-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι να κάνουν δηλαδή οι Έλληνες πολιτικοί?
Όσο υπερ-εκτιμάτε τους πολιτικούς, τόσο θα απογοητεύεστε. Βελτιωμένες εκδόσεις Δημοσίων Υπαλλήλων είναι.Το θέμα είναι να κάνουν απλά πραγματάκια και μικρά βηματάκια μπροστά και σωστά. Αυτή η κυβέρνηση της ΝΔ τα έκανε καλούτσικα.
Γι' αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω, ας ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, να τους σώσει από την αισχροκέρδεια, να φτιάξει το ΕΣΥ και να δώσει και φτηνό ρεύμα και καύσιμα.
Ή αν δεν τους φτάνουν ούτε αυτά, ας ψηφίσουν ΚΚΕ. Που έχει τη μαγική συνταγή και το φάρμακο για την ευτυχία κάθε εργάτη και κάθε κατατρεγμένου.
Αφού η σοβαρότητα και ο ρεαλισμός απουσιάζουν από τη χώρα (αν υπήρχαν ποτέ), τουλάχιστον ας το διασκεδάσουμε λίγο.
Άλλος με άδεια δίχτυα. Τι πάθατε;
Ξαναδιάβασε τι γράφεις.
Αρα, σύμφωνα με αυτά που μας λές όντως υπάρχει αισχροκέρδεια, όντως το ΕΣΥ δεν έχει φτιαχτεί και μπορεί να γίνει πιο καλό και όντως τα καύσιμα και το ρεύμα μπορούν να γίνουν πιο φθηνά, αρκεί ο ψηφοφόρος να θέλει και να απαιτεί περισσότερα από τον ψηφοφόρο που βολεύεται με απλά πράγματα και μικρά βηματακια.Μαζί σας έχω γίνει ο mesi της συζήτησης. Έχω χάσει το μέτρημα των γκολ. Αφήστε με να σουτάρω εκτός εστίας!
-
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι να κάνουν δηλαδή οι Έλληνες πολιτικοί?
Όσο υπερ-εκτιμάτε τους πολιτικούς, τόσο θα απογοητεύεστε. Βελτιωμένες εκδόσεις Δημοσίων Υπαλλήλων είναι.Το θέμα είναι να κάνουν απλά πραγματάκια και μικρά βηματάκια μπροστά και σωστά. Αυτή η κυβέρνηση της ΝΔ τα έκανε καλούτσικα.
Γι' αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω, ας ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, να τους σώσει από την αισχροκέρδεια, να φτιάξει το ΕΣΥ και να δώσει και φτηνό ρεύμα και καύσιμα.
Ή αν δεν τους φτάνουν ούτε αυτά, ας ψηφίσουν ΚΚΕ. Που έχει τη μαγική συνταγή και το φάρμακο για την ευτυχία κάθε εργάτη και κάθε κατατρεγμένου.
Αφού η σοβαρότητα και ο ρεαλισμός απουσιάζουν από τη χώρα (αν υπήρχαν ποτέ), τουλάχιστον ας το διασκεδάσουμε λίγο.
Άλλος με άδεια δίχτυα. Τι πάθατε;
Ξαναδιάβασε τι γράφεις.
Αρα, σύμφωνα με αυτά που μας λές όντως υπάρχει αισχροκέρδεια, όντως το ΕΣΥ δεν έχει φτιαχτεί και μπορεί να γίνει πιο καλό και όντως τα καύσιμα και το ρεύμα μπορούν να γίνουν πιο φθηνά, αρκεί ο ψηφοφόρος να θέλει και να απαιτεί περισσότερα από τον ψηφοφόρο που βολεύεται με απλά πράγματα και μικρά βηματακια.Μαζί σας έχω γίνει ο mesi της συζήτησης. Έχω χάσει το μέτρημα των γκολ. Αφήστε με να σουτάρω εκτός εστίας!
