-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσένα ποια η γνώμη σου;
Για το άλλο θεμα όμως που θίγεις περι της εκλογικής επιρροης του Κόμματος και της σχέσης της με την εκλογική επίδοση του είναι σοβαρό θεμα που θα σου απαντήσω εξίσου σοβαρα το πρωί που θα έχω περισσότερο χρόνο.Σαν πρώτη εικόνα όμως θέλω να έχεις ότι ΑΛΙΜΟΝΟ αν η πολιτική του Κόμματος και οι κεντρικές επιλογές του σε ότι αφορα κομβικά ζητήματα,λάμβαναν υπόψιν τους η καθορίζονταν από χαζομάρες τύπου τικ τοκ,κοινωνικά δίκτυα,τι θέλουν τα κανάλια η τι θα μέσος ψηφοφόρος.
Να είσαι σίγουρος ότι αν γίνει ποτέ αυτό(ποτέ όμως)το Κονμα θα εκφυλιστεί και θα εξαυλωθει σαν τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη και του Στέφανου! -
Δεν είναι μαλακια. Δεν είπα εαν θα τον ψήφιζαν ή όχι. Είπα ότι δεν ήταν σαχλας όπως τον παρουσιάζουν στην τηλεόραση και πως ήταν απίστευτα επικοινωνιακός. Αυτό μου είπαν.
Δεν ξέρω τι κάνουν τα κνιτακια, και τι διαβάζουν, αλλά είσαι σίγουρος πως ένας ενήλικος κόκκινος έχει γνωσεις για αυτά που λέει στις πολιτικές συζητήσεις;;;
Εσύ για παράδειγμα;;;; θες να κάνουμε κάποια τεστακια;
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσένα ποια η γνώμη σου;
Για το άλλο θεμα όμως που θίγεις περι της εκλογικής επιρροης του Κόμματος και της σχέσης της με την εκλογική επίδοση του είναι σοβαρό θεμα που θα σου απαντήσω εξίσου σοβαρα το πρωί που θα έχω περισσότερο χρόνο.Σαν πρώτη εικόνα όμως θέλω να έχεις ότι ΑΛΙΜΟΝΟ αν η πολιτική του Κόμματος και οι κεντρικές επιλογές του σε ότι αφορα κομβικά ζητήματα,λάμβαναν υπόψιν τους η καθορίζονταν από χαζομάρες τύπου τικ τοκ,κοινωνικά δίκτυα,τι θέλουν τα κανάλια η τι θα μέσος ψηφοφόρος.
Να είσαι σίγουρος ότι αν γίνει ποτέ αυτό(ποτέ όμως)το Κονμα θα εκφυλιστεί και θα εξαυλωθει σαν τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη και του Στέφανου!Λοιπόν τι ξέρεις για τα μέσα προπαγάνδας; για πες μας;;;; Τι έλεγε ο Λένιν για αυτά;
Αλλά πέρα από την ιστορική ανάλυση...Ανέφερε κάποιος την χάραξη πολιτικής από τα κοινωνικά δίκτυα;;;
Εγώ ανέφερα πώς τα μέσα προπαγάνδας επιφέρουν και μια ανατροφοδότηση ως προς το αντίκτυπο στο εκλογικό σώμα.
Αυτό φάνηκε στην πράξη στην κάλπη.
...Γιατί λοιπον θεωρείς ήταν χαμηλότερα τα αποτελέσματα του Κόμματος;
-
Δεν είναι μαλακια. Δεν είπα ενα θα τον ψήφιζαν ή όχι. Είπα ότι δεν ήταν σαχλας όπως τον παρουσιάζουν στην τηλεόραση και πως ήταν απίστευτα επικοινωνιακός. Αυτό μου είπαν.
Δεν ξέρω τι κάνουν τα κνιτακια, και τι διαβάζουν, αλλά είσαι σίγουρος πως ένα ενήλικος κόκκινος έχει γνωσεις για αυτά που λέει;;
Ο λόγος που κανείς κόκκινος ,μπλε η πράσινος δεν μπλέκει σε σοβαρή πολιτική συζήτηση μαζί σου είναι ακριβώς αυτές οι εξυπνάδες με τα τεστακια κλπ ευφυολογήματα 15χρονων.
