-
Πώς είπατε;
-
Θαυμάστε την αντικειμενικότητα των ελληνικών ΜΜΕ (επί ΣΥΡΙΖΑ έτσι;)
-
ΟΚ, καλή και η βράβευση των υπαλλήλων για να αρχίσουν να ξεχωρίζουν (επιτέλους!) οι πιο άξιοι.
Καλό και το ότι αρχίζει να φαίνεται ένα φως στο τέλος του τούνελ με τις συντάξεις (μα πάλι αυτός ο κωθτήθ;)Κανένα φράγκο όμως θα τους δώσει; Η θα τελειώσουν όλα με μια πλακέτα και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη; Εκεί σε θέλω... Γιατί αν δεν δώσει, του χρόνου αυτό τον μήνα αντί για 30000 θα εκοδοθούν 300 (όπως παλιά, αργά, φεεεεεεεεετααααα...) και θα έχουν και δίκιο.
-
Κατηγορούμε κι απεχθανόμαστε το Τουρκικό Καθεστώς, και μετά ονειρευομαστε (οι δεξιοί φίλοι) να δημιουργηθεί ένα ίδιο και στην Ελλάδα.
Εφόσον γιορτάζουμε τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας, ας σταματήσουμε να είμαστε "Χριστιανοί Τούρκοι" που κάνουν το σταυρό τους και μιλάνε ταμάμ τα ελληνικά...
Κι αφού Ανήκομεν εις την Δύσιν, ας παραστησουμε τουλάχιστον τους Ευρωπαίους.Όπως και οι Τούρκοι, θα αντικατστησουμε το νόμιμο με το συμφέρον, θα γίνουμε το ίδιο απάνθρωποι, θα έχουμε Αγαδες που βγάζουν φιρμανια κι όχι κρατικούς λειτουργούς.
Η Ελλάδα υποτίθεται προτάσσει το Δίκαιο και τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό κόντρα στην Τουρκιά και τον Δεσποτισμό.
Βγαίνουν διεθνείς κι ευρωπαϊκοί οργανισμοί και καταδικάζουν επισημα τη χώρα μας, βλέπουμε όλοι τις εικόνες στα μέσα, ξένοι δημοσιογράφοι παίρνουν θέση κι η απάντηση είναι ποια;
"Νο γιου χαβ νοτ μπιν του Σάμος" απ τον μίστερ Μπιν, κι ότι ο εθελοντής είναι προδότης και να τον βάλουμε φυλακή...Να σταματήσει το λάθος και να γίνει το σωστό, ούτε καν περνάει απ το μυαλό;
Πρέπει να μείνουμε για πάντα "Τούρκοι" με άλλη σημαία; -
Ναι, μόνο οι "τούρκοι" απαγορεύουν(;) την είδοδο μεταναστών...
Σκανδιναυοί αναθεωρούν, Άγγλοι νόου, Ιταλοί μια από τα ίδια, για Πολωνούς και βαλτικές μην μιλήσω (ξέρω, δεν είναι δημοκράταροι αυτοί), καλά για αυστριακούς και ούγγρους άστο (ξέρω, είναι ακροδεξιοί). Οι μόνοι που προς το παρόν είναι ανεκτικοί είναι οι Γερμανοί για προφανείς λόγους (ακόμη ψάχνουν εργατικό δυναμικό).
Εμείς σε ποιος πρέπει να μοιάσουμε αφού δεν θέλουμε να μοιάσουμε στους "Τούρκους"; Ποιοι είναι επιτέλους σε αυτή την γη που αφήνουν σουλάτσα μεταναστών ανεξέλεγκτα και "κάνουν το σωστό"; Ποιο είναι το σωστό; Να το εξετάσουμε βρε αδερφέ...Ποιες οι επίσημες καταδίκες της χώρας; Ποιοι να μας καταδικάσουν; Αυτοί που τους ζητήσαμε να πάρουν 1000 παιδιά πριν κάτι χρόνια και δεν πήραν κανένα; Μπας και να ανοιχτούν και οι πύλες στοιν Εβρο (φαντάζομαι και εκεί pushbacks θεωρούνται). Πάντως η Frontex "είναι ακόμη εδώ" (γιατί μας είχαν διαβεβαιώσει ότι είμαστε τόσο κακοί και ανάλγητοι που θα έφευγε πάραυτα).
