-
Ναι φαίνεται κανονικά
-
Δηλαδή, αν δεν ήταν φασίστες οι «φίλαθλοι», θα ήταν λιγότερο το πρόβλημα-έγκλημα;
Ρε μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με αυτή την καραμέλα.
-
Εγώ αναρωτιέμαι. Όλους αυτούς του κανίβαλους που μάζεψε η αστυνομία και τους περνάνε από ανάκριση θα δικαστούν στην Ελλάδα και θα τιμωρηθούν Ελλάδα;
Ή θα τους στείλουν στην Κροατία για δίκες;
Ή θα αφεθούν ελεύθεροι στην Ελλάδα με διάφορες νομικά τερτίπια;
Και αν κριθούν προφυλακιστέοι σε ποιες φυλακές θα τους χώσουν όλους αυτούς;
Και θα πληρώνει το κράτος (δηλ. οι φορολογούμενοι) για να μπεκροπίνουν μέσα στις φυλακές;
Και δεν θα γίνει σκοτωμός μέσα στις φυλακές;
Μπερδεμένες καταστάσεις.
Νομίζω ότι θα τους αφήσουν σχεδόν όλους ελεύθερους να γυρίσουν στην Κροατία και θα κρατήσουν στην Ελλάδα δυο-τρία άτομα για ξεκάρφωμα.
Αφού δεν τους μπαγλάρωσαν σε όλη την οδική πορεία που έκαναν τώρα μια σκατούλα εντελώς.
Δεν είχε η Ελλάδα ψεκασμένους, κάνει και εισαγωγές τώρα...με την βοήθεια του κράτους.
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή, αν δεν ήταν φασίστες οι «φίλαθλοι», θα ήταν λιγότερο το πρόβλημα-έγκλημα;
Ρε μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με αυτή την καραμέλα.Όχι δεν θα ήταν μικρότερο το έγκλημα ή λιγότερο ως πρόβλημα.
Απλά τα φασισταριά και οι ναζιστές, έχουν μια έφεση παραπάνω στους τραμπουκισμούς, τις εκκαθαρίσεις, τις δολοφονίες κτλ. -
Με λίγα λόγια, παραδέχεσαι την δραματοποίηση μιας ήδη δραματικής ιστορίας.
Άλλη μια ευκαιρία, να ανεμίσουμε την σημαία του anti-FA anti-Nazi για να δείξουμε πως είμαστε δημοκράτες-φιλειρηνιστές. -
@storm Λογικά όλους πίσω θα τους στείλουν, τι κατηγορίες να στοιχειοθετήσουν, θα πάνε οι περίοικοι να κάνουν αναγνωρισεις , καταθέσεις κλπ ; Αποκλειεται. Και ειδικά για την δολοφονία όπως φαίνεται δεν έχουν κανένα στοιχείο ούτε καν για να ξεκινήσουν κάποια διαδικασία.
Ακόμα και οι ανακρίσεις θα είναι μπαχαλο, μετάφραση στην μετάφραση, θα είναι και σωστά δασκαλεμενοι να μην πουν τίποτα σχετικό οπότε λογικά παπαλα.
Μόνο αν μεταξύ τους είναι Έλληνες συλληφθέντες ίσως να την πληρώσουν με κάποια ποινή παραπάνω.
Το θέμα είναι πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να υπάρξουν αντίποινα και να συμβουν και άλλα επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.
Αλήθεια είχαμε κάποια εξέλιξη για ποινές και τιμωρίες από αθλητικούς θεσμούς και κυρίως από την UEFA δηλαδή, γιατί από τα οποία εσωτερικά γιουσουφακια δεν υπάρχει περίπτωση καν να ασχοληθούν καθώς είναι πολλά τα λεφτά που θα χάσουν οι ομάδες και όλοι ξέρουμε ποιοί πραγματικά κυβερνούν αυτή τη χώρα.
Διάβασα κάπου ένα ωραίο άρθρο πως είναι μύθος πως η Θάτσερ έκανε κάτι για το χουλιγκανισμό καθώς τα μόνα μέτρα που πήρε ήταν τρίχες και συμφωνημένα με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και πως όλες οι σκληρές αποφασεις ήταν επιλογή της UEFA , στις οποίες όμως ουσιαστικά δεν πρόβαλε καμία αντίσταση.
Φαντάζεστε να έκανε έστω κάτι παρόμοιο ο δικός μας ΠΘ ;
Σε ένα απόγευμα θα τον είχαν εκκαθαρίσει. -
@katafractos17 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με αυτή την καραμέλα.Όχι δεν θα ήταν μικρότερο το έγκλημα ή λιγότερο ως πρόβλημα.
Απλά τα φασισταριά και οι ναζιστές, έχουν μια έφεση παραπάνω στους τραμπουκισμούς, τις εκκαθαρίσεις, τις δολοφονίες κτλ.Ναι οι Φιλόπουλοι και οι Αλκηδες δεν υπάρχουν, γιατί οι γαύροι και τα παόκια είναι αριστεροί αγωνιστές...
-
Με λίγα λόγια, παραδέχεσαι την δραματοποίηση μιας ήδη δραματικής ιστορίας.
