-
Ρε συ, όντως έχεις οπαδικα στοιχεία πάνω σου. Κολλάς εύκολα. Και άλλοι εδώ μέσα κολλάνε δεν είσαι ο μόνος.
Το θέμα είναι ότι δεν πληρώνονται προμηθευτές και οι υπάλληλοι τους, ότι κλείνουν μαγαζιά και εσύ κάθεσε και γράφεις παραγράφους με ιστορίες για οπαδούς;
Τα καλά αμέσως τα αναφέρουμε. Δεν είπα τις προάλλες πως ηρθε πιστωτικός λογαριασμός της ΔΕΗ σε γνωστούς μου;. Δεν έδωσα τα εύσημα μου στην πολιτική προστασίας των αδύναμων; Ποια γκρίνια λοιπόν;
Χωρίς ρεαλιστική πρόταση λέει;. Δέκα φορές βάζουμε άρθρα με το τι κάνουν οι άλλες χώρες..τυφλός είσαι;
Άστο, και εσύ είσαι αυτό που καταγγελεις. Από την ανάποδη και δεν σου αρέσει να το βλέπεις σε άλλους. Εσύ καταγγελεις αυτούς που δεν κυβερνούν. Φαντάσου.Και για την ουσία τίποτα, ότι κάπως με κάποιο τρόπο δηλαδή πρέπει να μειωθεί το κόστος ενέργειας.
Εδώ τα audi είναι πιο αξιόπιστα από τα ιαπωνικά. Τι να λέμε τώρα; Το άσπρο μαύρο
-
Εάν η κριτική αποσκοπεί απλώς στο να διαπιστωθούν τα κακώς κείμενα, συμφωνώ μαζί σου gatoz.
Αν υπάρχει διάθεση να προσφέρει και κάτι ουσιαστικό, κάποια λύση, κάποια βελτίωση, θα επιμείνω στο προηγούμενεο post μου. -
Διάβασε τι κάνουν οι άλλες χώρες. Δεν είναι δύσκολο..
Εμ κακώς ξαναμπήκα στο τοπικο αυτό. Κάθε φορά τρελαίνομαι με αυτά που διαβάζω και γράφω και κάνω το ίδιο λάθος.
Άντε γεια.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Διάβασε τι κάνουν οι άλλες χώρες. Δεν είναι δύσκολο..
Εμ κακώς ξαναμπήκα στο τοπικο αυτό. Κάθε φορά τρελαίνομαι με αυτά που διαβάζω και γράφω και κάνω το ίδιο λάθος.
Άντε γεια.
Σε συμπαθώ βρε lap, παρ' ότι μ' έχεις εκνευρίσει τον τελευταίο καιρό. Άστην την πολιτική. Είναι για άλλα στομάχια. Γύρνα στα Τουτού.
Άντε, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Χωρίς διάθεση να φανώ κακός χρονιάρες μέρες.
Η στείρα διαμαρτυρία εναντίον του Κυριάκου όπως τη θέλετε-ζητάτε κρύβει πάνω απ' όλα τα αντι-ΝΔ συναισθήματα σας. Γιατί? Γιατί ταυτόχρονα εντέχνως συμβιβάζεστε και κρύβετε κάτω από το χαλί την ακόμη μεγαλύτερη ανεπάρκεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης (αριστερά γαρ).
Θέλετε κατά βάθος να δικαιωθεί η αριστερή-αντιδεξιά (ο θεός να κάνει δεξιά το μπλε Πασόκ) ιδεολογία και τρόπος σκέψης σας. Πώς? Βλέποντας τους "αντιπάλους" να παραδέχονται την αδυναμία τους.
Αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον, οι πανταχώθεν αριστεροί θα είχαν σαν πρώτιστο στόχο τη βελτίωση του κόμματος που τους εκπροσωπεί, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία, να κάνει τα σωστά που πιστεύετε και να δικαιωθείτε και ιδεολογικά και να βοηθηθεί και η χώρα.
