-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ακόμα και η γνώμη ενός ειδικού που μπορεί να συμβάλει στην συζήτηση είναι μη ανεκτή και επί σκοπού.
Ο ειδικός είσαι εσύ βέβαια, έτσι δεν είναι;
-
Όχι εγώ είμαι ο Καλός. Εσύ ποιος από τους άλλους δύο είσαι;
Για να ακούσεις ή να διαβάσεις τι λένε οι ειδικοί σου παίρνει γύρω στα 3-5" να το googlαρεις.
-
Όχι εγώ είμαι ο Καλός. Εσύ ποιος από τους άλλους δύο είσαι;
Εγώ είμαι ο άσχημος, όπως μπορείς ίσως να διακρίνεις από τη φωτογραφία.
-
Όπως επιθυμείς.
Δες για παράδειγμα στο πρώτο μέρος της εκπομπής αυτής. Απαντά σε αρκετά ερωτήματα που συζητούμε στο τοπικό
-
Όπως επιθυμείς.
Δες για παράδειγμα στο πρώτο μέρος της εκπομπής αυτής. Απαντά σε αρκετά ερωτήματα που συζητούμε στο τοπικό
Είναι ειδικοί; Είναι γνωστοί σου; Μη το δω τσάμπα.
-
Μάδησε μαργαρίτες για να το βρεις
-
Το χετε καταλάβει ότι όλοι σε ένα αμπάρι ειμαστε κλεισμενοι? Οτι όλοι τελικώς ξένοι είμαστε και σε κάποιο βυθό θα βρεθούμε? Δεξιά και αριστερά ίδιο αφιόνι πουλάνε. Άμα δεν είσαι 27χρονη ινσταγκραμερ γίνεσαι εύκολα μονόστηλο στον τύπο, κι ας πνιγηκες μαζί με 100δες άλλους. Αλακαρτ ευαισθησίες σήμερα αυτών και αύριο των άλλων.
-
Το όμορφο είναι ότι στο έθνος των ιδεωδων του Ανθρωπισμού, που έδωσε τα φώτα του στην Ανθρωπότητα, και σήμερα επικαλείται ότι συνεχίζει μέσω της Ελληνορθόδοξης παράδοσης, ψάχνουν άπαντες τεχνικές λεπτομέρειες που να δικαιολογησουν νομικά το γιατί στην έντονα αμφισβητούμενη περιοχή ευθύνης του Κράτους μας, καθόταν ακόμη μια φορά οι ΔΥ Ένστολοι και κοιτούσαν εκατοντάδες ανθρώπους να πεθαίνουν αβοήθητοι.
Στο άλλο νήμα κάτι έγραψα για την ιστορική παράδοση του Έθνους μας να αφήνει ανθρώπους να πεθαίνουν αβοήθητοι και κάποιον Έιζα Τζένινγκς που στη χώρα μας δεν τον ξέρει κανείς, αλλά δεν άρεσε στους φανατικά ακομμάτιστους Νεοδημοκράτες, αφού δεν έγλυφε πουθενά τον Μητσοτάκη.
-
Θα μου πούνε βέβαια, τι θέλω κι ανεβάζω άρθρα που δεν είναι κόπι-πάστε από το Προταγκον, το Λιμπεραλ και το Πρώτο Φλέμα...
https://www.efsyn.gr/tehnes/media/394232_oi-pseytikoi-arthrografoi-toy-protagon
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
και κάποιον Έιζα Τζένινγκς που στη χώρα μας δεν τον ξέρει κανείς
Γιατί ξέρει κανείς τον Χατζη Χαλίλ? Ντεκαντανς γενικώς και τεράστια αηδία θα πρόσθετα για όσα συμβαίνουν γύρω μας τις μέρες αυτές.
-
Γι αυτό φροντίζουν οι πολιτικοί και το αόρατο χέρι της άκρως ανταγωνιστικης ελληνικής αγοράς ναυσιπλοΐας, ώστε να μην εκτεθούν σε θαλάσσιο κίνδυνο καθαρόαιμα φτωχα Ελληνόπουλα...
815€ για 4μελης οικογένεια με αμάξι ΧΩΡΙΣ καμπίνα κατάστρωμα 18 ώρες ταξίδι (συν ότι φας πιεις στο καράβι)... ΚΑΙ χωρίς μεταφορικό ισοδύναμο που σχεδόν έχει ξεχαστεί!!
Στη Ρόδο το κόστος χωρίς καμπίνα, στην οικονομική θέση, έφτανε τα 776 ευρώ τον περσινό Ιούνιο ενώ φέτος ανεβαίνει στα 814,50 ευρώ. Αν η οικογένεια επιλέξει καμπίνα, καθώς το ταξίδι διαρκεί πολλές ώρες, θα χρειαστεί να πληρώσει 961 ευρώ όταν πέρσι πλήρωνε 880 ευρώ.
-
Δεν μπαίνω μαζί σου σε βάρκα....
Προτιμώ πλοιάρχους και ναυάρχους.
