-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits δόξα τω θεώ εδώ μέσα δεν έχουμε κομματοσκυλα εκατέρωθεν, τις γκάφες , την ανεπαρκεια και τα σκάνδαλα και του Τσίπρα και του Κούλη όλες οι πλευρές τα στηλιτεύουν σε τελική ανάλυση , οι διαφορές είναι κυρίως σε ιδεολογικό υπόβαθρο και επίπεδο αρχών.
Έχει όμως την πλάκα του που οι δεξιών πεποιθήσεων σεβαστοί και έγκριτοι συμφορουμιτες ασχολούνται από χθες με τους... δρόμους στην Εύβοια και αδιαφορούν... επιδεικτικά για την επικαιρότητα.Φυσικά και υπάρχουν παντού
όπως και εδώκομματόσκυλα , σκουπιδεκοτζούνιορς και φανατικοί οπότε πόση πλάκα να σπάσεις, δείχνεις "ανωτερότητα" και προσπερνάς. Είναι και καλοκαίρι και ο κόσμος διακοπεύει αντί να χαλάει ενέργεια σε θρασύδειλες διαδικτυακές κόντρες και χαρακτηρισμούς από την ασφάλεια του πληκτρολογίου.Αν έχεις να κάτι να πείς για κάποιο θέμα το αραδιάζεις και προχωράς. Το να ζητάς αντίλογο με το στανιό δε το θεωρώ και τόσο υγιές.
-
Πολλά τα σύννεφα στην πραγματική ζωή της πολιτικης και τα υπαλληλοκουλοπετ αφού πρώτα ξηλωσαν το "γαλόνι" του κουλολαβερ από την "ακομματιστη" στολή τους δήθεν προσπερνάνε αφού πρώτα ξαναμανακοπρισουν το φόρουμ και μετά πάλι τάχα μου μιλάνε για ασφάλεια του πληκτρολογίου για πράγματα που κάθε φορα ξεκινάνε πρώτοι. Αλλά τι ψάχνεις να βρεις
-
Έλεγα και εγώ τι είχα καιρό να κάνω..
#mono_koulis
#ososaspligwneitosomasporonei
Πολλά νευράκια για κάποιους που προσβάλουν και αποδίδουν χαρακτηρισμούς και νομίζουν ότι δε τους βλέπουμε. Το αστείο είναι πώς είτε είναι τσακωμένοι με την (μιας σελίδας πίσω) πραγματικότητα ή νομίζουν ότι απολαμβάνουν ασυλία από κάποια ανώτερη δύναμη(?). Το ποιός γεμίζει πραγματικά το κάνιστρο με τα περιττώματα είναι εμφανές και όσο θα συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο θα του το επιστρέφουμε στο κατακέφαλο.
-
@piliourits δόξα τω θεώ εδώ μέσα δεν έχουμε κομματοσκυλα εκατέρωθεν, τις γκάφες , την ανεπαρκεια και τα σκάνδαλα και του Τσίπρα και του Κούλη όλες οι πλευρές τα στηλιτεύουν σε τελική ανάλυση , οι διαφορές είναι κυρίως σε ιδεολογικό υπόβαθρο και επίπεδο αρχών.
Έχει όμως την πλάκα του που οι δεξιών πεποιθήσεων σεβαστοί και έγκριτοι συμφορουμιτες ασχολούνται από χθες με τους... δρόμους στην Εύβοια και αδιαφορούν... επιδεικτικά για την επικαιρότητα.Αξιοθρήνητος.
-
Μια χαρά ψυχραιμία επιδεικνύουμε απέναντι σε κολυμπώντες στην κοπροθαλασσα της ψυχής τους που νομίζουν ότι αυτοί είναι και άλλος δεν είναι. Όπως και να έχει στο πολιτικό πλαίσιο θα διαπιστώσουν σύντομα το τερατώδες λάθος τους αλλά έτσι έμαθαν, ετσι κάνουν.