Αλλά όχι βέβαια, πάμε στα εύκολα, στείρος καταγγελτικός λόγος, χωρίς καμία ρεαλιστική πρόταση και εναλλακτική, όπως συνηθίζει η αριστερά. Καμία προσπάθεια αυτοβελτίωσης, μόνο να φωνάζουμε, να κριτικάρουμε και αν προβάλουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου.Η πραγματική καταδίκη γίνεται στην κάλπη. Κι εκεί φαίνεται ότι ο Κυριάκος θα πάρει το μάθημά του. Αυτή είναι η πραγματική καταδίκη ή επιβράβευση για ένα κόμμα, όχι να βγαίνουμε να γκρινιάζουμε και να φωνάζουμε στα forum και τους δρόμους.
Και μην ξεχνάμε και τους προγόνους μας. Το μη χείρων βέλτιστον. Βάση αυτού δεν θα εκπλαγώ αν σε περίπτωση πόλωσης και επαναλαμβανόμενων εκλογών το καθαρίσει το ματς ο Κυριάκος.
Και βέβαια σ' αυτό θα φταίει και η αριστερά που αλλού τυρβάζει. Δεν είστε παρατηρητές και κριτικοί τέχνης, έχετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί και δεν το παίρνετε. Θα σας φάει η γκρίνια και η μιζέρια. Κάντε και τίποτα να πάρετε και κάνα μπράβο και ποτέ δεν ξέρεις...
Μπορώ και γω να αλλάξω απλά 4-5 λέξεις στο κείμενό σου και να το τρίψω στη μούρη όλων των "δεξιών" λέγοντάς τους πως η
στείρασυνεχήςδιαμαρτυρίαυπεράσπισηεναντίονυπέρ του Κυριάκου όπως τη θέλετε-ζητάτε κρύβει πάνω απ' όλα τααντιφιλό-ΝΔ συναισθήματα σας.
Θέλετε κατά βάθος να δικαιωθεί η φιλο-δεξιά ιδεολογία και τρόπος σκέψης σας.
Αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον, οι πανταχώθεναριστεροίδεξιοί θα είχαν σαν πρώτιστο στόχο τη βελτίωση του κόμματος που τους εκπροσωπεί, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία, να κάνει τα σωστά που πιστεύετε και να δικαιωθείτε και ιδεολογικά και να βοηθηθεί και η χώρα, αντί να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα με "το μη χείρον, βέλτιστον" και να διαμαρτύρεστε για την κριτική ενώ αναγνωρίζετε πως τα χει κάνει σα τα μούτρα του Κούλη.
Αλλά όχι βέβαια, πάμε στα εύκολα,στείρος καταγγελτικός λόγος, χωρίςπως δεν υπάρχει καμία ρεαλιστική πρόταση και εναλλακτική. Καμία προσπάθεια αυτοβελτίωσης της ΝΔ, μόνο να φωνάζουμε, να κριτικάρουμε και αν προβάλουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου.
Η πραγματική καταδίκη γίνεταιστην κάλπη το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα.
Κι εκεί φαίνεται ότι ο Κυριάκος θα πάρει το μάθημά του. Αυτή ΔΕΝ είναι η πραγματική καταδίκη ή επιβράβευση για ένα κόμμα, αλλά για ένα πρόσωπο, ώστε να καεί αυτό και να έρθει στη θέση του το επόμενο.
Τα πραγμάτα θα αλλάξουν ΜΟΝΟ ανόχι ναβγαίνουμε να γκρινιάζουμε και να φωνάζουμε στα forum και τους δρόμους.Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να αλλάζουν κι εναλλάσσονται κάθε 4 χρόνια τα πρόσωπα που στηρίζουν την και στηρίζονται από την Κλεπτοκρατία, καραμπινάτη περίπτωση οποίας είναι το κόστος ενέργειας στην Ελλάδα, με διαδοχική σύμπραξη και του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, αλλά να αλλάξει το Σύστημα Εξουσίας ώστε να μην είναι δυνατή η σε τέτοιο βαθμό δομική διαφθορά και χαντάκωση του μέλλοντος των κατοίκων της χώρας.
Ξεκινήστε λοιπόν ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ να αμφισβητήσετε το τρέχον βαθιά διεφθαρμένο σύστημα, γιατί τώρα ακόμη δεν τολμάτε ούτε να σκεφτείτε την κατάργησή του, το αισθάνεστε σαν θρησκευτικό δόγμα, κι ας βλέπετε γύρω τη δυστυχία των άλλων κι ας υποβαθμίζεται και η δική σας ζωή σε σύγκριση με πριν και με αυτό που θα θέλατε.
