-
Ο,τι και να λέμε εμείς, όπως και αν βγαίνουν τα αποτελέσματα, το γεγονός ειναι ότι η παντοδυναμία της Διοργανώνουμε Αξιοπρεπεις Π@ρτ0υζες τελοοοος. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν είναι δεύτερη η Ζαιοπαραταξη αλλά η ΠΚΣ που όσοι περάσαμε με την αξία μας σε ένα ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο θυμόμαστε με τι κέφι και μπρίο έλεγαν το ποίημα στα αμφιθέατρα...
Πάμε όμως σε μια πρωινη γλυΚουλικη ιστορία της διαδοχης κατάστασης, πάρτε κουβά και ξεραστε ελευθερα:
Όπως έχω πει παραδόξως στο σπίτι που νοικιάζω στην Αθήνα το ρεύμα είναι σε ιδιωτικο πάροχο, όχι τίποτα αλλά για να κλείσω στόματα σπιτονοικοκυρη/συζύγου που νομίζουν ότι είναι...βδηνοντεροι.
ΚΕΝ λοιπόν, η οποία απορροφήθηκε από την Volton και παρόλα αυτά βρίσκονται στον πάτο του μεριδιου της αγοράς.
Πάω για πληρωμή και κάθε μήνα """"απολαμβάνω"""" την κόρη του franchisee ο οποίος έχει ύποπτη φάτσα πρώην εργαζόμενου ΔΕΗ που βγήκε με εθελουσία. Εξυπηρετεί έναν ηλικιωμένο λοιπόν και του γράφει πάνω στην απόδειξη οδηγίες για να μπει στην εφαρμογή για powerpass οοοοοταν έρθει η ώρα πάντα. Τι του είπε ρε σεις:"Σε λίγο καιρό ο πρωθυπουργός θα σας βάλει λεφτά στο λογαριασμό σας"
(2 φορές, μπας και δεν τ'ακουσε)Tι είπες μωρη στον ανθρωπάκο γαμw τα σου; Πόσο θράσος πχια; Αλλά και η μαμά εταιρεία...τα κεντρικά είναι στον κόμβο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση, οδός Παύλου Μπακογιάννη 22 με κάτι γράμματα ΝΑ, μη και μας διαφύγει. Εμ, βέβαια οοοολοι στα μαγαΖα μας βάζουμε τη διεύθυνση στην επιγραφή έτσι να φαίνεται. ΝΔουστ από δω, 1η Νοέμβρη τέρμα το έργο για μένα και έτσι για την καλτιλα θα τις γυρίσω όλες, άλλωστε τα ίδια σκατα είναι παντού*. Τελικά στο θέμα αυτο όπως λέει και ο Λεβεντης:
*1080 λογαριασμό ΔΕΗ, 1040 ρήτρα αναπροσαρμογής κατήγγειλε μια γυναίκα σήμερα στο ραδιόφωνο. Μηηηηπως (λέω μήπως) όταν τελειώνει το σταθερό συμβολαιο σου έρχεται όλη μαζί η ρήτρα και σου μπιπ τη μήτρα;
-
Ιωάννη για την ΔΕΗ δεν θα σου πω τίποτα.
Αλλά για εκείνη την παράταξη που έλεγες, εννοούσες το πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στον αγώνα, ή εκείνο που τους έλεγαν να κρατήσει την λάσπη της για να χτίσει τα γραφεία της ?
Είχαν βέβαια τα μέλη και ένα θέμα με το πότισμα.
Ηθελαν αρκετά συχνά...ΥΓ Με χιουμοριστική διάθεση, γιατί σε είδα πολύ αρπαγμένο....
-
Μα αυτό σου λέω, δεν είναι η ΠΑΣΠ πια ο κύριος αντίπαλος, ούτε όλα τα άλλα περισσοτερο η λιγότερο αναρχοσχηματα, αλλά η ΠΣΚ, το 2022, στην τραπονεολαια;!;!;! Οι εμμονές πληρώνονται και η νεολαία αυτής της εποχής που είναι με τις χειρότερες προοπτικές των τελευταίων δεκαετιών άρχισε να στέλνει από τώρα το λογαριασμό στη Δεξιά. Η καντηλαναΦΤισσα και ο ανεπαγγελτος που δίνει άδειες μόνο για τη Γη της Ελιάς θα κοστίσουν πανάκριβα στη ΝΔουλα ιν δε λονγκ ραν.
