-
Βρε τι πλακα εχετε μερικοι. Αυτη η αισθηση ανωτεροτητας αν οφειλεται στις μεγαλες προσωπικες επιτυχιες σας εχει καλώς. Αν οχι ψαχτειτε!
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βρε τι πλακα εχετε μερικοι. Αυτη η αισθηση ανωτεροτητας αν οφειλεται στις μεγαλες προσωπικες επιτυχιες σας εχει καλώς. Αν οχι ψαχτειτε!
Είσαι σοβαρός άνθρωπος,ειλικρινά βρισκεις κάτι έξυπνο,χιουμοριστικό,πνευματώδες η που να έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα στην παραπάνω ανεμπνευστη μαλακια;
-
Ευχαριστω που μου δινεις πατημα. Θεωρω πως απαντησα με μετριοπαθεια μαλιστα καθως αναρρωτιεμαι απο που πηγαζει η επαρση που δειχνουν καποιοι εδω μεσα κρινοντας κατα περισταση οποιον διαφωνει μαζι τους ως σανοφαγο ή ανηθικο φασιστα. Αν αυτο σου φαινεται ανεμπνευστη μαλακια σορρυ. Δε διεκδικω συγγραφικες δαφνες. Ευχαριστω για την παρατηρηση αν και θα πρεπει να παραδεχθεις πως δεν ηταν και τοσο εμπνευσμενη επισης απο την πλευρα σου.
-
Ευχαριστω που μου δινεις πατημα. Θεωρω πως απαντησα με μετριοπαθεια μαλιστα καθως αναρρωτιεμαι απο που πηγαζει η επαρση που δειχνουν καποιοι εδω μεσα κρινοντας κατα περισταση οποιον διαφωνει μαζι τους ως σανοφαγο ή ανηθικο φασιστα. Αν αυτο σου φαινεται ανεμπνευστη μαλακια σορρυ. Δε διεκδικω συγγραφικες δαφνες. Ευχαριστω για την παρατηρηση αν και θα πρεπει να παραδεχθεις πως δεν ηταν και τοσο εμπνευσμενη επισης απο την πλευρα σου.
Είμαι σίγουρος πως κατάλαβες ότι εννοώ την γελοιογραφία!Φυσικα καμμία παρατήρηση απλά απορία εξέφρασα!
-
Οχι δεν ασχοληθηκα καθολου με την γελοιογραφια. Ασχοληθηκα με τον τροπο που σχεδον σε καθε αναρτηση καποιοι μιλουν για τους υπολοιπους.
Προφανεστατα παρεξηγησες. -
Δε ξερω τι αλλο εγραψες γιατι το εσβησες μα τωρα προσεξα τη γελοιογραφια. Εσυ προσεξες πως δεν ασχοληθηκα καθολου με αυτη εστω και με μια δευτερη αναγνωση? Γιατι ρε φιλε δε μπορεις να πεις σορρυ λαθως? Τοσο δυσκολο ειναι?
-
Το πρόβλημα λοιπόν στην Ελλάδα δεν είναι η γενικευμένη καταπάτηση αιγιαλού, αλλά ότι οι κομμουνισταί κάνανε κατάληψη το τραγελαφικο κιτσαριό που έχουν στήσει οι τοπικοί επιχειρηματίαι του καφέ και του κλαμπ σάντουιτς, δηλαδή της Βαριάς Βιομηχανίας της Χώρας που ηγείται της 4ης ΒιομηχανικήςΕπανάστασης, το οποίο πάει πακέτο με τον Παρθενώνα και τους Δελφούς, .
Της πλάκας όντως αυτή η "γελοιογραφία", γελάσαμε. -
Είχα ξεχάσει το σανό που είχαν ταίσει με την "4η βιομηχανική Επανάσταση"
Τι έχουμε ζήσει όμως ε; Μιλάμε για δελφινάριο με γερολαδάδες.
-
Ρε παιδιά οι παρόντες εξαιρούνται φυσικά ως προς το σανοφαγοι και koulidiots, δεν αφορά κάποιον εδώ μέσα.
Το σκίτσο αφορουσε η παρέμβαση μου, και πως χάνουμε την ουσία με αυτά τα παβλοφικα αντανακλαστικά κάποιων δεξιων σε κάθε τι που περιέχει την λέξη κίνημα και διαμαρτυρία , πορείες , κινητοποίηση ακόμη και όταν αυτά αφορούν σχεδόν αυτονόητα πράγματα.
-
Μήπως γιατί οι αριστεροί έχουν ξεφτιλήσει τη λέξη κίνημα και διαμαρτυρία?
Και σκέφτεται δικαίως ο κόσμος κάθε φορά που τα ακούει.
Τι συμφέροντα κρύβονται από πίσω? Ή ποιοι Δημοσιο-υπαλληλάρες λουφάρουν πάλι και βαριούνται να πάνε για δουλειά?Έχετε δει πολλά κινήματα και διαμαρτυρίες στους σκληρά εργαζόμενους του ΙΤ και τους ΕΕ? Με εξαίρεση κάτι ταξιτζήδες κλπ?