Το ποιο πρόσωπο θα στηρίξετε στις εκλογές, μια τεχνική λεπτομέρεια ασήμαντη, γιατί δεν συνεπάγεται καμία αλλαγή. Γι αυτό δεν έχω κι απάντηση για τον Φάνη. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Χωρίς διάθεση να φανώ κακός χρονιάρες μέρες.
Η στείρα διαμαρτυρία εναντίον του Κυριάκου όπως τη θέλετε-ζητάτε κρύβει πάνω απ' όλα τα αντι-ΝΔ συναισθήματα σας. Γιατί? Γιατί ταυτόχρονα εντέχνως συμβιβάζεστε και κρύβετε κάτω από το χαλί την ακόμη μεγαλύτερη ανεπάρκεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης (αριστερά γαρ).
Θέλετε κατά βάθος να δικαιωθεί η αριστερή-αντιδεξιά (ο θεός να κάνει δεξιά το μπλε Πασόκ) ιδεολογία και τρόπος σκέψης σας. Πώς? Βλέποντας τους "αντιπάλους" να παραδέχονται την αδυναμία τους.
Αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον, οι πανταχώθεν αριστεροί θα είχαν σαν πρώτιστο στόχο τη βελτίωση του κόμματος που τους εκπροσωπεί, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία, να κάνει τα σωστά που πιστεύετε και να δικαιωθείτε και ιδεολογικά και να βοηθηθεί και η χώρα.
Αλλά όχι βέβαια, πάμε στα εύκολα, στείρος καταγγελτικός λόγος, χωρίς καμία ρεαλιστική πρόταση και εναλλακτική, όπως συνηθίζει η αριστερά. Καμία προσπάθεια αυτοβελτίωσης, μόνο να φωνάζουμε, να κριτικάρουμε και αν προβάλουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου.Η πραγματική καταδίκη γίνεται στην κάλπη. Κι εκεί φαίνεται ότι ο Κυριάκος θα πάρει το μάθημά του. Αυτή είναι η πραγματική καταδίκη ή επιβράβευση για ένα κόμμα, όχι να βγαίνουμε να γκρινιάζουμε και να φωνάζουμε στα forum και τους δρόμους.
Και μην ξεχνάμε και τους προγόνους μας. Το μη χείρων βέλτιστον. Βάση αυτού δεν θα εκπλαγώ αν σε περίπτωση πόλωσης και επαναλαμβανόμενων εκλογών το καθαρίσει το ματς ο Κυριάκος.
Και βέβαια σ' αυτό θα φταίει και η αριστερά που αλλού τυρβάζει. Δεν είστε παρατηρητές και κριτικοί τέχνης, έχετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί και δεν το παίρνετε. Θα σας φάει η γκρίνια και η μιζέρια. Κάντε και τίποτα να πάρετε και κάνα μπράβο και ποτέ δεν ξέρεις...
Μπορώ και γω να αλλάξω απλά 4-5 λέξεις στο κείμενό σου και να το τρίψω στη μούρη όλων των "δεξιών" λέγοντάς τους πως η
στείρασυνεχήςδιαμαρτυρίαυπεράσπισηεναντίονυπέρ του Κυριάκου όπως τη θέλετε-ζητάτε κρύβει πάνω απ' όλα τααντιφιλό-ΝΔ συναισθήματα σας.
Θέλετε κατά βάθος να δικαιωθεί η φιλο-δεξιά ιδεολογία και τρόπος σκέψης σας.
Αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον, οι πανταχώθεναριστεροίδεξιοί θα είχαν σαν πρώτιστο στόχο τη βελτίωση του κόμματος που τους εκπροσωπεί, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία, να κάνει τα σωστά που πιστεύετε και να δικαιωθείτε και ιδεολογικά και να βοηθηθεί και η χώρα, αντί να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα με "το μη χείρον, βέλτιστον" και να διαμαρτύρεστε για την κριτική ενώ αναγνωρίζετε πως τα χει κάνει σα τα μούτρα του Κούλη.
Αλλά όχι βέβαια, πάμε στα εύκολα,στείρος καταγγελτικός λόγος, χωρίςπως δεν υπάρχει καμία ρεαλιστική πρόταση και εναλλακτική. Καμία προσπάθεια αυτοβελτίωσης της ΝΔ, μόνο να φωνάζουμε, να κριτικάρουμε και αν προβάλουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου.
