-
Σκουπίδια.
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@tkin73 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κομβικό σημείο στην κουβέντα το ξεμπροστιασμα Μητσοτάκη από κουτσουμπα Βαρουφάκη ότι τάχα όλοι θέλουμε τους νέους να ψηφίσουν αλλά δεν πέρασε η κυβέρνηση ρύθμιση για να ψηφίσουν οι νέοι που κάνουν σεζόν στα νησιά!
Ξεφτίλα! Τόσο πολύ φοβάσαι την οργή; Ξεφτίλα. Μόνο για την λάντζα και για να σερβίρουν τους φίλους του στην Μύκονο...Για κάτσε λίγο και σκέψου το αν γίνεται ο καθένας μας να ψηφίζει όπου γουστάρει… αν γίνεται και τι θα γινόταν αν το κάνανε….
Άντε γιατί όλοι γίνανε ειδικοί.Μιλαμε για Έλληνες πολιτες που ζουν και φορολογουνται στην Ελλάδα και η κυβέρνηση επειδή δεν την βολεύει δεν τους επιτρέπει να ψηφίσουν εκεί που αναγκάζονται να βρίσκονται για να βγάλουν μεροκάματο.
Γιατί μπερδεύεις την κουβέντα;Εγώ την μπερδεύω ή εσυ μπερδεύεσαι?
Αν όλη η Αθήνα, και τα 4 εκατομμύρια, είχε κατέβει Κρήτη για δουλειά θα μπορούσαν 4 + 1 εκατομμύρια Έλληνες να ψηφίσουν στην Κρήτη???
5 εκατομμύρια σε υποδομές για 1 εκατομμύρια?
Σοβαρέψου.Εσύ μάλλον δεν τα ξέρεις.
Άνετα μπορείς με απλή δήλωση σε ιστοσελίδα του κράτους να δηλώσεις που θα είσαι και να ψηφίσεις στον τόπο της εργασίας σου. Για τις τελικές λεπτομερειες πας και σε ένα ΚΕΠ. Το θέμα είναι ότι έβγαλαν νόμο πως θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τον Ιανουάριο αν δεν κάνω λάθος, πριν καν προκηρυχθούν εκολγες. Και όχι αργότερα. Έτσι οι νέοι δεν ξέρουν από τον Ιανουάριο που θα δουλέψουν το καλοκαίρι. Όταν λοιπόν μάθαμε το πότε θα γίνουν οι εκλογές και οτι τελικά θα είναι μέσα στο καλοκαίρι, ο νομος δεν σε αφήνει να δηλώσεις το που θα εργάζεσαι, ενώ υπάρχει η τεχνική δυνατότητα.
Εάν κανεις δήλωση στο σύστημα θα σου απαντά πως το αίτημα σου είναι προς αξιολόγηση ή κάτι τέτοιο αλλά λόγω του νόμου όπως είπαμε δεν θα πάρει απάντηση.
Όπως λέει ο ταχυδρομικός κώδικας, μιλάμε για Έλληνες πολίτες, φορολογούμενους και κατοίκους της χώρας που δεν έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν το τόπο εργασίας τους για να ψηφίσουν εκεί, ενώ μέχρι τον Ιανουάριο μπορούσαν.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εάν κανεις δήλωση στο σύστημα θα σου απαντά πως το αίτημα σου είναι προς αξιολόγηση ή κάτι τέτοιο αλλά λόγω του νόμου όπως είπαμε δεν θα πάρει απάντηση.
Σωστά, επειδή κι εγώ αναφέρει το app (έχω κάνει αίτηση για συγγενικό μου πρόσωπο) έψαξα τω΄ρα και βλέπω ότι η καταληκτική ημερομηνία ήταν 28/02.
Συνεπώς ο οποιοσδήποτε που θα ήθελε να φηφίζει αλλού θα μπορούσε να το έχει κάνει μέχρι τότε.
Ως συνέπεια, προφανώς ένας νέος που θα πάει να δουλέψει το καλοκαίρι αλλού, δεν μπορεί τώρα να κάνει εμπρόθεσμη αίτηση.
