-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε συ Γιόχαν, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
Κάτσε να σου τα εξηγήσω εγώ, να ξεκουράσω και τον Άντυ, γιατί μπορεί τώρα να μην προλαβαίνει, ίσως έχει και να τουιτάρει σχόλια προς υπεράσπιση του Κυργιάκου, που είναι κρίμα να χάσει τις εκλογές για ψύλλου πηδημα...
Δηλαδή εντάξει, έστω, μάθαμε πως ήταν και οι 7 επικεφαλής της ΤΡΕΝΟΣΕ, Δαπιτες και κομματόσκυλα της ΝΔ!
Και δηλαδη, ΚΑΙ ποιόν ήθελες να βάλουν;
Τίποτα αναρχοάπλυτους μαλλιάδες, που ως φοιτητές επηδιόσαντο με αναρχικούς στις Ισπανιες και κάνανε τσιγαριλήκια σε κάμπινγκ στην άγονη γραμμή, όταν δεν ήταν σε πορείες στο Σύνταγμα;
Ή καθώς πρέπει νοικοκυρόπαιδα της ΔΑΠ, που ως φοιτητές ήταν Σπίτι - Σχολείο - Μύκονοοος και μετά από σκληρή μελέτη πήραν τα πτυχία τους και διέπρεψαν ως μέλη των Τεχνικών Επιμελητηρίων τους;
Δεν είπαμε ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι Τεχνοκράτες με ΑΥΣΤΗΡΑ κριτήρια Αριστείας; Αφού τέτοιοι είναι ΜΟΝΟ οι Νεοδημοκράτες, ποιόν ήθελες να βάλουν να διοικεί την ΕΡΓΟΣΕ;
Και παρόλο που έβαλαν τέτοιους Άριστους Νεοδημοκράτες Τεχνοκράτες, τι να σου κάνουν κι αυτοί οι 7 νοματαίοι, αφού τους πολεμάνε τα Συνδικάτα Εργαζομένων, το ΠΑΜΕ, η Ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, οι βίγκαν λεσβίες μάγισσες και το φάντασμα της Ρόζας Λούξεμπουργκ;!Εγώ αυτά είχα να πω, κι αν παρέλειψα κάτι, όταν τελειώσει απ το τουητερ ο Άντυ ας με συμπληρώσει...
-
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μεγάλη μέρα θα λέγαμε αν ήταν όλο το Υπουργικό συμβούλιο ή και οι 300 της Βουλής, αντί για τα νέα αθώα παιδιά.
Απαράδεκτο να χάνονται ζωές. Απαράδεκτο να εύχεσαι να χαθούν άλλες στη θέση τους. Θεμιτό να τηρούνται κάποιοι ελάχιστοι κανόνες ηθικής τόσο στον γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο. Δεν είναι επιταγή για την Δημοκρατία μόνο αλλά και για την κοινωνική συνοχή.
Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων.
Το ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στην απουσία αντιπρότασης, μετά τον αφανισμό των 300 της Βουλής.
Κάποιοι άλλοι 300 ή μία χώρα χωρίς πολιτικούς αντιπροσώπους, χωρίς Βουλή;Εντάξει ίσως υπάρχουν πολίτες που πιστεύουν ότι ένα καράβι μπορεί να (ψωλ)αρμενίζει μόνο του επ' άπειρον χωρίς καπετάνιο και χωρίς ποτέ να βυθιστεί. ok. Υπάρχουν και αυτοί. Στο καφάσι όλοι χωράνε.
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε συ Γιόχαν, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
Κάτσε να σου τα εξηγήσω εγώ, να ξεκουράσω και τον Άντυ, γιατί μπορεί τώρα να μην προλαβαίνει, ίσως έχει και να τουιτάρει σχόλια προς υπεράσπιση του Κυργιάκου, που είναι κρίμα να χάσει τις εκλογές για ψύλλου πηδημα...
Δηλαδή εντάξει, έστω, μάθαμε πως ήταν και οι 7 επικεφαλής της ΤΡΕΝΟΣΕ, Δαπιτες και κομματόσκυλα της ΝΔ!
