-
@spiros-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
δεν σημαινει οτι η ΝΔ τα κανει ολα αψογα
Αν τα έκανε όλα άψογα, τότε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα...
Και όμως αυτό ισχύει.Είναι σαν μία άποψη που άκουσα από γνωστό που δουλεύει στην Πυροσβεστική:
"Δεν θέλω να σκεφτώ το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν φωτιές. Τι θα κάναμε εμείς; Πως θα δικαιολογούσαμε την ύπαρξή μας; Την δουλίτσα μας; Το πάθος μας; Πρόβλημα. Ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν πυρκαγιές"Καλό; Καλό.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
και αυτο που προφανως δεν βλεπεις αγαπητε άντυ με αλφα τρια ειναι τη κατασπαταληση δημοσιου χρηματος που συμβαινει τωρα, αυτη τη στιγμη, απο τη συγκεκριμενη κυβερνηση.
εκεινο το πακετο ανακαμψης που πηγαινει?
με τι ειδους συμφωνιες πλαισιο?
η εξαφανιση του μικρομεσαιου για τις πισινες των κολλητων με πλεονεκτηματα
και αν οι ζαιοι ηταν αχρηστοι και δεν αποτελουν επιλογη, το αυτο συμβαινει και με ετουτους μονο που αντι για αχρηστοι ειναι επικινδυνοι. χρειαζεται λοιπον το λιγοτερο επαγρυπνηση εναντι στα πασοκολαμογια καθε χρωματος. εκτος και αν ανηκει καποιος σε αυτα.
περι διακοπων, υπαρχει μια ανισοτητα αναμεσα στο διαθεσιμο εισοδημα και στο λάιφ στάιλ. υπηρξε βλεπεις ο εθνικος βολιωτης πασοκοδιακορευτης συνειδησεων, με τις μαγκιες, τις γνωριμιες, τις γκομενες για προτυπα και δημιουργησαν στρατιες ανοητων. ειναι οι ιδιοι που τελικα στηριζονται και στηριζουν την οποια εξουσια.Από τις σπάνιες περιπτώσεις που γενικά δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Τουλάχιστον σε κάποια απ' αυτά που λες.
Είπα σε επαγγελματικό συνεργάτη με ευγενικό τρόπο, που πας Κέρκυρα βρε Καραμήτρο? Τη ΔΕΗ πως θα την πληρώσεις? Σώπα μωρέ, μου απαντάει. Θα κάνω ρύθμιση και μετά πάλι ρύθμιση και πάλι ρύθμιση στη ρύθμιση. Μια ζωή την έχουμε, τα χρόνια περνάνε, να μη διασκεδάσουμε και λίγο?
Έτσι είναι ο κόσμος όμως και ψάχνουμε σωτήρες στην πολιτική. Γιατί, οι πολιτικοί άλλη ράτσα είναι, από άλλη χώρα ήρθαν?
Και στραβό είναι το κλίμα και στραβά αρμενίζουμε... -
Εδώ οι προτάσεις του Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ
Πρώτη Δέσμευση: Άμεση προστασία για νοικοκυριά και επιχειρήσεις από το κύμα ακρίβειας, με δέσμη παρεμβάσεων, όπως ο κατώτατος μισθός 800 ευρώ, η αποκατάσταση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ, η αποσύνδεση τιμής ενέργειας από τιμή φυσικού αερίου, το πλαφόν στην χονδρική τιμή, η μείωση από τις πρώτες μέρες κατά 50% των αυξήσεων και η επανέναρξη αξιοποίησης λιγνιτικών πεδίων.