Δεν είμαι σίγουρος τι ξέρει ένας ενήλικος κόκκινος ,είμαι ομως απόλυτα σίγουρος ότι έχεις σοβαρό έλλειμα κριτικής σκέψης τουλάχιστον όσον αφορα την πολιτική και εξίσου ελάχιστες παραστάσεις δια ζώσης σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή!Οποτε χαλαρά ,πλακίτσα και πάμε μπροστά!
Τέλος με τον cruiser για παράδειγμα είμαστε τουλάχιστον στην απέναντι όχθη όσον αφορα την πολιτική και ορισμένα από αυτά που γράφει είναι έως και εξοργιστικά ώρες ώρες.Ομως δεν κάνει (άτυχη)επίδειξη οξύνειας,γνώσεων ,τουλάχιστον όχι πάντα ,σε κάθε περίπτωση όταν ξεφεύγει έχει την ενσυναίσθηση να το γυρίζει στο χιούμορ η το σταματα. -
Εσένα ποια η γνώμη σου;
Να είσαι σίγουρος ότι αν γίνει ποτέ αυτό(ποτέ όμως)το Κονμα θα εκφυλιστεί και θα εξαυλωθει σαν τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη και του Στέφανου!Λοιπόν τι ξέρεις για τα μέσα προπαγάνδας; για πες μας;;;; Τι έλεγε ο Λένιν για αυτά;
Εγώ δεν μίλησα ομως για αυτά;;; εγώ μίλησα για τα εκλογικά αποτελέσματα...Γιατί θεωρείς ήταν χαμηλότερα;;;Δεν ήταν μέσα στην ύλης αυτά Δάσκαλε,παίζεις σκληρό πόκερ!
-
Δεν είναι μαλακια. Δεν είπα ενα θα τον ψήφιζαν ή όχι. Είπα ότι δεν ήταν σαχλας όπως τον παρουσιάζουν στην τηλεόραση και πως ήταν απίστευτα επικοινωνιακός. Αυτό μου είπαν.
Δεν ξέρω τι κάνουν τα κνιτακια, και τι διαβάζουν, αλλά είσαι σίγουρος πως ένα ενήλικος κόκκινος έχει γνωσεις για αυτά που λέει;;
Ο λόγος που κανείς κόκκινος ,μπλε η πράσινος δεν μπλέκει σε σοβαρή πολιτική συζήτηση μαζί σου είναι ακριβώς αυτές οι εξυπνάδες με τα τεστακια κλπ ευφυολογήματα 15χρονων.
Α το ευφυολόγημα σε πείραξε.... Τα δικά σου είναι καλά, κάτι άλλα αστεία σε παρα πολύ σοβαρά ιστορικά θέματα που κατά καιρούς κάνεις, καθώς σε πνίγει το δίκαιο, είναι καλά.
Δεν είμαι σίγουρος τι ξέρει ένας ενήλικος κόκκινος ,είμαι ομως απόλυτα σίγουρος ότι έχεις σοβαρό έλλειμα κριτικής σκέψης τουλάχιστον όσον αφορα την πολιτική και εξίσου ελάχιστες παραστάσεις δια ζώσης σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή!Οποτε χαλαρά ,πλακίτσα και πάμε μπροστά!
Έχω σοβαρό έλλειμμα κριτικής σκέψης....Μάλιστα. Κάνεις πλακίτσα με εμένα. Μάλιστα.
Τέλος με τον cruiser για παράδειγμα είμαστε τουλάχιστον στην απέναντι όχθη όσον αφορα την πολιτική και ορισμένα από αυτά που γράφει είναι έως και εξοργιστικά ώρες ώρες.Ομως δεν κάνει (άτυχη)επίδειξη οξύνειας,γνώσεων ,τουλάχιστον όχι πάντα ,σε κάθε περίπτωση όταν ξεφεύγει έχει την ενσυναίσθηση να το γυρίζει στο χιούμορ η το σταματα.
Τώρα κατάλαβες το γιατί;;;;;
Όσο για τις μεγάλες προσωπικότητες του forum. Σας ζητώ συγνώμη που σας ταλαιπωρω.
