-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
3-4000 τον χρόνο σε κάθε τράπεζα.
ΚΑΜΙΑ σχέση! Ποιος στα λεει αυτά;; 500-1.000 σε καθε τραπεζα (4 ολες και ολες) καθε 4-5 χρόνια. Και με μεση αποζημίωση καπου €60.000.
Ναι προφανως υπαρχουν και αυτοι οι ελάχιστοι που ταβιανασαν και πηραν 180.000 ή και παραπάνω. Αλλα μιλάμε για 20-30 αυομα σε καθε εθελουσία.
60000 παίρνουν 35-40 που φεύγουν, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για κάποιον που έχει 30 χρόνια μπροστά του εργασιακό βίο.
Μιλάμε για αυτούς που έχουν λιγότερο από 10.
Α και κάθε χρόνο σχεδόν έχουμε εθελούσια...
νομιζω δεν εχουν πολλες συμμετοχες, παντως μην νομιζεις αρκετες φορες η εθελουσια ειναι ενας τροπος να δωσουν χρηματα σε δικα τους ατομα γιατι νομιζω η αποζημειωση ειναι αφορολογητη.
δηλ δεν ειναι για τους λογους που φανταζεσαι, ειναι αλλη μια διασπαθιση δημοσιου χρηματος. δεν τους πιανεις πουθενα
Δεν είναι αφορολόγητη. Γίνεται από τις τράπεζες για να μειώσουν κατά πολύ το κόστος λειτουργίας τους.
Ταυτόχρονα βέβαια ήταν που ήταν μπουρ... τώρα γίνονται και τέλειο δέλο με μηδενική εξυπηρέτηση, απλά τις σώζει, ότι δεν έχουμε ξένες.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν μας είχαν κλειδωμένους σε ένα δωμάτιο λέγοντας μας να κρατήσουμε το επίπεδο τους! Ζούσαμε ελεύθερα ανάμεσα τους και συζητούσαμε!
Ζούσες ανάμεσα στους Ελ ?
-
Ρε συ!!!!, άσε το παιδι να αποκτήσει γνώσεις!!!
Έτσι είναι!!! Μπορώ να σου κάνω και εργασία για αυτό !
Εσύ δεν ξέρεις από αυτά! Μην ανακατεύεσαι!
Άσε το πανεπιστήμιο να κάνει την δουλειά του και εσύ κάνε την δίκη σου!
Το βασικό του 5ετές πανεπιστήμιο κλασσικά είναι αριστερών αντιλήψεων, όπως και στο εκεί μεταπτυχιακό του, αλλά αυτό δεν επηρέαζε το επιστημονικό τεχνικό κομμάτι της εκπαίδευσης, αφού τα θεωρητικά μαθήματα είναι λίγα και γενικά.
Τώρα το οικονομικό πανεπιστήμιο, είναι δεξιών αντιλήψεων, τα μαθήματα είναι θεωρητικά και τον ενοχλεί αυτή η πολιτικοποίηση της διδασκαλίας, οπότε τον χαλαρώνω, λέγοντας ότι σε άλλο οικονομικό πανεπιστήμιο, θα έλεγαν τα ανάλογα από αριστερή οπτική γωνία, αλλά και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για έπεα πτερόεντα...
Όχι δεν ισχύει αυτό! Αυτό που διδάσκονται είναι συγκεκριμένη ύλη που στηρίζεται σε μαθήματα και στην εξέλιξη της επιστήμης! Τα σχόλια μπορούν να ναι πολιτικής υφής, η ύλη όμως όχι!
Δεν γίνεται να του διδάξουν κάτι που δεν ισχύει
-
Το βασικό του 5ετές πανεπιστήμιο κλασσικά είναι αριστερών αντιλήψεων, όπως και στο εκεί μεταπτυχιακό του, αλλά αυτό δεν επηρέαζε το επιστημονικό τεχνικό κομμάτι της εκπαίδευσης, αφού τα θεωρητικά μαθήματα είναι λίγα και γενικά.