Υποθέτοντας ότι ο Κυριάκος θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά και δεν εφαρμόζει τίποτα από τα παραπάνω γιατί είναι κακός, πολύ κακός, ανάλγητος κλπ. κάθομαι και αναλύω τις προτάσεις αυτές μέσα από το πρίσμα της λογικής. Δεν θα κάτσω να γράψω τα συμπεράσματά μου, ας βγάλει ο καθένας τα δικά του. Ένα μόνο από τα πολλά, αν βάλουμε πλαφόν, αποσυνδέσουμε τιμή κλπ οι εταιρίες που παράγουν με ΦΑ θα δεχτούν να παράγουν με ζημιά; Και αν δεν δεχτούν και σταματήσουν να παράγουν, με τι θα αντικαταστήσουμε το 25% την ενέργειας που μας δίνουν; Με λιγνίτη; ΑΠΕ; Πότε;
ΥΓ: Ισπανία και Πορτογαλία έχουν ποσοστό παραγωγής ενέργειας από ΦΑ περίπου 15% λόγω (και) αυξημένης διείσδυσης των ΑΠΕ. Που είναι τώρα όλοι εκείνοι με τα "ελεύθερα βουνά χωρίς αιολικά"; Προφανώς φωνάζουν για την υψηλή τιμή της κιλοβατώρας...
-
Έλεος δηλαδή. Και μετά αναρωτιούνται γιατί παίζει μόνος του μπάλα ο Κούλης.
Δεύτερη Δέσμευση: Ανάκτηση εργασίας, με κατάργηση αντεργατικών νόμων κυβέρνησης Μητσοτάκη.
«Δεσμευόμαστε όχι μόνο με την αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και με την επαναφορά όλων των ρυθμίσεων που κατήργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για την αιτιολογημένη απόλυση, για το οκτάωρο, για τις συλλογικές συμβάσεις και την επαναφορά των διαπραγματεύσεων, για την επανίδρυση του ΣΕΠΕ, για τη θέσπιση αυστηρών κανόνων που θα βάζουν φραγμό στην ασυδοσία των απολύσεων, του ελαστικού ωραρίου και της μαύρης εργασίας. Αλλά και για την σταδιακή εφαρμογή του 35άωρου χωρίς μείωση των αποδοχών», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
-
Kανεις δεν αναρρωτιεται γιατι παιζει μονος του μπαλα ο Κουλης. Απλα λεμε ποσο κακο ειναι αυτο για το μελλον της χωρας.
-
Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανένα κόμμα για το θέμα της ενέργειας, παρά μόνο το πορτοφόλι μου και τις επιχειρήσεις που εργαζόμαστε.
Ποιος είπε ότι παράγουν με ζημεια; Απλά ρυθμίζεις την αγορά στα επιτρεπόμενα ανώτατα όρια κερδων της εποχής. Μετά πάμε σε αισχροκέρδεια. Ρυθμίζεις πότε και αν θα δωθούν μερίσματα, αυτήν την δύσκολη περίοδο, από τις Δημόσιες επιχειρήσεις ηλεκτρισμού, αν θα δωθούν κοινωνικά τιμολόγια κτλ. Δεν αφήνεις την αγορά τελείως ελεύθερη να καλπάζει χωρίς εναλλακτική και περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού, να κάνει ότι θέλει όπου μπορεί για μεγαλύτερο κέρδος καταστρέφοντας στην ουσία την παραγωγική βάση της χώρας και την οικονομία της.
Η ενέργεια είναι αγαθό και μια ανελαστική δαπάνη για τις επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει το περιθώριο της επιλογής όπως για παράδειγμα σε μια ελεύθερη εμπορική αγορά κανονικών προϊόντων.Μια πολιτική που εστιάζει στην παραγωγή, δίνει ελευθερία στον προϋπολογισμό να μην καλύπτει συνεχώς με επιδόματα τα διάφορα κανάλια διανομής της ενέργειας, δεν ξεφεύγεις από τα όρια του προϋπολογισμού. Είναι κοινή λογική δηλαδή.
-
Kανεις δεν αναρρωτιεται γιατι παιζει μονος του μπαλα ο Κουλης. Απλα λεμε ποσο κακο ειναι αυτο για το μελλον της χωρας.
Άλλοι λένε ότι είναι κακό για το μέλλον της χώρας, άλλοι λένε ότι είναι καλό για το μέλλον της χώρας...χε!χε! Εμ, έτσι είναι...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άλλοι λένε ότι είναι κακό για το μέλλον της χώρας, άλλοι λένε ότι είναι καλό για το μέλλον της χώρας...χε!χε! Εμ, έτσι είναι...
