-
QUIZ:
.
SPOT THE CIVIL SERVANT
.
Youtube Video -
@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και πως θα γίνει ο διαχωρισμός μάχιμων ή γιωτάδων ?
Σε κάποιες περιπτώσεις είναι εύκολο, π.χ.: υπηρεσία σε υποβρύχια, ιπτάμενος, υπηρεσία σε καράβι κλπ. Και ναι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι εύκολο....δουλειά της εκάστοτε κυβέρνησης να το κάνει...απλά δεν θέλει!!
-
Και αν η κυβέρνηση και ιδεολογικά "αγαπά" κρατισμό, δημόσιο, τεράστιο κράτος...τότε τζακ ποτ... Σφαγή για μία θεσούλα στο δημόσιο forever!!!!!!!!!
-
Ενώ ας πούμε στον ιδιωτικό τομέα είναι δίκαιες και σωστές οι αμοιβές, και δεν συμβαίνει στο Δημόσιο...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενώ ας πούμε στον ιδιωτικό τομέα είναι δίκαιες και σωστές οι αμοιβές, και δεν συμβαίνει στο Δημόσιο...
Δεν είναι πάντα....αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι η πρόωρη συνταξιοδότηση των δημοσίων, ειδικά αυτών που δεν κάνουν τίποτα.
Το Δημόσιο έχει πολλές παθογένιες και κανείς δεν κάνει τίποτα για αυτό. Ο ιδιωτικός τομέας είναι κάτι το διαφορετικό και μπορούμε να το συζητήσουμε στο αντίστοιχο θέμα.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλήθεια τώρα;
Αυξήσεις στους λογαριασμούς τους θα παρατηρήσουν από τον Ιούλιο οι συνδρομητές, καθώς επέστρεψε έπειτα από απουσία ενός χρόνου το «τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης».
Εν τω μεταξύ, αν κάνεις μια απλή συνδρομή τηλεφώνου και ίντερνετ έχει 25€ με 30€ με μικρή διακύμανση. Σε μένα χρεώνεται καμιά 10αρια ευρώ παραπάνω η τηλεόραση (που κυρίως έχω για να βλέπουν οι παππούδες και στο χωριό το οποίο δεν κάλυψε ποτέ η ΕΡΤ ή Digea, παρά το τέλος που εισπράττει στη ΔΕΗ)
Αλλά το 10% χρεώνεται σε όλη τη συνδυαστική υπηρεσία μαζί με τους υπόλοιπους φόρους.
(Κι αν κάποιος απ τους φιλάθλους πληρώσει και τις 2 δημοφιλεστερες πλατφόρμες, που φέτος μοίρασαν 60-40 τις ομάδες του πρωταθλήματος, θα πληρώσει ακόμη περισσότερα με το 10%.
Ούτε να βλέπουν μπάλα στο σπίτι δεν θα επιτρέπεται στους πλεμπαίους σε λίγο). -
Σωστό μέτρο....αντί να βλέπετε τηλεόραση κάντε κάνα παιδί....μέτρο κατά της υπογεννητικότητας είναι!
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
https://www.taxheaven.gr/news/37612/klimakes-syntelestes-forologias-2017
Δεν το βλέπω καλά λόγω κινητού αλλά το 22% στην πρώτη κλίμακα και για επιχειρηματική δραστηριότητα φαίνεται. Ψύλλοι στ'αχυρα, απλά το λέω.
ΥΓ: Να τον αγαπάτε τον Πήλιο...
29% έχει και το δικο σου λινκ.
Νομικων προσωπων ψανχς...
Ο πιλιος ουδεποτες εδηλωσε ζαιος ως θυμαμαι. Το ακριβως αντιθετον δηλωνει.που προφανως ΔΕΝ ειναι δεξαΝαι βρε Θοδωρή αλλά η ατομική επιχείρηση κατέβηκε από το 29% επί Σαμαρά στο 22% το '17.
Θοδωρή το λέω και το ξαναλέω για τον Πήλιο επειδή όπως βλέπετε τα χώνει ακόμα πιο όμορφα στον Τσίπρα από δεξιούς και δικαίωμα του αφού όποιος μετανάστευσε καλά κάνει και τους χέζει όλους πατοκορφα. Όταν όμως επέλθει η ΔΦΑ μη ξεχάσετε τι του σερνατε...