Στα υπόλοιπα, κάθετι λεχριτικο θα απαντάται αναλόγως (άλλωστε έχουν μείνει αναπάντητες προκλήσεις σε άλλα τοπικ) και είναι λιγότερο αξιοθρηνητο ο,τιδηποτε γράφεται από το να γίνεται like σε τέτοιες δημοσιεύσεις (ισχύει αν είναι και δικές μου)
-
Ότι δώσεις θα λάβεις και αυτό θα το βιώνουν όσοι επιδιώκουν την πόλωση κατά τα συμφέροντα τους και έχουν την αίσθηση ότι με μηχανορραφίες θα φιμώσουν οποιονδήποτε. Ας ανησυχούν για τη δικό τους εσωτερικό κόσμο, εδώ κοιμόμαστε σαν πουλάκια με την συνείδηση ολοκάθαρη. Άλλωστε υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι και πραγματικές διαπροσωπικές σχέσεις μέσα από εδώ που μας κάνουν να αισθανόμαστε έτσι
Κλείσε την κάνουλα του δικού σου οχετού για αρχή και δεν θα λαμβάνεις απαντήσεις που θα σε κάνουν να εξάπτεσαι. Εσύ ανήκεις σε κομματικό πλαίσιο, άσε το πολιτικό για άλλους.
-
Υποδείξεις σε μένα δεν είσαι σε θέση να κάνεις, χωνεψε το. Είσαι η ντροπή του φόρουμ, δεν ανέχεσαι τίποτα και προσβάλλεις γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο. Γεμάτο το τοπικ με αναλυτικες και αιτιολογημενες απόψεις σου για τα πολιτικά (ΝΟΤ).
Κάθε φορά λοιπόν που θα λειτουργείς τσουκαλαδικα γιατί μόνο αυτό ξέρεις ,θα παίρνεις ο,τι σου αξίζει. Είσαι πάρα πολύ λίγος (το έχεις κερδίσει αυτό επάξια) για οποιαδήποτε μορφή διαλόγου. Δε θα μιλάς για κομματική στράτευση εσύ. Τέλος οι σχέσεις σου εδώ μέσα που μας τις τσαμπούνας δεν σε ακολουθούν στη χυδαιολογια, κάτι ξέρουν μάλλον.
Α, και επειδή αναφέρεις κάτι για μηχανορραφίες και φιμωσεις άκου το καλά: Για να προτάσσεις σχέσεις που έχεις δημιουργήσει εδώ μέσα οι οποίες αισθάνονται όπως και εσύ μάλλον εσύ παλεύεις για τον υπέρτατο σκοπό της αποβολής μου. Εγώ πάλι έχω ως μόνο "όπλο" την 20ετη μου παρουσία εδώ μέσα και την 10ετη παρουσία μου στο πολιτικό κομμάτι όπου έχω δείξει άπειρη κατανόηση και ειλικρινή συζήτηση με διαφωνούντες, αυτό είναι άλλωστε το νόημα.
Εκεί που θέλω να δώσω φυσικό παρόν το δίνω δίχως κανένα φόβο. Ε, δε νομίζω ότι χρειάζεται να αφιερώσω χρόνο για την κυρίαρχη τάση του φόρουμ (SUVαδες) και δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Ρισπεκτ στο πώς χαλάει ο καθένας τα χρήματα του. Το 4tforum άλλωστε δεν είναι κανένα club μαρκας/μοντέλου να "μετράμε" το μέλος έτσι.
-
Εμ ναι.. δε βρέχει, το παρακάτω ξέρεις πως πάει, παρακολουθείς σίγουρα το φόρουμ τελευταία ? Ζείς στον κόσμο σου δεν εξηγείται αλλιώς, αν εγώ είμαι η ντροπή εσύ είσαι η ξεφτίλα η ίδια. Δεν είμαστε είμαστε ειδικοί για να κάνουμε "αναλύσεις" (που οι δικές σου είναι κομματοσκυλοκινούμενες), σε καφενέ είμαστε.. η για να ακριβολογούμε καψιμί . Υπάρχουν συνομιλητές που απολαμβάνουν την αντιδικία σε επίπεδο ποδοσφαιρικό και αυτό ακριβώς γίνεται εδώ μέσα και καλά κάνουν, δε κρίνουμε δε μπαίνει στον δικό μας.. Τέλος δε πάει με το κιλό η άποψη και όποιος έχει να πεί κάτι θα την εκφράζει όσο κι αν δε γουστάρουν οι ultras. Κάποιοι θα λέμε λίγα και καλά όσο και αν σε ενοχλεί.
