-
Τιτανοτεράστιος ο Γεω, θα του 'χε δώσει σε χαρτάκι η Ευγενία...
-
Καλά, εννοείται ότι όποια κυβέρνηση χάσει εθνικό έδαφος δεν πρόκειται να σταθεί και σωστά δεν θα σταθεί. Αλλά αν νομίζεις ότι μετά θα έρθει ο Αλέξης να αναλάβει ως "εθνάρχης" εγώ προσωπικά αυτό το βλέπω ως ανέκδοτο. Βλέπω γιγαντωση ακραίων και περιπέτειες. Το αυτόν άμα κυβέρνηση και αντιπολίτευση ήταν ανάποδα. Οκ, γνώμη μου θα μου πεις...
-
Όπως βλέπουμε δε θέλει και πολύ ο συγκεκριμένος (βου)κεφαλass για να παρουσιάσει ότι με τα 6 Ραφα(ή)λ θα ξαναφτασουμε στα ΓΑΒγαμηλα...
-
Θέλω να πιστεύω πως σε υψηλό επίπεδο ήδη όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενημερωθεί για κάθε πιθανό σενάριο και έχουν ήδη έτοιμες αντίστοιχες αποφάσεις και δηλώσεις προς τον ελληνικό λαό σε κάθε περίπτωση που θα αποπνέουν ένα κλίμα ενότητας και κοινής στρατηγικής.
Είτε η απόφαση είναι κάτι πολύ δραστικό και , είτε είναι να κάτσουμε κοτουλες όπως στα Ίμια , είτε κάτι ανάμεσα , θα πρέπει σε αυτό το ζήτημα να φανεί πως είναι κοινή απόφαση.
Νομίζω συμφέρει πολιτικά και τον Μητσοτάκη να μη σηκώσει τέτοιο βάρος μόνος του , και κατά την άποψη μου δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο μόνος του γιατί τότε ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου για απίστευτες διαμάχες και διχασμό μεταξύ μας κάτι στο οποίο διαπρεπουμε ιστορικά και το οποίο μπορεί να οδηγήσει και σε πολεμικοεμφιλιακές καταστάσεις όπως ανέφερε και ο @storm -
Ο Ασκός του Αιώλου, ένας ήταν. Κοινό λάθος...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προσωπικά δεν έχω καμιά διάθεση να επανέρχομαι και να ασχολούμαι με μια δυσάρεστη σε κάποιους κατάσταση, αλλά μια και επανήρθε στη κουβέντα...
Το γιατί αντέδρασε ο Μάστορας και άνοιξε ο "καυγάς" για τις γελοιογραφίες είναι σαφές για όποιον δεν είναι υποκριτής, άλλωστε το έγραψε ξεκάθαρα και ο ίδιος με δικά του λόγια:
Οι γελοιογραφίες θίγουν το "american way of life" με το οποίο ταυτίζονται αρκετοί απ τους εν Ελλάδι δεξιούς.
Το γιατί ακριβώς, μόνο αυτοί και ο συχωρεμένος ο Πανούσης το ξέρουν, αλλά για το ότι συμβαίνει δεν αμφιβάλει κανείς Νεοέλληνας και το στηλιτεύουμε επί δεκαετίες. Είναι ένα απομεινάρι του εμφυλίου και της χούντας κι αυτό...
Θιγόμενες λοιπόν αι ΗΠΑ, ο Μάστορας είδε "πόλεμο κατά του Καπιταλισμού" στην ανάρτηση των γελοιογραφιών, και το έγραψε.
Κοινώς, το παλιό καλό, αποδοτικό: "Μα αυτά τα λένε οι κομμουνισταί!"Αα εσύ εχς ξεφύγ! Μου θυμίζεις ενα νέτο που είχα κάβα κάποτε και είχε σκαλώσει και δε ξεκόλαγε με τίποτα. Λοιπόν επειδή είμαι σε Άριστο Καπιταλιστικό τριήμερο θα είμαι σύντομος
Νταλκά να επανέρχεσαι στο ίδιο θέμα είσαι εσύ ο ίδιος. Ανασκευάζεις αυτά που σου είπα αυθαίρετα και τα ερμηνεύεις όπως εσύ θέλεις. Δε ξέρω αν κοροϊδεύεις εμάς η τον εαυτό σου αλλά όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει στις δημοσιεύσεις μου και να βγάλει τα συμπεράσματα του για αυτά που έγραψα και τι ακριβώς έθιξα. Άλλωστε δεν ήμουν ο μόνος που σου "επιτέθηκε" και όχι δεν είναι μόνο ο νέο-δεξιός Yem των ήπιων τόνων . Αυτό θα έπρεπε να σε είχε προβληματίσει. Δεν είναι στραβός ο γυαλός λοιπόν..