-
Λοξά το φέσι και συνεχίζουμε, λοιπόν...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λοξά το φέσι και συνεχίζουμε, λοιπόν...
Φέσι φοράμε έτσι κι αλλιώς (ως τσολιάδες...). Οπότε βεβαίως, why not? Τώρα αν στο φαντασικαό δικό σου υπόβαθρο είμαστε "τούρκοι" γιατί δεν είμαστε "μπάτε σκύλοι αλέστε" οκ, καμία αντίρρηση. Ο καθείς και η άποψή του.
Άλλωστε η αγαπητή κυβέρνησις είπε επισήμως (δια του πρωθυπουργού) ότι το δημογραφικό θα λυθεί (και) δια της μετανάστευσης. Της ελεγχόμενης υποτίθεται... -
Να εφαρμοστούν οι αρχές του κράτους δικαίου που διέπουν ένα δημοκρατικό καθεστώς. Όποιος Ιάσωνας ή όπως αλλιώς τον λένε κατηγορεί και συκοφαντεί να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης να το αποδείξει. Αλλιώς να πάρει την πρέπουσα τιμωρία βάση των νόμων.
Καμία αριστερή ή άλλη κοινωνική ευαισθησία δεν είναι υπεράνω των νόμων. Πολύ κακώς δεν έχει επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη.
Τώρα αυτά για φέσια και Τούρκους είναι του κ...
Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. -
Tελικά, απ'ότι κατάλαβα μάλλον συνορεύουμε με Ελβετία,Λουξεμβούργο και Λιχτενστάιν..
Ή είναι λάθος η απογραφή και ξέφυγε ένα μηδενικό κι αντί 10 είμαστε 100 μύρια και υπερδύναμη.. -
Παιδιά έχουμε πρόβλημα με το μεταναστευτικό , δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι , λακησαν όλοι , δεν υπάρχουν εργάτες γης , οικοδομές , έργα , τουρισμό.
Σε άλλα νέα 11.3% πληθωρισμό , εποχές ΠΑΣΟΚ , ωραία χρόνια!
Στο άλλο τώρα με τον ...Ιάσωνα , χοντρές κουβέντες βλέπω περί προδοτών κλπ.
Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά, ασκεί κριτική σε ένα θέμα που γνωρίζει καλά τόσα χρόνια, υπάρχουν τόσες οργανώσεις και υπηρεσίες σχετικά που το επιβεβαιώνουν, επειδή μπορεί ο Ερντογάν να εκμεταλλεύεται την ρητορική αυτή υπέρ του , τι σημαίνει αυτό ; Δεν πρέπει να ακουστεί;
Τα ίδια κάνει ο Ερντογάν και ο Πούτιν τόσα χρόνια σε όσους ασκούν κριτική εναντίον τους , προδότες τους λέει.
Να κάνουμε τα ίδια και εμείς; -
Έχω χάσει κανένα επεισόδιο? Εσείς θα δεχόσαστε να βγαίνει κάποιος να κστηγορεί εσάς και την οικογένειά σας δημοσίως με ακατανόμαστες εκφράσεις και βαρειές κατηγορίες? Δε θα προσφεύγατε στη δικαιοσύνη να υπερασπιστείτε την τιμή και την υπόληψή σας?
Γιατί να υπάρχει εξαίρεση γισ τον κάθε Ιάσωνα και το Ελληνικό κράτος? Για να μην πολιτικοποιηθεί η δίκη και στεναχωρηθούν οι Ζαίοι?
