-
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μας τα ζαλίσανε με τις παρακολουθήσεις.
Ξέρεις κάποιος, τι στο διάολο, γύρευε ο Τζιτζιφιογκοκώστας στην Τουρκία;
Θα παρίσταται ως προεδρεύων μίας Διαβαλκανικης;;;;Ευρωπαϊκής κάτι.......
Το άκουσα αλλά δεν το συγκράτησα. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επί της ουσίας εκείνο που υπάρχει, όσο και αν δεν θέλουν να το αντιληφθούν οι συριζαίοι, είναι ότι ο κόσμος που ΔΕΝ θέλει τον Κούλη, γιατί τα έχει ψιλοσκατώσει, ΔΕΝ βλέπει τίποτα σοβαρό σε κυρά Τασίες και Πολλάκηδες, ούτε στο Αυτοί είσαστε.
Απλά δεν βλέπει κάτι σημαντικό στον δεξιό χώρο και αυτό σώζει προς το παρόν τον Κούλη.
Αν όμως η αποδόμηση του γίνει προφανής, τότε θα σκάσουν τα νέα λουλούδια, γιατί αυτή η παράταξη τρέφεται με τους αρχηγούς της.
Επειδή όμως η γενικότερη κατάσταση είναι περίεργη ανά τον κόσμο, ο πολιτικός χρόνος είναι πολύς ακόμα.
Θα βλέπουμε τα γεγονότα εβδομάδα προς εβδομάδα.
Ας δούμε πρώτα αν αύριο θα έχουμε κάποια Δημοκρατική αποκατάσταση.
Συμφωνώ απολύτως με την ανεπάρκεια των Ζαίων που απαλύνει το κάζο του Κούλη.
Όμως το εκλογικό αποτέλεσμα δεν κρίνεται από τους ανανταμ παπανταμ Δεξιούς που έχουν πάθει αγκυλωση και δεν στρέφεται το κεφάλι αντίθετα ούτε για να διασχίσουν τον δρόμο (και τους αντίστοιχα αφοσιωμένους αριστερούς), αλλά απ τους λίγους που μεταπηδουν στρατόπεδα και ψηφίζουν τιμωρητικα κάθε φορά που τους τη φοράνε, και τέτοια σφήνα δεν είχαν φάει ούτε επί Σαμαροβενιζέλων... -
Πω πω κούρασε πολύ αυτό το θέμα με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις!
Δεν ασχολείται ο κοσμάκης.Πείτε τίποτα πιο σοβαρό, όπως πόσο έχει το Rio mare , έπεσε καθόλου η τιμή του;
Τα Barilla; (Αλήθεια κανα σοβαρό ιταλικό μακαρόνι που μπορούμε να βρούμε ,καλύτερα τα Barilla απο οποιοδήποτε ελληνικό αλλά στην Ιταλία κάποιος μου έλεγε είναι ...σαν τα Marata. Υπάρχουν πολύ καλύτερα και σε οικονομικές τιμές , δεν λέω να μας πιασοκολιάσει κανας μπακάλης στο Κολονάκι)Να πώ εγώ ένα σοβαρό που διάβασα, η Ελεύθερη ώρα ή η Δημοκρατία σε μια στήλη της αφησε υποννοούμενο για αγρια βραδιά σέξ με 2 call girls στην Σλοβακία σε πρόσφατο ταξίδι του Δένδια.
Άτσα της ο καράφλας! Τώρα ανέβηκε πιο πολύ στην εκτίμηση μου!Και το πιο σοβαρό απο όλα το ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ χθές εναντίον της ομαδάρας!
Ούτε στα πέτρινα χρόνια τέτοια ξεφτύλα ρε Βαγγέλα! -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κι ένας Νεοδημοκράτης που στα κρυφά πηδ@ει γυναίκες!
Ενήλικες φαντάζομαι, για να κερδίσει πόντους η ομάδα που μόνο γκολ τρώει τελευταία... -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πω πω κούρασε πολύ αυτό το θέμα με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις!
Δεν ασχολείται ο κοσμάκης.Πείτε τίποτα πιο σοβαρό, όπως πόσο έχει το Rio mare , έπεσε καθόλου η τιμή του;
Τα Barilla; (Αλήθεια κανα σοβαρό ιταλικό μακαρόνι που μπορούμε να βρούμε ,καλύτερα τα Barilla απο οποιοδήποτε ελληνικό αλλά στην Ιταλία κάποιος μου έλεγε είναι ...σαν τα Marata. Υπάρχουν πολύ καλύτερα και σε οικονομικές τιμές , δεν λέω να μας πιασοκολιάσει κανας μπακάλης στο Κολονάκι)Να πώ εγώ ένα σοβαρό που διάβασα, η Ελεύθερη ώρα ή η Δημοκρατία σε μια στήλη της αφησε υποννοούμενο για αγρια βραδιά σέξ με 2 call girls στην Σλοβακία σε πρόσφατο ταξίδι του Δένδια.
