-
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν παρακολουθω το τοπικ ουτε γράφω συχνά, τα γιατι τα εχω εξηγησει
Αλλα μια στο τοσο γραφω μια παραγραφο
Μιας και διαλύθηκε το Συριζα είναι ευκαιρια να γράψω κάτι
Η χώρα κυβερνιεται από μια κακη κυβερνηση που δυστηχώς είναι η "ικανοτερη" (προσπαθησα να βρω αλλη λέξη αλλα δεν βρήκα οποτε την εβαλα σε αποσιωπητικά) που έχουμε από τους υπόλοιπους οι οποιοι είναι εντελως αχρηστοι κατα κύριο λόγο
Οι Συριζα απέδειξαν περιτρανα οτι τους ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο τα εσωκομματικά τους από το να βρουν λύσεις για την χώρα και να συνταχθουν ολοι μαζί εναντια στην κυβερνηση
Το ΚΚΕ είναι στην κοσμαρα του ετσι και αλλιως, είναι ευχαριστημένο με αυτό το 5-8% που παίρνει, χρησιμο κόμμα το θεωρω να εχουν φωνη οι εργάτες και να βοηθαει στα δικαιωματα τους με συγκεντρωσεις κτλ αλλα θα ήταν πιο χρήσιμο να μην λεει μονο οχι σε ολα και να συνεισφέρει και στην πολιτική.
Το Πασοκ εχει μικρό ταβανι με τα στελέχη που έχει και δεν βλεπω να αλλάζει κάτι σύντομα
Και η ακροδεξια στην γωνία κλείνει το μάτι και τρίβει τα χέρια , συντομα θα εχουμε κυβερνηση τύπου Μελονι , δηλαδη ακροδεξια με δημοκρατικο περιτυλιγμα. Ειναι ζητημα χρόνου. Δεν βλεπω να γινεται στις επόμενες εκλογες οπου βλέπω να βγαινει ξανα ο γιος του Δρακουμέλ και η ΝΔ
Αυτά από μενα και το τι βλέπω απογοητευμενος εντελως από την πολιτική στην χώρα μας
Μου θύμισες αυτό του Πανούση:
-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν παρακολουθω το τοπικ ουτε γράφω συχνά, τα γιατι τα εχω εξηγησει
Αλλα μια στο τοσο γραφω μια παραγραφο
Μιας και διαλύθηκε το Συριζα είναι ευκαιρια να γράψω κάτι
Η χώρα κυβερνιεται από μια κακη κυβερνηση που δυστηχώς είναι η "ικανοτερη" (προσπαθησα να βρω αλλη λέξη αλλα δεν βρήκα οποτε την εβαλα σε αποσιωπητικά) που έχουμε από τους υπόλοιπους οι οποιοι είναι εντελως αχρηστοι κατα κύριο λόγο
Οι Συριζα απέδειξαν περιτρανα οτι τους ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο τα εσωκομματικά τους από το να βρουν λύσεις για την χώρα και να συνταχθουν ολοι μαζί εναντια στην κυβερνηση
Το ΚΚΕ είναι στην κοσμαρα του ετσι και αλλιως, είναι ευχαριστημένο με αυτό το 5-8% που παίρνει, χρησιμο κόμμα το θεωρω να εχουν φωνη οι εργάτες και να βοηθαει στα δικαιωματα τους με συγκεντρωσεις κτλ αλλα θα ήταν πιο χρήσιμο να μην λεει μονο οχι σε ολα και να συνεισφέρει και στην πολιτική.
Το Πασοκ εχει μικρό ταβανι με τα στελέχη που έχει και δεν βλεπω να αλλάζει κάτι σύντομα
Και η ακροδεξια στην γωνία κλείνει το μάτι και τρίβει τα χέρια , συντομα θα εχουμε κυβερνηση τύπου Μελονι , δηλαδη ακροδεξια με δημοκρατικο περιτυλιγμα. Ειναι ζητημα χρόνου. Δεν βλεπω να γινεται στις επόμενες εκλογες οπου βλέπω να βγαινει ξανα ο γιος του Δρακουμέλ και η ΝΔ
Αυτά από μενα και το τι βλέπω απογοητευμενος εντελως από την πολιτική στην χώρα μας
Μου θύμισες αυτό του Πανούση:
Δεν απέχει από την πραγματικότητα
αυτοί ειμαστε, αλλοι σε μικρότερες ταχύτητες αλλοι σε μεγαλύτερες
λειπει ο Τζίμης, εξαιρετικά εξυπνος, ταλαντούχος με πολυ χιουμορ καλλιτέχνης και πολύ καλός τραγουδιστής επίσης
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εάν δεν σε ενδιαφέρει το feedback για μια εργασία που σου αναθέτουν να φέρεις εις πέρας, τότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Δεν ειναι εργασία, είναι χόμπι. Οπότε ναι δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει ο πραγματικός κόσμος και η πραγματική εργασία που έχω, από την οποία πληρώνομαι.
-
Για ποιο λόγο τότε θες να έχεις εξουσία επιβολής σε μια κοινότητα συζήτησης, εφόσον δεν την παίρνεις στα σοβαρά;
Έχεις χομπυ να διευθύνεις... είναι η φαντασίωση σου;
-
Για ποιο λόγο τότε θες να έχεις εξουσία επιβολής σε μια κοινότητα συζήτησης, εφόσον δεν την παίρνεις στα σοβαρά;
Έχεις χομπυ να διευθύνεις... είναι η φαντασίωση σου;
Φανη τερμα η δουλεια για σημερα. Ασχολεισου μονο με Λαπ .
Α και ξεσκονισε οτι πειπερ ψυχολογιας υπαρχουν προχειρα αυτην την φορα .
Καλο κουραγιο Ελληνες.