Άλλη μια ευκαιρία, να ανεμίσουμε την σημαία του anti-FA anti-Nazi για να δείξουμε πως είμαστε δημοκράτες-φιλειρηνιστές.Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Σε πείραξε που μίλησα για φασίστες και ναζιστές;
Αν οι αντιλήψεις σου είναι κατά εκεί, τότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε το διάλογο μας εδώ, γιατί δεν θα βγάλουμε ούτε άκρη, ούτε νόημα. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απλά τα φασισταριά και οι ναζιστές, έχουν μια έφεση παραπάνω στους τραμπουκισμούς, τις εκκαθαρίσεις, τις δολοφονίες κτλ.Ναι οι Φιλόπουλοι και οι Αλκηδες δεν υπάρχουν, γιατί οι γαύροι και τα παόκια είναι αριστεροί αγωνιστές...
Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να καταλάβω το σχόλιο.
-
Το σχόλιο μου όπως και το άλλο που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι οι χούλιγκαν κατά πρώτο και κύριο λόγο είναι χούλιγκαν. Μέσα σε αυτούς υπάρχουν άτομα και των δύο άκρων αλλά και άτομα που δεν νοιάζονται για ιδεολογίες αλλά για κονομα για μπραβιλικια, νταβατζηλικια και άλλα παραβατικά και βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις είναι και πραιτωριανοί των προέδρων παρέχοντας τους διαφόρων ειδών ασυλίες.
Ο χαρακτηρισμός ως ναζί βολεύει για πολιτική σπεκουλα, αλλά ξεπλένει τον χουλιγκανισμό.
Έτσι αν δεχτούμε την συλλογιστική σας σημαίνει ότι είτε οι θύτες των προηγούμενων θυμάτων ολυμπιακοι και παοκια είναι ναζί είτε τα θύματα αυτά δεν υπάρχουν στην δική σας λογική. -
Το σχόλιο μου όπως και το άλλο που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι οι χούλιγκαν κατά πρώτο και κύριο λόγο είναι χούλιγκαν. Μέσα σε αυτούς υπάρχουν άτομα και των δύο άκρων αλλά και άτομα που δεν νοιάζονται για ιδεολογίες αλλά για κονομα για μπραβιλικια, νταβατζηλικια και άλλα παραβατικά και βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις είναι και πραιτωριανοί των προέδρων παρέχοντας τους διαφόρων ειδών ασυλίες.
Καταλαβαίνω τι λες και δεν έχω αντίρηση.
Ο χαρακτηρισμός ως ναζί βολεύει για πολιτική σπεκουλα, αλλά ξεπλένει τον χουλιγκανισμό.
Έτσι αν δεχτούμε την συλλογιστική σας σημαίνει ότι είτε οι θύτες των προηγούμενων θυμάτων ολυμπιακοι και παοκια είναι ναζί είτε τα θύματα αυτά δεν υπάρχουν στην δική σας λογική.Μα εγώ μιλούσα με βάση τους συγκεκριμένους οι οποίοι δεν κρύβονται άλλωστε, αυτοπροσδιορίζονται ως τέτοιοι και μάλιστα είναι και περήφανοι γι' αυτό.
Ούτε σπέκουλες, ούτε ξεπλύματα, ούτε τίποτα.
Δεν τσουβάλιασα όλα τα χουλιγκάνια ως φασίστες ή ναζί.
Εννοείται ότι μέσα στον χουλιγκανισμό υπάρχουν όλων των ειδών τα ακραία στοιχεία.
Όπως είναι πρόσφορο έδαφος για φασίστες, ακροεθνικιστές κτλ, άλλο τόσο είναι και για ακροαριστερά στοιχεία, μπαχαλάκηδες και όλα τα συναφή.Αν θέλετε να μιλήσουμε γενικά, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το ότι το πρόβλημα δεν είναι καθαρά τόσο οπαδικό πλέον.
Είναι κοινωνικοπολιτικό.
Είναι μεγάλη κουβέντα.Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ναζί ή φασίστας.
-
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ναζί ή φασίστας.
Είναι αυτό που λέμε, "οι Ναζί δεν έχουν μάνες;"
-
Γιατι αποδιδει το γεγονος σε κατι αλλο απο την πραγματικοτητα που ειναι ο χουλιγκανισμός. Αυτο καταλαβαινω οτι λεει ο Κρουζερ και συμφωνω.
-
Εγώ δεν ήξερα τι είναι οι Bad Blue Boys. Έκατσα και διάβασα την ιστορία τους και δεν κατάλαβα γιατί είναι απλοί χούλιγκανς ή ένθερμοι οπαδοί.
Ομάδα, σύλλογος, τάγμα κανιβάλων με ναζιστικές και φασιστικές αντιλήψεις από την εποχή της Γιουγκοσλαβίας που οι αντιλήψεις τους περνούν από γενιά σε γενιά.Προφανώς μέσα στις ομάδες τους έχουν βρει ασυλία κάθε καρυδιάς καρύδι π.χ. κάποιος που θέλει να σπάει κεφάλια ή να μαχαιρώνει, που δεν έχει καμιά επαφή ή γνώση με την ιστορία και με έννοιες φασισμός, ναζισμός κλπ... Κάθε τρελός και ψυχάκιας ψάχνει να βρει κάπου και κάπως να εκτονωθεί.
