-
Η χώρα ανήκει σε μία σειρά οικονομικών, πολιτικών και αμυντικών οργανισμών και ακολουθεί διάφορες συνθήκες τους. Είτε ο Ανδρουλάκης ζει σε άλλη χώρα, είτε ζει στη Γη του Πυρός η χώρα είναι μέλος αυτών των οργανισμών.
Όποιος επιθυμεί έξοδο από αυτούς τους οργανισμούς επιλέγει κόμματα ή/και ιδεολογίες που εναντιώνονται σε αυτούς τους θεσμούς. Και αν κάποια στιγμή υπάρξει πλειοψηφικό ρεύμα τότε ίσως να γίνει και πράξη.
Για την ώρα όμως δεν βλέπω πλειοψηφικό ρεύμα, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.
-
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αντιπολίτευση δεν υπάρχει, κόμμα υπάρχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν γινόταν κάποιος άλλος αρχηγός από τους σημερινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τα πήγαινε καλύτερα.
Θα πόνταρα στον τσιγκελώτο (ναι, έσκισε τους μεσαίους και το γλένταγε αλλά τουλάχιστον ήταν ειλικρινής, μου βγάζει γενικά μια ευγένεια απέναντι στον κουτσαβακισμό του αλέξη) και στο εφάκι (αν και είναι πολύ νωρίς για αυτή ακόμη) που έχει οικοδομήσει ένα φιλεργατικό -ας πούμε- προφιλ. Βέβαια και να γίνει εκλογή από την βάση, πάλι ο άλεξ θα βγει αναμφισβήτητα, μόνο αν χάσει και τις επόμενες εκλογές θα το πάρουν απόφαση να τον ξαποστείλουν.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αντιπολίτευση δεν υπάρχει, κόμμα υπάρχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν γινόταν κάποιος άλλος αρχηγός από τους σημερινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τα πήγαινε καλύτερα.
Θα πόνταρα στον τσιγκελώτο (ναι, έσκισε τους μεσαίους και το γλένταγε αλλά τουλάχιστον ήταν ειλικρινής, μου βγάζει γενικά μια ευγένεια απέναντι στον κουτσαβακισμό του αλέξη) και στο εφάκι (αν και είναι πολύ νωρίς για αυτή ακόμη) που έχει οικοδομήσει ένα φιλεργατικό -ας πούμε- προφιλ. Βέβαια και να γίνει εκλογή από την βάση, πάλι ο άλεξ θα βγει αναμφισβήτητα, μόνο αν χάσει και τις επόμενες εκλογές θα το πάρουν απόφαση να τον ξαποστείλουν.
Μπα, εγώ θα πόνταρα στον Βαξεβάνη αλλά δεν είναι ενεργός πολιτικός.
-
μακαρι να γινει
-
Απίστευτα εύστοχη και διασκεδαστική η σημερινή Ελληνοφρένεια, μην τη χάσει κανείς, δεξιός κι εξ ευωνύμων!
Γάτε, η κοπέλα που βιάστηκε πήγε στην Αστυνομία κι έκαναν 3 μέρες (χωρίς να πλυθεί) να τη δει ο ιατροδικαστής, και 14 μέρες να τη δει ο Ανακριτής (δεν θυμάμαι αν το έγραψες πριν)... τί λέμε τώρα...
-
-
"δικαιωματιστές" , μην ξεχνάμε τα εισαγωγικά , γιατί μόνο στο υποκριτές μπορούν να μην βάλουν τα τυπάκια εισαγωγικά...
Το ότι δίνουμε ταξικό , κομματικό πρόσωπο στα ποινικά εγκλήματα έχει μια πρωτοπορία....
Για το ότι έκανε 3 μέρες να την δει ο ιατροδικαστής , που ήταν ΠΣΚ και αργία , είναι λογικό , καθότι και ο ιατροδικαστής ξύστης είναι...
Οπως και οι ανακριτές ...
Και οι δεκοτζήδες...
Εχω στείλει κάτι χαρτιά στον ΔΕΔΔΗΕ εδώ και 8 μήνες με μέιλ και με κούριερ...
Ούτε ξέρουν τι γίνεται . Πριν 3 μέρες κατάφερα να μάθω ότι έπρεπε να πάω σε πάροχο. Πήγα στην ΔΕΗ .
Μου έκαναν παρατήρηση . Τι έκανα τόσο καιρό και δεν πήγα...
Ωραίοι ....
Βέβαια όταν είδαν τα μέιλ , μαζεύτηκαν λίγο , αλλά είχε περάσει η ώρα , ελπίζω αύριο να ξεμπερδέψω το θέμα από τον Νοέμβριο του 2019....
Κατά τα άλλα , μία κατεδάφιση έχει πιάσει 3 μήνες και ακόμα δεν έχει φανεί φως . Οι επενδυτές εκ του εξωτερικού , κοιτάνε συνέχεια τον χάρτη στο κινητό τους , να δουν μήπως είμαστε αρκετά νοτιότερα...