YΓ: Το παν/μιακο έτσι για την κουβέντα, σιγά μη με εκνεύριζε κάτι τέτοιο, αλλά το σκουπίδι που κάνει άγιο και τον πιο ξεφτίλα συνδικαλΗστη, μια χαρά με νευρίασε.
-
Για τους εισακτέους, η μείωση ήταν αστεία.
Σε διάφορες σχολές του κέντρου, υπήρξε αύξηση μέσα στην κρίση και μετά την κρίση, σε ποσοστό μέχρι και 50 % που παρακολουθούσα, ενίοτε και 100 %.
Το ίδιο και σε επαρχιακές.Και μιλάω σε σχέση με το 2008-2010-2011.
Από την άλλη έχουμε και τους καθηγητάδες...
Ιδιαίτερα των θεωρητικών επιστημών, σαν τον υπουργό μας, που του έλλειψαν τα τει...Μα βρε καημένε, όταν αυτά ιδρύθηκαν σε όλη την Ευρώπη, αλλά και εδώ, η αναλογία των εισακτέων στα πανεπιστήμια για κάθε γενιά ήταν 1 στους 20.
Και έπρεπε να υπάρξει και ο σύντομος κύκλος, γιατί οι συνήθεις δουλειές έπρεπε να βγαίνουν από τον σύντομο κύκλο και οι λίγοι των 4ετών και 5ετών, είχαν τις μεγαλύτερες δουλειές , την ακαδημαϊκή καριέρα και άλλα που δεν έφταναν.
Στο εξωτερικό αποφάσισαν να κάνουν πρώτο πτυχίο τον σύντομο κύκλο των 3 ετών και έτσι γεννήθηκαν τα μεταπτυχιακά, αντικαθιστώντας τις όποιες ειδικεύσεις - κατευθύνσεις είχαν οι σπουδές.
Το είπαν και στην Μπολόνια.
Εμείς στο γαλατικό χωριό μας, αρνούμαστε το 3-5-8 και μένουμε στα προ 50-60-80 ετών ισχύοντα.
Οπότε υπουργέ αυτό που μας λείπει, είναι να κάνετε σοβαρές σπουδές από την Δ΄ δημοτικού μέχρι την Γ΄ Γυμνασίου και ο κόσμος να μπορεί να επιλέγει διάφορους δρόμους και βέβαια να μπορεί πάντα να μετανιώνει και να αλλάζει δρόμους.
Εχετε τα γενικά και τα επαλ, έχετε και τα ιεκ και κάτι σχολές μαθητείας.
Αφήστε κάποιους των θετικών επιστημών και μηχανικούς, να σας πουν τι απαιτήσεις έχει σήμερα η κοινωνία, είτε είσαι τεχνίτης σε ηλεκτρικά αμάξια, ή καλλιεργείς χωράφια με γεωργία ακριβείας και τον υπολογιστή στο χέρι.
Δεν είναι πια ο μαστρομήτσος αυτός που συνδέει αντλίες θερμότητας και κλιματιστικά, ή υδραυλικά ή ηλεκτρικά.
Και αν σήμερα ακόμα επιβιώνουν οι παλαιοί, θα τους πουν για την Αλέξα και θα ψάχνουν να της κάνουν καμάκι...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μα αυτό σου λέω, δεν είναι η ΠΑΣΠ πια ο κύριος αντίπαλος, ούτε όλα τα άλλα περισσοτερο η λιγότερο αναρχοσχηματα, αλλά η ΠΣΚ, το 2022, στην τραπονεολαια;!;!;! Οι εμμονές πληρώνονται και η νεολαία αυτής της εποχής που είναι με τις χειρότερες προοπτικές των τελευταίων δεκαετιών άρχισε να στέλνει από τώρα το λογαριασμό στη Δεξιά. Η καντηλαναΦΤισσα και ο ανεπαγγελτος που δίνει άδειες μόνο για τη Γη της Ελιάς θα κοστίσουν πανάκριβα στη ΝΔουλα ιν δε λονγκ ραν.
Ναι η νδούλα θα πάθει νούλα, αλλά όχι από την πλευρά που θέλεις - φαντάζεσαι...