Η πραγματική καταδίκη γίνεταιστην κάλπη το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα.
Κι εκεί φαίνεται ότι ο Κυριάκος θα πάρει το μάθημά του. Αυτή ΔΕΝ είναι η πραγματική καταδίκη ή επιβράβευση για ένα κόμμα, αλλά για ένα πρόσωπο, ώστε να καεί αυτό και να έρθει στη θέση του το επόμενο.
Τα πραγμάτα θα αλλάξουν ΜΟΝΟ ανόχι ναβγαίνουμε να γκρινιάζουμε και να φωνάζουμε στα forum και τους δρόμους.Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να αλλάζουν κι εναλλάσσονται κάθε 4 χρόνια τα πρόσωπα που στηρίζουν την και στηρίζονται από την Κλεπτοκρατία, καραμπινάτη περίπτωση οποίας είναι το κόστος ενέργειας στην Ελλάδα, με διαδοχική σύμπραξη και του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, αλλά να αλλάξει το Σύστημα Εξουσίας ώστε να μην είναι δυνατή η σε τέτοιο βαθμό δομική διαφθορά και χαντάκωση του μέλλοντος των κατοίκων της χώρας.
Ξεκινήστε λοιπόν ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ να αμφισβητήσετε το τρέχον βαθιά διεφθαρμένο σύστημα, γιατί τώρα ακόμη δεν τολμάτε ούτε να σκεφτείτε την κατάργησή του, το αισθάνεστε σαν θρησκευτικό δόγμα, κι ας βλέπετε γύρω τη δυστυχία των άλλων κι ας υποβαθμίζεται και η δική σας ζωή σε σύγκριση με πριν και με αυτό που θα θέλατε.
Το ποιο πρόσωπο θα στηρίξετε στις εκλογές, μια τεχνική λεπτομέρεια ασήμαντη, γιατί δεν συνεπάγεται καμία αλλαγή. Γι αυτό δεν έχω κι απάντηση για τον Φάνη.Έχεις το σεβασμό μου. Ευφυές αυτό που έκανες με το κείμενο και δεν θα με βρεις αντίθετο σε πολλά απ' αυτά που λες.
Ακόμα όμως κι αν θεωρητικά τα αποδέχομαι ως σωστά, δεν μου προφέρουν κάποια πρακτική βοήθεια ή κάποια λύση. Θα ήμουνα ανοιχτός σε οποιαδήποτε ρεαλιστική πρόταση, έχω κι ένα παιδί και θα στεναχωρηθώ να το στείλω κι αυτό στη Γερμανία όπως πήγα κι εγώ.
Όχι όμως με αναρχο-αυτόνομα μανιφέστα... Δεν το έχω και δεν τα πιστεύω. Κάτι άλλο ρε παιδιά, κάτι καλό, όχι να κατέβουμε κι εμείς στα Εξάρχεια, μεγαλώσαμε κιόλας... -
Σήμερα το ημερολόγιο γράφει 21η Απριλίου.
Η Κυβέρνηση του μη χειρον βέλτιστον, εκτός της χειροτερης οικονομικής κατάστασης "έβερ" έχει ψηλά στη ηγεσία της και αυτούς που χαίρονται όταν τους μυρίζει λίγο 21η Απριλίου, αυτούς που ήταν στην ΕΠΕΝ, κι ένα σωρό ψηφοφόρους που κοιμόταν με ανοιχτές τις πόρτες όταν φτιαχνοταν δρόμοι...
Η χώρα μας ΔΕΝ βρίσκεται σε αυτή την κατάντια λόγω των αναρχο-αυτόνομων μανιφέστων, ούτε κινδυνεύει απ τους Εξαρχειώτες.
Άλλοι την κατάντησαν έτσι όπως είναι σήμερα και από αυτούς κινδυνεύει.
Πάλι καλά που υπάρχουν και "Γερμανιες" για τα παιδιά κάποιων... -
Το έχω στη συλλογή, αλλά δυστυχώς σφραγισμένο. -
Η πραγματική καταδίκη γίνεται στην κάλπη. Κι εκεί φαίνεται ότι ο Κυριάκος θα πάρει το μάθημά του. Αυτή είναι η πραγματική καταδίκη ή επιβράβευση για ένα κόμμα, όχι να βγαίνουμε να γκρινιάζουμε και να φωνάζουμε στα forum και τους δρόμους.