Την άποψη μου για εσάς θα την κρατήσω και δεν θα την πω. Μου έχουν μεταφέρει αρκετοί για το τι και πώς και ξέρω αρκετά.
-
Α το ευφυολόγημα σε πείραξε.... Τα δικά σου είναι καλά, κάτι αλλά αστεία σε πολύ σοβαρά θέματα που κατά καιρούς κανείς, καθώς σε πνίγει το δίκαιο είναι καλά.
Έχω σοβαρό έλλειμμα κριτικής σκέψης....Μάλιστα. Κάνεις πλακίτσα με εμένα. Εσύ ο γνωστικός και κριτικός.
Τέλος με τον cruiser για παράδειγμα είμαστε τουλάχιστον στην απέναντι όχθη όσον αφορα την πολιτική και ορισμένα από αυτά που γράφει είναι έως και εξοργιστικά ώρες ώρες.Ομως δεν κάνει (άτυχη)επίδειξη οξύνειας,γνώσεων ,τουλάχιστον όχι πάντα ,σε κάθε περίπτωση όταν ξεφεύγει έχει την ενσυναίσθηση να το γυρίζει στο χιούμορ η το σταματα.
Τώρα κατάλαβες το γιατί;;;;;
ΓΚΤΓ!
-
ΓΙΑΤΙ;
Θα γίνει συνέλευση με εισήγηση από την ΚΕ και ανάλυση της από την καθοδήγηση!
Μέχρι τις 2 το πρωί θα έχουμε τελειωσει,όποτε αύριο η θα πάρεις Ριζοσπάστη η θα γράψω τις αποφάσεις!Κάνεις λάθος , πρέπει να εκσυγχρονιστείς.
Αρχικά, ο Μήτσος , ο αδερφός του από τη Λαμία ( δε ξέρω και αν έχει) και καμιά δεκαριά φίλοι , κουτσουμπίστας, θα ρίχνουν σπόντες εναντίον αυτών που θα ξεκινήσουν την κριτική, από το Φ.Β. και λοιπά σόσιαλ μόνο! . Κατόπιν θα δημιουργηθεί μία φράξια , την οποία θα ονομάσουμε 88 , μία άλλη η οποία θα λέγεται 7+7 και κανά δυό ακόμα και όλοι αυτοί θα λάβουν στασίδι σε τηλεοράσεις , από ειδήσεις μέχρι σούπερ κατερίνα, όπου θα ξεκατινιάζονται από το πρωί ως το βράδυ ( Ο.κ. μάλλον δε θα μας παίζουν οι τηλεοράσεις αλλά κάτι μπορεί να γίνει) . Έτσι συγκροτημένα και κυρίως εκσυγχρονισμένα θα πάμε σε συνέδριο και εκεί θα το λύσουμε.
Κάνοντας αρχή , θεωρώ ότι μας στοίχισε εκλογικά και έκλεψε ψήφους η παρακάτω εικόνα
από την επίσκεψη του Στέφανου στην Μακρόνησο. Δεν προβλέψαμε τον αντίκτυπο σύντροφοι , της επίσκεψης με τον ναύαρχο και του σποτ που ακολούθησε αυτής. Μόνο το βλέμμα του κλέβει καμιά 100αριά χιλιάδες ψήφους από συντρόφισες . Καταστροφή....
Στα σοβαρά , για να υπάρξει αυτοκριτική σε ένα κόμμα θα πρέπει να υπάρξει και αποτυχία επίτευξης του στόχου. Αναμονή αποτελέσματος ψαξίματος γοογλε που να αναφέρει εκλογικός στόχος του Κκε η δεύτερη θέση
-
Έπεσε γραμμή....
Τι λέει βρε σιβιλ έκανες τον γύρο των Βαλκανίων με το AUDI του μπαμπακα λέγοντας it's the capitalism my friend σε κάθε πικραμένο και φτωχό Βαλκάνιο;
Γιατί;;;; Δεν σας αρέσει το ότι χλευάζω τον συνομιλητή και την συζήτηση; Τόσο κακός είμαι;
-
Τελικά θα μας πείτε την αληθινή σας άποψη χωρίς ειρωνίες, χλεύη και απαξίωση του συνομιλητή;
Την δική σας. Εδώ μιλάμε εμείς, όχι τα κόμματα. Τα κόμματα έχουν επιτελεία και χώρο να ανταλλάσουν απόψεις.
