-
Το θρησκευτικό συναίσθημα κάποιου, μπορεί να μην είναι κατανοητό στους άλλους, αλλά δεν είναι εξευτελισμός.
Οπως δεν είναι κατανοητό σε πολλούς το να είσαι αριστερός στην Δύση, όταν έχεις δει τι έγινε στην ανατολή...
Η και φασίστας, όταν έχεις δει τι έκανε ο φασισμός...
Αλλά και αριστερούς και φασίστες έχουμε στην Δύση...
Και θρησκευόμενους αλλά και θρησκόληπτους...
-
Δεν μαρέσει καθόλου αυτό το ποστ που κοροιδεύον τους πιστούς
Οντας Αθεος εχω μάθει να ΣΕΒΟΜΑΙ την πίστη ολων των ανθρώπων σε κάτι και μη σου πω και το ζηλεύω κιολας.
ΔΕΝ ξερετε καθόλου σε τι κατασταση απελπισίας μπορεί να έχει φτάσει κάποιος για να "εξευτελίζεται" πηγαίνοντας γονατιστός και ότι άλλο κάνουν τελωςπάντων
Η μητέρα μου πέθανε πολύ νέα από καρκίνο. 4 χρόνια υπέφερε. Το τι χαζα πίστευε και έκανε (ασχετως θρησκείας μιλάμε παρελάσανε τσαρλατανοι) δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό όταν δεν της έδινε ελπίδα η Ιατρική (μετα απο χημειοθεραπίες κτλ). Επρεπε κάτι να της δώσει ελπίδα......
Μην κοροιδεύετε τους απελπισμένους ανθρώπους
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και "η σωστή πλευρά της ιστορίας";
Προσωπικά βλέπω πολύ "έγκυρο" το δημοσίευμα. Ειδικά το σημείο που η ελληνική κυβέρνηση θέλει διαμεσολάβηση των Ρώσων για την τουρκική επιθετικότητα πρέπει να μπει στο χιούμορ.
-
-
Λογικό. Να τραβήξουμε τον Κούλη από την πασοκοποίηση και πασοκολαγνεία του θέλουμε...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λογικό. Να τραβήξουμε τον Κούλη από την πασοκοποίηση και πασοκολαγνεία του θέλουμε...
Α εντάξει τότε, γιατί νόμιζα ότι τις λεγόμενες "αρχές" τις έχουν γραμμένες οι δεξιοί στον παπαρατσένκο τους κι απλά εξυπηρετεί ο καθένας την τσέπη του.
-
Θέμα αρχών είναι η αποπασοκοποίηση..
Οπως η αποκομμουνιστικοποίηση των πρώην ανατολικών χωρών και η αποναζιστικοποίηση των ναζιστικών χωρών.. -
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν μαρέσει καθόλου αυτό το ποστ που κοροιδεύον τους πιστούς
Οντας Αθεος εχω μάθει να ΣΕΒΟΜΑΙ την πίστη ολων των ανθρώπων σε κάτι και μη σου πω και το ζηλεύω κιολας.
ΔΕΝ ξερετε καθόλου σε τι κατασταση απελπισίας μπορεί να έχει φτάσει κάποιος για να "εξευτελίζεται" πηγαίνοντας γονατιστός και ότι άλλο κάνουν τελωςπάντων
Η μητέρα μου πέθανε πολύ νέα από καρκίνο. 4 χρόνια υπέφερε. Το τι χαζα πίστευε και έκανε (ασχετως θρησκείας μιλάμε παρελάσανε τσαρλατανοι) δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό όταν δεν της έδινε ελπίδα η Ιατρική (μετα απο χημειοθεραπίες κτλ). Επρεπε κάτι να της δώσει ελπίδα......
Μην κοροιδεύετε τους απελπισμένους ανθρώπους
Να το ξαναματαπουμε, όλοι είναι άπιστοι μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να το ξαναματαπουμε, όλοι είναι άπιστοι μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο.
πεστο όσες φορές θες δεν σημαίνει ότι είναι και αληθες για όλους
-
Δύσκολο αυτό με την πίστη. Προσωπικό και σεβαστό. Δύο πράγματα είναι ομως σίγουρα: Δεν είναι κακό να πιστεύεις (ο,τι είναι αυτό που πιστεύεις), είναι κακό να πιστεύεις σε ακραίο βαθμό.
Στο μεταξύ ο Μωυσής έχει μπλέξει, ολ
ιγα τα ψωμιά του: -
Δεν είναι κακό να πιστεύεις, κακό είναι να είσαι ειδωλολατρης το 2022, βασικά ανοησία είναι κι εξευτελισμός της πίστης των υπολοίπων.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στο μεταξύ ο Μωυσής έχει μπλέξει, ολιγα τα ψωμιά του:
https://www.ieidiseis.gr/politiki/159308/ixiro-minyma-tis-olgas-kefalogianni-stis-fimes-gia-antikatastasi-tis-apo-tin-epitropi-thesmon-tis-voulisΈχει εξτραδακια η Επιτροπή, ή κάθονται τζάμπα σαν τον άλλο τον Τραμπακουλα απ τα Τρίκαλα;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν είναι κακό να πιστεύεις, κακό είναι να είσαι ειδωλολατρης το 2022, βασικά ανοησία είναι κι εξευτελισμός της πίστης των υπολοίπων.
κακό είναι να κρίνεις χωρίς να ξέρεις όλη την ιστορία του άλλου.