-
Πιο πολύ απ όλους λυπάμαι τους Πανεπιστημιακούς Καθηγητάς, Πρυτάνεις κουλουπου, αυτά τα ινδαλματα ακεραιότητας και ιδεωδών Ανθρωπισμού και Δημοκρατίας, αυτή την αστείρευτη πηγή γνώσης και ήθους που καλείται να τα μεταλαμπαδευσει στους ΑΡΙΣΤΟΥΣ των Αρίστων της Ελληνικής Νεολαίας, μέσα από χτισμένα γραφεία και με ταμπέλες να κρέμονται γύρω απ τον λαιμό της, με πενιχρό εφόδιο κάτι ΕΣΠΑτζηδοεπιδοτησεις & Ευρωερευνοκονδύλια και ελάχιστη στήριξη από Πολιτικούς παράγοντες του τόπου... Αν μη τι άλλο, αν δεν αξίζουν οι Άνθρωποι αυτοί τη συνδρομή της Αστυνομίας στο Έργο τους, τότε ποιος;
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι η νδούλα θα πάθει νούλα, αλλά όχι από την πλευρά που θέλεις - φαντάζεσαι...
Βρε πόσες φορές έχω πει ότι "ψηφιστε ο,τι θέτε εκτός από ΝΔ;"
Αυτό έλειπε να αλλάζει εντελως ιδεολογική σφαίρα επιρροής ο καθένας έτσι απλα. Έλα όμως που έχουμε τους ~500000 "τιμωρούς". Γι'αυτό δεν έχει σημασία πια η διαφορά στις εκλογές, αλλά το να κρατάς 1η/2η θέση.
-
Δεν ξέρω πως καταγράφονται οι ιστορίες τρόμου με το ρεύμα. Πήρα εκκαθαριστικό κάπου 47 ολόκληρα ευρώ. Βεβαίως πλήρωνα κάθε μήνα και κοντά στα 160 έναντι αντί για το σύνηθες 60ρι (αλλά και ο εκκαθαριστικος ήταν κοντά στα 200). Εν ολίγοις κάνα 50ρικο τον μήνα η όλη υπόθεση.
Αυτοί που έχουν τρελλές αυξήσεις πρέπει να έχουν θέρμανση με ρεύμα, δεν εξηγείται αλλιώς. Αν το βάλεις βέβαια έτσι, έχω δώσει και κανένα χιλιάρικο πετρέλαιο τον χειμώνα για καλοριφερ και δεν είμαι πολύ παρακάτω στο σύνολο. -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν ξέρω πως καταγράφονται οι ιστορίες τρόμου με το ρεύμα. Πήρα εκκαθαριστικό κάπου 47 ολόκληρα ευρώ. Βεβαίως πλήρωνα κάθε μήνα και κοντά στα 160 έναντι αντί για το σύνηθες 60ρι (αλλά και ο εκκαθαριστικος ήταν κοντά στα 200). Εν ολίγοις κάνα 50ρικο τον μήνα η όλη υπόθεση.
Αυτοί που έχουν τρελλές αυξήσεις πρέπει να έχουν θέρμανση με ρεύμα, δεν εξηγείται αλλιώς. Αν το βάλεις βέβαια έτσι, έχω δώσει και κανένα χιλιάρικο πετρέλαιο τον χειμώνα για καλοριφερ και δεν είμαι πολύ παρακάτω στο σύνολο.εχω στην εταιρεια απο μ.ο. 2300 περυσι τους ιδιους μηνες, 5900
στο εξοχικο, απο 45, 340!
στον πεθερο μου απο 300-400 εκκαθαριστικο, 880!
μαλλον εχεις την τυχη με το μερος σου ή εστω τη χαμηλη καταναλωση.
εγω στο σπιτι δεν εχω διαφορες με περυσι αφου ειχα σταθερο προγραμμα απο προπερσι και μεχρι τον ερχομενο οκτωμβριο
ομως.... εχω θερμανση με φυσικο αεριο. καπου 2.5 φορες πανω τα κοινοχρηστα! -
Όποιος δεν είχε σύμβαση με πάροχο με σταθερή τιμή kWh και έπεσε στα δόντια της ρήτρας αναπροσαρμογής, την πάτησε. Οι αυξήσεις ήταν τεράστιες.
Διαβάζω ότι καταργούν τη ρήτρα. Για να δούμε. -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όποιος δεν είχε σύμβαση με πάροχο με σταθερή τιμή kWh και έπεσε στα δόντια της ρήτρας αναπροσαρμογής, την πάτησε. Οι αυξήσεις ήταν τεράστιες.
