-
Παιδιά δεν είναι επίδομα , είναι επιστροφή τμήματος της ρήτρας αναπροσαρμογής που χρεώθηκε από 12ο του 2021 έως 4ο του 2022.
@lap αν έκανες την αίτηση στην υπέροχη πλατφόρμα , με ρωτά ο παππούς μου τι είναι το email- χρειάζεται επιβεβαίωση του email; καταχώρηση ξανα IBAN που ήδη έχει καταχωρήσει στο Taxis, και επειδή έχει αλλάξει κατοικία το 21 πρέπει να μπει και σε άλλη πλατφόρμα να το διορθώσει αφού βρει στοιχεία του ηλεκτρονικού μισθωτηριου που του είχε φτιάξει ο λογιστής του όταν το νοίκιασε;
@spi_duster μπορεί να μην ευθύνεται η κυβέρνηση μας για τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν σχετικά με την ακρίβεια , αλλά πως γίνεται να είμαστε πρωταθλητές σε πληθωρισμό , τιμή καυσίμων και ενέργειας;
Δεν μπορεί , κάπου, κάπως , κάτι πάει στραβά θεωρώ. -
Ε καλά αν δεν μπορείς να μπεις στο taxisnet και δεν ξέρεις τι είναι το email οκ, δεν κάνει για εσένα η σημερινή εποχή. Θέλεις βοήθεια. Δεν είναι κακό, αλλά τι να κάνουμε ο κόσμος προχωρά και όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει μένει πίσω και ζητά βοήθεια
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μόνο εμένα δεν με πείραξε που πείρε το αεροπλάνο;
Μετά πήγε νομίζω στο εξωτερικό και έκανε πρόγραμμα και σταμάτησε σε μια ελληνική πόλη και έφυγε. Νομίζω είδα δηλώσεις από την Κύπρο στις ειδήσεις και στα site. Άρα πέρασε από μια ελληνική πόλη και μετα έφυγε στο εξωτερικό.
Δηλαδή ολη η χώρα ασχολείται με αυτό το πράγμα; Δεν μου φαινεται σοβαρό θέμα να ασχολούμαστε.Εγώ ακόμη όμως δεν έχω καταλάβει. Η είδηση ποια ακριβώς είναι;
Η (πιθανή παράνομη?) χρήση του αεροπλάνου ή ο "σάλος" στο twitter;Ακόμη και η Αυγή αντί να κάνει ένα σοβαρό ρεπορτάζ ... αναφέρεται στο "σάλο στο twitter".
https://www.avgi.gr/social/417690_pige-me-prothypoyrgiko-aeroskafos-stin-kalamata-salos-sto-twitterΜήπως τελικά κατέληξε στην Κύπρο και δώρισε το αεροπλάνο λόγω της βοήθειας στο Μάτι;
https://www.tothemaonline.com/Article/320293/hrthe-me-dwro-ena-proedriko-aeroplano-sthn-kypro-o-mhtsotakhs---h-dwrea-kai-h-antapodosh-bohtheias-sto-mati- -
Αυτό το πράγμα με το twiter ποτέ δεν το κατάλαβα Ένα απέραντο κουτσομπολιό και ο καθένας λέει την μπαρουφα του χωρίς να γνωρίζει κάποιο θέμα. Και επειδή είπαν κάποιοι κάτι στο twiter μας έπιασε μια φαγούρα άντε μη πω που.
Όχι ότι θα κάνω τον δικηγόρο κανενός, αλλά σιγά το σημαντικό θέμα..Η χώρα έχει πολλές δυσκολίες μπροστά της και δη το χειμώνα με το κόστος ενέργειας. Αυτά είναι σοβαρά θέματα. Για αυτά να ασχολείται η χώρα.
-
Αυτή την "αρρώστια" με τα κοινωνικά δίκτυα την χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα ειδησεογραφικά site που παρακολουθώ, ασχέτως ιδεολογικής ή κομματικής ταυτότητας.
Μάλλον είναι ο εύκολος τρόπος για δημιουργία εντυπώσεων στην μάχη για τα ψηφαλάκια.
Χάνεται η ουσία όμως και πιθανά οι ρεμούλες ή/και οι απατεωνιές της εκάστοτε εξουσίας. -
Ποια σοβαρά θέματα ρε παιδιά? Ποια ενέργεια και ποια ακρίβεια?