Γι' αυτό ψήφισε αριστερά. Που είναι για απαιτητικούς ψηφοφόρους, γιατί θα τα φτιάξουν όλα.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ελληνικό: Το μεγάλο φιάσκο από ψηλά
πρωτα φτιαχνεται το υπογειο τμημα του δρόμου (σχεδον έτοιμο ) , ο πρωτος πύργος που είναι στα θεμελια φτιαχνεται απο την πλευρα της θαλασσας , δεξια του τωρινου παραλιακου δρομου με κατευθυνση γλυφαδα και όχι εντος του παλιου αεροδρομίου
-
@piliourits πρεπει να πας από κοντά να δεις την έκταση του project, δεν μιλάμε για μερικές εργατικές κατοικίες ή κάποιο εμπορικό τύπου mall, αυτά είναι μυρμήγκια μπροστά σε αυτό το έργο.
Έχω πάει 2-3 φορές από τα Χριστούγεννα μέχρι σήμερα με τα παιδιά, μόνο αυτή η πολύ μικρή έκταση που έχουν κατασκευάσει για παιδική χαρά και πάρκο ψυχαγωγίας θες κάνα 30' να την περπατήσεις.
Και επειδή είμαι και άσχετος : ζημιωνεται το δημόσιο από τις όποιες καθυστερήσεις? Δεν υπάρχουν χρονοδιαγραμματα και ποινές?
-
Καλά το βίντεο για το Ελληνικό των ΒΛΑΚΑ τζουρναλίστ πως το λέει είναι φτιαγμένο από ηλίθιους και απευθύνεται σε πανηλίθιους.
Το Ελληνικό είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ που θα κάνει 20-30 χρόνια να ολοκληρωθεί, για πολλούς λόγους.
Αρχικά έχει ένα τεράστιο κόστος και αυτό θα πρέπει να πληρωθεί από αυτούς που θα επενδύσουν εκεί.
Οπότε οι πωλήσεις και οι κατασκευές θα γίνονται σταδιακά, ώστε να διατηρούνται οι τιμές εκεί που πρέπει.
Γενικά όταν βλέπουμε τσιτάτα από κομματικούς αν-εγκέφαλους, πρέπει να τους κράζουμε εκκωφαντικά, μήπως και μαζευτούν ή τουλάχιστον για να μην ασχολείται κανείς μαζί τους...
Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι σχέση έχει το ότι ναζί και σταλινικοί είναι δίδυμα ταυτόσημα αδελφάκια, με την ηλικία μου και κάποιους νέους που ξεκινάνε την ζωή τους.
Το καλύτερο για αυτούς θα ήταν να μην δίνουν σημασία σε ακραία παραμυθάκια από ακραίους παραμυθατζήδες....
Γενικά να μην τσιμπάνε σε διάφορους που τους υπόσχονται τα πάντα χωρίς κόπο.
Οσοι θεωρούν ότι τους χρωστάει η ζωή και η κοινωνία, έχουν την συμπάθεια μου, για την κατάσταση στην οποία έχουν φέρει ΟΙ ΙΔΙΟΙ τον εαυτό τους...
Ειδικοί πάντως να τους βοηθήσουν να επανέλθουν υπάρχουν...
-
Ο Πιτζιπιτζίδης έφαγε καμπάνα βλέπω. Θα εμφανιστεί Kinder έκπληξη στο νήμα πάλι 2-3 μέρες πριν τις εκλογές, να τα πει μαζεμένα, χα, χα, χα
Εντωμεταξυ δεν έκανα report. Ελεγε τα δικά του, προχώρησε σε ύβρεις αλλά επειδη είχε έρθει από ποινή και
Δε ξέρω για τον @lap ή και για άλλους, προσωπικά, έκανα ρεπορτ τον @PGP737ng , κάτι που δεν έχω ξανακάνει όσο είμαι μέλος του φορουμ από το 2003 καθώς θεωρώ οτι ο ΤΡΟΠΟΣ που γράφει/απαντάει είναι ελεηνός. ΟΧΙ οι πολιτικές του απόψεις, αλλά ο τρόπος που απαντάει. Και αν συνεχίσει έτσι, θα συνεχίσω να τον κάνω ρεπορτ.