μπορεί να είναι ανοησία αλλά ξαναλέω ουτε που μπορείς να διανοηθεις σε τι μπορεις να πιστέψεις οταν είσαι σε απελπισία (μιλάω για πολύ σοβαρές περιπτώσεις) δεν θα ήθελα να το αναλύσω αλλο γιατι μου έρχονται εικόνες που έχω ζήσει μη ευχάριστες
Απλά την γνώμη μου είπα δεν κάνω λογοκρισία
-
Παιδιά, έχει ο καθένας δικαίωμα να κρίνει ό,τι θέλει, και το αν κάποιος άνθρωπος διαπράττει κάποιες ανοησίες ή λάθη ΔΕΝ τον καθορίζει ή διαγράφει σαν προσωπικότητα, έχει ο καθένας μας χίλιες πλευρές σαν άνθρωπος.
Και όλοι κάνουμε λάθη και ανόητα πράγματα. Από πότε απαγορεύεται να κρίνουμε τα λάθη;
Κι αυτός που παίρνει ναρκωτικά, κάποιοι λόγοι και προσωπική ιστορία τον οδήγησαν εκεί. Απαγορεύεται να είμαστε ενάντια στα ναρκωτικά;Και κατά βάση είμαστε (είμαι τουλάχιστον) εναντίον του ναρκεμπορα, του εμποράκου ελπίδας, του εμποράκου πίστης, αυτού που εκμεταλλεύεται το έλλειμμα και ανάγκη του άλλου, και τον σπρώχνει προς τα κάτω για ίδιον όφελος.
Όπως οι έμποροι πίστης της φωτογραφίας.
-
Σεβομαι το δικαιωμα στον καθενα να πιστευει οτι επιθυμει. Αρκει να μην τροφοδοτει η πιστη του βιαιες αντιδρασεις. Αρκει δηλαδη να μην τον οδηγει σε ενεργειες που βλαπτουν αλλους ή μπορει να βλαψουν εμενα ή τους δικους μου ανθρωπους, φιλους και συγγενεις.
Αλλοι προτιμουν να προσκυνησουν ανασκελα. Αλλοι αυτομαστιγωνονται.
Κανενα προβλημα. Αρκει να μη με θεωρησουν θρησκευτικο ή φυλετικο ή σεξιστικο ή ταξικο ή εθνικο ή κομματικο εχθρο τους. Σεβασμος ειναι η λεξη και τπτ αλλο. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
... Οπως δεν είναι κατανοητό σε πολλούς το να είσαι αριστερός στην Δύση, όταν έχεις δει τι έγινε στην ανατολή...
Αλλά και αριστερούς και φασίστες έχουμε στην Δύση...
Για άλλον λόγο το έγραψες Κριου, αλλά επιτρεψε μου να γράψω μια διαπίστωση (γενικότερα είναι κάτι που παρατηρώ αυτόν τον καιρό που δεν γράφω στο νήμα αλλά ρίχνω από καμιά ματιά).
Δεν ξέρω εάν το έκανες συνειδητά ή όχι, αλλά δείχνεις να θεωρείς (όπως και πολλοί άλλοι) ότι το αντίθετο του φασίστα είναι ο αριστερός! Όπως ο φασίστας ή ο ναζιστής είναι υποστηρικτές του Χίτλερ, έτσι κατ' αντιστοιχία ο αριστερός (ούτε καν ο κομμουνιστής) είναι υποστηρικτής του Στάλιν! Μ' άλλα λόγια, ο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, τον ψηφίζει για να εγκαταστήσει ο Τσίπρας στην Ελλάδα σοβιέτ. Δυστυχώς, πολλοί φίλοι την πατάνε και απολογούνται για τα όσα έγιναν στο ανατολικό μπλοκ ενώ κάποιες φορές θεωρείται ότι πρέπει όσοι υποστηρίζουν την αριστερά να απολογηθούν και για τα πεπραγμένα του (άκουσον άκουσον) Πούτιν (άλλο αν η ΝΔ και η "ενωμένη Ρωσία" τα έχουν κοιμιασει - αλλά αυτά δεν τα λέει ο Σκάι).
Από την άλλη, υπάρχει και η άποψη κυρίως παλιών Πασοκων ότι ο Τσίπρας δεν είναι αρκετά αριστερός για τα γούστα τους επειδή συνυπέγραψε με τους Ευρωπαίους μνημόνιο κτλ κτλ.
Βερτιγκο...
Ευτυχώς αυτός που παριστάνει τον πρωθυπουργό αποδεικνύεται χειρότερος ακόμη και από αυτό που οι αντίπαλοι του θα μπορούσαν να φανταστούν, αλλιώς λόγω και των παραπάνω διαστρεβλωσεων θα μας κατσικωνόταν για κάμποσες 4ετιες ακόμα. -
Γελάω, λένε το "σεβομαι" σε διάφορες μορφές και εκδοχές αυτοί που χαρακτηρίζουν φασίστες όποιον τους ασκεί κριτική. Α, πρόσθεσαν και το κακομοίρη, καημένε και άλλα τέτοια που δεν θυμάμαι τωρα.
Ε, ρε τρέλα που πουλάτε μερικοί....
-
Δεν μπορεί "να μην το είχε ακούσει" το αγόρι μας...
ΒΖΙΙΙΙΝΝΝΝ 🥱
... εννοείται πως στον αδυσώπητο κόσμο των επενδυσεων όλα είναι πιθανά. Το θέμα είναι που τον πιάνουν κωτσο τόσο εύκολα τον iη, τον κρατορα...
-
Το αντίθετο του φασίστα δεν είναι ο κομμουνισμός. Το ίδιο και το αυτό είναι αυτά τα δύο.
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το αντίθετο του φασίστα δεν είναι ο κομμουνισμός. Το ίδιο και το αυτό είναι αυτά τα δύο.
Και το άσπρο και το μαύρο χρώματα είναι. Είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. αλλά στους τυφλούς χρώματα φαντάζουν και τα δύο...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2