Η Τούνη είναι στο νοσοκομείο με υπερκόπωση, με τέτοια θα ασχολούμαστε τώρα? -
Φασιστική; Εγώ φασιστική γνώμη; Άλλο και τούτο πάλι...
Γιατί κανεις χαρακτηρισμούς;Ας το κάνω με παράδειγμα να το δεις. Πες για παράδειγμα ότι δεν υπήρχε ώρα κοινής ησυχίας το μεσημέρι. Εσύ ως κοινωνική, πολιτική άποψη ήθελες από πάντα να θεσπιστεί νόμος που να επιβάλει την προστασία από θορύβους το μεσημέρι διότι ξεκουράζεται ο εργαζόμενος κόσμος που παράγει πλούτο. Αλλά εσένα όμως σου έρχεται και ξεκινάς εργασίες στο σπίτι σου με κομπρεσέρ το μεσημέρι γιατί έτσι σε βολεύει.
Όταν πάει ο γείτονάς σου να σου πει πως ξέρεις αυτό που κάνεις μας εμποδίζει να κοιμηθούμε και να ξεκουραστούμε εσύ του λες πως εφόσον δεν υπάρχει νόμος που να σε εμποδίζει, διατηρείς το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το κομπρεσέρ το μεσημέρι
Αν σου υπενθυμίζει πως αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενά σου περί νόμων κοινής ησυχίας το μεσημέρι που εισηγείσαι κάθε φορα στις συζητήσεις σας, τότε θα του πεις πως η γνώμη του είναι φασιστική...Μήπως στα μνημόνια μας έφερε αυτή η γενιά που σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο; Το "ναι μεν αλλά...."
Εαν επιτρεπεται να κανω θορυβο ανεξαρτητα αν υποστηριζω ή οχι το αντιθετο, διατηρω το δικαιωμα μου να το κανω κι εγω εξισου με σενα που θελεις να επιτρεπεται ο θορυβος. Διαφορετικα οδηγουμαστε σε ατοπο. Να κανεις εσυ δηλαδη οποτε θελεις θορυβο αλλα να σαι ετοιμος να κατακεραυνωσεις τον αλλο οταν το κανει.
Ουτε συμφωνω με το οριο ταχυτητας στα 130 στην ΕΟ. Θα με κατηγορησεις γιατι παω μεχρι 130? Τελειωσα απο δημοσιο ΑΕΙ αλλα διατηρω την αποψη να δημιουργηθουν ιδιωτικα. Μεχρι τοτε αν το παιδι μου περασει σε ΑΕΙ θα μου πεις γιατι το σπουδασα εκει?
Για μακακες ψαχνεις? -
@vagkirk said
@spi_duster μπορεί να μην ευθύνεται η κυβέρνηση μας για τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν σχετικά με την ακρίβεια , αλλά πως γίνεται να είμαστε πρωταθλητές σε πληθωρισμό , τιμή καυσίμων και ενέργειας;
Δεν μπορεί , κάπου, κάπως , κάτι πάει στραβά θεωρώ.Οταν ως χωρα παραγεις τα ελαχιστα πρεπει να σαι υποχρεωμενος να δεχτεις τις συνεπειες.
Η αυξηση των τιμων των προιοντων πρωτων υλων ενεργειας κλπ. χτυπαει πιο γρηγορα τους αδυνατους.
Και δυστυχως ζουμε σε μια χωρα πολυ αδυναμη. Οταν λοιπον στο US εχει φτασει ο πληθωρισμος στο 10% εσυ περιμενεις να την βγαλεις καθαρη? -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γιατί κανεις χαρακτηρισμούς;Ας το κάνω με παράδειγμα να το δεις. Πες για παράδειγμα ότι δεν υπήρχε ώρα κοινής ησυχίας το μεσημέρι. Εσύ ως κοινωνική, πολιτική άποψη ήθελες από πάντα να θεσπιστεί νόμος που να επιβάλει την προστασία από θορύβους το μεσημέρι διότι ξεκουράζεται ο εργαζόμενος κόσμος που παράγει πλούτο. Αλλά εσένα όμως σου έρχεται και ξεκινάς εργασίες στο σπίτι σου με κομπρεσέρ το μεσημέρι γιατί έτσι σε βολεύει.