Η οπλοκατοχή στις ΗΠΑ θέλει σφιχτότερους κανονισμούς όπως ξαναείπα χωρίς πολλές σάλτσες..
-
Το χαρτί του τύπου του οηε, το βάζω μαζί με το χαρτί του οηε που εδώ και 48 χρόνια, λέει να φύγουν οι Τούρκοι από την Κύπρο.
Στον κάδο της τουαλέτας δηλαδή, μαζί με αυτούς που τα γράφουν και τα υπογράφουν...Το Εθνικό μας Συμφέρον δεν ήταν να έχουμε άλλες 200000 λαθραίους, όπως θα ήθελε ο προδότης-φραγκάτος ...
Η Πολωνία σήκωσε φράχτη στα σύνορα με την Λευκορωσία και ανακοινώθηκε ότι χτες ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.
Εκεί ο οηες θα πάει ?
Το δε άρθρο μας λέει ότι ο προδότης δέχτηκε απειλές και άλλες μπούρδες. Το κακό είναι ότι ακόμα δεν δέχτηκε κλήση από τον εισαγγελέα, να αποδείξει αυτά που λέει, ή να τον ετοιμάζουν για φυλακή υψίστης ασφαλείας, όπως αρμόζει στους προδότες.
-
Ειμεθα έθνος ανάδελφον και βαλλόμεθα πανταχώθεν!
Λες και δεν μας έφταναν οι εντός των συνόρων προδότες...
https://daccess-ods.un.org/access.nsf/Get?OpenAgent&DS=A/HRC/50/31&Lang=E
Ντροπή μας που δεν επιτρέψαμε σε 200000 μετανάστες να εισελθουν. Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ από την αγανάκτηση... Είμαστε μάλλον η μοναδική χώρα στον κόσμο που το πράττει, κόλαφος...
Βεβαίως ο δικός μας στις καταγγελίες του είπε αλλα. Ότι το λιμενικό δολοφονεί κόσμο. Αυτό είναι άλλη υπόθεση και δεν γίνεται να μείνει χωρίς έρευνα. -
Στην Αμερική το ΕφΜπιΑη ανακάλυψε ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Εδώ είναι Σκευωρία...Ο ΟΗΕ ανακάλυψε ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Εδώ όποιος το λέει είναι προδότης ανθέλλην... -
Ο οηε ανακαλύπτει όπου τον παίρνει μόνο...
Αρα εμείς ή θα είμαστε με την χώρα μας, ή χρήσιμοι ηλίθιοι για τις χώρες των άλλων...
Απλά πράγματα...
Εκτός αν θέλουμε να έλθει εδώ όλη η Αφρική και η Ασία.
Θέλουμε να γίνουμε μειονότητα στον τόπο μας ?
Σε αυτόν που για να μην είμαστε σκλάβοι έδωσαν την ζωή τους οι πρόγονοι μας ?
Και έτσι να φτύνουμε στους τάφους τους, ή ακόμα χειρότερα να κάνουμε φυσικές ανάγκες εκεί ?Απλά πράγματα...
-
Α και πρόσφυγες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Πρόσφυγας είσαι μέχρι να πας στην πρώτη ασφαλή περιοχή δίπλα σου.
Οχι να διασχίσεις 5-10-20 χώρες για να πας στην χώρα των επιδομάτων...
Οχι τίποτα άλλο, αλλά να μην βρίζουμε τους πρόσφυγες, μπερδεύοντας τους με λιποτάκτες και κουραμπιέδες και απλά επιδοματολάτρες τεμπέληδες...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το χαρτί του τύπου του οηε, το βάζω μαζί με το χαρτί του οηε που εδώ και 48 χρόνια, λέει να φύγουν οι Τούρκοι από την Κύπρο.
Στον κάδο της τουαλέτας δηλαδή, μαζί με αυτούς που τα γράφουν και τα υπογράφουν...Το Εθνικό μας Συμφέρον δεν ήταν να έχουμε άλλες 200000 λαθραίους, όπως θα ήθελε ο προδότης-φραγκάτος ...
Η Πολωνία σήκωσε φράχτη στα σύνορα με την Λευκορωσία και ανακοινώθηκε ότι χτες ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.
Εκεί ο οηες θα πάει ?
Το δε άρθρο μας λέει ότι ο προδότης δέχτηκε απειλές και άλλες μπούρδες. Το κακό είναι ότι ακόμα δεν δέχτηκε κλήση από τον εισαγγελέα, να αποδείξει αυτά που λέει, ή να τον ετοιμάζουν για φυλακή υψίστης ασφαλείας, όπως αρμόζει στους προδότες.