Και δηλαδη, ΚΑΙ ποιόν ήθελες να βάλουν;
Τίποτα αναρχοάπλυτους μαλλιάδες, που ως φοιτητές επηδιόσαντο με αναρχικούς στις Ισπανιες και κάνανε τσιγαριλήκια σε κάμπινγκ στην άγονη γραμμή, όταν δεν ήταν σε πορείες στο Σύνταγμα;
Ή καθώς πρέπει νοικοκυρόπαιδα της ΔΑΠ, που ως φοιτητές ήταν Σπίτι - Σχολείο - Μύκονοοος και μετά από σκληρή μελέτη πήραν τα πτυχία τους και διέπρεψαν ως μέλη των Τεχνικών Επιμελητηρίων τους;
Δεν είπαμε ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι Τεχνοκράτες με ΑΥΣΤΗΡΑ κριτήρια Αριστείας; Αφού τέτοιοι είναι ΜΟΝΟ οι Νεοδημοκράτες, ποιόν ήθελες να βάλουν να διοικεί την ΕΡΓΟΣΕ;
Και παρόλο που έβαλαν τέτοιους Άριστους Νεοδημοκράτες Τεχνοκράτες, τι να σου κάνουν κι αυτοί οι 7 νοματαίοι, αφού τους πολεμάνε τα Συνδικάτα Εργαζομένων, το ΠΑΜΕ, η Ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, οι βίγκαν λεσβίες μάγισσες και το φάντασμα της Ρόζας Λούξεμπουργκ;!Εγώ αυτά είχα να πω, κι αν παρέλειψα κάτι, όταν τελειώσει απ το τουητερ ο Άντυ ας με συμπληρώσει...
Τι να συμπληρώσω? Είπα εγώ ποτέ ότι είμαι γιατρός και συμπληρώνω συνταγολόγια για τέτοιες περιπτώσεις?
Ν' απευθυνθείς αλλού... -
@i-hasu said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
άλλο φυντάνι και αυτό : Χαμός στο Twitter με το «δεν φταίμε» του Σπίρτζη -«Τόσες μέρες τον είχαν κρυμμένο για να πει αυτό;»
Εν τω μεταξύ το χαμός στο twitter που αναφέρει το άρθρο, αφορά 4-5 συγκεκριμένους ανθρώπους , που για όποιον παρακολουθεί το μέσο , είναι η αφρόκρεμα των λογαριασμων των κομματόσκυλων , το ανφάν γκατέ των πιο αισχρών προπαγανδιστων των κουλαδικων του twitter.
Nikos Michael
@NikosMichael6
ΝίκοςΣωτηρόπουλος
@NIKSOTIROPOYLOS
Georghy Zhukov
@GeorghyZhukov
Kωστας Τσεκαιος
@CimbrianMarius(με αυτούς τους 4 θα φρίξει και ο πιο σκληρος δεξιός του 4τ φόρουμ)
Και μιας και αναφέρθηκα σε κουλάδικα , είδα πριν 1-2 σελίδες το παρακάτω:
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή πως θα αισθανθείτε την επόμενη μέρα των εκλογών, χορτασμένοι από την PITSA 2.0 ???
Τι ευγενικό κράξιμο θα φάτε από όλους όσους κοροϊδεύατε τόσο καιρό?
Λούσιμο με ουλτρεξ 2 σε 1.
Θα είναι αργά να πείτε «τι μίλαγα? καλύτερα να μασούσα»Κατά την ταπεινή μου άποψη , με σεβασμό στον φίλο @PGP737ng και χωρίς καμία διάθεση προσβολής και αντιπαράθεσης , τέτοια πουτσιλίκια-τσατσιλίκια τύπου #erxetai_pizza_2.0 και σχετικά ταιριάζουν σε σκληροπυρηνικούς κουλάδικους καφενέδες και όχι στο τοπικό αυτό και γενικότερα στο 4Τ forum.
Αν μη τι άλλο και οι πιο σκληροί δεξιοί και οι πιο φανατικοί κουλικοί του τοπικού έχουν κρατήσει ένα αρκετά καλό επίπεδο παρά τις κατα καιρούς έντονες αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει.
Και στην τελική τέτοια συνθήματα δεν πιάνουν τόπο αφού και οι μεν γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλέον το μέγα παπατζιλίκι της άριστης διακυβέρνησης και οι δε φυσικά και δεν βασίζονται και ποντάρουν στο παραμύθι της αριστερής παπαρολογίας του Σύριζα.