Όταν πάει ο γείτονάς σου να σου πει πως ξέρεις αυτό που κάνεις μας εμποδίζει να κοιμηθούμε και να ξεκουραστούμε εσύ του λες πως εφόσον δεν υπάρχει νόμος που να σε εμποδίζει, διατηρείς το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το κομπρεσέρ το μεσημέρι
Αν σου υπενθυμίζει πως αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενά σου περί νόμων κοινής ησυχίας το μεσημέρι που εισηγείσαι κάθε φορα στις συζητήσεις σας, τότε θα του πεις πως η γνώμη του είναι φασιστική...Μήπως στα μνημόνια μας έφερε αυτή η γενιά που σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο; Το "ναι μεν αλλά...."
Εαν επιτρεπεται να κανω θορυβο ανεξαρτητα αν υποστηριζω ή οχι το αντιθετο, διατηρω το δικαιωμα μου να το κανω κι εγω εξισου με σενα που θελεις να επιτρεπεται ο θορυβος. Διαφορετικα οδηγουμαστε σε ατοπο. Να κανεις εσυ δηλαδη οποτε θελεις θορυβο αλλα να σαι ετοιμος να κατακεραυνωσεις τον αλλο οταν το κανει.
Ουτε συμφωνω με το οριο ταχυτητας στα 130 στην ΕΟ. Θα με κατηγορησεις γιατι παω μεχρι 130? Τελειωσα απο δημοσιο ΑΕΙ αλλα διατηρω την αποψη να δημιουργηθουν ιδιωτικα. Μεχρι τοτε αν το παιδι μου περασει σε ΑΕΙ θα μου πεις γιατι το σπουδασα εκει?
Για μακακες ψαχνεις?Μα, όπως ξαναλέω δεν σε εμποδίζει κάποιος να κάνεις κατι ή ότι θέλεις, απλά λέει την γνώμη του πως η άποψη σου εν τελη σε οδηγεί σε ανακόλουθες πράξεις υπό ρεαλιστικές συνθήκες. Άρα είτε έλεγες ψέματα, είτε η άποψη σου δεν είναι ρεαλιστική.
Εάν είσαι τελείως κατά των δημοσίων και επιλέξεις ενώ έχεις την ικανότητα να σπουδάσεις σε ιδιωτικό να πας σε δημόσιο είναι φυσικό επακόλουθο η πρότερη άποψη σου να στερείται σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Οι πράξεις σου θα δείχνουν πως είσαι υπέρ των δημοσίων ενώ η γλώσσα σου θα έλεγε το αντίθετο.
Κανείς δεν θα σε εμποδίσει να επιλέξεις ότι θέλεις, αλλά μπορεί όμως να κάνει σκέψεις και να πει την γνώμη του για τις πράξεις σου.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για μακακες ψαχνεις?Μα, όπως ξαναλέω δεν σε εμποδίζει κάποιος να κάνεις κατι ή ότι θέλεις, απλά λέει την γνώμη του πως η άποψη σου εν τελη σε οδηγεί σε ανακόλουθες πράξεις υπό ρεαλιστικές συνθήκες. Άρα είτε έλεγες ψέματα, είτε η άποψη σου δεν είναι ρεαλιστική.
Εάν είσαι τελείως κατά των δημοσίων και επιλέξεις ενώ έχεις την ικανότητα να σπουδάσεις σε ιδιωτικό να πας σε δημόσιο είναι φυσικό επακόλουθο η πρότερη άποψη σου να στερείται σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Οι πράξεις σου θα δείχνουν πως είσαι υπέρ των δημοσίων ενώ η γλώσσα σου θα έλεγε το αντίθετο.
Κανείς δεν θα σε εμποδίσει να επιλέξεις ότι θέλεις, αλλά μπορεί όμως να κάνει σκέψεις και να πει την γνώμη του για τις πράξεις σου.
Συνεπως δε δικαιουμαι κατα τα γραφομενα σου να παρω επιδομα που θα δινεται και σε αλλους στην ιδια κατασταση με εμενα. Δε δικαιουμαι να κανω θορυβο αν νομιμα επιτρεπεται και το κανουν ολοι γυρω μου. Δε δικαιουμαι να σπουδασω παιδι σε δημοσιο ΑΕΙ γιατι ειμαι συμφωνος με την ιδρυση ιδιωτικων. Και θεωρεις πως εισαι σοβαρος? Ή πως δεν ειναι φασιστικοτατη η αποψη σου? Τα σεβη μου. Σου αναγνωριζω πως εισαι ανικητος.