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε παιδιά οι παρόντες εξαιρούνται φυσικά ως προς το σανοφαγοι και koulidiots, δεν αφορά κάποιον εδώ μέσα.
Το σκίτσο αφορουσε η παρέμβαση μου, και πως χάνουμε την ουσία με αυτά τα παβλοφικα αντανακλαστικά κάποιων δεξιων σε κάθε τι που περιέχει την λέξη κίνημα και διαμαρτυρία , πορείες , κινητοποίηση ακόμη και όταν αυτά αφορούν σχεδόν αυτονόητα πράγματα.
Δεν είδα προσωπικά όμως καμία ιδιαίτερη αντίδραση για αντίστοιχες Γελοιογραφίες επιπέδου εμετού και διάρροιας από αυτοαποκαλούμενους αριστερούς…
-
Ωραία λοιπόν αφού ξεφτιλισαν τα κινήματα οι αριστεροί και έχουν και αντίστοιχες γελοιογραφίες τότε όλα δικαιολογούνται.
Περιμένω να δω πως θα δικαιολογήσουμε το παρακάτω λοιπόν, όταν επί ζαιων γινόταν χαμός δημοσιευμάτων για 10 λεπτά αύξηση στον καφέ ή στο ψωμί , θυμάστε όλοι την γνωστή δημοσίευση του Κυρανακη το 2019 όταν η βενζίνη είχε 1.45€
"Πληρώνετε 80 ευρώ και βάζετε βενζίνη αξίας 26 ευρώ.
Τα υπόλοιπα 54 πάνε στους μετακλητούς του Τσίπρα, στα μίλια του Κουίκ, στην υγεία του Πολάκη και στις τσάντες της Παπακώστα."Σήμερα με αποδεδειγμένα αισχροκέρδεια σε τρόφιμα και καύσιμα επί Κούλη ισχύει το κάτωθι:
Παγκόσμια Τράπεζα: Δέκατη στον κόσμο η Ελλάδα στον πληθωρισμό στα τρόφιμα
https://www.ot.gr/2023/08/04/oikonomia/pagkosmia-trapeza-dekati-ston-kosmo-i-ellada-ston-plithorismo-sta-trofima/Να προσφερω λοιπόν εγώ ένα Κουλικο επιχειρημα.
" Πειναλες , μπατιρια , τεμπέληδες, δουλευτε ρε ένα 16ωρο να βρείτε να πληρώσετε "
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με εξαίρεση κάτι ταξιτζήδες
Αμάν κάναμε να πείσουμε τους ταξιτζήδες να κόβουν αποδείξεις. Επί δεκαετίες έβγαζαν ότι ήθελαν και δήλωναν ότι να ναι. Άσε που η άδεια τους ήταν κάτι σαν κληρονομικό χάρισμα
-
Αυτή η απέχθεια των Δεξιών-Συντηρητικών σε οποιαδήποτε λαϊκή και κοινωνική διεκδίκηση αγγίζει τα όρια της ψυχασθένειας, ή του μαζοχισμού. Εκτός αν γράφουν Λάτσηδες εδώ μέσα, οπότε λογικό να μην θέλουν να σηκώσει κεφάλι το πόπολο...
-
Απεχθάνομαι όταν κάθε κοινωνική και κοινωνική διεκδίκηση καπηλεύεται και καβαλικεύεται από τα γνωστά κόμματα.
Μαζεύτηκαν κάποιοι νεοκάτοικοι νησιών να διαμαρτυρηθούν για τις παραλίες και τσουπ! αμέσως εμφανίστηκαν οι νεοαντιστασιακοί της πλάκας τύπου ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι πολεμούν το σύστημα.
Τώρα θυμήθηκαν, 2 Αυγούστου, οι του ΚΚΕ να κάνουν και επερώτηση στην Βουλή για τις μπουρνουζοπετσέτες και τις ξαπλώστρες. Μέχρι εκεί φθάνει η αντιπολιτευτική τακτική τους. Εντάξει βγήκε το μεροκάματο.
Αλλά αν τους κάνεις νύξη, κατά πρόσωπο, για το καθεστώς υπενοικίασης εργαζομένων ξεροκαταπίνουν και στρίβουν στη γωνία.
Ρε ουστ! Υποκριτές!https://www.naftemporiki.gr/politics/1500573/kinima-tis-petsetas-sti-voyli-fernei-to-thema-to-kke/
-
Δε ξερω τι αλλο εγραψες γιατι το εσβησες μα τωρα προσεξα τη γελοιογραφια. Εσυ προσεξες πως δεν ασχοληθηκα καθολου με αυτη εστω και με μια δευτερη αναγνωση? Γιατι ρε φιλε δε μπορεις να πεις σορρυ λαθως? Τοσο δυσκολο ειναι?