Μάλλον δεν γνωρίζεις τον νομικό ορισμό της προδοσίας Βασίλη. Δεν παίρνω μέρος στην συζήτηση για το αν λέει αλήθεια ή όχι, αν και γνωρίζω κάποια πράγματα (δολοφονίες δεν γίνονται φυσικά, επαναπροωθήσεις γίνονται, στα όρια της διεθνούς νομιμότητας), απλά λέω ότι δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία προδοσίας επειδή κάποιος είπε κάτι δημόσια. Θα μπορούσε να κατηγορηθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων μόνον, αν δεν μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενά του. Αλλά τότε θα έπρεπε να αποδείξει η κατηγορούσα Αρχή το αντίθετο, πράγμα δύσκολο και που άπτεται και των μυστικών του Κράτους, που καλύπτονται από ειδικούς Νόμους.
-
Αλέξανδρε επειδή είδα το βίντεο, είπε συγκεκριμένα ότι το λιμενικό τους παίρνει λεφτά και κινητά και τους βάζει μέσα σε βάρκες που δεν έχουν δυνατότητα διακυβέρνησης και τους αφήνει στα ανοικτά να πνιγούν.
Αυτό είναι ο ορισμός της προδοσίας.
Πριν από 3 μέρες το λιμενικό έσωσε 200 ανθρώπους έξω από το Κατάκωλο που ήταν σε λαθρομεταναστευτικό πλοίο στα διεθνή ύδατα και εξέπεμψε σήμα κινδύνου.
Αυτά δεν τα ξέρει ο οηες και ο προδοτάκος ?
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Criu πολιτικαντισμο του αισχιστου είδους κάνει η κυβέρνησαρα μας που χωρίς να τηρεί διαδικασίες ανοίγει τις αποθήκες και βγάζει ο,τι γουστάρει/της πουν και προφανώς κάπως θα το πληρώσουμε όλο αυτό. Να μη ζητάνε λοιπόν τη γνώμη του λαού ή της αντιπολίτευσης γιατί (γι'αυτους) παρόλο που ο λαός πλειοψηφικα (φυσικά ανάμεσα τους και Δεξιοί και μπράβο τους) είναι ενάντια στην αποστολή όπλων (και φυσικά όχι ανθρωπιστικής βοήθειας) αλλά και η αντιπολίτευση στο σύνολο της ενώ βλέπει την ρωσική εισβολή αλλά επειδή τονιζει ΚΑΙ τα λάθη της Δύσης που έχουν οδηγήσει τον Ουκρανικό λαό σε αυτή την δυσχερή θέση είναι συλλήβδην προδότες.
Αν και είναι απάντηση σε άλλον να πω τα εξής γιατί η μνήμη είναι κοντή. Από το 15 και μετά η χώρα έχει προσδεθεί στο αμερικανικό άρμα. Καλώς η κακώς αυτό έχει θεωρηθεί ως το πιο συμφέρον από το πολιτικό προσωπικο.
Επί ΣΥΡΙΖΑ αυτό εκφράστηκε με την συμφωνία των Πρεσπών που δεν ήθελε ο λαός, δεν ήθελε η Ρωσία αλλά ήθελαν οι ΗΠΑ. Και ο ηγεμων τότε πάλι αποφάσισε μόνος χωρίς να ρωτήσει η συμφωνήσει με κανεναν. Βεβαίως θα υποστηρίξει κάποιος ότι η συμφωνία ήταν και υπέρ των συμφερόντων της χώρας, θέλω όμως κάποιος με νηφαλιότητα να πει αν το ότι σε λίγο καιρό το ότι στον Έβρο θα έχουμε επιτέλους ΤΟΜΑ (έστω και τα πιο παλαιά marder) είναι κατά των συμφερόντων της χώρας. Και στις δύο περιπτώσεις η Ρωσία αντέδρασε, η τελευταία επαφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους Ρώσους ήταν η απέλαση Ρώσων διπλωμάτων που φυτιλιαζαν τα γνωστά συλλαλητήρια. Αυτά μαγικά ξεχάστηκαν. Καλώς η κακώς η χώρα συνεχίζει και κινείται στην ίδια τροχιά. -
Στην Αμερική το ΕφΜπιΑη ανακάλυψε ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Εδώ είναι Σκευωρία...Ο ΟΗΕ ανακάλυψε ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Εδώ όποιος το λέει είναι προδότης ανθέλλην...Πάλι κάπου τα χεις μπλέξει. Εγώ προσωπικά ουδένα χαρακτήρισα ως προδότη. Τόση ανάγκη έχεις να αισθανθείς "κυνηγημένος από την δεχτσα"; Ο κος διασώστης όμως δεν λέει αυτό, λέει ότι το λιμενικό σκοτώνει κόσμο, αυτό είναι σίγουρο ότι χρειάζεται διερεύνηση η για να βρεθούν οι δολοφόνοι η για να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Όσο για τις εκθέσεις, αν ψάξεις για το ίδιο θέμα για π Χ την Αυστραλία θα βρεις κάμποσες, αλλά απ' όσο θυμάμαι δεν την έχει αποβάλλει ακόμη κανείς από την κοινωνία των εθνών. -
Πριν κάποια χρόνια είχα βρεθεί σε μία παρέα που ήταν και ένας ανώτατος δικαστής.