Υπάρχει αν δείτε στα γραφόμενα όλων μια κοινή συνισταμένη που είναι η αντίληψη της διαχρονικής παπάτζας των μεγάλων πολιτικών χώρων που έχουν κυβερνήσει , και είναι μια αφετηρία νομίζω για πολιτισμένες τοποθετήσεις από όλους στα πολιτικά θέματα του τοπικού αυτού.
Ας μην δυναμιτίζουμε το κλίμα και ερεθίζουμε τα πάθη όσο μπορούμε.
Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό , δεν ψέγω αποκλειστικά τον φίλο με την πίτσα , και εγώ έχω πετάξει εμπρηστικά συνθήματα ορισμένες φορές (κυρίως για την περίοδο του Ναζισμού και της χούντας στην πατρίδα μας)
-
Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα οι προσπάθειες αρκετών εδώ μέσα να αποδώσουν τα κακώς κείμενα της χώρας στην "απέναντι" παράταξη από τη δική τους. Αλήθεια τώρα, δεν μπορεί να είσαστε τόσο βαμμένοι και εθελοτυφλούντες!
Με αφορμή το παραπάνω ποστ του Πηλιορείτη, ο οποίος κατακεραυνώνει τα γαλάζια παιδιά για το πρόσφατο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, θα ρωτήσω: οι εξ' αριστερών πιστεύετε πραγματικά ότι το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί αν αντί των γαλάζιων παιδιών, υπήρχαν στη θέση τους τα "δικά σας" παιδιά; Αφού πάλι, το σύστημα που έπρεπε να είχε εγκατασταθεί, δεν θα είχε εγκατασταθεί και τα "δικά σας" παιδιά θα ήταν εξίσου ελλιπώς καταρτισμένα και εξίσου αναξιοκρατικά επιλεγμένα. Έτυχε και η "κακιά η ώρα" έπεσε σε κυβέρνηση δεξιάς αριστείας. Όπως έτυχε π.χ. και η "κακιά η ώρα" της τραγωδίας στο Μάτι έσκασε επί κυβέρνησης αριστερής ηθικής ανωτερότητας.
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ! Η χώρα νοσεί βαριά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους ως τώρα, οι εκάστοτε κυβερνώντες ούτε μπορούν ούτε θέλουν να φτιάξουν τα πράγματα και οι πολίτες είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα βολεψάκηδες, εγωιστές, κοντόφθαλμοι και κουραδόμαγκες.
Κι εσείς "οχυρώνεστε" στα χαρακώματα διεξάγοντας έναν ανένδοτο πόλεμο ενάντια στον κομματικό εχθρό, ενώ οι "στρατηγοί" σας γελάνε με τη χαζομάρα σας. Δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους, κάνουν ότι κυβερνούν τη χώρα την οποία στην πραγματικότητα κυβερνούν οι μεγαλονταβάδες, δεν τους νοιάζει τίποτα παρά μόνο το βόλεμα τους και τα ψηφαλάκια σας και γι' αυτό συντηρούν και αυτή την πολιτική αντιπαράθεση. Στην ουσία το μόνο που αλλάζει μεταξύ τους είναι το σλόγκαν που έχουν επιλέξει, είτε αυτό είναι η αριστεία είτε η ηθική ανωτερότητα.
-
@harisma23 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα οι προσπάθειες αρκετών εδώ μέσα να αποδώσουν τα κακώς κείμενα της χώρας στην "απέναντι" παράταξη από τη δική τους. Αλήθεια τώρα, δεν μπορεί να είσαστε τόσο βαμμένοι και εθελοτυφλούντες!
Με αφορμή το παραπάνω ποστ του Πηλιορείτη, ο οποίος κατακεραυνώνει τα γαλάζια παιδιά για το πρόσφατο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, θα ρωτήσω: οι εξ' αριστερών πιστεύετε πραγματικά ότι το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί αν αντί των γαλάζιων παιδιών, υπήρχαν στη θέση τους τα "δικά σας" παιδιά; Αφού πάλι, το σύστημα που έπρεπε να είχε εγκατασταθεί, δεν θα είχε εγκατασταθεί και τα "δικά σας" παιδιά θα ήταν εξίσου ελλιπώς καταρτισμένα και εξίσου αναξιοκρατικά επιλεγμένα. Έτυχε και η "κακιά η ώρα" έπεσε σε κυβέρνηση δεξιάς αριστείας. Όπως έτυχε π.χ. και η "κακιά η ώρα" της τραγωδίας στο Μάτι έσκασε επί κυβέρνησης αριστερής ηθικής ανωτερότητας.