Αγαπητε μην προτρεχεις και μην βλεπεις φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν.Πρωτον δεν ειχα το χρονο να απαντησω με 5 παιδια οπως καταλαβαινεις μου ειναι αρκετα δυσκολο γιαυτο και οι περισσοτερες αναρτησεις μου πλεον ειναι τις ωρες που δουλευω οσο και αν φαινεται περιεργο εχω περισσοτερο χρονο εκτος σπιτιου.
Δευτερον δεν εγραψα τιποτε αλλο εκανα παραθεση στον εαυτο μου απο βιασυνη οποτε και το διεγραψα,τραβηξα σχετικο σκρινσοτ θα το ανεβασω αυριο που θα γραψω απο το κινητο.
Τωρα στο θεμα μας εκανες μια αναρτηση με αφορμη σχολιο του βαγκ και για την οικονομια της απαντησης δεν θα αναφερω το οξυμωρο της απαντησης χωρις να εχεις δει την γελοιογραφια.Σε ρωτησα ευθεως αν βρισκεις κατι εξυπνο και πνευματωδες σε αυτο ηταν ξεκαθαρο οτι αναφερομουν στην εικονα και οχι στην αναρτηση σου.
Παρολα αυτα αφου διαπιστωσα με εκπληξη ομολογω οτι δεν ηταν ξεκαθαρη η αναφορα μου ,επανηλθα και το ξεκαθαρισα.
Ενα ναι η ενα οχι ηταν αρκετο αλλα προτιμησες να γραψεις για συγγνωμες ,παρεξηγησεις κλπ.Μετα λοιπον απο αυτα που εγραψα θεωρω οτι δεν υπαρχει καμμια παρεξηγηση και κανενας λογος να ζητησω συγγνωμη ,θεωρω οτι ηταν κατι στα πλαισια της παρερμηνειας του γραπτου λογου χωρις κατι παραπανω.
Αφου ομως ενοχληθηκες και ειναι σημαντικο για σενα δεν εχω κανενα προβλημα η κομπλεξ ,οποτε εχεις μια μεγαλη Κυριακατικη συγγνωμη. -
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η μια περίπτωση είναι να είναι τα πράγματα όπως τα βλέπετε.
Η άλλη να μην είναι όπως τα βλέπετε.Το πρόβλημα των "αριστερών" (εκτός της υποκρισίας) είναι ότι είναι 100% σίγουροι ότι ισχύει το πρώτο, δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία.
Υποκρισία (προς τον εαυτόν του, την οικογένεια και την Τάξη του) έχει μόνον ο είλωτας που δουλέυει 60 ώρες τη βδομάδα και νομίζει ότι είναι Κεφαλαιούχος...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απεχθάνομαι όταν κάθε κοινωνική και κοινωνική διεκδίκηση καπηλεύεται και καβαλικεύεται από τα γνωστά κόμματα.
Μαζεύτηκαν κάποιοι νεοκάτοικοι νησιών να διαμαρτυρηθούν για τις παραλίες και τσουπ! αμέσως εμφανίστηκαν οι νεοαντιστασιακοί της πλάκας τύπου ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι πολεμούν το σύστημα.
Τώρα θυμήθηκαν, 2 Αυγούστου, οι του ΚΚΕ να κάνουν και επερώτηση στην Βουλή για τις μπουρνουζοπετσέτες και τις ξαπλώστρες. Μέχρι εκεί φθάνει η αντιπολιτευτική τακτική τους. Εντάξει βγήκε το μεροκάματο.
Αλλά αν τους κάνεις νύξη, κατά πρόσωπο, για το καθεστώς υπενοικίασης εργαζομένων ξεροκαταπίνουν και στρίβουν στη γωνία.
Ρε ουστ! Υποκριτές!https://www.naftemporiki.gr/politics/1500573/kinima-tis-petsetas-sti-voyli-fernei-to-thema-to-kke/
Άδικο σε βρίσκω. Το ΚΚΕ λέει για τους υπενοικιαζόμενους δεκαετίες τώρα.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η μια περίπτωση είναι να είναι τα πράγματα όπως τα βλέπετε.
Η άλλη να μην είναι όπως τα βλέπετε.Το πρόβλημα των "αριστερών" (εκτός της υποκρισίας) είναι ότι είναι 100% σίγουροι ότι ισχύει το πρώτο, δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία.
Υποκρισία (προς τον εαυτόν του, την οικογένεια και την Τάξη του) έχει μόνον ο είλωτας που δουλέυει 60 ώρες τη βδομάδα και νομίζει ότι είναι Κεφαλαιούχος...
^κλασική περίπτωση, αλλά τουλάχιστον αυτός δεν είναι δεξιοτσεπίτης.
Απλά χαζός...
-
Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος.
Βλαδίμηρος Ίλιτς ΛένινΚαι θαυμαστής του Λένιν!
Σε πάω δικέ μου...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2