Είμαστε πολιτισμένο κράτος δικαίου ή όχι? Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη? Ή υποτιμούμε μόνοι μας το κράτος μας και τη δικσιοσύνη μας, άρα και τους εαυτούς μας? -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άλλωστε η αγαπητή κυβέρνησις είπε επισήμως (δια του πρωθυπουργού) ότι το δημογραφικό θα λυθεί (και) δια της μετανάστευσης. Της ελεγχόμενης υποτίθεται...
Αυτό ακριβώς. Για αυτό ακριβώς δεν υπάρχει λόγος να γίνεται θέμα, κάθε τρεις και λίγο, η δήθεν χαμηλή τεκνοποίηση στην χώρα.
Οι μετανάστες έχουν πολλά παιδιά και συνεχώς γεννοβολούν. Παντού παιδιά.
Φίλη μου δασκάλα σε δημοτικό στα Άνω Πατήσια, έχει στην τάξη 26 παιδάκια. Τα δύο από Έλληνες γονείς, τα υπόλοιπα από όλα τα μέρη του σύμπαντος. Κανένα θέμα. Παιδιά παντού. Οι παιδικές χαρές των δήμων γεμάτες.υ.γ. για να μην αναφερθώ στους Ρομά του Χαλανδρίου. Παιδομάζωμα. Γήπεδο γεμίζουν...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχω χάσει κανένα επεισόδιο? Εσείς θα δεχόσαστε να βγαίνει κάποιος να κστηγορεί εσάς και την οικογένειά σας δημοσίως με ακατανόμαστες εκφράσεις και βαρειές κατηγορίες? Δε θα προσφεύγατε στη δικαιοσύνη να υπερασπιστείτε την τιμή και την υπόληψή σας?
Γιατί να υπάρχει εξαίρεση γισ τον κάθε Ιάσωνα και το Ελληνικό κράτος? Για να μην πολιτικοποιηθεί η δίκη και στεναχωρηθούν οι Ζαίοι?
Είμαστε πολιτισμένο κράτος δικαίου ή όχι? Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη? Ή υποτιμούμε μόνοι μας το κράτος μας και τη δικσιοσύνη μας, άρα και τους εαυτούς μας?Ίσως να μην το ξέρω σωστά το θέμα.
Κουβέντα κάνουμε.
Έτσι στα γρήγορα.
Ο τύπος αυτός είναι χρόνια τώρα στην θάλασσα και όπου βρίσκεται βάρκα με ανθρώπους μέσα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες βοηθά να βγουν στην στεριά ασφαλείς. Σωστά;
Εδώ και 2-3 χρόνια έχει παρατηρήσει - ισχυρίζεται (και όχι μόνο αυτός φυσικά) πως το λιμενικό έχει αλλάξει την στρατηγική του και πολλές φορές , και βιντεοσκοπημένα και με εκατοντάδες μαρτυρίες , προσπαθεί να σπρώξει τις βάρκες πίσω στα τουρκικά ύδατα κάτι το οποίο είναι παράνομο.
Σωστά και εδώ;
Είστε δηλαδή σίγουροι πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δηλαδή;
Τον κατηγορούν ως δουλέμπορο ,πως ξέρει που είναι οι βάρκες , ανακοινώνει πρώτος τα συμβάντα κλπ. Θεωρώ πως κάποιου είδους πληροφορίες θα έχει , η ζωή του όλη είναι αυτή η δραστηριότητα, επίσης θεωρώ πως αν είχαν την παραμικρή απόδειξη θα τον είχαν σκίσει.
Πλοίο του Μαρινάκη έβγαλε 150 ανθρώπους από τη θάλασσα και τους έφερε στην ξηρά, και τόσα άλλα πλοία και καικια όλα αυτά χρόνια, δουλέμποροι όλοι.