Είναι κακό να παίζει μπάλα κάποιος μόνος του σε τόσο σημαντική θέση. Ανεξάρτητα αν τον λένε Κούλη, Αλέξη ή όπως αλλιώς. Ειδικά στην Ελλάδα που οι κανόνες είναι "ελαστικοί" και τα θεσμικά αντίβαρα ανύπαρκτα.
Θεωρώ σημαντικότατο πρόβλημα την έλλειψη σοβαρής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ απλά δεν μπορεί, είναι λίγος και ο Κούλης κάνει πάρτυ ακόμα κι εκεί που έχει άδικο ή είναι κι αυτός λίγος. -
Οταν δεν υπαρχει αντιπαλος δεν ειναι καλο.-
Ο ρολος της αντιπολιτευσης δεν ειναι διακοσμητικος, ειναι θεσμικος. -
Εγώ ούτε αριστερός είμαι, ούτε φυσικά κομουνιστής (φτου-φτου μακρυά από μένα), ούτε καν κεντρώος οπότε δεν είμαι αρμόδιος για να εκφραστώ για αυτούς του χώρους.
Όποιος είναι αρμόδιος ή ανήκει σε αυτούς τους χώρους ας εκφραστεί. Τόσο απλά, τόσο όμορφα...
-
Όλα τα κόμματα έχουν θεσμικό ρόλο, διότι και κατεβάζουν προτάσεις νόμου, δηλαδή κάνουν το έργο και την εργασία μιας κυβέρνησης και προτείνουν αλλαγές στις προτάσεις νόμου της κυβέρνησης, όπου πολλές φορές γίνονται αποδεκτές, και ασκούν έλεγχο για παρατυπίες και κάνουν δημόσια κριτική κτλ.
Με λίγα λόγια και η αντιπολίτευση κυβερνάει τον τόπο, όχι μόνο η κυβέρνηση. Όλοι εκφράζονται στον βαθμό του ποσοστό τους από τις εκλογές και μπορούν να προτείνουν πολιτικές και νομοσχέδια για κάθε περίσταση. Η αντιπολίτευση δεν καθετε απλα και κοιτάει.
Από την άλλη ως αντιπολίτευση, κάνεις προτάσεις, ελέγχεις, κριτικάρεις αλλά δεν φέρεις την ευθύνη. Δηλαδή δεν είναι και τόσο κακη θεσουλα...
-
Αντυ, αν θες να βλέπεις και να δημιουργείς εχθρούς εδώ μέσα, τίποτα πιο εύκολο.
Όμως αν κάνεις ρεζουμέ θα δεις πως συμφωνούμε στα περισσότερα εκτός από ένα κυρίως πράγμα: πως ο Κούλης κι ο συρφετος επικίνδυνων αχρήστων που έχει διορίσει, είναι το καλύτερο δυνατό, δεδομένων των συνθηκών.
Όχι δεν είναι.
ικανοποιούν το οικογενειακο κληρονομικό Νεοδημοκρατικο-δεξιό άχτι κάποιων Ελλήνων που τους καταπιέζει πάντα μια ανύπαρκτη αριστερά της φαντασίας τους, ενώ 50 χρόνια εφαρμόζεται κεντροδεξιά πολιτική που υπαγορευεται κυρίως απ έξω κι από καμιά 10αρια ντοπιους ολιγαρχες.
Η πράξη κι οι αριθμοί δείχνουν πως η Κουλοπαρέα θα αποδειχτούν τελικά ακόμη χειρότεροι κι επιζήμιοι και μεγαλύτεροι καρπαζοεισπράκτορες κι από αυτούς ακόμη τους Ζαιους, με μόνη διαφορά πως εκτελούν τις εντολές των ολιγαρχων χωρίς τα νάζια και τα παράπονα των Ζαιων και πως είναι 10 φορές πιο αποτελεσματικοι στο μάρκετινγκ.