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ! Η χώρα νοσεί βαριά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους ως τώρα, οι εκάστοτε κυβερνώντες ούτε μπορούν ούτε θέλουν να φτιάξουν τα πράγματα και οι πολίτες είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα βολεψάκηδες, εγωιστές, κοντόφθαλμοι και κουραδόμαγκες.
Κι εσείς "οχυρώνεστε" στα χαρακώματα διεξάγοντας έναν ανένδοτο πόλεμο ενάντια στον κομματικό εχθρό, ενώ οι "στρατηγοί" σας γελάνε με τη χαζομάρα σας. Δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους, κάνουν ότι κυβερνούν τη χώρα την οποία στην πραγματικότητα κυβερνούν οι μεγαλονταβάδες, δεν τους νοιάζει τίποτα παρά μόνο το βόλεμα τους και τα ψηφαλάκια τους και γι' αυτό συντηρούν και αυτή την πολιτική αντιπαράθεση. Στην ουσία το μόνο που αλλάζει μεταξύ τους είναι το σλόγκαν που έχουν επιλέξει, είτε αυτό είναι η αριστεία είτε η ηθική ανωτερότητα.
συγκεκριμενα λαθη σε ενα ακομη κειμενο.
εμεις δεν κυβερνησαμε ποτε.
η αριστερα δεν ελαβε ποτε την εξουσια.
οι μονοι που διοικησαν ειναι διαφορετικες μορφες πασοκ, κυριως βεβαια μπλε για πολλα χρονια και μετα πρασινοροζ.
εκει ψαξε για ευθυνες. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
οι μονοι που διοικησαν ειναι διαφορετικες μορφες πασοκ, κυριως βεβαια μπλε για πολλα χρονια και μετα πρασινοροζ.
εκει ψαξε για ευθυνες.Κάνεις λάθος φίλτατε wannabe αριστερέ!
Και το λάθος σου είναι ότι κρίνεις τα πράγματα στην Ελλάδα με πολιτική και ιδεολογική θεώρηση.
Τόσο αριστεροί ήταν αυτοί που κυβέρνησαν επί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, όσο δεξιοί ήταν αυτοί που κυβέρνησαν επί ΝΔ. Έτυχε και βολευτήκαν σε κάποιο κομματικό σχηματισμό σαν μαθητές ή φοιτητές και μετά απλώς ακολούθησαν το ρεύμα, κάτω από την ομπρέλα μιας κομματικής σημαίας.
Δηλαδή καμία σχέση δεν είχε η άσκηση πολιτικής με τις θεωρίες της εκάστοτε πολιτικής ιδεολογίας. Οι κυβερνώντες κάνουν μόνο ρουσφετάκια για τους από κάτω και εκδουλεύσεις για τους από πάνω. Με το αζημίωτο... -
εκει ψαξε για ευθυνες.Κάνεις λάθος φίλτατε wannabe αριστερέ!
Και το λάθος σου είναι ότι κρίνεις τα πράγματα στην Ελλάδα με πολιτική και ιδεολογική θεώρηση.
Τόσο αριστεροί ήταν αυτοί που κυβέρνησαν επί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, όσο δεξιοί ήταν αυτοί που κυβέρνησαν επί ΝΔ. Έτυχε και βολευτήκαν σε κάποιο κομματικό σχηματισμό σαν μαθητές ή φοιτητές και μετά απλώς ακολούθησαν το ρεύμα, κάτω από την ομπρέλα μιας κομματικής σημαίας.
Δηλαδή καμία σχέση δεν είχε η άσκηση πολιτικής με τις θεωρίες της εκάστοτε πολιτικής ιδεολογίας. Οι κυβερνώντες κάνουν μόνο ρουσφετάκια για τους από κάτω και εκδουλεύσεις για τους από πάνω. Με το αζημίωτο...απαντας μπανανες
δεν κυβερνησε η αριστερα για να εχει ευθυνες, περιγραφεις ενα πασοκ σε διαφορες μορφες. -
Η αλήθεια είναι οτι μόνο οι νεοδημοκράτες θεωρούν το ΣΥΡΙΖΑ αριστερά, ένα πιο φτωχό ΠΑΣΟΚ ειναι, τουλάχιστον στο original έπαιζε και διορισμούλης από την παράταξη του Ανδρέα, τώρα παίζει "ηθική ανωτερότητα" στον εν δυνάμει ψηφοφόρο και απλήρωτα κοινόχρηστα λολ.