Οι απαντήσεις μου είναι ανάλογες όπως analυσαμε και πρίν των ύβρεων σου. Κάποιος πρέπει να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά (που έχει πολύ πλάκα) και τα αυτάκια θα τραβιούνται μέχρι κάτω. Έχουν πχια ήδη φτάσει στο γόνατο και δεν έχω έχω πρόβλημα να τα πάω στο πάτωμα.. Απ' ότι φαίνεται ούτε εσύ αφού επιμένεις. Οι σχέσεις μου εδώ μέσα με θωρακίζουν ηθικά στο ποιός κουβαλάει στην ψυχούλα του και ποιός όχι, δε κατάλαβες για ποιό λόγο τις επικαλέστηκα. Ούτε επιθυμώ την αποβολή σου, το αντίθετο, σε βρίσκω διασκεδαστικό. Διάλογος πολιτικός ας πούμε "σοβαρός" γίνονται και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην ανησυχείς, την παίρνω την δόση μου
Το οτι επικαλείσαι τα έτη παρουσίας σου εδώ που σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι μπορείς να κάνεις και να λές ότι θέλεις επικυρώνουν την στάση μου απέναντι σου. Έχω δεί τους ειλικρινείς γεμάτους κατανόηση διαλόγους σου με διαφωνούντες/αντιφρονούντες και μόνο αγγελικοί δεν είναι. Ξαναλέω ότι αν πιστεύεις όσα λές και δεν τα λές απλά για να τα πείς ζείς στην δικιά σου πραγματικότητα.
Η επιστροφή των χαρακτηρισμών ήταν προαιρετική αλλά αναγκαία μιας και συνεχίζεις στο ίδιο τροπάρι ala Stefanos Chios
Νομίζω ότι το τόπικ εξόκειλε πάλι. Εγώ σταματάω εδώ και όσα κατάλαβες, κατάλαβες.. Ο ρεβουάρρρρ
-
6/7/2022 υπογράφεται η ηλεκτροκίνηση για το κιάτο- Αίγιο με χρόνο υλοποίησης 24 μηνάκια. Το Αίγιο- Ρίο είναι έτοιμο σε υποδομή (σχεδόν δηλαδή) και ο ανάδοχος για την επιδομή και την ηλεκτροκίνηση θα υπογράψει μέχρι τα χριστούγεννα.χρόνος υλοποίησης 36 μηνάκια. το Ρίο - νέος λιμένας Πατρών θα ωριμάσει τα επόμενα χρόνια, και θα γίνει με ανταγωνιστικο διάλογο. Δεν έχει καμμία ανάμιξη ο δήμος στην επιλογή της υπογειοποίησης η όχι, άσχετα αν κάνει κινητοποιήσεις η όχι. Είναι θέμα, καταρχήν, μπάτζετ. Υπογειοποίηση σημαίνει 3x-5x στον προϋπολογισμό και 2x-3x στο χρόνο υλοποίησης. Ο τσίπρας το 2016(;) είχε πάει πάτρα και τους έταζε τρένο τύπου μετρό, ήγουν υπόγειο από το Ρίο και μετά και με συχνές στάσεις. Απ ότι φαίνεται, τα 11 αυτά χλμ. Θα έχουν ισάριθμες περίπου στάσεις, αλλά θα είναι από Ρίο και μέχρι αγ. Διονύσιο (τον ορθόδοξο, γιατί έχει κι άλλους) καμπριολέ και από εκεί και μέχρι το νέο λιμάνι υπόγειο.να πούμε εδώ ότι το κιάτο Αίγιο δουλεύει εδώ και δύο χρόνια, αλλά πρακτικά βαράει μύγα. Θες τα λίγα δρομολόγια, θες ο κορωνοτέτοιος, θες ότι ο κοζμάκης δεν το έχει συνηθίσει ακόμη, και τα τρένα άδεια πάνε και άδεια έρχονται. Δεν φταίει ότι είναι μαζούτ, είναι τα σήμενς ντεζίρο, δηλαδή σύγχρονα.