Τώρα το οικονομικό πανεπιστήμιο, είναι δεξιών αντιλήψεων, τα μαθήματα είναι θεωρητικά και τον ενοχλεί αυτή η πολιτικοποίηση της διδασκαλίας, οπότε τον χαλαρώνω, λέγοντας ότι σε άλλο οικονομικό πανεπιστήμιο, θα έλεγαν τα ανάλογα από αριστερή οπτική γωνία, αλλά και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για έπεα πτερόεντα...
Όχι δεν ισχύει αυτό! Αυτό που διδάσκονται είναι συγκεκριμένη ύλη που στηρίζεται σε μαθήματα και στην εξέλιξη της επιστήμης! Τα σχόλια μπορούν να ναι πολιτικής υφής, η ύλη όμως όχι!
Οι απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα, μπορούν να έχουν επιστημονικές ή θεωρητικές απαντήσεις...
Οι θεωρητικές μπορούν σαφέστατα να έχουν πολιτική χροιά και αυτό έναν που έχει εκπαιδευτεί στις επιστημονικές απαντήσεις τον ενοχλεί...
-
ΚΑΜΙΑ σχέση! Ποιος στα λεει αυτά;; 500-1.000 σε καθε τραπεζα (4 ολες και ολες) καθε 4-5 χρόνια. Και με μεση αποζημίωση καπου €60.000.
Ναι προφανως υπαρχουν και αυτοι οι ελάχιστοι που ταβιανασαν και πηραν 180.000 ή και παραπάνω. Αλλα μιλάμε για 20-30 αυομα σε καθε εθελουσία.
60000 παίρνουν 35-40 που φεύγουν, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για κάποιον που έχει 30 χρόνια μπροστά του εργασιακό βίο.
νομιζω δεν εχουν πολλες συμμετοχες, παντως μην νομιζεις αρκετες φορες η εθελουσια ειναι ενας τροπος να δωσουν χρηματα σε δικα τους ατομα γιατι νομιζω η αποζημειωση ειναι αφορολογητη.
δηλ δεν ειναι για τους λογους που φανταζεσαι, ειναι αλλη μια διασπαθιση δημοσιου χρηματος. δεν τους πιανεις πουθενα
Δεν είναι αφορολόγητη. Γίνεται από τις τράπεζες για να μειώσουν κατά πολύ το κόστος λειτουργίας τους.
Ταυτόχρονα βέβαια ήταν που ήταν μπουρ... τώρα γίνονται και τέλειο δέλο με μηδενική εξυπηρέτηση, απλά τις σώζει, ότι δεν έχουμε ξένες.
εισαι σιγουρος; εγω ξερω οτι η τα χρηματα που θα παρει ο υπαλληλος δεν εχουν φορο. μηπως ο Φανης ξερει να μας πει σιγουρα;
γινονται για πολλους λγους, μερικες φορες απλα θελουν να ανανεωσουν το προσωπικο με νεαροτερα ατομα.
αλλα οπως ειπα ανταμοιβη σε καποια ατομα που εχουν βαρυτητα στον οργανισμο ενω οι υψηλες θεσεις ειναι περιορισμενες ειναι ενας σημαντικος λογος που γινονται αυτα τα προγραμματα.
αν δεν σε γουσταρουν δεν σε αφηνουν να παρεις χρηματα.
-
εισαι σιγουρος; εγω ξερω οτι η τα χρηματα που θα παρει ο υπαλληλος δεν εχουν φορο. μηπως ο Φανης ξερει να μας πει σιγουρα;
γινονται για πολλους λγους, μερικες φορες απλα θελουν να ανανεωσουν το προσωπικο με νεαροτερα ατομα.
αλλα οπως ειπα ανταμοιβη σε καποια ατομα που εχουν βαρυτητα στον οργανισμο ενω οι υψηλες θεσεις ειναι περιορισμενες ειναι ενας σημαντικος λογος που γινονται αυτα τα προγραμματα.
αν δεν σε γουσταρουν δεν σε αφηνουν να παρεις χρηματα.
Δεν έχουν φόρο, γιατί έχει κρατηθεί στην πηγή.
Αλλά το συνολικό ποσό, περιλαμβάνει το μπόνους και την αποζημίωση απόλυσης.
Δεν ξέρω αν αυτή η τελευταία έχει φόρο.
