατα στον επιτελικό οίκο ανοχής
-
This post is deleted! -
Αυτο παλι που παντα μας λειπουν μονιμοι γιατι η δουλεια δε βγαινει, εχει πολυ πλακα. Αντε να μη πω για εμπειριες μου με μονιμαδες σε διαφορες υπηρεσιες ή για τις κουβεντες που εχω κανει και με φιλους στο Δημοσιο.
Το προβλημα μας ειναι πως σε χωρα με καπιταλιστικη προσεγγιση χτιστηκε δημοσιο με σοσιαλιστικα προτυπα.
Γραφειοκρατια, αναξιοκρατια λουφα και φακελακι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2