-
Σπούδασες. Αυτό σημαίνει πως τα ελληνικά τα γνωρίζεις σε αρκετά καλό επίπεδο για να κατανοείς διαφορετικές έννοιες.
Ξαναλέω στην ελληνικήν.
Δεν είπε κανείς ότι δεν μπορείς να πάρεις επίδομα και να κάνεις ότι θέλεις
Απλά μπορεί κάποιος να σχολιάσει το ηθικό ύψος των πράξεών σου
Δηλαδή το να πράττεις αυτά που κρίνεις και κατηγορεις άλλους ότι τα επιθυμούν.
Οπότε, είτε η άποψη σου περί επιδομάτων είναι ανεδαφική στον πραγματικό κόσμο με τόσες παράπλευρες μεταβλητές που επηρεάζουν και έναν καθόλα εργαζόμενο και παραγωγικό άνθρωπο, είτε ζεις σε μια πλάνη και απλά όταν είναι να κάνεις χρήση αυτών που καταδικάζεις (επιδόματα εν προκειμένω) βγαίνεις για λίγο από αυτήν την πλάνη και μετά ξανά επιστρέφεις.Το θέμα είναι ότι πουλάς την πλάνη σου για μοναδική αλήθεια
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
πως γίνεται να είμαστε πρωταθλητές σε πληθωρισμό , τιμή καυσίμων και ενέργειας;
Δεν μπορεί , κάπου, κάπως , κάτι πάει στραβά θεωρώ.Έχεις στοιχεία;
Αν έχεις να τα πας στον Εισαγγελέα, αλλιώς μοκο, γιατί θα βρεθείς δίπλα μου στο εδώλιο των συκοφαντων, αν μαζευτούν εδώ δυο τρεις διαφωνουντες δεξιοί και μας τυλιξουν σε μια κόλα χαρτί...
Δεν μπορεί να συκοφαντούμε (πέρα απ οτιδήποτε καπιταλιστικό) ακόμη και τους ολιγαρχες στους οποίους παραδόθηκε η παραγωγή ή απλά μόνο η εμπορία ρεύματος, έτσι ελαφρά τη καρδία, έχει κι η ελευθερία γνώμης τα όρια της... που θα τα κρίνουν οι δεξιοί φίλοι μας κι ο δικαστής. -
https://www.in.gr/2022/06/18/greece/fotia-stin-eyvoia-pros-ekkenosi-xorio-kremasto/amp/
Είπαμε ότι η Εύβοια θα γίνει ανεμογεννήτριες, τέλος.
Αλλά θα κάψουν και τα χωριά; -
Ε καλά αν δεν μπορείς να μπεις στο taxisnet και δεν ξέρεις τι είναι το email οκ, δεν κάνει για εσένα η σημερινή εποχή. Θέλεις βοήθεια. Δεν είναι κακό, αλλά τι να κάνουμε ο κόσμος προχωρά και όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει μένει πίσω και ζητά βοήθεια
Το 50% δηλαδή του πληθυσμού στον δυτικό ανεπτυγμένο κόσμο και το 80% στον υπόλοιπο κόσμο.
Δείξε μου σε παρακαλώ αντίστοιχες πλατφόρμες από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα η τις ΗΠΑ.
Το επίδομα covid που έδωσε ο Trump το 20 εμφανίστηκε αυτόματα στους λογαριασμούς των πολιτών και το έλαβαν όλοι , ακόμη και όλοι οι Έλληνες κάτοικοι που λαμβάνουν σύνταξη από τις ΗΠΑ, και όσοι δεν το έλαβαν για κάποιο λόγο είχαν δικαίωμα έως το 2022 !!!! να υποβάλουν χαρτιά στην πρεσβεία με στοιχεία του λογαριασμού τους. Εδώ σε 10 μέρες αν δεν έκανες ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΥΔ ηλεκτρονικά είτε σαν εργαζόμενος για την μηνιαία αποζημίωση μισθου είτε σαν εργοδότης για αποζημίωση ή επιστρεπτεες κλπ τα έχανες!!!!!! ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ!!!