Την δική σου άποψη ρε @civil357, όχι κάποια απόφαση οργάνου.
Γιατί ένας άσχετος, όντως άσχετος, πήρε περισσότερους ψήφους στο ελληνικό εκλογικό σώμα και σε μια δεξαμενή που υποτίθεται είναι κοινή;
Τι μας λέει αυτο το αποτέλεσμα;
-
Εσένα ποια η γνώμη σου;
Εγώ δεν μίλησα ομως για αυτά;;; εγώ μίλησα για τα εκλογικά αποτελέσματα...Γιατί θεωρείς ήταν χαμηλότερα;;;Δεν ήταν μέσα στην ύλης αυτά Δάσκαλε,παίζεις σκληρό πόκερ!
Κατ' αρχην @lap και @antonmone τα μέσα προπαγάνδας είναι στην υπηρεσία της άρχουσας τάξης!!!
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ξεκάθαρα πια μέσο προπαγάνδας! Οπότε η χρήση τους ελλοχεύει κινδύνους!!!
Πχ στα τέλη των 00s η χρήση του Facebook είχε δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο σχεδόν το δυναμικό της ΚΝΕ
Πχ μια ατάκα αποκομμένη από ολόκληρη την τοποθέτηση σε μία συνέντευξη μπορεί να διαστρεβλώσει την αντίληψη πάνω σε ένα ζήτημα!Τώρα στο κομμάτι των θέσεων του Κόμματος!
Οι θέσεις του Κόμματος πηγάζουν από την κοσμοθεωρία του. Αυτές τις θέσεις προσπαθεί να κάνει γνωστές στον κόσμο! Τον ίδιο κόσμο που βάλλεται από την κυρίαρχη ιδεολογία σε όλους τους τομείς της ζωής του!
Αν άφηνε (και οπότε το έκανε, γιατί το έκανε σε κάποιες φάσεις της ιστορίας του) την αντίληψη του κόσμου να διαστρεβλώσει τις θέσεις του, ο αντίκτυπος στην ζωή του Κόμματος, αλλά και του κόσμου, ήταν μεγάλη! Και απλά γιατί ο κόσμος δεν έχει καθαρή κοσμοθεωρία!
Φανταστείτε να ακολουθήσει το Κόμμα την αντίληψη του Κριού επειδή έγραψε κάτι στο Facebook!!! -
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΓΙΑΤΙ;
Θα γίνει συνέλευση με εισήγηση από την ΚΕ και ανάλυση της από την καθοδήγηση!
Μέχρι τις 2 το πρωί θα έχουμε τελειωσει,όποτε αύριο η θα πάρεις Ριζοσπάστη η θα γράψω τις αποφάσεις!Κάνεις λάθος , πρέπει να εκσυγχρονιστείς.
Αρχικά, ο Μήτσος , ο αδερφός του από τη Λαμία ( δε ξέρω και αν έχει) και καμιά δεκαριά φίλοι , κουτσουμπίστας, θα ρίχνουν σπόντες εναντίον αυτών που θα ξεκινήσουν την κριτική, από το Φ.Β. και λοιπά σόσιαλ μόνο! . Κατόπιν θα δημιουργηθεί μία φράξια , την οποία θα ονομάσουμε 88 , μία άλλη η οποία θα λέγεται 7+7 και κανά δυό ακόμα και όλοι αυτοί θα λάβουν στασίδι σε τηλεοράσεις , από ειδήσεις μέχρι σούπερ κατερίνα, όπου θα ξεκατινιάζονται από το πρωί ως το βράδυ ( Ο.κ. μάλλον δε θα μας παίζουν οι τηλεοράσεις αλλά κάτι μπορεί να γίνει) . Έτσι συγκροτημένα και κυρίως εκσυγχρονισμένα θα πάμε σε συνέδριο και εκεί θα το λύσουμε.
Κάνοντας αρχή , θεωρώ ότι μας στοίχισε εκλογικά και έκλεψε ψήφους η παρακάτω εικόνα
από την επίσκεψη του Στέφανου στην Μακρόνησο. Δεν προβλέψαμε τον αντίκτυπο σύντροφοι , της επίσκεψης με τον ναύαρχο και του σποτ που ακολούθησε αυτής. Μόνο το βλέμμα του κλέβει καμιά 100αριά χιλιάδες ψήφους από συντρόφισες . Καταστροφή....