Όταν σας μαθαίνουν να οδηγείται βαρκακια σας διδάσκουν διεθνείς συμβάσεις της θάλασσας, πρωτόκολλα ενεργειών πλοίων και διασωστικων όπως στο ΠΝ και στο λιμενικό;
Ναι αμε,θα 'θελες...
το διπλωμα βγαινει πιο ευκολα και απο αυτοκινητου, πρακτικα πρεπει να βυθιστεις για να κοπεις στα πρακτικα. -
Θα μου πούνε βέβαια, τι θέλω κι ανεβάζω άρθρα που δεν είναι κόπι-πάστε από το Προταγκον, το Λιμπεραλ και το Πρώτο Φλέμα...
Απίστευτη ξεφτίλα...
Γραμμητζιδες ελεεινοί...Και έβγαλαν ανακοίνωση πως ...ήταν ψευδονυμα που μπορεί να τα χειριζόταν ένας ή άλλοι δημοσιογράφοι ανάλογα την περίπτωση, κάτι τέτοιο γίνεται λέει κατά κόρον στον δημοσιογραφικό κόσμο.
Είχαν πληρώσει από σχετικό site φωτό για τα πρόσωπα και χρησιμοποιούσαν ονόματα που δεν παρέπεμπαν ποτέ σε ψευδονυμα , ούτε ποτέ το είχαν αναφέρει.Πιο επικίνδυνος από τον ψεύτη κατά την άποψη είναι αυτός που παριστάνει τον ηλίθιο και δέχεται τέτοιες εξηγήσεις και θα συνεχίσει να ενημερώνεται απο το μέσο αυτό.
-
Γι αυτό φροντίζουν οι πολιτικοί και το αόρατο χέρι της άκρως ανταγωνιστικης ελληνικής αγοράς ναυσιπλοΐας, ώστε να μην εκτεθούν σε θαλάσσιο κίνδυνο καθαρόαιμα φτωχα Ελληνόπουλα...
815€ για 4μελης οικογένεια με αμάξι ΧΩΡΙΣ καμπίνα κατάστρωμα 18 ώρες ταξίδι (συν ότι φας πιεις στο καράβι)... ΚΑΙ χωρίς μεταφορικό ισοδύναμο που σχεδόν έχει ξεχαστεί!!
Στη Ρόδο το κόστος χωρίς καμπίνα, στην οικονομική θέση, έφτανε τα 776 ευρώ τον περσινό Ιούνιο ενώ φέτος ανεβαίνει στα 814,50 ευρώ. Αν η οικογένεια επιλέξει καμπίνα, καθώς το ταξίδι διαρκεί πολλές ώρες, θα χρειαστεί να πληρώσει 961 ευρώ όταν πέρσι πλήρωνε 880 ευρώ.
2.0
Κολομβιανή Ορμπανια Ταυλανδης
Μαφία -Φασισμος- η μεγάλη χεστρα του κόσμου για να αφοδευουν οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που θα βγαίνουν να ξεμουδιάσουν λίγο τα πόδια τους...
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πιο επικίνδυνος από τον ψεύτη κατά την άποψη είναι αυτός που παριστάνει τον ηλίθιο και δέχεται τέτοιες εξηγήσεις και θα συνεχίσει να ενημερώνεται απο το μέσο αυτό.
Έχεις να μας προτείνεις κάποιο μέσο από το οποίο μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να τα καταπίνουμε αμάσητα χωρίς να είμαστε πρόβατα;
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πιο επικίνδυνος από τον ψεύτη κατά την άποψη είναι αυτός που παριστάνει τον ηλίθιο και δέχεται τέτοιες εξηγήσεις και θα συνεχίσει να ενημερώνεται απο το μέσο αυτό.
Έχεις να μας προτείνεις κάποιο μέσο από το οποίο μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να τα καταπίνουμε αμάσητα χωρίς να είμαστε πρόβατα;
Ξεκινά από κάποιο που οι συντάκτες του γράφουν επώνυμα και παραθέτουν και ένα μικρό βιογραφικό τους.
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξεκινά από κάποιο που οι συντάκτες του γράφουν επώνυμα και παραθέτουν και ένα μικρό βιογραφικό τους.
Μπορείς να μας πεις κάποιο μέσο συγκεκριμένο;
-
Γκουτέρες για ναυάγιο στην Πύλο: «Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό πρόβλημα»
https://www.iefimerida.gr/kosmos/gkoyteres-nayagio-pylo-den-einai-elliniko-eyropaiko-problima
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γκουτέρες για ναυάγιο στην Πύλο: «Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό πρόβλημα»
https://www.iefimerida.gr/kosmos/gkoyteres-nayagio-pylo-den-einai-elliniko-eyropaiko-problima
και?
-
https://www.libre.gr/2023/06/19/megali-anatropi-to-polynekro-nayagio/
Τώρα υπάρχει και υλικό από κάμερες τελικά...
Ο εκπρόσωπος τύπου του λιμενικού σε όλα τα μέσα είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν υπήρχε!
Τι γίνεται ρε σε αυτό τη χώρα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2