Και το γράφω εδώ με ταγκ το όνομά του για να το δεί και να μην αρχίσει να βρίζει άλλους συμφορουμιτες ή να βγάλει ιστορίες.
Αυτά. -
@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits πρεπει να πας από κοντά να δεις την έκταση του project, δεν μιλάμε για μερικές εργατικές κατοικίες ή κάποιο εμπορικό τύπου mall, αυτά είναι μυρμήγκια μπροστά σε αυτό το έργο.
Έχω πάει 2-3 φορές από τα Χριστούγεννα μέχρι σήμερα με τα παιδιά, μόνο αυτή η πολύ μικρή έκταση που έχουν κατασκευάσει για παιδική χαρά και πάρκο ψυχαγωγίας θες κάνα 30' να την περπατήσεις.
Αθλια η όλη εγκατάσταση, καμία σχέση με Σταυρο Νιάρχο. Και όπως λες, τώρα με τα 35αρια που θα αρχισουν, απο αυτοκίνητο-παιδική χαρά θα θες (με μικρό παιδι να περπατάει) κανα 20λεπτο περπάτημα στο καυσωνα χωρις σκιά σε τσιμεντο.
-
Καταρχας να πω στον Αλεχαντρο πως ειναι τιμη του που το παιρνει επανω του για το report που εκανε. Δευτερον δεν συμφωνω με τα reports. Δεν εχω κανει ποτε κανεναν καθως αργα ή γρηγορα το μπαν ερχεται απο τους moderators που ναι μεν δειχνουν ορια ανοχης (και καλα κανουν) μα εντελει στελνουν για ξεκουραση αυτον που του πρεπει. Τριτον αν ξεκινησω να κανω reports θα πρεπει να βαλω πρωτα τον εαυτο μου για εκεινες τις ελαχιστες φορες που συμπεριφερθηκα σαν κατι ανθρωπακια που δεν απολαμβανουν το σεβασμο κανενος σε αυτο το φορουμ αλλα μπαινοβγαινουν εντος αυτου καθε 5' ρυπαινοντας καθε εννοια σοβαρης συζητησης.
Τεταρτο. Η φυτευση σε καθε σοβαρο κατασκευαστικο εργο ερχεται αφου εχουν ολοκληρωθει αλλα tasks. Εκτος και αν πρεπει οι οικοδομοι να ποτιζουν το πρασινο που θα εχει φυτευθει παραλληλα με καλουπωματα. Το ελληνικο θα κρατησει χρονια. Τωρα δε μπορουμε να κρεινουμε. -
@alejandro said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Πιτζιπιτζίδης έφαγε καμπάνα βλέπω. Θα εμφανιστεί Kinder έκπληξη στο νήμα πάλι 2-3 μέρες πριν τις εκλογές, να τα πει μαζεμένα, χα, χα, χα
Εντωμεταξυ δεν έκανα report. Ελεγε τα δικά του, προχώρησε σε ύβρεις αλλά επειδη είχε έρθει από ποινή και
Δε ξέρω για τον @lap ή και για άλλους, προσωπικά, έκανα ρεπορτ τον @PGP737ng , κάτι που δεν έχω ξανακάνει όσο είμαι μέλος του φορουμ από το 2003 καθώς θεωρώ οτι ο ΤΡΟΠΟΣ που γράφει/απαντάει είναι ελεηνός. ΟΧΙ οι πολιτικές του απόψεις, αλλά ο τρόπος που απαντάει. Και αν συνεχίσει έτσι, θα συνεχίσω να τον κάνω ρεπορτ.
Και το γράφω εδώ με ταγκ το όνομά του για να το δεί και να μην αρχίσει να βρίζει άλλους συμφορουμιτες ή να βγάλει ιστορίες.
Αυτά.Δεν ξέρω καν πως κάνεις report σε κάποιον, ούτε θα ασχοληθώ να μάθω. Είναι μια ενέργεια εκτός της λογικής μου. Μια και δήλωσες με θάρος τη γνώμη σου, να σου δηλώσω με θάρος κι εγώ τη δικιά μου γι' αυτό που έκανες.