Μπορεί όμως μια χαρά να ψηφίσει σε αυτές που έρχονται στις 22/05... Οπότε και πάλι δεν καταλαβαίνω το θέμα, συζητάμε για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις μεθεπόμενες οι οποίες στο κάτω κάτω μπορεί και να μην γίνουν! -
Έστω Φεβρουάριος,δεν το θυμόμουν.
Τον Φεβρουάριο δεν ξέρεις αν θα σε πάρουν στην δουλειά το καλοκαίρι και δεν ξέραμε ποτε θα κάνουμε εκλογές. Έλεγαν για Μάρτιο αν θυμάσαι
Έχουν ήδη φύγει τα παιδιά στα ξενοδοχεία και στα μαγαζιά, τα στήνουν από τώρα για το καλοκαίρι!!!
Ούτε τις πρώτες θα ψηφίσουν, εννοείται όχι τις δευτέρες αν γίνουν.
-
Κομβικό σημείο στην κουβέντα το ξεμπροστιασμα Μητσοτάκη από κουτσουμπα Βαρουφάκη ότι τάχα όλοι θέλουμε τους νέους να ψηφίσουν αλλά δεν πέρασε η κυβέρνηση ρύθμιση για να ψηφίσουν οι νέοι που κάνουν σεζόν στα νησιά!
Ξεφτίλα! Τόσο πολύ φοβάσαι την οργή; Ξεφτίλα. Μόνο για την λάντζα και για να σερβίρουν τους φίλους του στην Μύκονο...Για κάτσε λίγο και σκέψου το αν γίνεται ο καθένας μας να ψηφίζει όπου γουστάρει… αν γίνεται και τι θα γινόταν αν το κάνανε….
Άντε γιατί όλοι γίνανε ειδικοί.Μιλαμε για Έλληνες πολιτες που ζουν και φορολογουνται στην Ελλάδα και η κυβέρνηση επειδή δεν την βολεύει δεν τους επιτρέπει να ψηφίσουν εκεί που αναγκάζονται να βρίσκονται για να βγάλουν μεροκάματο.
Αν όλη η Αθήνα, και τα 4 εκατομμύρια, είχε κατέβει Κρήτη για δουλειά θα μπορούσαν 4 + 1 εκατομμύρια Έλληνες να ψηφίσουν στην Κρήτη???
Σοβαρέψου.Για αυτό δεν έδωσε δικαίωμα ο Κούλης ; Μάλιστα!
Όχι γιατί δεν θα έβρισκε ψήφο η νουδου από τους είλωτες του τουρισμού!Βέβαια για τους αριστερούς όλα είναι εύκολα και θα έπρεπε να γίνουν γιατί έτσι έχουν μάθει. Το απαιτούν!
Γι αυτό και όταν είχαν την εξουσία τα κάνανε όλα σαν τα μούτρα τους.
Γιατί μερικά πράγματα δεν γίνονται.
Έχετε κοχονες… ????
Πάρτε το αεροπλάνο, επιστρέψτε στον τόπο σας και ψηφίστε.
Κλέφτες θα γίνουν στην Aegean?Τρικυμία εν κρανίω...
Καποιοι έχουν μυαλό τουλάχιστον εν αντιθεση με εσένα.
ενταξει φιλε μου ευτυχως μας διαβαζουν και αλλοι και κρινουν...
-
Σοβαρέψου.Εσύ μάλλον δεν τα ξέρεις.
Άνετα μπορείς με απλή δήλωση σε ιστοσελίδα του κράτους να δηλώσεις που θα είσαι και να ψηφίσεις στον τόπο της εργασίας σου. Για τις τελικές λεπτομερειες πας και σε ένα ΚΕΠ. Το θέμα είναι ότι έβγαλαν νόμο πως θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τον Ιανουάριο αν δεν κάνω λάθος, πριν καν προκηρυχθούν εκολγες. Και όχι αργότερα. Έτσι οι νέοι δεν ξέρουν από τον Ιανουάριο που θα δουλέψουν το καλοκαίρι. Όταν λοιπόν μάθαμε το πότε θα γίνουν οι εκλογές και οτι τελικά θα είναι μέσα στο καλοκαίρι, ο νομος δεν σε αφήνει να δηλώσεις το που θα εργάζεσαι, ενώ υπάρχει η τεχνική δυνατότητα.