Διαβάζω ότι καταργούν τη ρήτρα. Για να δούμε.Αυτό φυσικά είναι συνταγματικό ε;
Καλά η τηλεόραση με τα αθλητικά κανάλια, κι άλλα τέτοια, που σε χρέωναν "όπου σε πιάσουν"...
Αλλά για την ενέργεια, ο κάθε ένας στη χώρα να χρεώνεται διαφορετικά και να μην ξέρει καν την τιμή που θα χρεωθεί;Ξέρω, ξέρω... Είναι ο Καπιταλισμός, και εμείς τί είμαστε;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά η τηλεόραση με τα αθλητικά κανάλια, κι άλλα τέτοια, που σε χρέωναν "όπου σε πιάσουν"...
Αλλά για την ενέργεια, ο κάθε ένας στη χώρα να χρεώνεται διαφορετικά και να μην ξέρει καν την τιμή που θα χρεωθεί;Ξέρω, ξέρω... Είναι ο Καπιταλισμός, και εμείς τί είμαστε;
Κατ' αρχάς τα παράπονά σου σε αυτούς που τη θέσπισαν τη ρήτρα. Αρχίζουν από Σ.. και είναι κόκκινοι, όχι από ντροπή βέβαια όπως θα έπρεπε. Φαίνεται αυτοί και οι fan τους το παίζουν Ινδιάνοι... ντεν ξέρω ντεν είδα, ντεν κατάλαβα...
Αναρωτιέμαι, αν την καταργήσουν τελικά οι μπλε σοσιαλιστές θα έχεις τίποτα καλό να πεις? Ή θα επικεντρώσεις ότι άργησαν, μάζεψαν πρώτα τα λεφτά οι ολιγάρχες και τώρα που χόρτασαν το παίζουν καλοί κλπ.
Την πρόβλεψα βέβαια την απάντηση, αλλά είπα να το ρίξω μπας και...
-
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κατ' αρχάς τα παράπονά σου σε αυτούς που τη θέσπισαν τη ρήτρα. Αρχίζουν από Σ.. και είναι κόκκινοι, όχι από ντροπή βέβαια όπως θα έπρεπε. Φαίνεται αυτοί και οι fan τους το παίζουν Ινδιάνοι... ντεν ξέρω ντεν είδα, ντεν κατάλαβα...
Αναρωτιέμαι, αν την καταργήσουν τελικά οι μπλε σοσιαλιστές θα έχεις τίποτα καλό να πεις? Ή θα επικεντρώσεις ότι άργησαν, μάζεψαν πρώτα τα λεφτά οι ολιγάρχες και τώρα που χόρτασαν το παίζουν καλοί κλπ.
Την πρόβλεψα βέβαια την απάντηση, αλλά είπα να το ρίξω μπας και...
Όχι, θα τους φιλήσω τα χέρια...
Κάτσε να το κάνουν πρώτα. Γιατί το "δισεκατομμύριο" υπερκερδων που θα φορολογούσαν, ήδη έκανε φτερά.
Αλλά για σένα οι δηλώσεις "θα" αρκούν, σε χορταίνει ο λόγος; Δηλώσεις που αν δεν είχαν πατωσει δημοσκοπικα, δεν θα τις έκαναν καν, θα μας έλεγαν ότι "σπάνε αυγά". Κάτι άλλο σπάνε, κι απορώ που τους βλέπεις καλύτερους απ τον ξεφτιλισμενο Σύριζα. Δεν διαψευστηκαν ακόμη οι ελπίδες σου, τί άλλο θέλεις; -
Οι μπλε το παλεύουν. Και με τη βενζίνη και με το ρεύμα και με την εξωτερική πολιτική κλπ. Καλώς ή κακώς, αυτά μπορούν, αυτά κάνουν. Το παλεύουν πάντως. Προσπαθούν.
Όταν κάποιος προσπαθεί τον βοηθάς, τον ενθαρρύνεις, του κάνεις προτάσεις να βελτιωθεί, του φέρνεις σαν παράδειγμα την αντιπολίτευση που λέει κάτι καλύτερο και πιο έξυπνο (εδώ σκέφτομαι Ζαίους και ξεκαρδίζομαι...)