Είσαι απαράδεκτος και εμπαθής. Έκανες report σε κάποιον που δεν συμφωνείς με τον τρόπο που γράφει ή εκφράζεται. Χωρίς να έχεις εμπλακείς καν σε διάλογο μαζί του, ή να έχεις θιγεί προσωπικά από κάτι που είπε εις βάρος σου.
Σε όρισε κανείς αστυνομία "καλής συμπεριφοράς" του forum για να κρίνεις πως είναι πρέπον να εκφράζεται ο καθένας και ανάλογα να αποφασίζεις να τον συνετίζεις μέσω αυθαίρετων report?
Θεωρώ ότι τέτοιοι είδους συμπεριφορές είναι φασιστικές. Δεν εκπλήσσομαι βέβαια, μια και νομίζω ότι αρμόζουν στις αριστερές σου πεποιθήσεις.Και καλώ ανοιχτά τη διαχείριση του forum να παρέμβει και να πάρει θέση σε τέτοιου είδους στάσεις και συμπεριφορές σαν τη δική σου, που είναι και αντι-δημοκρατικές και ελεεινές. Αλλιώς δημιουργείται κακό προηγούμενο.
@andya3: Προφανώς έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Το report δεν έγινε για τις απόψεις που εκφράστηκαν, αλλά για υβριστικές εκφράσεις κατά συνομιλητών. Αν παρατηρήσετε, δεν σβήστηκε καμία άποψη η οποία δεν περιείχε προσβολές κατά άλλων. Έχουμε πει κατ' επανάληψη ότι δεν φιμώνουμε καμία άποψη, αρκεί αυτή να εκφράζεται κόσμια και φυσικά να μην είναι ρατσιστική, φασιστική, να προτρέπει σε έκνομες ενέργειες ή να εκφράζει ρητορική μίσους κατά οιουδήποτε! Φυσικά και ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να κάνει report ένα post, όπως άλλωστε έκανε και ο pgp737ng, άρα με την δική σας λογική κι αυτός είναι φασίστας, δεξιός γαρ... Στην πραγματικότητα κανείς από τους δύο δεν εκφράζει φασιστικές απόψεις, οι οποίες άλλωστε απαγορεύονται από τον Κανονισμό! Το report είναι το αντίστοιχο της καταγγελίας στην Αστυνομία, στην πραγματική ζωή. Δεν αποφασίζει ο καταγγέλλων για την περαιτέρω μεταχείριση, απλά γνωστοποιεί στις Αρχές κάτι που θεωρεί έκνομο και μετά είναι θέμα των αρμοδίων να κρίνουν. Δεν καταλήγουν λοιπόν όλα τα reports σε ποινές ή παρέμβαση της Διαχείρισης, καθώς ορισμένα κρίνονται άκυρα ή υπερβολικά (όπως είδατε δείχνουμε μια ανοχή, μέχρι ορισμένων ορίων). Σε αυτήν την περίπτωση όμως υπήρχε ξεκάθαρα παραβίαση, καθ' υποτροπή μάλιστα, αρκετών άρθρων του Κανονισμού και ως εκ τούτου υπήρξαν ποινές. ΥΓ: Το report γίνεται πατώντας στις 3 τελίτσες στο κάτω δεξιά μέρος κάθε δημοσίευσης και επιλέγοντας "Μάρκαρε αυτή την δημοσίευση". Δεν είναι χαφιεδισμός να το χρησιμοποιήσετε, αντιθέτως μας βοηθάει ώστε να κρατάμε το Forum σε κόσμιο επίπεδο, καθώς δεν μπορούμε να διαβάζουμε προληπτικά όλα τα Topics. {Admin}
-
Όταν αναρτούμε κάτι, να μην το τραβάει ο καθένας προς την κατεύθυνση που τον βολεύει.
Τη γελοιότητα του ηλιοκαμένου Αδώνιδος τη θυμάστε; τις "μπουλντοζες στο Ελληνικό" ; το ότι παρουσιάζονται τα χωματουργικα έργα που όπως λέτε θα πάρουν δεκαετίες και η αγοραπωλησία οικοπέδων ως "Ανάπτυξη" που αλλάζει τη χώρα;
Αυτό δείχνει η ανάρτηση.