-
Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα εδώ και καιρό πολιτικά δεν πάνε κατά πως θες εσύ και οι συμπαθούντες σου. Οπότε στη συνεχή παράθεση από μέρους μου της πραγματικότητας των τελευταίων 20 μηνών ειδικά δίχως προσωπικές προσβολες για τον ψηφοφορο έχεις βρεθεί εσύ "να κάνεις τη βρώμικη δουλειά" όπως παραδέχεσαι και να χαχανιζετε με τους φίλους σου πριβέ. Μ' αρεσει πάντως που τους δίνεις, άρα μου δίνεις το δικαίωμα να τους χαρακτηρίσω ατολμους (sic) που δεν συνομιλούν όπως εσύ. Αν εσύ στο φαντασιακό σου σύμπαν τραβάς αυτιά εγω φροντίζω (βασικά όχι εγώ, η πραγματικότητα, εγω απλα τη δείχνω γλαφυρα) να κάνω ουλτραζ σαν και του λόγου σου να διαπρέπουν στον e-τραμπ-ουκισμο, ελλείψει άλλης ουσιαστικης δυνατότητας. Τώρα αν εδώ δεν γίνεται "σοβαρός" διάλογος για τα γούστα σου επειδή δεν είναι 100% μπλε αλλά ΜΟΝΟ 80καμποσο, να μας συμπαθας. Τέλος μην έχεις αυτό το τυπικό των ουλτραμπλου(μ) να καταλογίζουν στους άλλους αυτό που είναι οι ίδιοι.
Άσε τις χαιρετουρες. Και πάλι όταν σου ξανακάνω το πρόσωπο κόκκινο σαν δισκοπλακα στο λε μαν από τα νεύρα επειδή θα θίγω τον έρωτα σου πάλι θα αρχίσεις τις εξυπΝαΔουλες...
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχει όμως την πλάκα του που οι δεξιών πεποιθήσεων σεβαστοί και έγκριτοι συμφορουμιτες ασχολούνται από χθες με τους... δρόμους στην Εύβοια και αδιαφορούν... επιδεικτικά για την επικαιρότητα.Φυσικά και υπάρχουν παντού
όπως και εδώκομματόσκυλα , σκουπιδεκοτζούνιορς και φανατικοί οπότε πόση πλάκα να σπάσεις, δείχνεις "ανωτερότητα" και προσπερνάς. Είναι και καλοκαίρι και ο κόσμος διακοπεύει αντί να χαλάει ενέργεια σε θρασύδειλες διαδικτυακές κόντρες και χαρακτηρισμούς από την ασφάλεια του πληκτρολογίου.Αν έχεις να κάτι να πείς για κάποιο θέμα το αραδιάζεις και προχωράς. Το να ζητάς αντίλογο με το στανιό δε το θεωρώ και τόσο υγιές.
Δεν ζήτησα αντίλογο με το στανιό, μια πλακιτσα πήγα να κάνω ως προς το γιατί δεν σχολιάζουν οι συνήθεις συμμετέχοντες στο τοπικό αυτό...
Λογικά αράζουν σε κάποια παραλία και απολαμβάνουν το ποτάκι τους αυτή την στιγμή όπως και εγώ ...
Τώρα τα άλλα περί θρασύδειλες κόντρες και χαρακτηρισμούς δεν τα είδα κάπου μέχρι εκείνη την στιγμή εκτός αν αναφέρεσαι στο αξιοθρηνητος του Spiduster.
Τέλος πάντων γαμηθηκε και αυτή η κουβέντα, ας απολαύσουμε το ωραίο αυτό ΣΚ σε καμία παραλία γιατί από το επόμενο χαλάει ο καιρός και θα έχουμε περισσότερο χρόνο για σχολιασμό. -
Διαβαζω ξαφνικα εναν οχετο απο βρισιες, χαρακτηρισμους και τραμπουκικα σχολια και κατι ομορφα για το ποιος ειναι σε θεση να κρινει ποιον και γιατι.