Ειδικά το forum των 4Τροχών ρίχνει κυβερνήσεις.
Και μετά ξύπνησα...Πάντως και στους δρόμους τίποτα. Νέκρα εντελώς.
Ακόμη και οι indymedia Κούλη δαγκωτό ψηφίζουν.
Εξαφανίστηκαν εντελώς. Τι έγινε ρε συ;; Μετακόμισαν σε άλλη πόλη;;Ρώτησα σήμερα έναν συνδικαλιστή στην εργασία μου (αριστερό φυσικά) αν θα κάνουν καμιά κίνηση για να πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι το επίδομα τηλεργασίας και ξέρεις τι μου είπε; Τίποτα δεν μου είπε. Γέλασε, το έριξε στην τρελίτσα, ευχήθηκε κάτι για μία γιορτή των Χριστιανών, Πάσχα νομίζω το λένε, έστριψε και έφυγε... Πήγε στο γκαράζ, πήρε την αυτοκινητάρα (Μερτσέντα του λαού) και έφυγε για επανάσταση...από το σπίτι. Και η κοιλιά κοιλάρα από το πολύ φαί! Και στη υγειά των κορόιδων. Ζήτω οι Λαϊκές Γαλέρες, ζήτω!
-
Εντάξει τώρα. Άμα υπάρχει τίποτα πολιτικό και ουσιαστικό, καμιά ιδέα, καμιά κριτική που να συνοδεύεται από προτάσεις, κάτι τέλος που να έχει ζουμί, να συζητήσουμε.
Η συζήτηση καλό κάνει, μπορεί να ακούσεις κάτι που να μην το έχεις σκεφτεί, μια ιδέα που να σ' αρέσει, κάτι που δεν το ξέρεις.
Αν θέλουν κάποιοι να μην απαντούν σε τίποτα, να μην προτείνουν τίποτα, και να ονειρεύονται λαικές επαναστάσεις και τη σύγχρονη κυβέρνηση του βουνού, δεν με αγγίζουν τέτοια παραληρήματα.
Κι ας είμαι και συμπατριώτης του Βελουχιώτη (νομίζω). Πω, πω ανατρίχιασα...
Άιντε, καλή επανάσταση...σύντροφοι! -
Εντάξει τώρα. Άμα υπάρχει τίποτα πολιτικό και ουσιαστικό, καμιά ιδέα, καμιά κριτική που να συνοδεύεται από προτάσεις, κάτι τέλος που να έχει ζουμί, να συζητήσουμε.
Η συζήτηση καλό κάνει, μπορεί να ακούσεις κάτι που να μην το έχεις σκεφτεί, μια ιδέα που να σ' αρέσει, κάτι που δεν το ξέρεις.
Αν θέλουν κάποιοι να μην απαντούν σε τίποτα, να μην προτείνουν τίποτα, και να ονειρεύονται λαικές επαναστάσεις και τη σύγχρονη κυβέρνηση του βουνού, δεν με αγγίζουν τέτοια παραληρήματα.
Άιντε, καλή επανάσταση...σύντροφοι!Τότε αγαπητέ +500€ και βλέπουμε λογαριασμοί μηνιαίως για ένα ιδιόκτητο τριάρι, κι ο γιος
gastarbeit..., εχμ,μεταναστ... εχμ, expat πλέον η σωστή ορολογία γιατί ανήκομεν εις την Δύσιν! -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άιντε, καλή επανάσταση...σύντροφοι!Τότε αγαπητέ +500€ και βλέπουμε λογαριασμοί μηνιαίως για ένα ιδιόκτητο τριάρι, κι ο γιος
gastarbeit..., εχμ,μεταναστ... εχμ, expat πλέον η σωστή ορολογία γιατί ανήκομεν εις την Δύσιν!Πολύ μπλα μπλα μπλα και πολλή μαυρίλα αγαπητέ. Η χώρα με το ανήκομεν εις την Δύσιν και τη μισητή Δεξιά έχει κάνει τεράστια άλματα προς τα μπρος.