Κι όχι προς όφελος του ρεζιλη Τσίπρα, απλά μπας και συνειδητοποιησουν οι οπαδοί της δήθεν Αριστείας, για τι κουτσαλογα μιλάμε... -
Λοιπον θα σου το πω ευθεως. Οταν 9 στα 10 ποστ λασπολογεις, και οπως και στο τελευταιο χωριζεις ανθρωπους σε στρατοπεδα, μη περιμενεις οι εχοντες ανεξαρτητη σκεψη να σε παρουμε σοβαρα.
Ξαναλεω και βαλτο καλα στο μυαλο σου. Αν εχεις δηλαδη. Διχως να ειμαι οπαδος κανενος κρινω πως καλυτερος ειναι ο κουλης. Οχι για τις παπατζες που αραδιαζουν οι δικοι του αλλα γιατι οι παπατζες των αλλων και του λογου σου δεν αρκουν να με πεισουν για αυτους που υποστηριζουν και υποστηριζεις.
Πανω σε ολο αυτο εχει στηριχθει μια ανελεητη ανηθικη και ανυποστατη επιθεση απο εγκαθετους με μπολικους πουστικους υπαινιγμους που στοχο εχουν να μειωσουν τους συνομιλητες τους και οχι τις αποψεις τους. Καλο υπολοιπο ΣΚ. Και καλο βολι. -
Αυτό το απολυταρχικό κόμμα του Λάος με τη μάσκα της ΝΔ μόνο...δημοκρατία δεν ήταν τελικά κι ο νοών νοήτο
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όταν αναρτούμε κάτι, να μην το τραβάει ο καθένας προς την κατεύθυνση που τον βολεύει.
Τη γελοιότητα του ηλιοκαμένου Αδώνιδος τη θυμάστε; τις "μπουλντοζες στο Ελληνικό" ; το ότι παρουσιάζονται τα χωματουργικα έργα που όπως λέτε θα πάρουν δεκαετίες και η αγοραπωλησία οικοπέδων ως "Ανάπτυξη" που αλλάζει τη χώρα;
Αυτό δείχνει η ανάρτηση.
Κι όχι προς όφελος του ρεζιλη Τσίπρα, απλά μπας και συνειδητοποιησουν οι οπαδοί της δήθεν Αριστείας, για τι κουτσαλογα μιλάμε...Λογικό είναι να κάνει παρέλαση ο μπουμπούκος όταν από την άλλη πλευρά έχουν σταματήσει έργα λόγο κορμορανων και άλλον λογικών πολιτικών ενστάσεων.
-
Στην ουσία της πολιτικής τους δεν έχουν καμία διαφορά ο Σύριζα με τη ΝΔ, όπως δεν είχε και τις προηγούμενες δεκαετίες το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.
Απλά, ο Σύριζα απείλησε αποτυχημένα να πάρει την κουτάλα απ τα γνωστά χέρια να τη δώσει σε άλλα, αντέδρασαν όλοι όσοι τρώνε μέχρι σήμερα, μασίφ οι πετσωμένοι ΑΡΔ και πολιτικάντηδες έπεσαν απάνω του.
Βρήκανε συμμάχους τους ευρωπαίους που θέλανε ένα θύμα να σώσουν το τρύπιο τραπεζίκο τους σύστημα, που το βλέπουμε μέχρι και σήμερα που μιλάμε πόσο τρύπιο είναι.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται που λέμε...