Μολις επεστρεψα σπιτι απο ενα ποτακι με φιλους και διαπιστωνω πως καποιοι εχουν θεματα. Και δεν ειναι και πανσεληνος συλλογιζομαι...
Για μενα ολα αυτα ακολουθησαν ενα σχολιο που εκανα για τους δρομους της Ευβοιας. Το λιγοτερο λοιπον προτεινω να κοιταχτητε στον καθρεφτη σας και να πητε στον απεναντι πως χρειαζεται βοηθεια. Αυτο μονο και καληνυχτα προλεταριοι αγωνιστες του πληκτρολογιου. -
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν ζήτησα αντίλογο με το στανιό, μια πλακιτσα πήγα να κάνω ως προς το γιατί δεν σχολιάζουν οι συνήθεις συμμετέχοντες στο τοπικό αυτό...
Λογικά αράζουν σε κάποια παραλία και απολαμβάνουν το ποτάκι τους αυτή την στιγμή όπως και εγώ ...
Τώρα τα άλλα περί θρασύδειλες κόντρες και χαρακτηρισμούς δεν τα είδα κάπου μέχρι εκείνη την στιγμή εκτός αν αναφέρεσαι στο αξιοθρηνητος του Spiduster.
Τέλος πάντων γαμηθηκε και αυτή η κουβέντα, ας απολαύσουμε το ωραίο αυτό ΣΚ σε καμία παραλία γιατί από το επόμενο χαλάει ο καιρός και θα έχουμε περισσότερο χρόνο για σχολιασμό.Θα πρεπε να ντρεπεσαι λιγο για τις αναιτιες βλακειες και βρισιες που εγραψες. Ξεχασα ομως. Εσυ εισαι ιδεολογος...
-
Με αναγκάζεις να επανέλθω μιας και λές ανακρίβειες, πάς να παίξεις την κάρτα του θύματος και βρώμικα βάζεις και τρίτους στην αντιδικία μας. Το τι κάνω εγώ μαζί σου είναι δική μου βούληση και δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλο. Άλλωστε οι "παρέες" μου που φαντάζεσαι να χαχανίζουν με εσένα έχουν αυτοκινητιστικό προσανατολισμό και ακόμα και στα πολιτικά προέρχονται από όλα τα φάσματα. Η διαφορά είναι ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε (το γιατί το έχουμε πεί), κάτι που θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Η κατά φαντασία πραγματικότητα που νομίζεις ότι σχολιάζεις το τελευταίο 20μηνο όπως λές, μόνο από προσβολές και χαρακτηρισμούς δεν στερείται. Είναι βαθιά κομματική, επιλεκτική και εξόχως αναξιόπιστη. Εδώ σου γράφω monoKoulis και δεν καταλαβαίνεις κάν το γιατί. Και επιχειρηματολογείς επ΄ αυτού. Αξιοθρήνητη προσέγγιση ή απλά πονηρή επειδή βολεύει στο μυθιστόρημα ελλείψη επιχειρημάτων και στρουθοκαμηλισμού για την καμπούρα σου.
Ειλικρινά κάθε φορά που μου απευθύνεσαι και σου απαντώ, έχω ένα τεράστιο χαμόγελο και χαζόγελώ σαν λακαμάς από τη δημιουργικότητα που μου βγάζεις. Ακόμα και όταν αναγκάζομαι να βγάλω την βρεγμένη σανίδα και να σου κάνω τον πισινό κόκκινο σαν τη δισκόπλακα.. του λε μαν..
-
Edit {Admin}
-
Αδυνατώ να σου απαντήσω στο χώρο που μας φιλοξενεί στο ίδιο ύφος, εφόσον είναι ενάντια στους κανονισμούς. Σε παραπέμπω σε παλιότερες δημοσιεύσεις μου απέναντι σου που είμαι σίγουρος ότι είναι ανεξίτηλα καταγεγραμμένες στην μνήμη σου.
edit : Εφόσον το από πάνω post του @johanndelta δεν θεωρείται κατά των κανονισμών και παρά την αναφορά έστω να σβηστεί θα του οφείλω μια απάντηση.