Αληθεια ποσες λεξεις πληκτρολογειτε το λεπτο ;
Λαπ πολυ στα σοβαρα τα παιρνεις ολα . -
Όταν ένα παρεάκι έχει διαφορετική αντιμετώπιση ως προς τους κοινούς κανόνες, ναι τα παίρνω σοβαρά.
Όπως έχω πει, οι άνθρωποι δείχνουν τον χαρακτήρα τους όταν τους δίνεις εξουσια.
Τεσπα δεν έχει νόημα.
-
Εντωμεταξύ έχω την αίσθηση πως το νούμερο του Τζίμη ήταν στο κέντρο και στον ίδιο χώρο που έγινε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Στα αλήθεια!
-
https://www.facebook.com/share/r/NFk6JfZPBXn126wx/
Τα χοντρα λεφτά πάντως είναι στις μανικιουρίστες και τα αφορολόγητα πουρμπουάρ...
-
καλως τον μας έλειψες ειδικα στον κρουζερ και τον λαπ
-
Καλώς ήρθες Γιόχαν...
Παρεάκι εδώ δεν έχουμε. Αλλοι είχαν κάνει παρεάκι, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα...
Μιλάω για τους σχολιαστές, όχι για την διοίκηση...
Και μέχρι τώρα στις διαγραφές και τις αποπομπές, δεν βγαίνει το παρεάκι που λες.
Αλλο βγαίνει...
Εγώ πάντως επιθυμώ εδώ όλα τα παρεάκια, χωρίς αποκλεισμούς.
-
Ωπ καλώς τον! Καλά σου λένε...μεινε. Όπως έχω πει μια ειλικρινή συζήτηση και στα ίσα υπογραμμίζει το πρόβλημα και βρίσκονται οι ίσες αποστάσεις του 50-50 που ΠΡΟΦΑΝΩΣ η διαχείρηση δεν κρατα. Μη τρελαθούμε κιολας αντιλαμβανόμαστε πολλά περισσότερα απο όσα λέμε, έχουμε μια σχετική νοημοσύνη, έτσι μας έχουν πει.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Α και κάτι για να "ευθυμησουμε": Πριν κάτι μέρες πήρα το Γατί και τον έβαλα να μιλήσει με...τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για το στήσιμο του υβριδικου τριαχιλιαρικαοκτω του. Τρελό γέλιο, ο κόσμος είναι πολύ μικρος...
Κάτι άκουσα....!
-
Τι έγινε πάλι εμφανίστηκε ο Φανης και σβήνει ποστς όπως του αρεσει;
-
Α σορρυ Φανη,
-
Τι έγινε πάλι εμφανίστηκε ο Φανης και σβήνει ποστς όπως του αρεσει;
- Πριν αρχίσεις να κατηγορείς, καλό ειναι να σκέφτεσαι.
- Έχω κάθε δικαίωμα να σβήνω ποστς, εαν δεν σου αρέσει μπορεις να κάνεις παράπονα.
-
Αυτό κάνω. Κάνω παράπονα για μεροληπτική διαχείρηση. Νομιζεις ντρέπομαι να το πω;
Και όχι στα μουλωχτά, δυνατά να το δουν όλοι.
-
Όσο καιρό συμμετέχω στο συγκεκριμένο νήμα, σε οποιαδήποτε πολιτική διαφωνία που ανέβαιναν οι τόνοι, οι "αριστερών πεποιθήσεων" κατήγγειλαν με το παραμικρό στη διαχείριση τους "δεξιών πεποιθήσεων", με αποτέλεσμα άλλοι να τρώνε ποινές και άλλοι να αποβάλλονται μονίμως.
Μάλιστα κάποιοι συμφορουμίτες, πάλι "αριστερών πεποιθήσεων" έχουν το απίστευτο θράσος και την ανανδρεία να "στολίζουν" και να σχολιάζουν αρνητικά άτομο που έχει αποβληθεί από το forum και άρα δεν μπορεί να απαντήσει.
Επίτηδες δεν παρενέβην, γιατί δεν ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά, αν και μ' έτρωγε.
Τώρα ξαφνικά κάποιος ή κάποιοι από την "αριστερή πτέρυγα" εμφανίζονται και μιλάνε εναντίον της διαχείρισης, για παρεάκια και διάφορες άλλες μπούρδες. Με καλή διάθεση θα πω ότι κάποιοι διαβάζουν την πραγματικότητα όπως τους συμφέρει. Αλλιώς μάλλον θα έλεγα ότι προκαλούν κιόλας.
-
Αυτό κάνω. Κάνω παράπονα για μεροληπτική διαχείρηση. Νομιζεις ντρέπομαι να το πω;
Και όχι στα μουλωχτά, δυνατά να το δουν όλοι.
Μπράβο, καλά κάνεις! Μπορεί να γίνει και δημοψήφισμα για να με αλλάξουν.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με καλή διάθεση θα πω ότι κάποιοι διαβάζουν την πραγματικότητα όπως τους συμφέρει.
Είναι χαρακτηριστικό των αριστερών....και εαν η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί τους, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!
-
Μη μας τρελάνεις ρε Φανη. Εάν αφήσω ένα ποστ με τρεις παραγράφους που να σε υποτιμώ ευθέως χωρίς έμμεσο λόγο σε κάθε μια λέξη του, να λέω ότι πιο προσβλητικό υπάρχει για την προσωπικότητα σου θα με αφήσεις;
Από τη νοημοσύνη σου μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι, χωρίς να παραβιάζει τον κανόνα του flame posting?
Ολόκληρες παραγράφους, με κατεβατα ολόκληρα. Εσύ ως mod τι πρέπει να κανεις;;;; Που δεν είσαι αριστερός και δεν μεροληπτείς ;;
Πες μας δημοσιως
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2