Τον ρώτησα τι γίνεται και δεν μπορούμε να βάλουμε φραγμό στην μετανάστευση.
Μου είπε, ότι όταν έρχονται σκίζουν τα χαρτιά τους, οπότε μπορούν να δηλώσουν ό,τι θέλουν, ενώ και οι χώρες τους, που δεν έχουν και όλες εδώ πρεσβείες αρνούνται να τους πάρουν πίσω επειδή δεν έχουν χαρτιά που αποδεικνύουν ποιοί είναι.
Ταυτόχρονα όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα από διάφορα επαγγέλματα εδώ που βγάζουν λεφτουδάκια, πολλά λεφτουδάκια από όλο αυτό το σκηνικό με τις αιτήσεις ασύλου και όλα τα άλλα , ενώ έχουν και την υποστήριξη των ξένων χωρών , που έχουν τα δικά τους συμφέροντα, είτε να κρατάμε εμείς εδώ αυτούς που έρχονται, είτε να επιλέγουν τους καλύτερους και να τους παίρνουν έτοιμους στις χώρες τους.
Αυτά όταν ήταν απλά τα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια η εργαλειοποίηση των μεταναστών από την Τουρκία σε ένα υβριδικό πόλεμο, που όμως είναι πόλεμος, μας δίνει κάθε δικαίωμα να αμυνθούμε και να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλέξανδρε επειδή είδα το βίντεο, είπε συγκεκριμένα ότι το λιμενικό τους παίρνει λεφτά και κινητά και τους βάζει μέσα σε βάρκες που δεν έχουν δυνατότητα διακυβέρνησης και τους αφήνει στα ανοικτά να πνιγούν.
Αυτό είναι ο ορισμός της προδοσίας.
Πριν από 3 μέρες το λιμενικό έσωσε 200 ανθρώπους έξω από το Κατάκωλο που ήταν σε λαθρομεταναστευτικό πλοίο στα διεθνή ύδατα και εξέπεμψε σήμα κινδύνου.
Αυτά δεν τα ξέρει ο οηες και ο προδοτάκος ?
Όχι Βασίλη μου, δεν είναι αυτός ο ορισμός της προδοσίας. Το Άρθρο 134 του Νόμου 4619/2019 ορίζει τι είναι η προδοσία. Αυτό που λες εσύ είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων, αν όντως είναι ψέμα.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-kodikes-nomothesias/nomos-4619-2019-phek-95a-11-6-2019.html -
Πρόσφυγες δεν έχουμε στην Ελλάδα, γιατί δεν έχουμε κάποια γειτονική εμπόλεμη χώρα. Όλοι αυτοί που θέλουν να μπουν στην πατρίδα μας, είναι έποικοι και λόγω του ότι δεν έχουν τα προσωπικά τους έγγραφα, είναι εισβολείς, οι οποίοι θέλουν να εποικήσουν στην Ελλάδα και κατ' επέκταση στην Ευρώπη.
Δεν αντιλαμβάνομαι την άποψη, ότι είναι πρόσφυγες, είναι κατατρεγμένοι, ότι δήθεν είναι όπως οι πατριώτες μας που πήγανε μετανάστες σε άλλες χώρες.
Ντρεπόμαστε να πούμε τά αυτονόητα.
-
Μετανάστες λέγονται σε όλες τις χώρες. Έποικοι είναι μόνο στο Ισραήλ, όπου διαμένουν σε κατακτημένα εδάφη.
-
Ο Ερντογάν, σε συνεργασία και με άλλες χώρες, θέλει να μουσουλμανοποιησει την Ευρώπη...
Εκεί στοχεύουν.
Βέβαια τον βολεύει αφάνταστα ώστε να δημιουργεί προβλήματα και στην Ελλάδα.
Όσο για τους λάθρο, οι περισσότεροι κάνουν ότι κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είναι εντολή του Αλλάχ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2