Στα σοβαρά , για να υπάρξει αυτοκριτική σε ένα κόμμα θα πρέπει να υπάρξει και αποτυχία επίτευξης του στόχου. Αναμονή αποτελέσματος ψαξίματος γοογλε που να αναφέρει εκλογικός στόχος του Κκε η δεύτερη θέση
Διαφωνώ κάθετα!Η φωτό που πάει σε σχολείο παιδιών με κινητικά προβλήματα και μπαίνει στην τάξη με ακροβατικά σαν τον βλάκα είναι απείρως καλύτερη!
-
@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσένα ποια η γνώμη σου;
Κατ' αρχην @lap και @antonmone τα μέσα προπαγάνδας είναι στην υπηρεσία της άρχουσας τάξης!!!
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ξεκάθαρα πια μέσο προπαγάνδας! Οπότε η χρήση τους ελλοχεύει κινδύνους!!!
Πχ στα τέλη των 00s η χρήση του Facebook είχε δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο σχεδόν το δυναμικό της ΚΝΕ
Πχ μια ατάκα αποκομμένη από ολόκληρη την τοποθέτηση σε μία συνέντευξη μπορεί να διαστρεβλώσει την αντίληψη πάνω σε ένα ζήτημα!Τώρα στο κομμάτι των θέσεων του Κόμματος!
Οι θέσεις του Κόμματος πηγάζουν από την κοσμοθεωρία του. Αυτές τις θέσεις προσπαθεί να κάνει γνωστές στον κόσμο! Τον ίδιο κόσμο που βάλλεται από την κυρίαρχη ιδεολογία σε όλους τους τομείς της ζωής του!
Αν άφηνε (και οπότε το έκανε, γιατί το έκανε σε κάποιες φάσεις της ιστορίας του) την αντίληψη του κόσμου να διαστρεβλώσει τις θέσεις του, ο αντίκτυπος στην ζωή του Κόμματος, αλλά και του κόσμου, ήταν μεγάλη! Και απλά γιατί ο κόσμος δεν έχει καθαρή κοσμοθεωρία!
Φανταστείτε να ακολουθήσει το Κόμμα την αντίληψη του Κριού επειδή έγραψε κάτι στο Facebook!!!Ειπώθηκε κάτι διαφορετικό;
-
@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσένα ποια η γνώμη σου;
Φανταστείτε να ακολουθήσει το Κόμμα την αντίληψη του Κριού επειδή έγραψε κάτι στο Facebook!!!Ειπώθηκε κάτι διαφορετικό;
Όχι από εσένα, μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει η λειτουργία των μέσων προπαγάνδας, αλλά και για τις θέσεις του Κόμματος έκανα!
-
Εν μέρη ο Νικ εξέφρασε μια άποψη η οποία αγγίζει τα όρια της επίσημης ανακοίνωσης, αλλά τεσπά. Οι υπόλοιποι δυο μας προτρέπουν σε αποφάσεις του Κομματικού οργάνου, έπειτα από την ανακήρυξη ως ανίκανους κριτικής σκέψης. Έτσι απλά, διαπιστώθηκε από τον @antonmone ότι εν τέλη, δεν έχω κριτική σκέψη και ότι κάνουν πλακίτσα που μου απευθύνουν και τον λόγο.
Μάλλον θα μπω και εγώ μαζί με όλους αυτούς που υποτιμητικά αναφέρει ο @otso, με την αποδεδειγμένα υψηλή του νοημοσύνη. Θα επιβεβαιώσω και τις υποψίες του @red_monster ότι έχω κάποιο θέμα.
Αλλά τελικά πέρα από τον Νικ, ΔΕΝ έμαθα την προσωπική τους άποψη για το θέμα.