Όπως λέει ο ταχυδρομικός κώδικας, μιλάμε για Έλληνες πολίτες, φορολογούμενους και κατοίκους της χώρας που δεν έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν το τόπο εργασίας τους για να ψηφίσουν εκεί, ενώ μέχρι τον Ιανουάριο μπορούσαν.
εκτος εδρας την τελευταια στιγμη μονο παπαδες και μπατσοι μπορούν να ψηφισουν εκει που εχει προσφορο εδαφος ο κουλης...στους μεροκαματιαρηδες 20 αρηδες που σερβιρουν τους κολλητους του στην μυκονο παιρνει 0% για αυτό και τους εκοψε την προσβαση ...
αλλα οπως ειπε ο εφανταστος φιλος , θες να ψηφισεις και εισαι μακρια? παρε αεροπλανο πηγαινε και το βραδυ γυρνάς και κάνεις βαρδια! τι πιο συνηθες?...
-
Να τις απαγορέψουμε τις εκλογές το καλοκαίρι, για να μπορούν να ψηφίζουν οι εποχιακά εργαζόμενοι του τουρισμού.
Ή να τις κάνουμε σε άλλο κράτος, που θα είναι σε θέση μέσα σ' ένα-δύο μήνες να αναδιοργανώνει τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας και τους εκλογικούς καταλόγους, ώστε να ψηφίζουν όλοι από τον τόπο εργασίας τους.
Ας καταφέρουν πρώτα να βγάλουν τους συγχωρεμένους από τους εκλογικούς καταλόγους και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα.
Απλώς η παπάτζα και ο λαικισμός της αριστεράς συνεχίζεται με αχαλίνωτους ρυθμούς. Δώσε αριστερό σανό στον Έλληνα και πάρτου την ψυχή. -
Ούτε τις πρώτες θα ψηφίσουν
Υπερβολές, 400 χιλιάδες νέοι 17ρηδες μια χαρά θα ψηφίσουν. Ούτε έχουν φύγει όλοι για δουλειά. Εδώ λέμε ότι δεν πάνε λόγω κακών συνθηκών διαμονής κλπ και έχουμε έλλειμα προσωπικού, τώρα ξαφνικά έφυγαν όλοι;
-
Έχουν φύγει όλοι λέμε. Άνοιξαν οι επιχειρήσεις στα τουριστικά μερη. Δεν μιλάμε για όλους τους νέους μιλάμε για αυτούς που εργάζονται σε τουριστικά μέρη. Πόσοι είναι , δεν γνωρίζω.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπερβολές, 400 χιλιάδες νέοι 17ρηδες μια χαρά θα ψηφίσουν. Ούτε έχουν φύγει όλοι για δουλειά. Εδώ λέμε ότι δεν πάνε λόγω κακών συνθηκών διαμονής κλπ και έχουμε έλλειμα προσωπικού, τώρα ξαφνικά έφυγαν όλοι;
Τοσο τσιτα που ειναι τα ποσοστα, ακομα και 5000 ψηφοι ειναι σημαντικοι.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να τις απαγορέψουμε τις εκλογές το καλοκαίρι, για να μπορούν να ψηφίζουν οι εποχιακά εργαζόμενοι του τουρισμού.
Ή να τις κάνουμε σε άλλο κράτος, που θα είναι σε θέση μέσα σ' ένα-δύο μήνες να αναδιοργανώνει τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας και τους εκλογικούς καταλόγους, ώστε να ψηφίζουν όλοι από τον τόπο εργασίας τους.
Ας καταφέρουν πρώτα να βγάλουν τους συγχωρεμένους από τους εκλογικούς καταλόγους και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα.