Δεν έχεις καταλάβει μέχρι τώρα πως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που όλοι εκθειάζουν σε αυτή τη χώρα είναι απλά μεταφορά της υπάρχουσας γραφειοκρατίας σε ηλεκτρονικό επίπεδο , απλή αντιγραφή των εντύπων σε ηλεκτρονική φόρμα και υποβολή έγινε κατά 95%. (Και φυσικά μοιράστηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στους πλατφορματζιδες δικά μας παιδιά)
Ψηφιοποίηση και πρόοδος θα πει με ένα αριθμό ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ κλπ , όλες οι διαδικασίες να γίνονται αυτόματα είτε κεντρικά είτε με μια απλούστατη αίτηση ηλεκτρονική ή και χειρόγραφη μέσω ενός ΚΕΠ για όσους δεν έχουν πρόσβαση. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μόνο εμένα δεν με πείραξε που πείρε το αεροπλάνο;
Μετά πήγε νομίζω στο εξωτερικό και έκανε πρόγραμμα και σταμάτησε σε μια ελληνική πόλη και έφυγε. Νομίζω είδα δηλώσεις από την Κύπρο στις ειδήσεις και στα site. Άρα πέρασε από μια ελληνική πόλη και μετα έφυγε στο εξωτερικό.
Δηλαδή ολη η χώρα ασχολείται με αυτό το πράγμα; Δεν μου φαινεται σοβαρό θέμα να ασχολούμαστε.Εγώ ακόμη όμως δεν έχω καταλάβει. Η είδηση ποια ακριβώς είναι;
Η (πιθανή παράνομη?) χρήση του αεροπλάνου ή ο "σάλος" στο twitter;Ακόμη και η Αυγή αντί να κάνει ένα σοβαρό ρεπορτάζ ... αναφέρεται στο "σάλο στο twitter".
https://www.avgi.gr/social/417690_pige-me-prothypoyrgiko-aeroskafos-stin-kalamata-salos-sto-twitterΜήπως τελικά κατέληξε στην Κύπρο και δώρισε το αεροπλάνο λόγω της βοήθειας στο Μάτι;
https://www.tothemaonline.com/Article/320293/hrthe-me-dwro-ena-proedriko-aeroplano-sthn-kypro-o-mhtsotakhs---h-dwrea-kai-h-antapodosh-bohtheias-sto-mati-"Το νομιμον είναι και ηθικον"
Μια χαρά όλα τότε.
Case closed. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
πως γίνεται να είμαστε πρωταθλητές σε πληθωρισμό , τιμή καυσίμων και ενέργειας;
Δεν μπορεί , κάπου, κάπως , κάτι πάει στραβά θεωρώ.Έχεις στοιχεία;
Αν έχεις να τα πας στον Εισαγγελέα, αλλιώς μοκο, γιατί θα βρεθείς δίπλα μου στο εδώλιο των συκοφαντων, αν μαζευτούν εδώ δυο τρεις διαφωνουντες δεξιοί και μας τυλιξουν σε μια κόλα χαρτί...
Δεν μπορεί να συκοφαντούμε (πέρα απ οτιδήποτε καπιταλιστικό) ακόμη και τους ολιγαρχες στους οποίους παραδόθηκε η παραγωγή ή απλά μόνο η εμπορία ρεύματος, έτσι ελαφρά τη καρδία, έχει κι η ελευθερία γνώμης τα όρια της... που θα τα κρίνουν οι δεξιοί φίλοι μας κι ο δικαστής.Όλα πηγάζουν από τους νόμους της φυσικής επιλογής και της ελεύθερης αγοράς που δεν αφήνονται να λειτουργήσουν αποτελεσματικά στην τελική ανάλυση για καθετί στραβό στο σκεπτικό των διαφωνούντων δεξιών όπως λες.
Είναι δικαιολογημένο το σκεπτικό αυτό και το ακούω προσεκτικά όπως πχ η απάντηση που έδωσε πιο πριν ο Duster.
Εγώ πάντως την φυσική επιλογή στη χώρα μας που ζούμε την λέω οικογενειοκρατία , νεποτισμό σε βαθμό αιμομιξίας και το νόμο της ελεύθερης αγοράς , σταλινικής φιλοσοφιας κρατικοδιαιτη εσπατζιδικη επιχειρηματικότητα. -
Εντωμεταξυ ψηφίστηκε το πλαφόν στην τιμή της ενέργειας.