-
Εν μέρη ο Νικ εξέφρασε μια άποψη η οποία αγγίζει τα όρια της επίσημης ανακοίνωσης, αλλά τεσπά. Οι υπόλοιποι δυο μας προτρέπουν σε αποφάσεις του Κομματικού οργάνου, έπειτα από την ανακήρυξη ως ανίκανους κριτικής σκέψης. Έτσι απλά, διαπιστώθηκε από τον @antonmone ότι εν τέλη, δεν έχω κριτική σκέψη και ότι κάνουν πλακίτσα που μου απευθύνουν και τον λόγο.
Μάλλον θα μπω και εγώ μαζί με όλους αυτούς που υποτιμητικά αναφέρει ο @otso, με την αποδεδειγμένα υψηλή του νοημοσύνη. Θα επιβεβαιώσω και τις υποψίες του @red_monster ότι έχω κάποιο θέμα.
Αλλά τελικά πέρα από τον Νικ, ΔΕΝ έμαθα την προσωπική τους αποψη για το θέμα.
Αυτά κατάλαβες;;;;;;;;;;;;Αλήθεια τώρα;;;;;;;
-
Είπαμε......περιορισμένη κριτική ικανότητα.
Δείξε κατανόηση
Πες μου όμως ποια η άποψη σου στο γιατί ένας άσχετος παίρνει ένα κόμμα από το πουθενά, το οποίο περνάει διασπάσεις και γράφει υψηλότερα νούμερα και από το Κόμμα και από αυτούς της διάσπασης;;;
Τι μας λέει αυτό για το εκλογικό σώμα της χώρας και την δεξαμενή του προοδευτικού χώρου; Γιατί το εκλογικό σώμα και δη το προοδευτικό δεν ψηφίζει αυτό που θα περίμεναν πολλοί; Ποια η ευθύνη και των κομμάτων, του πολιτικού συστήματος για το αποτέλεσμα αυτό; -
Κατ’αρχήν, το ότι μιλάμε για θέσεις οποιουδήποτε κόμματος εν έτει 2024 προσωπικά με ξεπερνάει. Όπως οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει οι θέσεις ενός κόμματος είναι σαν τις εξαγγελίες…ανακοινώνονται αλλά δεν εφαρμόζονται ποτέ.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κατ’αρχήν, το ότι μιλάμε για θέσεις οποιουδήποτε κόμματος εν έτει 2024 προσωπικά με ξεπερνάει. Όπως οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει οι θέσεις ενός κόμματος είναι σαν τις εξαγγελίες…ανακοινώνονται αλλά δεν εφαρμόζονται ποτέ.
Μιλάς για κόμματα που έχουν την δυνατότητα να τις εφαρμόσουν και για θέσεις που έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρούς και προφανώς έχεις δίκιο!!!
Θέσεις κομμάτων που εξυπηρετούν ισχυρούς εφαρμόζονται και με το παραπάνω!!!Τα προγράμματα των κομμάτων με βάση τις θέσεις τους βγαίνουν!
Αυτά εφαρμόζονται (με την παραπάνω προϋπόθεση) όταν αναλαμβάνει εξουσία το κόμμα, ανεξάρτητα τι μπορεί να λέει το κάθε στέλεχος τύπου Άδωνις που κάνει παρέλαση στα κανάλια! -
Ρε παιδιά εξηγήστε μου διότι σαν τον Καψή και εγώ, δεν καταλαβαίνω. Έχω και μια έλλειψη κριτικής ικανότητας και δια ζώσης γνώσεων.
Α είμαι και δυσλεξικός....
Πως φτάσαμε στις επίσημες ανακοίνωσεις και αναλύσεις προγραμμάτων των κομμάτων όταν σας ρώτησα την προσωπική σας άποψη για ένα εκλογικό φαινόμενο που συνέβη στη χωρα μας;
Γιατί συνέβη ο Κασσελακης όντας γκαφατζής και τόσο ανίδεος μέσα σε 8 μήνες να πάρει υψηλότερο ποσοστό από ένα πολύ καλά οργανωμένο κόμμα, ένα παλαιό κυβερνητικό με επιρροή στο κράτος και την διάσπαση του ίδιου του κόμματος του;;;
Τα κόμματα αυτά έχουν μια κοινή δεξαμενή ψηφοφόρων υπό μια ευρεία έννοια. Ποιος έχει ευθύνη και γιατί για αυτό που συνέβη;
Δεν μιλώ υπέρ του....ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ρωτώ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2