Απλώς η παπάτζα και ο λαικισμός της αριστεράς συνεχίζεται με αχαλίνωτους ρυθμούς. Δώσε αριστερό σανό στον Έλληνα και πάρτου την ψυχή.Τι λες βρε andya, αφού λέμε υπήρχε και υπάρχει η τεχνίτη δυνατότητα αλλά την έκοψαν τον Φεβρουάριο πριν ανακοινωθούν οι εκλογές.
Να απαντήσω και στον ιπτάμενο, δεν γνωρίζω αν είναι ίδια η συνθήκη με τους ετεροδημοτες. Δεν νομίζω να μεταφέρεις τα δικαιώματά σου, απλά τα βάζεις προσωρινά στον τόπο εργασίας σου. Άλλωστε δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά ψηφίζεις τους βουλευτές του τόπου σου όχι τους τοπικούς που εργάζεσαι. Οπότε είναι απλά προσωρινό μέτρο και πολύ απλά το έκοψαν ενώ μπορουσαν να το εφαρμόσουν μέχρι ας πούμε μέσα Απριλίου, δύο εβδομάδες ας πούμε μετά την προκήρυξη εκλογών και συνεννόησης των τουριστικών επιχειρήσεων με τους εργαζομένους τους. -
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τοσο τσιτα που ειναι τα ποσοστα, ακομα και 5000 ψηφοι ειναι σημαντικοι.
Γύρω στο 6% υπολογίζουν την διαφορά…
Άρα δεν μιλάμε μόνο για λίγες χιλιάδες ψήφους.Με 12% σκεπτικιστές οι οποίοι είναι στην μεγάλη πλειοψηφία τους της κεντροαριστεράς. Προφανώς αμφιταλαντεύονται μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι για τον γιανη.
Εάν τελικά πει το ναι το ΠΑΣΟΚ τότε πάμε σε +3-4% ψηλότερα οι ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΊΣ να υπολογίζουμε τους σκεπτικιστές.
Είμαι ο μόνος που τα υψηλά ποσοστά στα στοιχήματα μου μυρίζουν;;;; Διευκρινίζουν εάν κερδίσουν οι Ζαιοι αν θα είναι συγκυβέρνηση ή όχι; Κάποιοι ίσως βγάλουν τρέλα λεφτά.
-
Περίμενε κάπου το είχα διαβάσει, θα το ψάξω.
Δεν το βρίσκω δύσκολο, εφόσον εχεις δηλώσει που θες να ψηφίσεις και σου έχουν πει σε ποιο τμήμα θα πας, να έχουν ψηφοδέλτια για το νομό σου.
-
Πρώτα από όλα, χαλάρωσε..... Ξεφεύγεις.
Δεύτερον δεν είπα εγω ότι όλοι είναι της κεντροαριστεράς τα ίδια τα φιλοκυβερνητικα κανάλια και οι εταιρίες δημοσκοπήσεων που πληρώνουν για να κάνουν τη μελέτη λένε πως είναι η πλειοψηφία τους. Εγώ δεν έχω άποψη επί του θέματος επειδή δεν έχω στοιχεία. Οπότε μένω με ότι λένε αυτοί ωσάν να ήταν απόλυτα αληθές και ωσάν η δημοσκόπηση να πέφτει μέσα 100%.
Τρίτον είμαι κατά των στοιχημάτων και του τζόγου. Περιμένω να μου πέσει το τζόκερ χωρίς να παίζω τζόκερ.
-
νομιζα οτι η συζητηση για τα ποδοσφαιρικα ειναι μπαντ απο το φορουμ.
-
Δεν είδα debate γιατί τα μικρά έβλεπαν χθες για 10η φορά την ταινια του Μπομπ Σφουγγαράκης (αυτή με τον Ποσειδώνα που του έκλεψαν το στέμμα) και δεν μπορούσα να πάω στο άλλο δωμάτιο γιατί ήθελαν να μου εξηγούν τι θα γίνει στην επόμενη σκηνή, ούτε στο κινητό δεν με άφηναν να μπω.