Ποιον έβρισε και ποιον πρόσβαλε ρε παιδιά και ποια προδοσία ρε παιδιά; Που έκανε κριτική σε κάποιο τομέα της λειτουργίας του κράτους , δεν ξέρω πως να το πω; Όπως η άλλη η Ολλανδή δημοσιογράφος που έκανε έντονες ερωτήσεις στον ΠΘ και κατηγορείται τώρα;
Δεν βλέπετε πως κατρακυλαμε σε θέματα ελευθερίας έκφρασης και δημοκρατίας , όπως στο θέμα του τύπου που είμαστε στον πάτο;
Ειλικρινά Andya3 , μπορεί να κάνω λάθος , αλλά ποιες ακατανομαστες εκφράσεις χρησιμοποίησε και βαρύτατες κατηγορίες εξαπολύσε εναντίον ποιού θεσμού της χώρας μου;
Ήταν και να τιμηθεί αυτός αν θυμάμαι καλά και έπεσε όλος ο ακροδεξιός συρφετός επάνω του κάποια στιγμή. -
Εγώ εξακολουθώ να τον θεωρώ προδότη και δοσίλογο και θα εξηγήσω γιατί…πρώτο, η πλήρης ταύτιση των λεγόμενων του με ότι λέει η Τουρκία τον τελευταίο καιρό….είτε τον Ερντογάν ακούς είτε τον Αποστολόπουλο το ίδιο και αυτό. Δεύτερον, μόνο αυτός έκανε διασώσεις? Ή ήταν ο καλύτερα δικτυωμένος με τους απέναντι και είχε την ανάλογη πληροφόρηση μετά αμοιβής φυσικά? Όλοι νομίζω ότι έχουμε καταλάβει πως λειτουργεί η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΚΟ…και που είναι αυτές οι ΜΚΟ τώρα που υπάρχουν κάτι εκατομμύρια Ουκρανοί πρόσφυγες? Αναμενόμενο βέβαια γιατί αυτοί δεν πληρώνουν χιλιάρικα για να τους μεταφέρουν. Τρίτο, όταν απλά λες κάτι χωρίς να παρουσιάζεις στοιχεία παρά μόνο κάποια δημοσιεύματα δεν εφαρμόζεις τίποτα περισσότερο από την τακτική του πρωτοξαδέρφου Γκαίμπελς. Αν έχει αποδείξεις να προσφύγει όπου θέλει και μπορεί ώστε να αποκατασταθεί η έννομη τάξη και να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές.
Η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία που φυσικά δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ. Από το τι γίνεται πραγματικά στο Αιγαίο μέχρι το ποιος πληρώνει τον συγκεκριμένο για να τα λέει αυτά. -
Εντάξει , πολλά μπορεί να πει κάποιος , πως μόνο αυτός έχει την προβολή και την δημοσιότητα που τον προστατεύει και νιώθει την ασφάλεια να βγει μπροστά σε σχέση με άλλους διασώστες.
Το ότι υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα και ανακοινώσεις διεθνών οργανισμών είναι όλα ψέματα , δεν έχουν κάνει την παραμικρή έρευνα ; Το παραμικρό στοιχείο; Τίποτα;
Το ότι χρησιμοποιεί ο Ερντογάν την ίδια ρητορική δεν μου λέει κάτι , εκμεταλλεύεται πολιτικά το ζήτημα.
Τόσα δημόσια πρόσωπα Τούρκοι ,εντός και εκτός Τουρκίας ,- πρόσφατα θυμάμαι κάποιον γνωστό Τούρκο μπασκετμπολίστα- κριτικάρουν το καθεστώς Ερντογάν και τα αναπαράγουμε και εμείς πολιτικά , τι είναι όλοι αυτοί Τούρκοι προδότες;
Γενικά μην καταφεύγουμε σε τέτοιες άκραιους χαρακτηρισμούς , ο Τούρκος έχει άγριες διαθέσεις , προβλέπω να γίνει κάτι χοντρό εναντίον μας και οι Τούρκοι να μην προλάβουν να ρίξουν σφαίρα , δεν θα προλάβει γιατί θα σφαχτουμε μεταξύ μας σε μια εβδομάδα ,ο ένας θα σκοτώνει και θα κρεμάει τον άλλο στα δέντρα ως προδότες. -
Είμαστε πολιτισμένο κράτος δικαίου ή όχι? Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη? Ή υποτιμούμε μόνοι μας το κράτος μας και τη δικσιοσύνη μας, άρα και τους εαυτούς μας?Ανδρέα, έχεις όντως χάσει επεισόδιο.
