-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλα καλά vagkirk. Αυτό που βλέπεις είναι (άλλη) μια πνοή (νέας) δημοκρατίας.
https://www.news247.gr/gnomes/manos-xwrianopoylos/i-ikaria-toy-mporis-tzonson.9496435.html
Όπως έλεγαν και για τον Αλεξακο: Μακάρι να καθίσουν άλλους 18 μηνες. 32% δε θα πάρουν, να είναι και ευχαριστημένοι αν αντιστραφούν απλώς τα ψηφία.
Επειδή δεν πρόλαβα να γράψω το πρωί , έχω μια απορία Γιόχαν .
Αυτό το 32 που θα γίνει 23 , από ποιόν θα χάσει τις 9 μονάδες ?
Γιατί από το Σύριζα , καμιά 20αριά άτομα που γνωρίζω που δεν ψηφίζουν μονοκούκι νδ , αλλά κάνουν και βόλτες , τον σύριζα δεν πρόκειται να τον ψηφίσει κανείς.
Βασικά για τους πρώην πασόκους παίζει Ανδρουλάκης η Μητσοτάκης , ενώ για τους νδτες , υπάρχει στάση αναμονής αν θα υπάρξει κάτι αξιόλογο στην δεξιά.
To 32--->23 είναι πιο πολύ λογοπαίγνιο, οι θέσεις είναι το θέμα και η αλλαγή που έχει μπει για τα καλά στις ραγες.
Ήδη είναι εμφανέστατο ότι θα χάσει κόσμο προς τα δεξιά. Πρώτος οφελημενος ο Φελλοπουλος, που συνεχίζει λόγω γεωγραφίας/αντι...σύριγγα. Από εκεί και πέρα οι μεταΧΑδες όλοι μαζί και ο καθένας χωρια αλλά θα κόψουν τόσο-οσο.Την ίδια ώρα στην άλλη μεριά αρκετοί κεντρώοι θα πάνε κατά κιναλ. Όλοι αυτοί ξαναλέω θα κάνουν ακριβώς τη ζημιά που χρειάζεται, τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο. Αρκετα τους πάτησαν τον κάλο η Παπαδιά και τα Καρατζαφερμενα. Ο Ανδρουλάκης έχει να διαλέξει μεταξύ καταστροφής και επιβίωσης, θα κάνει θέλοντας και μη το δεύτερο.
Spi θέατρο είναι να κάνεις ψευδοlike. Μια χαρά δουλεύει και η άλλη πλευρά τα like της και τον ασύρματο της. Έτσι είναι αυτά. Θέατρο είναι να λες "δεν είμαι ΝΔ" αλλά να βαράς στο κεφάλι του αντιπάλου το toolkit του κόμματος. Θέατρο είναι να μιλάς ακόμα για Μάτι και να μη βλέπεις ένα Μάτι την ημέρα επί τόσους μήνες ειρωνευομενος ΜΕΘ κτλ.
Ασε λοιπόν συζύγους, εργατικότητες και αιχμές για τη νοητική και ψυχική υγεία κατά μέρος και κρίνε καθαρα επί πολιτικης. Ξανά, 16 μήνες όλα πήγαιναν ρολόι σύμφωνα με τα "θέλω" σας, θεμιτοτατο. Από το 2ο λοκνταουν και μετά μπάλες να έχουμε να χάνουμε παντού. Παντού όμως. Πουθενά δεν πάει κάτι πραγματικα καλά πέρα βεβαια από τα κέρδη των ημετερων.Πώς το είχε πει η Ντόρα; "Κότα τριλειρη και μακροπουπουλατη";
-
Θα ανεβάσω στις γελοιογραφίες την απάντηση των αριστερούληδων που την ανέβασαν ήδη στα κοινωνικά δίκτυα οι φίλοι μου αριστεροί.
Ετσι για να προλάβω τον Πήλιου...
-
Εγω παντως το ομολογω. Αν ο Πηλιου εστω και εντελως αγαρμπα βγαζει την απεχθεια του προς οποιονδηποτε εχει διαφορετικη αποψη απο τη δικη του, σε εσενα βλεπω μια πιο εντεχνη προσπαθεια βασισμενη ομως σε εντελως διαφορετικα κριτηρια απο τα δικα του. Ενω λοιπον ο ενας πορευεται με βαση αυτο που θεωρει οτι τον εκπροσωπει ως ιδεολογια, τα δικα σου κριτηρια ειναι καθαρα ατομικα και αυτο κανει τη γραφη σου περισσοτερο πλαστη απο τις αοριστολογιες του πρωτου. Συγκρινεις το Ματι που υπηρχε η δυνατοτητα να σωθει ο κοσμος με μια παγκοσμια ασθενεια που η ιατρικη επιστημη ακομη δεν καταφερε να νικησει.