Αλλά εδώ το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι αυτοί οι κανίβαλοι. Το πρόβλημα είναι ότι 20 και 30 αυτοκίνητα διέσχισαν σχεδόν όλη την Ελλάδα και μόνο καφέ που δεν τους κέρναγαν όπου έκαναν στάση.
Εμένα με σταμάτησαν στην Εθνική έξω από το Αγρίνιο επειδή πήγαινα με το Yugo με 90Km/h και μου έκοψαν κλήση και άλλοι μπαίνουν στη χώρα και σουλατσάρουν χωρίς κανένα έλεγχο.
Τι σκατά χώρα είναι αυτή;
Και μετά μου λέτε ότι είμαι υπερβολικός. -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γιατι αποδιδει το γεγονος σε κατι αλλο απο την πραγματικοτητα που ειναι ο χουλιγκανισμός. Αυτο καταλαβαινω οτι λεει ο Κρουζερ και συμφωνω.
Μέσα στον χουλιγκανισμό υπήρχαν αλλά και υπάρχουν πλέον πολλά ακραία στοιχεία από διάφορους χώρους.
Κάποια από αυτά είναι φασίστες και ναζί γιατί μαζί με όλους τους άλλους βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και για να περάσουν τις ιδεολογίες τους αλλά και να κάνουν πράξεις τις ορέξεις τους και να εξαπλώσουν τη δράση τους.Δεν είναι κάποια άλλη πραγματικότητα ο χουλιγκανισμός. Περιέχει και πολλούς από αυτούς μέσα στις τάξεις του και φυσικά δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
Οι συγκεκριμένοι λοιπόν που ήρθαν είναι φασίστες και ναζιστές, δηλωμένοι και περήφανοι κιόλας γι' αυτό.
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που ενοχλεί.
Το σταματάω λοιπόν εδώ γιατί δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση. -
Τι τροπή να πάρει η συζήτηση;
Οπαδοί της ομάδας τους είναι όλοι αυτοί, που αντιστάθηκαν στο δίλημμα "ροκάδες ή καρεκλάδες" βρίσκοντας εναλλακτικό μεσαίο δρόμο στο Νεοναζισμό.Ο Χουλιγκανισμος είναι το πρόβλημα, όχι ο Νεοναζισμός.
Απλά πράγματα... -
Το σταματάω λοιπόν εδώ γιατί δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση.Εμένα δεν με ενοχλεί, δεν παραολουθώ καν το θέμα, γιατί σιχαινομαι το ποδόσφαιρο και το οπαδιλίκι, όπιου του λαού.
-
Μέσα στον χουλιγκανισμό υπήρχαν αλλά και υπάρχουν πλέον πολλά ακραία στοιχεία από διάφορους χώρους.
Κάποια από αυτά είναι φασίστες και ναζί γιατί μαζί με όλους τους άλλους βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και για να περάσουν τις ιδεολογίες τους αλλά και να κάνουν πράξεις τις ορέξεις τους και να εξαπλώσουν τη δράση τους.Δεν είναι κάποια άλλη πραγματικότητα ο χουλιγκανισμός. Περιέχει και πολλούς από αυτούς μέσα στις τάξεις του και φυσικά δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
Οι συγκεκριμένοι λοιπόν που ήρθαν είναι φασίστες και ναζιστές, δηλωμένοι και περήφανοι κιόλας γι' αυτό.
Το σταματάω λοιπόν εδώ γιατί δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση.Ενοχλεί γιατί βάζετε τον χουλιγκανισμό στα κουτάκια του ναζισμού όπως βλέπεις και σε άλλα σχόλια, οπότε έτσι ξεπλένετε τον χουλιγκανισμό, αφού οι 21, 4, 7 και 13 για εσάς είναι δημοκράτες ή και αριστερούληδες, οπότε εξ ορισμού δεν είναι χούλιγκαν, γιατί έχουν μάνες...
-
-
Το σταματάω λοιπόν εδώ γιατί δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση.Εμένα δεν με ενοχλεί, δεν παραολουθώ καν το θέμα, γιατί σιχαινομαι το ποδόσφαιρο και το οπαδιλίκι, όπιου του λαού.
Οντως εχει πολιτικη χροια το θεμα. Κομματικη δε μπορει να εχει γιατι η βια ειναι κατι που μας ερχεται απο ολες τις μεριες.
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες για κανενα καφρο χουλιγκαν.
Αν θελουμε να κατηγορισουμε καποιον πολιτικο, ναι υπαρχει ενας και ειχε υποσχεθει μετα τον θανατο του Αλκη πως θα κλεισει τους συνδεσμους. Τελικα δε το εκανε οπως και οι προηγουμενοι για να μην εχει πολιτικο κοστος. Θεοδορικακος.
Αν τους εκλεινε σημερα, αυριο θα ειχαμε διαδηλωσεις απο καθε καρυδιας καρυδι.
Next!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2