Ενημερωσου πχ εδώ: https://www.dw.com/el/frontex-και-παράνομες-επαναπροωθήσεις/a-61720495από την dw για να μην λες ότι τα γράφουν οι Ζαιοι.
Για τα κακά μαντάτα, δεν βαράμε τον ταχυδρόμο.
Άλλωστε αν ο Αποστολόπουλος έλεγε ψέματα, θα τον είχαν στήσει στον τοίχο. Ξέρουν ότι δυστυχώς λέει αλήθειες και κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Αμολησαν τις καλοπληρωμενες πένες τους, να διαμορφώσουν κλίμα.
Καλύτερα να παραδεχτούμε ότι από τη χώρα μας (καλώς ή κακώς - ο καθένας έχει την άποψη του) έχει υιοθετηθεί αυτό που ξεκάθαρα έχει πει ο Πλεύρης. Φύλαξη των συνόρων σημαίνει ότι θα έχουμε νεκρούς! Αυτή είναι η ουσία. -
χμμμμ
λαθος ματιά εχετε
38 ετων λεει πολιτικος μηχανικος.
δεν ασκει το επαγγελμα του αλλα ειναι γενικα 'διασωστης'. και απολογητης παρτι την εποχη του κορονοΙου.
ξεκινωντας λεει απο συλλογικοτητες στα εξαρχεια
εδω στα δυτικα δεν ξερουμε τετοιους τυπους, αστοι των β.π. δικο σας φυντανι ντεμεκ αριστερας, καποια στιγμη θα τον δουμε στα κοινα με τον cheaprus ή καποιον αλλο
οπως και απο την αλλη(?) τη μερια κατι γραβατωμενους καταχραστες δημοσιου χρηματος -
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είμαστε πολιτισμένο κράτος δικαίου ή όχι? Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη? Ή υποτιμούμε μόνοι μας το κράτος μας και τη δικσιοσύνη μας, άρα και τους εαυτούς μας?Ίσως να μην το ξέρω σωστά το θέμα.
Κουβέντα κάνουμε.
Έτσι στα γρήγορα.
Ο τύπος αυτός είναι χρόνια τώρα στην θάλασσα και όπου βρίσκεται βάρκα με ανθρώπους μέσα σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες βοηθά να βγουν στην στεριά ασφαλείς. Σωστά;
Εδώ και 2-3 χρόνια έχει παρατηρήσει - ισχυρίζεται (και όχι μόνο αυτός φυσικά) πως το λιμενικό έχει αλλάξει την στρατηγική του και πολλές φορές , και βιντεοσκοπημένα και με εκατοντάδες μαρτυρίες , προσπαθεί να σπρώξει τις βάρκες πίσω στα τουρκικά ύδατα κάτι το οποίο είναι παράνομο.
Σωστά και εδώ;
Είστε δηλαδή σίγουροι πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δηλαδή;
Τον κατηγορούν ως δουλέμπορο ,πως ξέρει που είναι οι βάρκες , ανακοινώνει πρώτος τα συμβάντα κλπ. Θεωρώ πως κάποιου είδους πληροφορίες θα έχει , η ζωή του όλη είναι αυτή η δραστηριότητα, επίσης θεωρώ πως αν είχαν την παραμικρή απόδειξη θα τον είχαν σκίσει.
Πλοίο του Μαρινάκη έβγαλε 150 ανθρώπους από τη θάλασσα και τους έφερε στην ξηρά, και τόσα άλλα πλοία και καικια όλα αυτά χρόνια, δουλέμποροι όλοι.