Πριν κάτι μήνες που η πασοκαρα (που σαι ταξιδευτή, χαχα) έλεγε να μπει πλαφόν για να μειωθεί ο πληθωρισμός έλεγαν πως το ΠΑΣΟΚ βρήκε τον παλιό του κακό εαυτό και πως δεν ξέρει από σύγχρονη οικονομία και άλλα τέτοια βαρυγδουπα.Τώρα αυτοί που ξέρουν από οικονομία κάνουν κωλοτουμπα και ψηφίζουν πλαφόν.
Και πάλι νικητής το ΠΑΣΟΚ....χαχαχα
Για αυτό δεν πρέπει οι πολιτικοί να βιάζονται να χαρακτηρίζουν πολιτικές λύσεις και εργαλεία. Έρχεται η μέρα που κάνουν κωλοτουμπες. Έτσι λοιπόν και επιδόματα δίνουν και πλαφόν τελικά θεσπίζουν.
-
Θεσπίζεται πλαφόν που λέει ότι με τον "νέο" τρόπο χρέωσης, το ποσόν δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει αυτό που υπολογίζεται σήμερα με βάση τη ρήτρα αναπροσαρμογής...
Για τέτοια τάξη & αλφαδιά μιλάμε.
Καλύτερα κι απ το 2χιλιαρο της Αττικής Οδού...
Ηγουμαστε της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Οι μπάλες σανό θα δένονται με 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και θα τις παραδίδουν ντρόουνς στο πιάτο των οπαδών, με γλυκόξινη σάλτσα, έτοιμες προς βρώση... -
Εντωμεταξυ ψηφίστηκε το πλαφόν στην τιμή της ενέργειας.
Πριν κάτι μήνες που η πασοκαρα (που σαι ταξιδευτή, χαχα) έλεγε να μπει πλαφόν για να μειωθεί ο πληθωρισμός έλεγαν πως το ΠΑΣΟΚ βρήκε τον παλιό του κακό εαυτό και πως δεν ξέρει από σύγχρονη οικονομία και άλλα τέτοια βαρυγδουπα.Τώρα αυτοί που ξέρουν από οικονομία κάνουν κωλοτουμπα και ψηφίζουν πλαφόν.
Και πάλι νικητής το ΠΑΣΟΚ....χαχαχα
Για αυτό δεν πρέπει οι πολιτικοί να βιάζονται να χαρακτηρίζουν πολιτικές λύσεις και εργαλεία. Έρχεται η μέρα που κάνουν κωλοτουμπες. Έτσι λοιπόν και επιδόματα δίνουν και πλαφόν τελικά θεσπίζουν.
Για αυτό είναι οι πολιτικοί...
Για τις κωλοτούμπες...
Και οι ψηφοφόροι για να ψηφίζουν τις καλύτερες... -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θεσπίζεται πλαφόν που λέει ότι με τον "νέο" τρόπο χρέωσης, το ποσόν δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει αυτό που υπολογίζεται σήμερα με βάση τη ρήτρα αναπροσαρμογής...
Για τέτοια τάξη & αλφαδιά μιλάμε.
Καλύτερα κι απ το 2χιλιαρο της Αττικής Οδού...
Ηγουμαστε της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Οι μπάλες σανό θα δένονται με 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και θα τις παραδίδουν ντρόουνς στο πιάτο των οπαδών, με γλυκόξινη σάλτσα, έτοιμες προς βρώση...Προσωπικά στο σπίτι, δεν έχω μεγάλες διαφορές στο ρεύμα, πρέπει να είναι 20-30 τον μήνα χοντρικά, ίσως και λιγότερο.
Στο γραφείο έχω μεγάλη διαφορά, αλλά εκεί δεν παίρνεις πίσω.
Οπότε δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την επιστροφή, γιατί μάλλον δεν θα αξίζει ο κόπος και η διαδικασία.
Τώρα που μπήκε πλαφόν, θα γίνει το αναμενόμενο.
Ολοι οι πάροχοι θα πλαφονάρουν και θα έχουμε ανταγωνισμό σε επίπεδο, καρπουζιού σε ντάτσουν...
Ελα πάρε, πάρε, πάρε , 1 και 99 το κιλό...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2