-
απαντας μπανανες
δεν κυβερνησε η αριστερα για να εχει ευθυνες, περιγραφεις ενα πασοκ σε διαφορες μορφες.Αντιθέτως εσύ πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Τα τελευταία 40 χρόνια όποιος κι αν κυβέρνησε δεν ήταν στην ουσία ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Ήταν κάτι μοναδικά ελληνικό!
Εσύ βέβαια θέλεις να επιδείξεις αριστεροσύνη (του λωκου) και γι' αυτό παίρνεις αυτή τη θέση.
Και σε ρωτώ: Εφόσον δεν κυβέρνησε η αριστερά, αλλά το ΠΑΣΟΚ σε διάφορες μορφές, ήταν το ΠΑΣΟΚ δεξιά; -
Κι εσείς "οχυρώνεστε" στα χαρακώματα διεξάγοντας έναν ανένδοτο πόλεμο ενάντια στον κομματικό εχθρό, ενώ οι "στρατηγοί" σας γελάνε με τη χαζομάρα σας. Δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους, κάνουν ότι κυβερνούν τη χώρα την οποία στην πραγματικότητα κυβερνούν οι μεγαλονταβάδες, δεν τους νοιάζει τίποτα παρά μόνο το βόλεμα τους και τα ψηφαλάκια τους και γι' αυτό συντηρούν και αυτή την πολιτική αντιπαράθεση. Στην ουσία το μόνο που αλλάζει μεταξύ τους είναι το σλόγκαν που έχουν επιλέξει, είτε αυτό είναι η αριστεία είτε η ηθική ανωτερότητα.
εκει ψαξε για ευθυνες.Τεό όταν ήμασταν μικρά είχαμε διώροφη κουκέτα με τον αδερφό μου γιατί το σπίτι ήταν μικρό και το παιδικό δωμάτιο επίσης. Επειδής ήταν μικρότερος, κοιμόταν στο από πάνω κρεβάτι όπως οι νέοι στον στρατό. Κάποια στιγμή λοιπόν έπρεπε να φιλοξενήσουμε κάτι ξαδέρφια, οπότε όλα τα πιτσιρίκια στριμωχτήκαμε στα ίδια κρεβάτια..
Η ξαδέρφη μου κοιμήθηκε στο από πάνω από την "καλή" μέσα μεριά ενώ ο bro δίπλα της στριμωγμένος κόντραρε στο προστατευτικό ξύλο που δεν ήταν για πολλά πολλά. Δε με έπαιρνε ο ύπνος γιατί άκουγα το χράτσα χρούτσα του ξύλου κάτι που προμήνυε το κακό που είχε ήδη δρομολογηθεί. Για κάποιον αδιεκρίνιστο λόγο που δε θυμάμαι ή δε θέλω να θυμάμαι παρέμεινα στην ασφαλή θέση μου χωρίς ποπ κόρν αλλά με περιέργεια για το τι θα γίνει αντί να τους ειδοποιήσω..
Κάποια στιγμή ακούγεται ένα καλό κράτς και ο μικρός κάνει ελεύθερη πτώση, σκάει με δύναμη στο κομοδίνο με την μάγια την μέλισσα και τον πλακώνει και ο αγκαλίτσας μελισσάκι που του έκανε συντροφιά . Αυτό το μπάμ που έκανε η κεφάλα του θα το θυμάμαι για πάντα, έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη μου. Νομίζω από τότε του έμεινε κουσούρι...
Εσένα τι ανάλογο σου έτυχε και νομίζεις ότι είσαι αριστερός ?
-
απαντας μπανανες
δεν κυβερνησε η αριστερα για να εχει ευθυνες, περιγραφεις ενα πασοκ σε διαφορες μορφες.Αντιθέτως εσύ πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Τα τελευταία 40 χρόνια όποιος κι αν κυβέρνησε δεν ήταν στην ουσία ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Ήταν κάτι μοναδικά ελληνικό!