Άτσα της ο καράφλας! Τώρα ανέβηκε πιο πολύ στην εκτίμηση μου!Και το πιο σοβαρό απο όλα το ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ χθές εναντίον της ομαδάρας!
Ούτε στα πέτρινα χρόνια τέτοια ξεφτύλα ρε Βαγγέλα!Χωρίς πλάκα,δοκίμασε τα μακαρόνια Ήλιος. Λίγο δυσεύρετα,γιατί είναι ελληνικά αλλά αξίζει.
-
Το μεγάλο ερώτημα που θα έπρεπε να ρωτούν όλοι όσοι δεν είναι Νεοδημοκράτες, αλλά...
-
Σοβιέτ Σλοβάκες καλά τους κάνει και ντιπιντάει !
-
-
-
Τι μου θυμίζει; Τι μου θυμίζει;
Α, ναι..."το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους"...Τελικά η ΣΥΡΙΖΟΑριστερά εμένα μόνο γέλιο μου προκαλεί. Κωμωδία και αυτοί και το φερέφωνό τους.
Πολιτική του κ@λου. -
Βρέντζος; Τι φρούτο είναι πάλι αυτός; Τον ξέρει η μάνα του; Αχυράνθρωπος είναι αυτός; Αυτοφωράκιας;
Βγήκε αυτός ο άγνωστος τύπος να κάνει δηλώσεις για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και έλεγε για την κυβέρνηση. Ο τύπος τα διάβαζε ή από κινητό ή από χαρτί. Ποιος του τα έγραψε;
-
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βρέντζος; Τι φρούτο είναι πάλι αυτός; Τον ξέρει η μάνα του; Αχυράνθρωπος είναι αυτός; Αυτοφωράκιας;
Βγήκε αυτός ο άγνωστος τύπος να κάνει δηλώσεις για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και έλεγε για την κυβέρνηση. Ο τύπος τα διάβαζε ή από κινητό ή από χαρτί. Ποιος του τα έγραψε;
Ολυμπιακός είναι. Μη δίνεις σημασία!
-
Αφού γελάσαμε με τους γαύρους, είδα ότι ο επίσης γαύρος Κούλης, έκανε δηλώσεις στον επίσης γαύρο Νίκο, για τον αρχι-γαύρο...
Μακριά το πήγαν, φοβάμαι μην αρχίσει και ανασταίνεται κανένας μάρτυρας...
-
Χάνει πολλά μύρια ο αρχι-γαύρος αν δεν βγει του χρόνου champions league. Και τρίζει τα δόντια. Οι υποκλοπές είναι ο δράκος του παραμυθιού, το παραμύθι έχει να κάνει με τα φράγκα.
Θα τα βρουν στο τέλος. Αν ξαναβγεί ο Κούλης. Αλλιώς θα τα βρει με τον επόμενο... -
Οι γλώσσες που ξέρουν πολλά λένε οτι ο Βαγγέλης αισθάνεται αδικημένος με την μοιρασία στην Ρεβυθούσα και γνωρίζοντας οτι και για αυτόν κάνει καλό η κόντρα αλλά και στο Μητσοτάκη σηκώνει φασαρία.
Έχει καταφέρει και έχει κάνει εχθρούς και τον Βαρδή και προσωρινά και τον Βαγγέλη.
-
Τουλάχιστον βρέθηκε κι ένας πρωθυπουργός μετά την αντιπολίτευση, να τα βάλει με τα συμφέροντα και τη διαφθορά!
-
Γελαω πολυ παντως. Να στε καλα. Αφου η Μαρια της νησιδας, οι Ντεξιοι παιδεραστες και το πρεντατορ δεν μπορεσαν να ριξουν τον Κυριακο, εχετε εναποθεσει τις ελπιδες στο πετσινο του ΠΑΟ στο Καραϊσκακη. Μιλαμε για πολλη απελπισια!!!
Τεσπα Δημοκρατια εχουμε. Καλως εχοντων θα μπορεσετε αν μαζευτειτε πολλοι να τον ριξετε το καλοκαιρι του 23.
Μεχρι τοτε να δουμε πως θα τα παει και η ΑΕΚ βεβαια. -
Μοιαζει πολυ παντως η κατασταση με 2008 και Βατοπεδι. Για να δουμε ποσοι θα τσιμπησουν αυτη τη φορα...
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2