όπως μετά τον παγκόσμιο πόλεμο οι συνεργάτες των Γερμανών Ναζί αντί να πάνε στις κρεμάλες συμπτύχθηκαν γύρω απ' τη Δεξιά και τους Εγγλέζους με ευκαιρία και παντιέρα τον αντικομμουνισμό, στις μέρες μας οι λωποδύτες του κρατικοδίαιτου νεοφιλελευθερισμού, οι λίγοι οικογενειακοί ολιγάρχες που μας απομυζούν, συμπτύχθηκαν γύρω απ τα συμφέροντα των Γερμανών Τραπεζιτών, με κατασκευασμένο μπαμπούλα το θίασο του Τσίπρα στο πνεύμα του αντικομμουνισμού που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν.Ο Τσίπρας αφού δεν μπόρεσε να τους «νικήσει» αποφάσισε να συνταχθεί μαζί τους και να γίνει δεξιότερος των δεξιών, ξεπουλώντας τα πάντα στο ΤΑΙΠΕΔ, πλειστηριάζοντας σπίτια και βάζοντας κοράκια-Funds στη χώρα, γλείφοντας τα παπούτσια του κατεστημένου που προεκλογικά απειλούσε τάχα...
επειδή ο Μητσοτάκης ανήκει από πριν στους πολιτικούς που κατέστρεψαν τη χώρα και μετά έγινε «γερμανοτσολιάς» του Ευρωπαϊκού Τραπεζικού κατεστημένου για να αποποιηθεί των ευθυνών του, ενώ ο Τσίπρας έγινε τσιράκι τους πολύ αργότερα, οι συντηρητικοί του φόρουμ μας λένε πως είναι προτιμότερος ο Μητσοτάκης... ότι δεν είναι ίδιοι. Ότι δεν είναι το ίδιο ανίκανοι να αντιστρέψουν την πορεία της χώρας κι ότι αν ο ένας γκαζώνει στο γκρεμό και ο άλλος απλά το αφήνει να κυλάει στο γκρεμό με νεκρά στο κιβώτιο, πρέπει να γκρεμιστούμε με τον άριστο και τον καταλληλότερο που τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής...
-
Το ταιπεδ δεν είναι πώληση. Είναι οικονομική εγγύηση. Ο κόσμος το μπερδεύει με ταμείο προς πώληση. Δεν είναι! Έχει ξανασυμβεί και άλλες φορές στην ιστορία της χώρας όταν είχαμε πρόβλημα.Οπως για παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε η παραγωγή καπνών για την αποδοχή εγγυήσεων δανείων. Δεν μας πήραν τα καπνά
Τίποτα από ότι μπήκε εκεί δεν πωλείται, η αξία τους είναι η εγγύηση μας.
-
Το ταιπεδ δεν είναι πώληση. Είναι οικονομική εγγύηση. Ο κόσμος το μπερδεύει με ταμείο προς πώληση. Δεν είναι! Έχει ξανασυμβεί και άλλες φορές στην ιστορία της χώρας όταν είχαμε πρόβλημα.Οπως για παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε η παραγωγή καπνών για την αποδοχή εγγυήσεων δανείων. Δεν μας πήραν τα καπνά
Τίποτα από ότι μπήκε εκεί δεν πωλείται, η αξία τους είναι η εγγύηση μας.
Αυτό λέμε ρε Λαπ, ότι δεν είναι παραγωγική επένδυση, ούτε κεφάλαιο, ο,τι μπαίνει στο ταιπεδ. Αν υποθηκευσεις τα πάντα για 100 χρόνια, δεν σηκώνεις κεφάλι ποτέ
-
Άλλο το υπερταμειο άλλο το ταιπεδ. Δεν ισχύει ότι τα περιουσιακά στοιχεία δεσμεύονται για 100 έτη. Με υπουργική απόφαση ανά πάσα στιγμή αλλάζουν τα δεδομένα για το ταιπεδ. Είχε έναν συγκεκριμένο ορίζοντα. Ήταν ένας μηχανισμός προκειμένου να ξεκινήσουν οι δόσεις των δανειστών μας. Διότι η χώρα δεν μπορούσε να βγει στις αγορές μετά τα μνημόνια
Τώρα εάν συμφέρει να διατηρηθούν κάποιες επενδύσεις σε αυτό είναι άλλο κεφάλαιο
-
Δηλαδή ο Τσιπρας είναι νεοναζί και ο Μητσοτάκης παλαιοναζί.?
Μιλάς με γρίφους γέροντα
-
Κανονίστε να το κλειδώσετε και να μην μπορούμε να γράψουμε αυτά που θέλουμε το βράδυ τον εκλογών...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2