Επειδή μιλάμε για τράπεζες, όπου πλέον δεν υπάρχουν τραπεζίτες, αλλά πρώην τραπεζικοί που έχουν βρεθεί σε θέσεις εξουσίας, αυτά είναι διαφορετικά από το παρελθόν, αλλά πάντα υπάρχουν και διώχνουν αυτούς που το σύστημα εξουσίας θέλει λιγότερο.
Αλλά δεν έχει σημασία αν σε θέλουν ή όχι.
Για παράδειγμα, αν πάμε στα σαμπάτικαλ, επειδή το έχει πάρει φίλος και ξέρω και πως λειτούργησε.
Αυτός έφυγε στα 55. Του πλήρωσαν την μισή αποζημίωση και την άλλη μισή του την έκαναν 84 μισθούς, ώστε να βγει στα 62 στην σύνταξη. Ταυτόχρονα κράτησε την περίθαλψη και κάτι μπόνους και του άφησαν και το αυτοκίνητο.
Αυτός βέβαια δουλεύει κανονικά αλλού και το δηλώνει.
Ηταν σε ψηλή διευθυντική θέση.
Για μένα δεν ήταν απόλυση αυτή, ήταν δώρο. Και δεν ήταν ο μόνος.
Αλλοι που είχαν λιγότερα χρόνια το έκαναν αυτό σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία 58-60, για να πάνε στα 62-65 με κάποια εξαγορά.
Τώρα για χαμηλόμισθους μεγάλης ηλικίας, νομίζω ότι δεν είναι πολλοί αυτοί σε τράπεζες που είναι και πτυχιούχοι.
-
αυτο που περιγραφεις εχει δημοσιευτει στον τυπο γιατι οι οροι καθε εθελουσιας ειναι δημοσιοι.
παροχη ηταν σε ατομα που εχουν πολλα χρονια στην τραπεζα. γενικα δεν νομιζω οτι μετα το 2010 βγηκε ποτε εθελουσια που δεν συμφερε τους εργαζομενους που ηταν πολλα χρονια εκει. Γενικα τους προσφεραν πολλα χρηματα.
Μονο αυτοι που ειχαν λιγα χρονια αν δεν ειχαν εναλλακτικη δεν τους συμφερε να φυγουν. Παντως ενας εφυγε και ανοιξε μαγαζι με την αποζημειωση.
Η δικια σου συνταξη εχει κλειδωσει το ποσο η ειναι εκτιμηση ποσο θα παρεις;
-
Αφου δεν τα κατεχεις ρε συ, εγω δεν λεω για οικοδομες! Καθε 3-4 χρονια ειναι οι εθελουσιες, μην κες οτι ναναι.
-
Δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση. Αλλά λογικά κάπου στα 1100-1200.
-
Αφου δεν τα κατεχεις ρε συ, εγω δεν λεω για οικοδομες! Καθε 3-4 χρονια ειναι οι εθελουσιες, μην κες οτι ναναι.
Αφού στο άρθρο λέει ότι είχαν και πέρσι.
-
Μεχρι ενα ποσο ειναι αφορολογητο. Μετα εχει φορο αλλα χαμηλο, αφου νοειται ως αποζημιωση απολυσης.
-
Αφού στο άρθρο λέει ότι είχαν και πέρσι.
Δεν εχουν ολες οι τραπεζες μαζι. Η καθε τραπεζα κανει καθε 3-4 χρονια. Πχ 2018 η Εθνικη και ξαναεκανε το 2022.
-
Θελω να σε ρωτήσω εάν κάποιος γράψει δημοσιως στο forum συκοφαντίες με συγκεκριμένα φανταστικά γεγονότα για τη γυναίκα σου ή τον πατέρα σου, το παιδι σου κτλ τι θα ζητούσες από τον διαχειριστή μιας συζήτησης;;;
Για το παιδι ναι, για τους αλλους οχι γιατι ετσι ειναι τα καφενεια. Και εσυ του εχεις πει και αυτος σε εσενα, εγω τον διαιτητ δεν τον κανω αρνουμαι. Η θα σας παρει και τους 2 η μπαλα η κανεναν.