Θα αποδειχτούν χειρότεροι και πιο επιζήμιοι κι απ τους Ζαιους, έχοντας όλα τα εγχώρια ΜΜΕ και Ευρωπαίους Πολιτικούς στο πλευρό τους, αντίθετα απ τους "άχρηστους" Ζαιους που παρόλο τον ασταμάτητο πόλεμο, άφησαν και μερικούς θετικούς ισολογισμούς κι όχι απλα καμμένη γη όπως θα αφήσουν ετουτοι (σε ποιόν είναι άγνωστο ακόμη, μάλλον σε ένα ροζ-γαλάζιο συνεταιρισμό).Ίσως εσύ δεν βρήκες το all inclusive που ονειρευόσουν για φέτος στη Κέρκυρα, αλλά ΔΕΝ υπάρχει καμιά αμφιβολία γενικότερα για το ότι χειροτέρεψε το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων απ το 19 μέχρι το 22, ακόμη κι αυτών των λίγων που τυγχάνουν ευνοημένοι απο κάποια φοροελαφρυνση ή κάτι αντίστοιχο, η μεγάλη μάζα τον ήπιε.
Και ξεχνούν οι Νεοδημοκράτες όπως κι η ίδια η Κυβέρνηση, πως δεν εκλέγονται κυβερνήσεις για να κάνουν ήσυχα τη βάρδια τους και να αποχωρήσουν στο πατρικό τους να παίζουν PlayStation, αλλά για να είναι καλοί καπετάνιοι σε τυχόν φουρτούνες.
Η Κουλοπαρέα τους πέφτουν τα ματσακόνια απ τα χέρια, ούτε για μούτσοι δεν κάνουν.
Αν επειδή δεν σου αρέσουν οι άλλοι, βάλεις τον μούτσο στη γέφυρα, αυτό το ένα σύμφωνο διαφοράς θα το γευτούν όλοι οι επιβαίνοντες, όπως κι έγινε.Στορμ, ο νο1 γκρινιάρης είσαι εσύ, ο 2ος είμαι γω, και τέλος πάντων δεν θα μαλωσουμε για την πρωτιά. Οπότε ξεκίνα να κάνεις προτάσεις. Μετά η σειρά μου.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
πως ο Κούλης κι ο συρφετος επικίνδυνων αχρήστων που έχει διορίσει, είναι το καλύτερο δυνατό, δεδομένων των συνθηκών.
Όχι δεν είναι.
ενώ 50 χρόνια εφαρμόζεται κεντροδεξιά πολιτική που υπαγορευεται κυρίως απ έξω κι από κ ενώ 50 χρόνια εφαρμόζεται κεντροδεξιά πολιτική-
Ποιό είναι αυτό το καλύτερο?? Το λές συνέχεια, αλλά μία φορά δεν μας έχει πει ποιο είναι το καλύτερο!! Σε ακούω λοιπόν....
-
Μακάρι να εφαρμοζόταν κεντροδεξιά πολιτική 50 χρόνια!! Αλλά δυστυχώς 50 χρόνια εφαρμόζεται πολιτική ΠΑΣΟΚ, τσάμπα λεφτά, διορισμοί, ξύσιμο και δανεικά. Μακάρι να είχαμε όχι 50 αλλά 5 χρόνια μια Θάτσερ και σήμερα θα ήταν πολύ καλύτερη και η χώρα και το βιωτικό μας επίπεδο.
-
-
Φάνη, επειδή σήμερα είμαι παρμένος από άλλα, θα κάνω μια τραβηγμένη αλλά άκρως ταιριαστή παρομοίωση:
Βάζεις κήπο στην αυλή σου που περιμένεις να καρπισει για να φας, και μου αναθέτεις την καλλιέργεια και τα κουμάντα, πρέπει κάτι να κάνω για λίπασμα και πότισμα.
Το λίπασμα είναι ακριβό, θα βγει πιο ακριβά απ το προϊόν, το ξεχνάμε. Παίρνω δύο τσουβάλια κοπριά που είχε μείνει απ τη κατσίκα του γείτονα πριν ψοφήσει, αλλά δεν φτάνει ούτε για τον μισό κήπο. Οπότε γεμίζω μια καρότσα όχι μπαλαμούς, απ τους άλλους, και τους φέρνω το βράδυ να στο hesun.