Μπήκα πριν λίγο κάνοντας ένα διάλειμμα, στο twitter και εδώ να δω εντυπώσεις.
Πρέπει να έκανα τουλάχιστον 10 like στον @tkin73 !!!!
Έσκισε ο Κούλης από ότι κατάλαβα!!!
Για τα Κουλοεκονομικς που έγραψε ο Αλέκος Παπαδόπουλος προχθές δεν του έκανε κανένας καμία ερώτηση;;;;
Επίσης αν κατάλαβα καλά, αθλιοδεστατος γενικά ο Σροιτερ;;;
Ρώτησε Βαρουφάκη γιατί έχει 2 αυτοκίνητα και 3 μηχανές που καινε βενζίνη και μολύνουν;; Δεν κατάλαβα!Έπρεπε να του απαντήσει κατεβαίνω και κάθε πρωί μετά τον καφέ μου τα βάζω μπρος όλα μαζί και να τα μαρσαρω...
PS: ️️️️Ράνια Τζίμα
-
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτό με το μαρσάρισμα με έπνιξε....
Έπρεπε να βγάλουν και ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία με τους γείτονες του να διαμαρτύρονται πως ξεσηκώνει το μαρσάρισμα τα σκυλιά της γειτονιά και γαβγίζουν.
-
Και φυσικά μην πιστεύεις ότι οι ψηφοφόροι του τσίριζα δεν απαντάνε στις δημοσκοπήσεις γιατί τους παρακολουθούν!!!
Πόσο παληκάρια είναι όμως αυτοί που πανε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις του κομματος με την φάτσα τους φόρα-παρτίδα στις κάμερες του χουντικού παρακράτους του κούλη... respect για τους αγωνιστές!
-
Καλά και όποιος δεν είδε το debate δεν έχασε και κάτι. Τα γνωστά ειπώθηκαν απ' όλες τις πλευρές. Μόνο για να κόψει κάποιος το κλίμα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών άξιζε τον κόπο.
Φαίνεται ότι ο Νίκαρος τον έκοψε το βήχα του Αλ6 για μετεκλογική συνεργασία. Το ίδιο και στον Κούλη. Παίζει σκληρό παιχνίδι ο Κρητικός.
Αν πάρει κι ένα καλό διψήφιο ποσοστό, που το θεωρώ πολύ πιθανό. Γιατί και απλά και ωραία μιλάει, χωρίς πολλές παπατζο-σάλτσες. Και ειλικρινής δείχνει. Και μπορεί να συγκεντρώσει πολλές ψήφους από τους αναποφάσιστους. Που προφανώς δεν θέλουν ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς δεν θα ήταν αναποφάσιστοι.
Θα τους κρατάει απ' τ' @ρχ@δι@ τους άλλους. Νομίζω έχει μέλλον αυτό το παλικάρι, αν παίξει σωστά τα χαρτιά του. Όποιος θέλει ας γραφτεί σε καμιά κλαδική του ΠΑΣΟΚ, χαμένος δε θα βγει . -
Χωρίς τον τρίτο, δύσκολα θα γίνει κυβέρνηση. Άρα έχει κάθε λόγο να χαμογελάει.
Σε αυτά που λέει, τα λέει με αρκετή πειθώ, αλλά όταν μιλάει για "δικαιοσύνη", "άλλο μοντέλο ανάπτυξης", "αξιοκρατία" και σκέφτεσαι ότι τα λέει ένας πασόκος δεν μπορείς παρά να γελάς.
Έβαλε και πρώτη στο επικρατείας αυτή που κατήγγειλε τον γεωργούλη, οκ δεν λέω αλλά δεν ήταν και καμιά καθαρίστρια που της την έπεσε το αφεντικό και βρήκε την δύναμη να το καταγγείλει ούτε καμιά κοπελίτσα από την κοκκινιά που έφτασε να γίνει ευρωσύμβουλος με 10Κ μισθό. Για παιδί του κομματικού σωλήνα μιλάμε προφανώς, άρα προς τι η τιμητική πρώτη θέση στο επικρατείας;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2