Κατανοείς το τι έχει συμβεί;;;;
Οχι γιατι δεν ξερω τι λετε μεταξυ σας. Εχει ενημερωθει παντως, γιατι δεν διαβαζει τα ποστ σου.
Φυσικά και έχω και το λέω δημόσια! Δυστυχως, από την πρόσφατη συκοφαντία η διαχείρηση σου ειναι ανεπαρκέστατη.
Ας με βγαλουν τοτε, δεν εχω καμια σκορδοκαϊλα να ειμαι συντονιστης. Χαρη κανω δεν μου κανουν.
-
Αν δεν πληρώνει τίποτα, ή ελάχιστα είναι αισχρός φοροκλέφτης...
Κατά πρώτον δεν έγραψα "μισθωτος vs ΕΕ", άλλο σου έγραψα... Απάντηση πάνω στο ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις περιουσιακά στοιχεία αν εισαι ανθρωπος με μεσο μισθο (και λογω ψηλων φορων), εκτος και αν εχεις μαυρα εισοδηματα. Όλοι το ίδιο σου λένε, μόνο εσύ διαφωνείς.
Κατά δεύτερον, μένεις στα νούμερα που σε συμφερουν, οσο ανεβαίνεις σε ποσα τόσο επιβαρύνεται η κατάσταση για τον μισθωτο λογω και των εισφορών που είναι ποσοστό στον μισθο.
Κατά τρίτον η παράγραφος που απομόνωσα παραπάνω είναι η πραγματικότητα για τους πολλους, εκεί είναι το θέμα. Και όσο το κράτος δεν κάνει το απλό (αμεση έκπτωση από το εισόδημα των αποδειξεων των ΕΕ), η κατάσταση αυτή θα συνεχίσει και οι διάφοροι Χατζηδάκηδες θα κάνουν αλχημείες... -
Θυμαμαι στα σχολεια που επεφτε αγριο μπουλινγκ σε μορφη οχι μονο καθημερινης κοροιδιας αλλα και ξυλοδαρμους οι καθηγητες εκαναν τον ανηξερο οτι δεν βλεπουν δεν ξερουν κατι (προφανως δουλεια τους θεωρουσαν μονο να κανουν τις ωρες διδασκαλιας και βαθμολογηση εξετασεων και τιποτα αλλο) και συνηθως τα ειχαν καλα με τα ατομα που εκαναν το μπουλινγκ γιατι υποτιθεται ηταν τα κουλ ατομα του σχολειου.
-
Θελω να σε ρωτήσω εάν κάποιος γράψει δημοσιως στο forum συκοφαντίες με συγκεκριμένα φανταστικά γεγονότα για τη γυναίκα σου ή τον πατέρα σου, το παιδι σου κτλ τι θα ζητούσες από τον διαχειριστή μιας συζήτησης;;;
Για το παιδι ναι, για τους αλλους οχι γιατι ετσι ειναι τα καφενεια. Και εσυ του εχεις πει και αυτος σε εσενα, εγω τον διαιτητ δεν τον κανω αρνουμαι. Η θα σας παρει και τους 2 η μπαλα η κανεναν.
Ώπα. Και πάλι κανεις λάθος. Είναι άλλης βαρύτητας το να απαντώ όπως μου απαντά (είναι γνωστή η συμπεριφορά του και στα δυο forums δεν χρειάζεται επεξηγήσεις για τη συμπεριφορά του) και άλλο το να ξεκινήσει από μέρους του ένα γαϊτανάκι με διάφορες δημοσιεύσεις με σκοπό να διασπείρει συκοφαντίες με φανταστικά γεγονότα για την οικογένεια μου.
Ωραία για το παιδι σου. Το φαντάζεται κάποιος να διασπείρει ψεύτικα γεγονότα που δεν συνέβησαν ποτέ με σκοπό να το διαβάλει;;; Τι θα ζητούσες από τον συντονιστή ; Απορώ που γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές στις ποιότητες των παραπτωμάτων και τις εξισώνεις.
Κατανοείς το τι έχει συμβεί;;;;
Οχι γιατι δεν ξερω τι λετε μεταξυ σας. Εχει ενημερωθει παντως, γιατι δεν διαβαζει τα ποστ σου.