Δυστυχώς υπάρχει οπισθοδρόμηση τα τελευταία χρόνια. Ο λαικισμός της αριστεράς και του σοσιαλισμού διάβρωσε την Ελληνική κοινωνία. Κατασπαταλήθηκαν οι πόροι, φαγώθηκαν τα δανεικά. Δεν δημιουργήθηκαν καινούργιες πηγές πλούτου.
Στο χωριό καταγωγής μου, κατεξοχήν αγροτική περιοχή, ο κόσμος σταμάτησε να καλλιεργεί τη γη. Οι επιδοτήσεις έγιναν Merc και μαιζονέτες. Το τρακτέρ που δεν δουλεύει όμως δεν επισκευάστηκε ποτέ.
Μας έπεσαν απανωτές κρίσεις τα τελευταία χρόνια και μας έπιασαν ξεβράκωτους.
Οι ευθύνες του σοσιαλισμού-αριστεράς που δημιούργησε κυρίως τη νοοτροπία του μια ζωή την έχουμε, ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας, για να καλοπιάσουν τα λαικά στρώματα, είναι τεράστιες.
Οι δεξιοί ήταν πάντα νοικοκυραίοι. Δεν έβλεπες τέτοια πράγματα, τέτοιο χυμαδιό. Μέχρι και η παραδοσιακή ΝΔ του ΚΚ διαβρώθηκε από το ΠΑΣΟΚ, γιατί ο κόσμος είχε εθιστεί από τη σοσιαλιστική παπάτζα, και δεν είχε επιλογή.
Μη μου το παίζετε τώρα αριστερές παρθένες και σοσιαλιστές τιμωροί, που ανακαλύψατε ξαφνικά ότι για τα διαχρονικά προβλήματα φταίει ο Κούλης.
Και να ευγνωμονείτε τη Δύση που μας έδωσε την ευκαιρία να προοδεύσουμε. Ότι δεν ανταπεξήλθαμε όσο θα έπρεπε, δική μας ανικανότητα. Βροχή έπεφταν τα λεφτά μέχρι πριν τα μνημόνια.
Μου θέλετε και κριτική και επαναστάσεις. Αρθρώστε πρώτα πολιτικό λόγο, για να καταλάβουμε τι ζητάτε και τι προτείνετε, και μετά συζητάμε για ξεσηκωμούς... -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
- Ποιό είναι αυτό το καλύτερο?? Το λές συνέχεια, αλλά μία φορά δεν μας έχει πει ποιο είναι το καλύτερο!! Σε ακούω λοιπόν....
Τι ρωτάς κι εσύ.. αν σου πει έχεις 50αρικο από μένα έτσι γιατί είμαι λαρτζ
-
ο κουλης ειναι η φυσικη συνεχεια του προβληματος. εχει και συγκεκριμενη γραμμη πασοκ. Οπως και ο χοντρος, οπως και ο κινεζος και οι λοιποι συγγενεις.
οι νοικοκυραιοι ομως βλεπουν πρασινο και μπλε το πασοκ, τους κανει για διαφορετικο το μπλε. ειναι οι αριστοι που βγαλαν μερικα γιουρα παραπανω και φοβουνται την αριστερα, την ποια?, οτι θα τους τα παρει.
Αλλα ξεχασα, φταινε οι προηγουμενοι. Παντα. -
Eχει πολυ πλακα παντως που οι Συριζαιοι αυτοπροσδιοριζονται ως Αριστεροι & οι ΝΔκρατες ως Δεξιοι.
-
Ταμείο Ανάκαμψης λέει.
Απ το οποίο θα επιδοτηθει γύρω στο 1 και παραπάνω δισεκατομμύριο ο ΟΣΕ που τον αγόρασαν με 45 εκατομμύρια, επειδή έτσι "απελευθερώθηκε" η αγορά των Μεταφορών.
Από το οποίο θα επιδοτηθουν με 4μισι δισεκατομμύρια οι παραγωγοί ρεύματος για να μας πουλάνε ρεύμα +100€ απ την επόμενη ακριβότερη χώρα, 4πλασια τιμή απ τις φθηνότερες, επειδή χαρίζοντας τη ΔΕΗ "απελευθερώθηκε" η αγορά ενέργειας.Αλλά φταίει ο σοσιαλισμός κι η αριστερά, κι όποιος δεν έχει να προτείνει (αφού ΔΕΝ υπάρχει λέμε! ) κάτι καλύτερο, να κάνει μόκο, και Α και ΟΥ...