-
δικαίωμα του αφού όποιος μετανάστευσε καλά κάνει
Δικαίωμα έχει κάθε Έλληνας πολίτης είτε μετανάστευσε είτε όχι. Εαν κάποτε γινόταν διαζωρισμός δικαιωμάτων, θα έπρεπε να είναι με άλλα κριτήρια (π.χ. ηλιθιότητα, ηλικία κλπ.).
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
(Κι αν κάποιος απ τους φιλάθλους πληρώσει και τις 2 δημοφιλεστερες πλατφόρμες, που φέτος μοίρασαν 60-40 τις ομάδες του πρωταθλήματος, θα πληρώσει ακόμη περισσότερα με το 10%.
Ούτε να βλέπουν μπάλα στο σπίτι δεν θα επιτρέπεται στους πλεμπαίους σε λίγο).Ποιος πλεμπαίος έχει να πληρώσει και NOVA & cosmote? Θα θέλει κάνα 650€ το χρόνο για μπαλίτσα.
Πόσο θα πάει το πακέτο μας δηλαδή?
Πήρε και όλο τον ολυμπιακό η cosmote με βλέπω για ψαλίδι και να μείνω με το Netflix... -
Ευτυχώς δεν βλέπω μπάλα κι δεν ασχολούμαι με τέτοιες βλακείες....νετφλιξ και είμαι κομπλέ!!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ευτυχώς δεν βλέπω μπάλα κι δεν ασχολούμαι με τέτοιες βλακείες....νετφλιξ και είμαι κομπλέ!!
Αντε και κανένα disney+
-
@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αντε και κανένα disney+
Μόνο για Star Wars...τα βρίσκω από αλλού οπότε σώθηκα!!
-
Disney + μακρά καλύτερο του νετφλιξ αλλά δυστυχώς με άθλιο player.
Το ένα εχει λίγα και καλά μαζί και ωραία παιδικά και το άλλο έχει ότι βλακεία και ανώμαλο υπάρχει....
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας! Εμένα το Νετφλιξ με καλύπτει αρκετά (ειδικά σε ταξίδια που το θέλω) και έχει πολλές και καλές σειρές. Ό,τι άλλο θέλω, το βρίσκει ο κολλητός μου και μου το δίνει - κυρίως Star Wars.
-
Και εμείς χάσαμε τις εργασίες μας λόγω της περιφανης διαπραγμάτευσης και δεν φύγαμε έξω για εύρεση εργασίας και δεν έχουμε υπαλλήλους να εργάζονται για εμάς και ξέρουμε τι σημαίνει καλύτερα από τους αριστερούς καθε είδους να μένεις άνεργος, να πηγαίνεις ΟΑΕΔ, να παίρνεις επίδομα και να ψάχνεις μηπως και ξενοίκιασεις, όλα τα όνειρα σου να σταματούν κτλ να ψάχνεις εργασια, να μην υπάρχει τίποτα παρά μόνο μαύρη εργασία και αυτό λίγες ώρες την έβδομαδα και αν σε χρειαστούν, και όλα αυτά όχι επειδή δεν ήσουν καλός στο πόστο εργασίας σου, άλλωστε κορυφαίες αξιολογήσεις είχες από το hr, αλλά επειδή κάποιοι το έπαιζαν μάγκες με τις δουλειές των άλλων και ονειρεύονται ρήξεις με ένα κράτος που έχει πτωχεύσει και εταιρίες να κλείνουν.
Και παρ όλα αυτά να μπορούμε να αξιολογήσουμε όσο γίνεται αντικειμενικά την κατάσταση που παρέλαβαν οι ζαιοι και τι μπορούσαν να κάνουν για να μην διαλυθεί η χωρα. Και να βάζουμε την ιστορία στις σωστές της διαστάσεις χωρίς απωθημένα.
Σήμερα μετά από όλα αυτά ορθοποδήσαμε κάπως, οι μεν έχουν πολυτελή αυτοκίνητα και βίο η δε δεν εργάζονται και λένε ιστορίες για άγριους και όλοι μαζί κρίνουν αυτούς που δεν διέλυσαν τα πάντα.