Το πρωί γιατί μου ζητάς τα ρέστα;
Αυτό ήταν το καλύτερο δυνατόν, δεδομένων των συνθηκών... τώρα μένει να περιμένουμε να βρέξει, για να δρεψουμε τους καρπούς των κόπων μάς.Έτσι τα χει καταφέρει κι η παρούσα Κυβερνησάρα. Τα χει κάνει sk@ta σε όλους τους τομείς, δεν είναι πως κάπου τους ξέφυγε κάτι και θα μπορούσαν και καλύτερα...
Αν αυτό εσένα σου αρκεί ως το "καλύτερο δυνατόν", εντάξει.
-
ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΓΚΑ!
Το σωστό να λέγεται.Πάμε όντως σε εκλογές;
Να σωθούν όσες βουλευτικές έδρες είναι δυνατόν, μην τον αντικαταστήσουν οριστικά του Καρατζαφύρερ τα παιδιά; -
Στορμ, ο νο1 γκρινιάρης είσαι εσύ, ο 2ος είμαι γω, και τέλος πάντων δεν θα μαλωσουμε για την πρωτιά. Οπότε ξεκίνα να κάνεις προτάσεις. Μετά η σειρά μου.
Έχεις πάρει στο φόρουμ υπεργολαβία την Αντιμητσοτακειάδα, σου επέτρεψαν να ανοίξεις θέμα για να κάνεις πολιτική προπαγάνδα, σε όποιο θέμα βρεις αφορμή γράφεις κάτι για την σημερινή κυβέρνηση και επιδιώκεις να γίνει αντιπολιτευτικός ντόρος.
Αναζητάς αφορμές για να προσβάλλεις άμεσα ή έμμεσα. Με έχεις προσβάλει πολλές φορές με άθλιους χαρακτηρισμούς, έχεις προσβάλει την καταγωγή μου, τους γονείς μου.
Και θεωρείς τώρα ότι θα κάνω διάλογο μαζί σου;
Προφανώς και όχι. Ειδικά όταν εμφανέστατα εσύ έχεις πλάτες εδώ μέσα.
υ.γ.1. γκρινιάζω για τα δικά μου προβλήματα. Δεν έχω πληρεξούσιο για να ενεργώ εκ' μέρους άλλων ανθρώπων, δεν είμαι υπεργολάβος, ούτε κρατώ διαδικτυακά επαναστατικά λάβαρα. Την επανάστασή μου, την κάνω στο καθημερινό μου αγώνα για το μεροκάματο για να ζω αξιοπρεπώς χωρίς να είμαι καμπούρα σε πλάτες άλλων και ζήτουλας.
υ.γ.2 τώρα περιμένω να με αποβάλουν.
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γι'αυτό φωνάζω μαύρο σε όλο το δημοκρατικό(χουντικό) τόξο. Εδώ δεν κρύβουν ότι ήδη συζητάνε τις πιθανές συμμαχίες ώστε να μη χάσουν τις καρέκλες. Είναι πρόθυμοι να κυβερνήσουν και με 4 κόμματα στην κυβέρνηση αρκεί να συνεχιστεί η "σωτηρία"μας!
ok. Μαύρο σε όλο το δημοκρατικό(χουντικό) τόξο.
Άσπρο σε τι όμως;
Για πες.
Περιμένεις να σου πω τί να ψηφίσεις;;;
-
Στορμ, ο νο1 γκρινιάρης είσαι εσύ, ο 2ος είμαι γω, και τέλος πάντων δεν θα μαλωσουμε για την πρωτιά. Οπότε ξεκίνα να κάνεις προτάσεις. Μετά η σειρά μου.
Έχεις πάρει στο φόρουμ υπεργολαβία την Αντιμητσοτακειάδα, σου επέτρεψαν να ανοίξεις θέμα για να κάνεις πολιτική προπαγάνδα, σε όποιο θέμα βρεις αφορμή γράφεις κάτι για την σημερινή κυβέρνηση και επιδιώκεις να γίνει αντιπολιτευτικός ντόρος.
Αναζητάς αφορμές για να προσβάλλεις άμεσα ή έμμεσα. Με έχεις προσβάλει πολλές φορές με άθλιους χαρακτηρισμούς, έχεις προσβάλει την καταγωγή μου, τους γονείς μου.