Τράγκας , Ζούγκλας , Βεξεβάνης και λοιπά παλληκάρια...
Γίνανε μαλλιά κουβάρια... -
Τον Ελληνοφρένεια δεν τον είδα...
Γέλασα αρκετά με την ελπίδα του Ιωάννη , ότι ο Κούλης θα πέσει και μάλιστα με πάταγο...Δυστυχώς άρχισαν να έρχονται τα ακριβά ρεύματα...
Από εκεί ο Κούλης θα μαζέψει βρίσιμο...
Αλλά ο Αλέξης δεν πρόκειται να τσιμπήσει...
Ο Κουτσούμπας θα τσιμπήσει κάτι μετά τις δηλώσεις του σήμερα για τα Ραφάλ...
Σε ζεύγη μάλιστα... -
Criu, θαυμάζω την ενότητα σας, αφού όπως βλέπουμε όλο το φάσμα έχει γίνει μια γροθιά και ονειρευεται διαφορα, αλλά το είπες μόνος σου:
Έρχονται τα ακριβά ρεύματα. Καλή σας απόλαυση. Α, και το νου σας στα παιδιά οι υπάλληλοι του ΙΤ μην αρρωστήσουν. Άμα το έκαναν άλλοι αυτό...
http://www.zoornalistas.com/2022/01/tweet.html?m=1
Eιναι τι θελει να δει κανείς...η μπλε καμήλα έχει μια καμπούρα ΝΑ, ένα antinews να σκουπιδιαζει ασταμάτητα, αλλά θα "διαλυθούν οι άλλοι". Όμως αλλού είναι το θέμα: Η φραγκοκοτα της Τανάγρας, ο αδιαφιλονίκητος, δεν τολμά να τον στείλει αψαλτο τόσο καιρό. "Διδάσκει καλά"...
-
Το θέμα δεν είναι ότι είναι καλός ο Κυριάκος, γιατί δεν είναι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερος και αυτό δειχνει την πολιτική κατάντια της χώρας. Είμαστε τόσο τραγικοί σαν πολίτες και σαν χώρα που το καλύτερο που έχουμε σε πολιτικό για ΠΘ είναι ο Κυριάκος....αυτό τα λέει όλα!!
-
Κάτσε λίγο Φάνη γιατί πολύ εύκολα το ξεπερνάς/ξεπερνατε αυτό που γίνεται:
Βρέθηκε ένας πολιτικός ο οποίος με μια "απλή" κίνηση έχει ανατιναξει τα νοικοκυριά (ειδικά τους επαγγελματίες) και τελικά (δια των επιδοτήσεων) κάνει ούτως ή αλλως ζημιά στον προϋπολογισμό αλλά "έδωσε σήμα" για αχαλίνωτη κερδοσκοπία.
Μετά έρχεται μια άλλη και κατά εντολήν του ανοίγει τα σχολεία πάνω σε κορύφωση κύματος του ιού. Και άντε αυτό να το φάμε. Έρχεται ο καραφλαθ μετά και λέει στον εργαζόμενο ότι αν σου αρρωστήσει το παιδί (και εσύ δεν έχεις τρόπο να στο κρατήσει κάποιος) θα φας -50% μισθό στο διάστημα αυτο. Πραγματικά, πώς δικαιολογούνται αυτά αν ο άλλος δεν είναι πιο μπλε απ'τη θάλασσα; Με ένα ανάθεμα στην παγκόσμια κατάσταση και μισή λεξουλα/γραμμουλα "για τα προσχήματα" σίγουρα οχι. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κάτσε λίγο Φάνη γιατί πολύ εύκολα το ξεπερνάς/ξεπερνατε αυτό που γίνεται:
Δεν ξεπερνάω τίποτα. Επίσης όπως έχω αναφέρει πολλές φορές ούτε ΝΔ είμαι ούτε Κυριάκο ψήφισα.
Απλά δεν έχω καμία απαίτηση από κανέναν πολιτικό πλέον. Έχω αποδεχτεί ότι ΟΛΟΙ ειναι για τν κονόμα, την πάρτη τους και χέστηκαν για εμάς. Οπότε αφού δεν έχω απαιτήσεις, δεν με ενοχλεί/χαλάει τίποτα. Απλά προσπαθώ να φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ την οικογένειά μου με οποιαδήποτε κυβέρνηση, για εμένα όλες τα ίδια είναι. Δεν βλέπω καμία διαφορά οσα χρόνια ζω ή εργάζομαι, με εξαίρεση του ΣΥΡΙΖΑ που με ανάγκασε να πουλήσω μια ΙΚΕ που είχα (σαν 2η δουλειά). -
Η πρώτη και βασική σκέψη του καθενός όταν γίνουν εκλογές θα είναι το ισοζύγιο της τσέπης. Στο οποίο μπαίνουν πολλά, ανεργία, μισθός, προοπτική, ακρίβεια κλπ. Και αναλόγως θα αποφασίσει αν είναι θετικό ή αρνητικό.
