-
-
Έχω καθαρίσει τα off topic. Ο επόμενος που θα γράψει προσβλητικά θα πάρει λίγο χρόνο ξεκούρασης.
Αν δεν ηρεμήσετε υπάρχει πιθανότητα να κλειδώσει μόνιμα το θέμα πολιτικής. -
Αποφασίστηκε ομόφωνα να ανοίξει ξανά το topic.Οποιαδήποτε επόμενη παρεκτροπή θα έχει (1) ημέρα ξεκούρασης και τυχόν επόμενη παρεκτροπή θα έχει επαύξηση της ποινής. Αν δεν επικρατήσει ηρεμία και πολιτισμένη συζήτηση θα κλειδωθεί ξανά
Ένα προσωπικό σχόλιο, φυσικά και δεν συμφωνώ με όλα όσα γράφονται στο θέμα της πολιτικής. Δεν επεμβαίνω όμως διότι ούτε λογοκρισία θέλω να θεωρηθεί πως κάνω, αλλά ούτε και υπάρχει κάποια γραμμή από την διεύθυνση του περιοδικού προς κάποια πολιτική κατεύθυνση.
Θεωρώ πως ο καθένας ,μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του από όσα διαβάζει... -
Τώρα να δω πόση ώρα θα μας πάρει να ξαναθερμανουμε το θέμα
-
Συνιστάται ΝΔ για να παταχθεί η οικογενειοκρατεία κι ο νεποτισμος...
-
Τουλάχιστον γίνονται αργά αλλά σταθερά βήματα βελτίωσης σε κάθε τομέα.
Από τη θέση 108 πέρυσι, στη θέση 107 φέτος.
Μέχρι το τέλος του αιώνα, άσχετα αν θα κυβερνάει ο ανιψιός ή ο γιος του σημερινού πρωθυπουργού, ή έστω ένα παιδί της Ευγενίας, θα φιγουράρουμε πολύ ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη. Τηλεοραση, Ιστοτοποι, εφημερίδες και περιοδικά κάθε τύπου, θα αποπνέουν αέρα ανεξαρτησίας...https://www.politico.eu/article/greece-worst-eu-country-press-freedom-report/
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τώρα να δω πόση ώρα θα μας πάρει να ξαναθερμανουμε το θέμα
Κάνε λίγο υπομονή να επιστρέψει ένας έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος ο pgp, για να έχουμε πολυφωνία και ισορροπία
-
This post is deleted! -
Μου σβήστηκε το προηγούμενο ποστ.
Δεν έβρισα κανέναν.
Μάλιστα...
edit:Τώρα διάβασα το post του limited.
Μα φυσικά και είναι λογοκρισία, η οποιαδήποτε αλλαγή ή σβήσιμο στο κείμενο κάποιου.Οποιοδήποτε κείμενο παραβαίνει τον Κανονισμό μπορεί να σβηστεί. Αυτό δεν συνιστά λογοκρισία, αλλά διατήρηση ευπρεπούς διαλόγου! Επίσης θυμίζουμε ότι οι ενέργειες των Συντονιστών δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.{Admin}
-
Ντεφορμέ είσαστε στις φετινές εκλογές, σας τάισε ο Κουλης καλά φαίνεται.
*10' σκρολαρισμα για να βρω το πρώτο σχόλιο
-
Δάκρυσε η εικόνα.
-
Υποκριτές.
-
Η εικόνα θα δακρύζε αν πήγαινε ο Αλέξης
Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών
-
Αρκετες φορες με εχουν παραξενεψει οι ειδησεις - τοποθετησεις του πολιτικο. Δεν τις ασπαζομαι μα ουτε τις περιφρονω. Μιλαμε αλλωστε για ενα γιγαντα που απο το 14 ανηκει στον ομιλο που κατεχει και την build. Οι ριζες του δε, ειναι Αμερικανικες ενω και το αφεντικο του ενας ευφυεστατος και ικανοτατος ανθρωπος που εχει καταφερει να ψαρευει μεσω δικτυου συνεργατων ιδιαιτερα εξειδικευμενες πληροφοριες, οταν οι αλλοι δεν εχουν παρει μυρωδια.
Παντως συγχωρεστε με αλλα η αισθηση μου ειναι πως η Ελλαδα βρισκεται πραγματικα πολυ ψηλοτερα στην ελευθερια του τυπου σε σχεση με τον Νιγηρα, το Τσαντ και αλλες τραγικες χωρες που απλα οχι μονο δε γραφεις μα ουτε και μπορεις να περπατησεις ελευθερα και με ασφαλεια... -
Η κατάταξη δεν έχει να κάνει με τα επίπεδα βίας αλλά με τα επίπεδα διαπλοκής.
Αν αφήσει απ' έξω ο καθένας τις κομματικές του προτιμήσεις, δεν νομίζω να αμφιβάλλει και πολύ ως προς το αν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι πρωταθλητές Διαπλοκής.
Η ύπαρξη και μόνο των διαφόρων τελάληδων τύπου «Πρωτοψάλτε», ο απευθείας χρηματισμός και διαπλεκόμενη χρηματοδότηση και ιδιοκτησία, η απουσία ουδέτερων κομματικά φωνών ή σχετικά αμερόληπτων πηγών, ακόμη και οι δολοφονημένοι δημοσιογράφοι δεν ήταν «αγωνιστές της ελευθερίας» αλλά πλήρως διαπλεκόμενοι των οποίων χάλασαν οι λογαριασμοί... καμία αμφιβολία ας μην έχουμε.
Ούτε πρόκειται να βελτιωθεί η θέση μας, αν αλλάξει η Κυβέρνηση. -
Το πρόβλημα δεν είναι ο Πορτοσάλτε, ή ο Μπογιόπουλος.
Ολοι ξέρουμε τι καπνό φουμάρουν.
Το πρόβλημα είναι ότι οι ειδήσεις φιλτράρονται γενικώς και διαβάζουμε μόνο ανταποκρίσεις από συγκεκριμένα μέσα.
Γενικά για μένα οι ΑΡΔ είναι παντού στον κόσμο.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν αφήσει απ' έξω ο καθένας τις κομματικές του προτιμήσεις, δεν νομίζω να αμφιβάλλει και πολύ ως προς το αν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι πρωταθλητές Διαπλοκής.
Σαφώς και είναι έτσι...για αυτό και λέγεται 4η εξουσία και στην ουσία είναι η 1η. Δυστυχώς τα έχω δει και μάθει πολύ καλά από 1ο χέρι για πολλά χρόνια.
-
Αααα ρε Κυριάκο, αλλά 0.10 να το ρίξεις και φτάσαμε σε εποχές καλού ορθόδοξου συνασπισμού
-
Θα μου στρίψει
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα μου στρίψει
τραβαει πολυ αριστερα ε; ασε γκαζι και με δυναμη και αποφασιστικοτητα παρτο ολο δεξια.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2