Γνήσιος Μπουχέσιος(trademark) κουραδόμαγκας του πληκτρολογίου ως συνήθως.. Βγάλε εσύ τα κόπρανα από τα (κρεμαστά) αυτιά που σε κερνάω πατοκόρφος (όλα δικά μου χωρίς βοήθεια) μήπως ακούσεις την αλήθεια και όχι αυτή που σου επιβάλλουν τα αφεντικά σου. Εμείς θα συνεχίσουμε να χαζογελάμε από χαρά οι λακαμάδες, (που δε γίναμε κανενός) τσουσέκι. Αγάπη μόνο
.......D-15...... τι τραβαμέ..
-
Και εγώ στο D-15.
-
Καλημέρα σε όλους. Διακρίνω έναν εκνευρισμό στην "αριστερή ομάδα" του forum ή εντύπωσή μου είναι?
'Αντε, ετοιμάστε κι εσείς το μαγιουδάκι σας, και ξεχάστε για λίγο τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Μερικές βουτιές στη δροσερή θάλασσα και θα ανανεωθείτε μέχρι το φθινόπωρο που (μάλλον?) θα γίνουν οι εκλογές.
Περάστε λοιπόν ένα όμορφο καλοκαίρι, γιατί μετά θα έχετε άλλες πολιτικές έννοιες. Μετά τον Αλέ6 ποιός οεο? Να ποντάρω σε Τσακαλώτο, ή είναι πολύ αριστερός? -
Καλημέρα στον Άντυ τον πάντα "αλληλέγγυο" που παρατηρεί εκνευρισμό στην ...αριστερά, και τη σχετική νωχελική ηρεμία στους Νεοδημοκρατικούς κόλπους.
Πάντα εύστοχο το χιούμορ του...Ο παλιός καλός Μάστορας άρχισε πάλι να σκούζει και να χτυπιέται απ την πολλή ηρεμία.
Και δεν γουστάρει και την "ασφάλεια του πληκτρολογίου" μάλιστα
Αν ζητήσει μονομαχία στο τέλος, εγώ μπορώ το πρωί νωρίς με την αυγούλα τη χρυση, πριν ψηλώσει ο ήλιος και τρέχει ο ιδρώτας και μουσκευει τα κορμιά μας και επειδή φούελ πας δεν παίρνω, θα επωμιστεί και τις βενζίνες, άλλωστε με ΝΔ πρέπει να πηγαίνουν καλά οι δουλειές για να σκούζει τόσο πριν τη Μεγάλη Έξοδο της Ρίτα Χέηγουωρθ... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
εντύπωσή μου είναι?
Εντύπωσή σου είναι.
Είπαν δυο-τρία μέλη να συζητήσουν/γράψουν και για κάτι άλλο (περί Εύβοιας/Χαλκίδας/οδικοί άξονες) και μάλλον δεν έπρεπε.
Επίσης εκφράστηκε και η απορία για ποιο λόγο "εξαφανίστηκαν" οι "ΝεοΔημοκράτες", τώρα που οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και τα γεγονότα τρέχουν. Αν και εγώ δεν διαπιστώνω κάποια συγκλονιστική εξέλιξη ή κάποιο γεγονός να τρέχει σαν τον Βέγγο.
Οι "ΝεοΔημοκράτες" οι οποίοι προφανώς βαπτίζονται έτσι επειδή δεν είναι αριστεροί ή κομουνιστές.
Τέλος πάντων. Κάποια τακτικά μέλη του θέματος/του φόρουμ απουσίασαν μάλλον για κάποιες ώρες/μέρες/λεπτά.
Κακώς μάλλον.
Θα πρέπει 24ώρες το 24ωρο να βαράνε σκοπιά εδώ μέσα για να κάνουν "παρέα" σε όσους δεν "ξεμυτούν σπιθαμί" από το φόρουμ.
Προτείνω, λοιπόν, η διαχείριση να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.Αυτά εν' ολίγοις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2