Προφανώς δεν λέμε τίποτα μετά τις συκοφαντίες του και την κρίση θυμικού που τον έπιασε, αλλά το θέμα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το τι ειπώθηκε μεταξύ μας (το οποίο το ανέφερε ο ίδιος ως προσπάθεια να με διαβάλει, αλλά και εγώ. Αλλωστε τεχνικά θέματα τον ρώτησα μιας και μας έχει πρήξει τον έρωτα πως είναι ειδικός και κρίνει όλους τους μη ειδικούς, έτσι λοιπόν τον ρωτησα ως ειδικο.) το ΘΕΜΑ όμως που με ωθεί να εγείρω τόσες διαμαρτυρίες ειναι πως δημοσίως διασπείρει συκοφαντίες για συγκεκριμένα πρόσωπα αναφέροντας φανταστικές ιστορίες που δεν συνέβησαν ποτέ.
Φυσικά και έχω και το λέω δημόσια! Δυστυχως, από την πρόσφατη συκοφαντία η διαχείρηση σου ειναι ανεπαρκέστατη.
Ας με βγαλουν τοτε, δεν εχω καμια σκορδοκαϊλα να ειμαι συντονιστης. Χαρη κανω δεν μου κανουν.
Αυτό είναι θέμα της διαχείρισης και εσου. Εγώ εξέφρασα την άποψη μου για την συμπεριφορά σου στο συγκεκριμένο συμβάν.
Όπου παρατηρώ με στεναχώρια να αρνείσαι ακόμα και τώρα έστω την αναφορά πως ήταν μέγα λάθος του και να εξισώνεις τις διαφορες απαντήσεις που δέχεται στις προσβολές που κάνει με τις συκοφαντίες που γράφει. Γνωρίζεις τι πάει να πει συκοφαντία;;;; Ψάξε λίγο στο ελληνικό λεξικό, δεν είναι μια απλη λέξη. Περιγράφει ακριβώς αυτό που έπραξε το μέλος.
Έχω απογοητευτεί πραγματικά από τους χαρακτήρες και την διαχείρηση του forum
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δεν πληρώνει τίποτα, ή ελάχιστα είναι αισχρός φοροκλέφτης...
Κατά πρώτον δεν έγραψα "μισθωτος vs ΕΕ", άλλο σου έγραψα... Απάντηση πάνω στο ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις περιουσιακά στοιχεία αν εισαι ανθρωπος με μεσο μισθο (και λογω ψηλων φορων), εκτος και αν εχεις μαυρα εισοδηματα. Όλοι το ίδιο σου λένε, μόνο εσύ διαφωνείς.
Κατά δεύτερον, μένεις στα νούμερα που σε συμφερουν, οσο ανεβαίνεις σε ποσα τόσο επιβαρύνεται η κατάσταση για τον μισθωτο λογω και των εισφορών που είναι ποσοστό στον μισθο.δεν ισχυει αυτο, οι περισσοτεροι μισθωτοι μπορουν να αποκτησουν περιουσια αν αξιοποιήσουν τα εφαπαξ και τις συνταξεις πεθερικων και γονεων. Η αν παρουν καποιο ακινητο η οικοπεδο που στο μελλον αποκτα αξια. Μην τσουβαλιαζεις ολο τον κοσμο. Ο περισσοτερος κοσμος ζει νορμαλ ζωη χωρις αποφυγη φορων, εκτος και θελεις να στοχοποιησεις τον καθενα επηδη για παραδειγμα εφεφε εναν υδραυλικο στο σπιτι και του εδωσε 30 ευρω χωρις αποδειξη.
Αυτο θυμιζει το οτι πριν την Γαλλικη επανασταση εκλεβε ενας φτωχος ενα κομματι ψωμι και του εβαζαν 20 χρονια φυλακη.
-
Οι απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα, μπορούν να έχουν επιστημονικές ή θεωρητικές απαντήσεις...
Οι θεωρητικές μπορούν σαφέστατα να έχουν πολιτική χροιά και αυτό έναν που έχει εκπαιδευτεί στις επιστημονικές απαντήσεις τον ενοχλεί...