Και θεωρείς τώρα ότι θα κάνω διάλογο μαζί σου;
Προφανώς και όχι. Ειδικά όταν εμφανέστατα εσύ έχεις πλάτες εδώ μέσα.
υ.γ.1. γκρινιάζω για τα δικά μου προβλήματα. Δεν έχω πληρεξούσιο για να ενεργώ εκ' μέρους άλλων ανθρώπων, δεν είμαι υπεργολάβος, ούτε κρατώ διαδικτυακά επαναστατικά λάβαρα. Την επανάστασή μου, την κάνω στο καθημερινό μου αγώνα για το μεροκάματο για να ζω αξιοπρεπώς χωρίς να είμαι καμπούρα σε πλάτες άλλων και ζήτουλας.
υ.γ.2 τώρα περιμένω να με αποβάλουν.
Προσβολές και γονείς, κάπου μπερδεύεσαι ή με μπερδεύεις με άλλον.
Γιατί να σε αποβάλλουν, αφού τίποτα μεμπτό δεν έγραψες; Αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν θα τους αφήσω εγώ που λύνω και δένω εδώ μέσα, να σε αποβάλλουν!
Μη νομίζεις όμως πως έχω τίποτα ιδιαίτερα κονέ και με βάλανε στο κουμάντο, η ανώνυμη ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς φταίει...Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, δεν γνωρίζετε για την ελευθερία της έκφρασης;
Αν ενοχλούνται κάποιοι τόσο πολύ από την ελευθερία της έκφρασης, ας πάνε να ζήσουν κάπου όπου δεν ισχύει, στα μέρη απ τα οποία μας έρχονται πρόσφυγες εδώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο απ την αντίστροφη.
Εδώ έχουμε (Νέα) Δημοκρατία, που την εγγυάται, την Ελευθερία της Έκφρασης. -
Αντυ, αν θες να βλέπεις και να δημιουργείς εχθρούς εδώ μέσα, τίποτα πιο εύκολο.
Όμως αν κάνεις ρεζουμέ θα δεις πως συμφωνούμε στα περισσότερα εκτός από ένα κυρίως πράγμα: πως ο Κούλης κι ο συρφετος επικίνδυνων αχρήστων που έχει διορίσει, είναι το καλύτερο δυνατό, δεδομένων των συνθηκών.
Όχι δεν είναι.
ικανοποιούν το οικογενειακο κληρονομικό Νεοδημοκρατικο-δεξιό άχτι κάποιων Ελλήνων που τους καταπιέζει πάντα μια ανύπαρκτη αριστερά της φαντασίας τους, ενώ 50 χρόνια εφαρμόζεται κεντροδεξιά πολιτική που υπαγορευεται κυρίως απ έξω κι από καμιά 10αρια ντοπιους ολιγαρχες.
Η πράξη κι οι αριθμοί δείχνουν πως η Κουλοπαρέα θα αποδειχτούν τελικά ακόμη χειρότεροι κι επιζήμιοι και μεγαλύτεροι καρπαζοεισπράκτορες κι από αυτούς ακόμη τους Ζαιους, με μόνη διαφορά πως εκτελούν τις εντολές των ολιγαρχων χωρίς τα νάζια και τα παράπονα των Ζαιων και πως είναι 10 φορές πιο αποτελεσματικοι στο μάρκετινγκ.
Θα αποδειχτούν χειρότεροι και πιο επιζήμιοι κι απ τους Ζαιους, έχοντας όλα τα εγχώρια ΜΜΕ και Ευρωπαίους Πολιτικούς στο πλευρό τους, αντίθετα απ τους "άχρηστους" Ζαιους που παρόλο τον ασταμάτητο πόλεμο, άφησαν και μερικούς θετικούς ισολογισμούς κι όχι απλα καμμένη γη όπως θα αφήσουν ετουτοι (σε ποιόν είναι άγνωστο ακόμη, μάλλον σε ένα ροζ-γαλάζιο συνεταιρισμό).Ίσως εσύ δεν βρήκες το all inclusive που ονειρευόσουν για φέτος στη Κέρκυρα, αλλά ΔΕΝ υπάρχει καμιά αμφιβολία γενικότερα για το ότι χειροτέρεψε το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων απ το 19 μέχρι το 22, ακόμη κι αυτών των λίγων που τυγχάνουν ευνοημένοι απο κάποια φοροελαφρυνση ή κάτι αντίστοιχο, η μεγάλη μάζα τον ήπιε.