Χτες, μέσα στην τούρλα της παραλαβής, πέρασε λίγο πιο φάλτσα το ότι όλα τα επιδόματα των ΕΔ δεν θα φορολογούνται πλέον. Και προφανώς υπάρχουν και άλλα "δωράκια" να δοθούν όσο η εκτέλεση του προυπολογισμού βαδίζει καλύτερα από το αναμενόμενο. Ίδια προσέγγιση είχε και ο Αλέξης, αν και δεν του βγήκε. Οπότε είναι λίγο νωρίς, ούτε "πέφτει", ούτε "κερδάμε", καμία κυβέρνηση δεν είναι τόσο ηλίθια για να κάνει ότι μπορεί για να πέσει τώρα που δεν υπάρχουν (ακόμη;) μνημονιακές επιταγές.
Το περίεργο είναι ότι ακόμη τα φάλτσα της κυβέρνησης (π.χ. στην πανδημία) δεν τα καρπώνεται ο σύριζα (δημοσκοπικά τουλάχιστον). Αν είμασταν στο 14, θα είχε πάρει 10 μονάδες κεφάλι. Το γιατί ας ψάξουν να το βρουν οι γνωρίζοντες.ΥΓ: Περί της γονικής άδειας, υπήρχε ανάλογη άδεια και κόπηκαν οι αποδοχές ή δεν υπήρχε καθόλου και το θέμα είναι γιατί δεν δίνεται με πλήρεις αποδοχές; Ας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
-
ΥΓ: Περί της γονικής άδειας, υπήρχε ανάλογη άδεια και κόπηκαν οι αποδοχές ή δεν υπήρχε καθόλου και το θέμα είναι γιατί δεν δίνεται με πλήρεις αποδοχές; Ας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
Υπάρχει γονική άδεια για παρακολούθηση σχολικής επίδοσης και είναι 4 ημέρες το έτος με πλήρης αποδοχές. Αυτή για τον κορονωιο είναι νέα άδεια.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΥΓ: Περί της γονικής άδειας, υπήρχε ανάλογη άδεια και κόπηκαν οι αποδοχές ή δεν υπήρχε καθόλου και το θέμα είναι γιατί δεν δίνεται με πλήρεις αποδοχές; Ας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
Υπάρχει γονική άδεια για παρακολούθηση σχολικής επίδοσης και είναι 4 ημέρες το έτος με πλήρης αποδοχές. Αυτή για τον κορονωιο είναι νέα άδεια.
Την άδεια της σχολικής επίδοσης την γνωρίζω και πάει και ανά παιδί (αν έχεις δύο παιδια, είναι 8 ημέρες). Αρα η κορονοάδεια είναι μάλλον νέα άδεια και η αντίθεση είναι στο ότι δεν είναι με πλήρεις αποδοχές.
-
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μακαρι να γινει
+1
Και ο Χίος. Θέλω Μακελειό και Documento στα έδρανα της Βουλής.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μακαρι να γινει
+1
Έχεις τον Μπάμπη, το ίδιο είναι.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μακαρι να γινει
+1
Έχεις τον Μπάμπη, το ίδιο είναι.
η αδυναμια σας να δειτε τις διαφορες σε κατι τοσο προφανες ειναι αλλη μία εγγυηση ότι θα παραμεινετε μακραν της εξουσίας
-
Δεν νομίζω να τον απασχολεί για το ποιοι θα είναι στην Βουλή. Ποιο πολύ θέλει να προκαλέσει τα μέλη του φόρουμ για να γίνεται ντόρος και να υπάρχει ανακατωσούρα. Το κάνει διαρκώς
Εγώ απέχω. Δεν έχω χρόνο για τέτοιες αντιπαραθέσεις. Όποιος το ξύνει ας κάτσει να χτυπάει πληκτρολόγια.
Αυτά. Τα υπόλοιπα το απόγευμα/βράδυ ή αύριο.
-
Καλά ειναι γνωστός ο σπασομπαλας στην ειρωνία, το έχω πει πολλές φορές δημοσια αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω στο τοπικό αυτό.
Εδώ ο άλλος έχει γραφτεί με άλλο νικνεϊμ, δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ για τα αυτοκίνητα σε ενα αυτοκινητιστικο φόρουμ, έτσι για ξεκαρφωμα ρε παιδί μου, και απαντά συνεχώς με τρόπο που ερεθίζει και τον άλλον και πάει λέγοντας.Τεσπά.να πάμε στην ουσία.
Εκδώσαμε 10ετες ομόλογο με 1,8% επιτόκιο. Δηλαδή πληρώνουμε επιτόκιο για ομόλογο που το αγοράσει η ΕΚΤ. Μηδέν έπρεπε να είναι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2