Και πολύ καλά κάνει,να έχει οποία άποψη θέλει. Αλλά να την στηρίζει με πηγές και τεκμηρίωση. Μπορεί να πει στον καθηγητή, πως θα του αποδείξει πως κάνει λαθος. Εάν ημουν καθηγητής με χαρά θα δεχόμουν μια τέτοια πρόκληση και θα τον περίμενα να έρθει με τις πηγές του και την τεκμηρίωση του.
-
Παντως, μπράβο στο παλικάρι...ανεβαίνει σταδιακά. Χίλια μπράβο. Θα δεις πως εάν διαβάσει σωστά τα οικονομικά κια δεν τα περνάει απλώς για να τελειώσει. Θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης του. Θα αναλύει πιο διεξοδικά και πολυπαραγοντικά από ότι πριν.
-
Λάθος, λόγω του νεοφιλελευθερισμού. Η παραγωγικότητα της παγκόσμιας οικονομίας αυξήθηκε, αυτός είναι ένας δείκτης που πρέπει να εναρμονησεις με τον πληθωρισμό για να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Εαν ισχύει αυτό που λες πρέπει ο πληθωρισμός να έχει αντίθετη πορεία με την παραγωγικότητα.
Αυτό όμως που προκαλεί όλο αυτό που ζούμε είναι ότι ο πλούτος δεν διοχετεύεται πλέον στον λαό δια νόμου. Καταργήθηκαν αυτοί οι νόμοι. Έτσι δεν μένει διαθέσιμο εισόδημα για τα αγαθα. ΟΧΙ ΛΟΓΩ εκτύπωσης χρήματος που ακολουθεί μια παραγωγικότητα.
Κάτι ανάλογες μπαρούφες ακούει ο γιος μου στο μεταπτυχιακό του σε οικονομικό πανεπιστήμιο του εσωτερικού...
Και μου λέει αν είναι σωστό ή λάθος.
Του λέω αν ακούσεις ένα αριστερό οικονομολόγο τύπου μπαρουφάκη και ένα δεξιό οικονομολόγο, θα ακούσεις διαφορετικές απόψεις. Δεν θα είναι σωστή η λάθος.
Γιατί στην οικονομία και στην πολιτική δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχουν μόνο απόψεις και εκτιμήσεις...
Στην Επιστήμη, υπάρχουν σωστές και λάθος μελέτες. Γιατί εκεί η πραγματικότητα είναι αδήριτη...
Μεταφέρεις τις ιδεολογικές σου αγκυλώσεις στο γιο σου, ευτυχώς μαζί με την υλική κληρονομιά.
Σε ποιες επιστήμες είναι αδηριτη η πραγματικότητα; Όταν η γη ήταν το κέντρο του σύμπαντος; Όταν ο χώρος και ο χρόνος ήταν μια σταθερή πλατφόρμα; Όταν η ύλη αποτελούνταν από ά-τομα;
Όταν πίστευαν ότι το διάστημα αποτελείται από "αιθέρα" ;
Όταν πίστευαν ότι "ο άνθρωπος παριστάνει τον Θεό" παρασκευάζοντας για πρώτη φορά συνθετική ουρία; (ή πρώτη οργανική ένωση στο εργαστήριο).
Όταν έκαναν αφαίμαξη για να θεραπευσουν τους ασθενείς; κλπ κλπ.
Επιστήμη είναι η διαδικασία της συνεχούς αναθεώρησης της "αλήθειας" η οποία γίνεται κοινά αποδεκτή ως τέτοια, μέχρι να διορθωθεί ή καταρριφθεί τελείως, για να αντικατασταθεί απ την επόμενη έκδοσή της.
Οι Οικονομολόγοι μελετούν συνέχεια τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, όχι πως να βγάζεις λεφτά. Δηλαδή εσύ όταν εκπαιδευοσουν ως μηχανικός, ζητούσες επιβεβαίωση από ένα παραδοσιακό πετρά ή τον παππού σου που έκανε ξερολιθιες στα κτήματα, για το αν ισχύουν όσα μαθαίνεις για το μπετόν και τις μεταλλικές κατασκευές, και ρωτάει ο γιος σου εσένα; (με όλο το φιλικό θάρρος)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2