-
Κανείς να μην κάνει μόκο. Τα μόκο είναι για άλλα καθεστώτα, πιο ... αριστερίζοντα.
Αλλά όχι και να βάζει την ίδια κασέττα γκρίνιας όλη την ώρα. Πρέπει να έχει και κάτι να πει, ένα συμπέρασμα, μια συνταγή μαγειρικής, ένα ωραίο τραγούδι, κάτι τέλος πάντων που να βγάζει νόημα.
Αλλιώς καταντάει απλώς βαρετό και κουραστικό. Να μην πω και γραφικό. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ο κουλης ειναι η φυσικη συνεχεια του προβληματος. εχει και συγκεκριμενη γραμμη πασοκ. Οπως και ο χοντρος, οπως και ο κινεζος και οι λοιποι συγγενεις.
οι νοικοκυραιοι ομως βλεπουν πρασινο και μπλε το πασοκ, τους κανει για διαφορετικο το μπλε. ειναι οι αριστοι που βγαλαν μερικα γιουρα παραπανω και φοβουνται την αριστερα, την ποια?, οτι θα τους τα παρει.
Αλλα ξεχασα, φταινε οι προηγουμενοι. Παντα.Βλέποντας τι κάνουν οι σημερινοί και σκεφτόμενος τι έκαναν οι προηγούμενοι...
"Το κίνημα της γραβάτας είχε ένα μέρος δίκιου. Είναι αλήθεια ότι πήραμε μέτρα που επιβάρυναν υπερβολικά τη μεσαία τάξη και κυρίως τους επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες".
https://www.capital.gr/politiki/3518301/o-polakis-anoixe-to-trauma-tou-suriza-me-ti-mesaia-taxi-i-proti-omologia-itan-tou-tsipra -
Κανείς να μην κάνει μόκο. Τα μόκο είναι για άλλα καθεστώτα, πιο ... αριστερίζοντα.
Αλλά όχι και να βάζει την ίδια κασέττα γκρίνιας όλη την ώρα. Πρέπει να έχει και κάτι να πει, ένα συμπέρασμα, μια συνταγή μαγειρικής, ένα ωραίο τραγούδι, κάτι τέλος πάντων που να βγάζει νόημα.
Αλλιώς καταντάει απλώς βαρετό και κουραστικό. Να μην πω και γραφικό.Το ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο ντάουνγορντ σπάιραλ που λένε και στα χωριά της Λάρισας, οφείλεται στο ότι τεράστιο τμήμα της κοινωνίας μας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, όνειρο ζει, μην το ξυπνάτε.
-
Μετά την ολοκλήρωση των μελετών που διεξήχθησαν σχετικά με τις περιοχές έρευνας στην «Δυτική Κρήτη» και «Νοτιοδυτική Κρήτη», η Total Energies έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί από τα δύο τεμάχια (blocks).
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η Total Energies EP Greece ενημέρωσε τις αρχές και τους εταίρους της για αυτή την απόφαση.
Σημειώνεται δε πως η Total Energies παραμένει προσηλωμένη στη δέσμευσή της για ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και ότι συνεχίζει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της Total Energies Marketing Hellas.
Το plan B
Μετά από την αποχώρηση της Total, αυτό που απομένει είναι να εκδηλώσει τις προθέσεις του και ο όμιλος της ExxonMobil σχετικά με το αν προτίθεται να συμμετάσχει στο ερευνητικό πρόγραμμα για τον εντοπισμό κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή της Κρήτης. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο περιοχές δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης έχουν παραχωρηθεί με σύμβαση που επικυρώθηκε από τη Βουλή το 2019 σε κοινοπραξία των εταιρειών Total (40%), ΕxxonMobil (40%) και ΕΛΠΕ (20%).
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής το plan B της κυβέρνησης, σε περίπτωση που αποχωρήσουν και οι δύο πολυεθνικοί όμιλοι, περιλαμβάνει τη Συμμετοχή της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) στις έρευνες, προκειμένου να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την αξιοποίηση των εγχώριων υδρογονανθράκων.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2