Δεν κάθεσαι από κάτω να τον βρίζεις χωρίς να έχεις κάτι να προσφέρεις ή να πεις, και να λες μετά ότι κάνεις κριτική, ενώ στην πραγματικότητα βγάζεις τα ποθημένα σου εναντίον του.Το έχω ξαναπεί. Η μονομερής κριτική, χωρίς δημιουργική συμβολή και αντιπροτάσεις είναι απλή προπαγάνδα. Χειρίστου είδους κιόλας. Ε, αν δεν έχει κάποιος κάτι ουσιαστικό να πει ή να προτείνει, η σιωπή δεν βλάπτει μέχρι να το βρει.
Ας αφήσει να κάνουν τη δουλειά τους αυτοί που προσπαθούν, κι ας επιστρέψει καλύτερα διαβασμένος (αν μπορεί...). -
Οι μπλε το παλεύουν. Και με τη βενζίνη και με το ρεύμα και με την εξωτερική πολιτική κλπ. Καλώς ή κακώς, αυτά μπορούν, αυτά κάνουν. Το παλεύουν πάντως. Προσπαθούν.
Όταν κάποιος προσπαθεί τον βοηθάς, τον ενθαρρύνεις, του κάνεις προτάσεις να βελτιωθεί, του φέρνεις σαν παράδειγμα την αντιπολίτευση που λέει κάτι καλύτερο και πιο έξυπνο (εδώ σκέφτομαι Ζαίους και ξεκαρδίζομαι...)
Δεν κάθεσαι από κάτω να τον βρίζεις χωρίς να έχεις κάτι να προσφέρεις ή να πεις, και να λες μετά ότι κάνεις κριτική, ενώ στην πραγματικότητα βγάζεις τα ποθημένα σου εναντίον του.Το έχω ξαναπεί. Η μονομερής κριτική, χωρίς δημιουργική συμβολή και αντιπροτάσεις είναι απλή προπαγάνδα. Χειρίστου είδους κιόλας. Ε, αν δεν έχει κάποιος κάτι ουσιαστικό να πει ή να προτείνει, η σιωπή δεν βλάπτει μέχρι να το βρει.
Ας αφήσει να κάνουν τη δουλειά τους αυτοί που προσπαθούν, κι ας επιστρέψει καλύτερα διαβασμένος (αν μπορεί...).αραγε, λεγω, αραγε ρε συ αντυ μια και δεν εγραφες, θα ηταν αναλογος ο λογος και για τον cheaprus τοτες? δημιουργικη συμβολη και αντιπροτασεις?
εγω παντως εβριζα #piso_apo_tis_lexeis_einai_o_alexis
εσυ? -
Γάτοζ, αν τα γραφεία σου είναι ιδιόκτητα και έχεις ταράτσα, ψάξου για φωτοβολταϊκά με ΝΕΤ μέτερινγκ. Σε γραφειακούς χώρους, όπου υπάρχει σοβαρή κατανάλωση της ώρες της μέρας, αξίζει.
-
Πρόσεξε Άντυ μη σου θίξουμε την κυβέρνηση που σπάει τα αυγά, που σε λίγο θα της τα πετάνε...
Μην το παλεύει άλλο, ας μας αφήσει στο έλεος της μοίρας καλύτερα μπας και γλυτώσει κανένας, όσο το παλεύει τόσο χειρότερα για μας...
Είπαμε, οπαδηλίκι, αλλά καλύτερα κλείσε το φόρουμ και οτιδήποτε δίνει βήμα στον κόσμο και βάλε Σκάι να μην ακούς παράπονα και στεναχωριέσαι. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ας αφήσει να κάνουν τη δουλειά τους αυτοί που προσπαθούν, κι ας επιστρέψει καλύτερα διαβασμένος (αν μπορεί...).αραγε, λεγω, αραγε ρε συ αντυ μια και δεν εγραφες, θα ηταν αναλογος ο λογος και για τον cheaprus τοτες? δημιουργικη συμβολη και αντιπροτασεις?
εγω παντως εβριζα #piso_apo_tis_lexeis_einai_o_alexis
εσυ?Λες να κατέρρευσε εκλογικά ο Αλέξης, χωρίς η ΝΔ να είχε αντιπροτάσεις? Το αν μπορεί να κάνει αυτά που έταζε ή προσδοκούσε απ' αυτή ο κόσμος, είναι άλλο θέμα. Απαντώ στο ερώτημά σου και μόνο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2