Και ξεχνούν οι Νεοδημοκράτες όπως κι η ίδια η Κυβέρνηση, πως δεν εκλέγονται κυβερνήσεις για να κάνουν ήσυχα τη βάρδια τους και να αποχωρήσουν στο πατρικό τους να παίζουν PlayStation, αλλά για να είναι καλοί καπετάνιοι σε τυχόν φουρτούνες.
Η Κουλοπαρέα τους πέφτουν τα ματσακόνια απ τα χέρια, ούτε για μούτσοι δεν κάνουν.
Αν επειδή δεν σου αρέσουν οι άλλοι, βάλεις τον μούτσο στη γέφυρα, αυτό το ένα σύμφωνο διαφοράς θα το γευτούν όλοι οι επιβαίνοντες, όπως κι έγινε.Στορμ, ο νο1 γκρινιάρης είσαι εσύ, ο 2ος είμαι γω, και τέλος πάντων δεν θα μαλωσουμε για την πρωτιά. Οπότε ξεκίνα να κάνεις προτάσεις. Μετά η σειρά μου.
Μόνο για το επί προσωπικού (που βλέπω να λένε και στη Βουλή )
Δεν θεωρώ κανέναν εχθρό προκαταβολικά εκτός αν εκτιμήσω ότι με θεωρεί αυτός και βάλλομαι. Οπότε αντιδρώ αναλόγως.
Τις απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές μου δεν τις θεωρώ εχθρικές. Σε αντίθεση με κάποιους που δείχνουν να έχουν πιο "ολοκληρωτική" νοοτροπία σ' αυτό το θέμα. Θα εκφράσω όμως την αντίθεσή μου και τη διαφωνία μου σε όλους τους τόνους. Δεν κάνω εκπτώσεις.
Αν οι απόψεις μου δημιουργήσουν εχθρούς, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Να μη σου πω ότι το θεωρώ και δεδομένο. Οι απόψεις που ενοχλούν δημιουργούν εχθρούς.
Έχω πολλούς φίλους αριστερούς. Κληρονομιά απ' τα παιδικά χρόνια. Οι συγκρούσεις είναι σε χειρότερο επίπεδο απ' οτι γίνεται στο forum. Δεν υπάρχει και Admin να μας μαζέψει Δεν τρέχει και τίποτα, αρκεί να μην υπάρχει μνησικακία και κακεντρέχεια... -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άσπρο σε τι όμως;
Για πες.
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άσπρο σε τι όμως;
Για πες.
Γνωμη μου ιδανικά?? Σε ΤΙΠΟΤΑ!! Να γίνονται εκλογές και να υπάρχει καθολική αποχή ή λευκό ΟΛΟΙ....τότε τι θα κάνουν?? Ο μόνος τρόπος - ίσως - να ταρακουνηθεί το σύστημα. Αλλιώς θα έχουμε ΠΑΣΟΚ μέχρι να γίνουμε αποικία κάποιας άλλη χώρας. Όσο ψηφίζουμε τα ίδια και τα ίδια, γιατί να αλλάξει κάτι...οι πολιτικοί μας δεν είναι χαζοί, απλά παρτάκηδες είναι.
Η αποχή και τα λευκά είναι ακριβώς αυτό που θέλουν. Το coole αυτή τη στιγμή κυβερνά με λιγότερο απο 1μυριο ψήφους. Βάλε κάτω το νούμερο των εγγεγραμμένων,αφαίρεσε τους μισούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν και απο αυτό το νούμερο πάρε το ποσοστό που έλαβε.....να δεις τι μένει! Τα κομματόσκυλα είναι υπεραρκετά για να κυβερνά.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2