Εσύ βέβαια θέλεις να επιδείξεις αριστεροσύνη (του λωκου) και γι' αυτό παίρνεις αυτή τη θέση.
Και σε ρωτώ: Εφόσον δεν κυβέρνησε η αριστερά, αλλά το ΠΑΣΟΚ σε διάφορες μορφές, ήταν το ΠΑΣΟΚ δεξιά;μα φυσικα και ηταν
διαφορετικες μορφες με συνθηματα
αλλα με συγκεκριμενες αντιλαικες πολιτικες -
Γενικά δε νοείται αριστερά εντός καπιταλιστικού πλαισίου, πόσο μάλλον στο καρακέντρο του με ΕΕ, ΝΑΤΟ και δε συμμαζέυεται. Αν ήταν όντως αριστερά θα είχε δημιουργήστει τέτοια αλλεργία που θα είχε διοργανωθεί πραξικοπηματάκι τύπου Πινοσέτ.
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
εκει ψαξε για ευθυνες.Τεό όταν ήμασταν μικρά είχαμε διώροφη κουκέτα με τον αδερφό μου γιατί το σπίτι ήταν μικρό και το παιδικό δωμάτιο επίσης. Επειδής ήταν μικρότερος, κοιμόταν στο από πάνω κρεβάτι όπως οι νέοι στον στρατό. Κάποια στιγμή λοιπόν έπρεπε να φιλοξενήσουμε κάτι ξαδέρφια, οπότε όλα τα πιτσιρίκια στριμωχτήκαμε στα ίδια κρεβάτια..
Η ξαδέρφη μου κοιμήθηκε στο από πάνω από την "καλή" μέσα μεριά ενώ ο bro δίπλα της στριμωγμένος, κόντραρε στο προστατευτικό ξύλο που δεν ήταν για πολλά πολλά. Δε με έπαιρνε ο ύπνος θυμάμαι γιατί άκουγα το χράτσα χρούτσα του ξύλου κάτι που προμήνυε το κακό που είχε ήδη δρομολογηθεί. Για κάποιον αδιεκρίνιστο λόγο που δε θυμάμαι ή δε θέλω να θυμάμαι παρέμεινα στην ασφαλή θέση μου χωρίς ποπ κόρν αλλά με περιέργεια για το τι θα γίνει αντί να τους ειδοποιήσω..
Κάποια στιγμή ακούγεται ένα καλό κράτς και ο μικρός κάνει ελεύθερη πτώση, σκάει με δύναμη στο κομοδίνο με την μάγια την μέλισσα και τον πλακώνει και ο αγκαλίτσας μελισσάκι που του έκανε συντροφιά . Αυτό το μπάμ που έκανε η κεφάλα του θα το θυμάμαι για πάντα, έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη μου. Νομίζω από τότε του έμεινε κουσούρι...
Εσένα τι ανάλογο σου έτυχε και νομίζεις ότι είσαι αριστερός ?
εγω βλεπω καθαρα τον κοσμο χωρις να χρειαζεται να χτυπησω το κεφαλι μου, εσεις που βλεπετε τον κουλη και δεν συχτιριζετε μαλλον εχετε συμπαθειες με τον κομη μαζοχ, ισως το συνδρομο της σκυλας και της χαρυβδης....
-
μα φυσικα και ηταν
αλλα με συγκεκριμενες αντιλαικες πολιτικεςΠ@π@ριές! Ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Φύλαρχοι με αούγκανους υποτελείς.
-
μα φυσικα και ηταν
αλλα με συγκεκριμενες αντιλαικες πολιτικεςΠ@π@ριές! Ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Φύλαρχοι με αούγκανους υποτελείς.
ακομη ενα παραμυθακι μην τυχον και ερθουν οι γκομουνισται και σας παρουν το διαμεριζμα και το ντηζελ
-
μα φυσικα και ηταν
ακομη ενα παραμυθακι μην τυχον και ερθουν οι γκομουνισται και σας παρουν το διαμεριζμα και το ντηζελ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, έχω πολύ λιγότερα να χάσω από κάτι γιαλαντζί κομμουνιστές με δεξιά τσέπη σαν κι εσένα!
-
Η λίστα αυτών που το αξίζουν είναι πολύ μεγάλη….καλή αρχή.
https://www.newsit.gr/politikh/gianis-varoufakis-epese-thyma-ksylodarmou-sta-eksarxeia/3725275/
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2