Ποιον έβρισε και ποιον πρόσβαλε ρε παιδιά και ποια προδοσία ρε παιδιά; Που έκανε κριτική σε κάποιο τομέα της λειτουργίας του κράτους , δεν ξέρω πως να το πω; Όπως η άλλη η Ολλανδή δημοσιογράφος που έκανε έντονες ερωτήσεις στον ΠΘ και κατηγορείται τώρα;
Δεν βλέπετε πως κατρακυλαμε σε θέματα ελευθερίας έκφρασης και δημοκρατίας , όπως στο θέμα του τύπου που είμαστε στον πάτο;
Ειλικρινά Andya3 , μπορεί να κάνω λάθος , αλλά ποιες ακατανομαστες εκφράσεις χρησιμοποίησε και βαρύτατες κατηγορίες εξαπολύσε εναντίον ποιού θεσμού της χώρας μου;
Ήταν και να τιμηθεί αυτός αν θυμάμαι καλά και έπεσε όλος ο ακροδεξιός συρφετός επάνω του κάποια στιγμή.Ο κ. Ιάσονας λοιπόν, είπε πως οι λαθρομετανάστες φτάνουν μόνοι τους στα νησιά και ότι το λιμενικό διαπράττει εγκλήματα εναντίον τους, τους απαγάγει από τα νησιά και τους πετάει στη θάλασσα.
Δεν μίλησε για push backs. Μίλησε για παράνομες απαγωγές και ουσιαστικά δολοφονίες λαθρομεταναστών από Ελληνικό σώμα ασφαλείας.
Δε θα σχολιάσω τίποτα άλλο. Ούτε θα υιοθετήσω χαρακτηρισμούς όπως προδότης, αυτά τα λένε οι Τούρκοι κλπ. Σε ένα στοιχειωδώς σοβαρό κράτος, που οι πολίτες του έχουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό, έπρεπε ήδη να έχουν γίνει οι δέοντες νομικές ενέργειες εναντίον του.
Να δω που θα φτάσει η ξεφτίλα μας πια...
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εντάξει , πολλά μπορεί να πει κάποιος , πως μόνο αυτός έχει την προβολή και την δημοσιότητα που τον προστατεύει και νιώθει την ασφάλεια να βγει μπροστά σε σχέση με άλλους διασώστες.
Το ότι υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα και ανακοινώσεις διεθνών οργανισμών είναι όλα ψέματα , δεν έχουν κάνει την παραμικρή έρευνα ; Το παραμικρό στοιχείο; Τίποτα;
Το ότι χρησιμοποιεί ο Ερντογάν την ίδια ρητορική δεν μου λέει κάτι , εκμεταλλεύεται πολιτικά το ζήτημα.
Τόσα δημόσια πρόσωπα Τούρκοι ,εντός και εκτός Τουρκίας ,- πρόσφατα θυμάμαι κάποιον γνωστό Τούρκο μπασκετμπολίστα- κριτικάρουν το καθεστώς Ερντογάν και τα αναπαράγουμε και εμείς πολιτικά , τι είναι όλοι αυτοί Τούρκοι προδότες;
Γενικά μην καταφεύγουμε σε τέτοιες άκραιους χαρακτηρισμούς , ο Τούρκος έχει άγριες διαθέσεις , προβλέπω να γίνει κάτι χοντρό εναντίον μας και οι Τούρκοι να μην προλάβουν να ρίξουν σφαίρα , δεν θα προλάβει γιατί θα σφαχτουμε μεταξύ μας σε μια εβδομάδα ,ο ένας θα σκοτώνει και θα κρεμάει τον άλλο στα δέντρα ως προδότες.Συγνώμη που θα είμαι απόλυτος με τον συγκεκριμένο, αλλά επιμένω στον χαρακτηρισμό μου και για έναν ακόμα λόγο….την χρονική στιγμή που επελέγη να κάνει τις καταγγελίες….τώρα που η ρητορική της Τουρκίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι ζούμε στην χώρα που πνίγεσαι στην στεριά και καίγεσαι στην θάλασσα, όποτε όλα είναι πιθανά.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2