Καλο ε;
-
Για τηλεοπτική διασκέδαση ολοκληρωμένη, δωρεάν και νομότυπη υπάρχουν λύσεις πιο αναρχοαυτόνομες (σε κινητό, PC κλπ) :
Και στην Android tv :
Μετά την εγκατάσταση μπαίνετε ως guest και κάνετε κλικ σε κάποια απ τα add ons και έτοιμο, δεν χρειάζεται γνώσεις.
-
Μισό λεπτό, εκλογές ξαναέγιναν τον Σεπτέμβρη του 15 αν θυμάμαι σωστά και ο λαός έδωσε ξανά το χρίσμα στους ζαιους έπειτα από τον συμβιβασμό όπως τον ονόμαζαν αυτοί. Στην προεκλογική περίοδο εξήγησαν τις αυταπάτες που είχαν και ο κοσμος στήριξε
Γιατί σε αυτήν την πραγματικότητα οι εξηγήσεις προς τον λαό ήταν από προδότες της αριστεράς; Αφού ο λαός τους ξαναψηφισε. Γέμιζε ξανά τις πλατείες και τις πολιτικές εκδηλώσεις του. Τους είπε πως δεν τα κατάφεραν, όπως περίμεναν, περιέγραψε τις γενικότερες επιδιώξεις μέσω του συμβιβασμού που έπραξαν και ο κόσμος τους ψήφισε και έδειξε κατανόηση.
Γιατί λοιπόν κάποιος που καταφέρνει όλα αυτά με την ψήφο του λαού είναι προδότης; Ως προς ποιον είναι προδότης; Αφού έχει την καθαρή κυβερνητική εντολή στην βάση του αφηγήματος του συμβιβασμού.
Στις τελευταίες εκλογές έχασε με 32%!
Παλι εγινα απολογητής των ζαιων, μετά από απολογητής των πασοκων, των πλουσίων, των δ.υ, των συντηρητικών, των μεταναστών, των μειονοτήτων, και όποιου άλλου μου χρεωσετε. Με όλα τα ακραία που γράφετε ο καθένας θα γινότανε.
εισαι αρκετα εξυπνος για να κανεις τον δικηγορο χωρις επιχειρηματα....
το διπολο ειναι που εξυπηρετει τα συμφεροντα
και ολες οι πολιτικες πλανες της μεταπολιτευσης στηριζονται σε αυτο ακριβως τον κανονα, την δημιουργια διπολου.
δεν λεω ψηφιστε κκε, ετσι γιατι ειναι το καλυτερο.
λεω οτι υπαρχουν και αλλες επιλογες σε μικροτερα κομματα που μπορει και να απεικονιζουν και ιδεολογικες επιλογες, αλλα στηνουν την παγιδα οι εθνοπροδοτες ετσι ακριβως, να σου σερβιρουν την ΄δεξια' και την θεωρητικα 'αριστερα' σαν μονοδρομους. οποιος εξουσιαστης, μην τα παρεις αρη εκτος και αν εισαι και εσυ εξουσιαστης και κομματι της εξουσιας αντι για απλο κολωνακι της δεξιας σε καποια εθνικη οδο, συναινεσε σε αυτο εντασεται στο προσκυνημα. -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας! Εμένα το Νετφλιξ με καλύπτει αρκετά (ειδικά σε ταξίδια που το θέλω) και έχει πολλές και καλές σειρές. Ό,τι άλλο θέλω, το βρίσκει ο κολλητός μου και μου το δίνει - κυρίως Star Wars.
10 καλές σειρές έχει αν τις δεις μετά μένουν όλες οι ισπανικές οι οποίες είναι καρανωμαλες. Πλούσια παιδιά, φοβερές βιλες, 15 χρόνοι που κάνουν την ζωή ενός 50χρόνου ροκ σταρ και αλλά τέτοια. Κυρίως γυναικεία σίριαλ, μόνο που τους βλέπω μου έρχεται να ξεράσω και φεύγω από το σαλόνι.
-
Τα λέγε και ο Μπογδάνος και δεν τον ακούγαμε...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2