Τοσο καλα...
Αν ηταν οι αλλοι που στηριζεις εσυ, στην εξουσια, δε θα πεθαινε κοσμος. Θα επεφτε για υπνο αλλαζοντας πλευρο... -
Υγ Με βαφτιζετε ΝΔ για νιοστη φορα ως να το εχω δηλωσει. Βρε σεις αν πω οτι βλεπω τον Παο για το μπασκετακι ειμαι πρασινος? Αν βλεπω ΟΣΦΠ ποδοσφαιρο για κουπα ειμαι κοκκινος? Αν βλεπω καλυτερο τον Κουλη απο τον Τσιπρα ειμαι ΝΔ? Τι λες βρε παιδι μου? Τι βαθυστοχαστα συμπερασματα? Για γελια#μονο
-
Πρώτον, όντως αν αντί να επαναλάβει τον ξύλινο λίγο του ΚΚΕ, έδειχνε κι ο Κουτσουμπας λίγο ρώγα, θα άλλαζε τελείως το πολιτικό σκηνικό.
Δεύτερον, οποιαδήποτε αμερόληπτος παρατηρητής θα αμφέβαλλε για τη Νεοδημοκρατικότητα του Ντάστερ, θα αναγνώριζε πόσο έχει θυματοποιηθεί ο φουκαράς, ενώ θα συμφωνούσε για το πόσο καθάρματα είμαστε όσοι (κυρίως εγώ), αντί απλά να κριτικάρουμε την Κυβέρνηση και τις αστοχίες της, επιδιδόμαστε συνεχώς σε δολοφονία χαρακτήρα, προσβολές και υπονοούμενα, αντίθετα με την Αντρίκεια στάση του Ντάστερ που παραμένει Κύριος σε όλες τις περιστάσεις. Εγώ το αναγνωρίζω κι αναλογίζομαι τις ευθύνες μου...
-
Δυστυχως δεν ειναι ετσι αλλα δεν πειραζει. Πλεον ειστε διασκεδαστικος. Καληνυχτα γιατι εχουμε και δουλειες αυριο.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δυστυχως δεν ειναι ετσι αλλα δεν πειραζει. Πλεον ειστε διασκεδαστικος. Καληνυχτα γιατι εχουμε και δουλειες αυριο.
Καληνύχτα Σπύρο, καληνύχτα και στους εργασιομανείς του πληκτρολογίου, καληνύχτα και στους Πασοκοθρεμμένους ΑρχιΔεκοΥπερασπιστές .. αύριο πάλι στον αγώνα!
-
Μια χαρα περναμε. Δε παιζουμε με τα κινητα μας στις βολτες μας. Φυσικα και θα μαθω απο πρωτο χερι. Αλλωστε ειμαι μεταξυ εκεινων που δωσαμε στηριξη με πολλους τροπους στο νοσοκομειο οταν προοριζονταν να κλεισει. Οχι λοιπον για να τα πω σε εσας αλλα γιατι με ενδιαφερει πισω απο το θεατρο σας τι ακριβως παιζει. Ειμαι κατοικος της περιοχης βλεπετε. Μαθαινω οτι γινεται στον τοπο μου οπως πχ και στο Μάτι που επισης ειναι διπλα.
Με πραγματικό ενδιαφέρον περιμένω τις πληροφορίες σου @spi_duster
Έδωσε ο γάτος ένα γενικό συμπέρασμα αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά , δεν είναι αστεία τα πράγματα.
Όταν στην Τρίπολη, Καλαμάτα , Άργος ,Κόρινθο , Πύργο, Κόρινθο , Χαλκίδα, και άλλα δεκάδες κέντρα της μισής Ελλάδας τα νοσοκομεία για οτιδήποτε λίγο παραπάνω από σοβαρό σου λένε πήγαινε στο Παίδων Αγία Σοφία ή Πεντέλης, Αγλαΐα Κυριακού , εκεί υπάρχουν γιατροί , εξοπλισμός , τεράστια εμπειρία και φροντίδα για το παιδί σου (όποιος έχει περάσει ειδικά από το Πεντέλης ξέρει για τι κοσμήματα μιλάμε και τι επίπεδο εξυπηρέτησης) , το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο του κάθε γονιού δεν μπορεί κανένας να μένει αδιάφορος όταν επιχειρείται μια τέτοια υποβάθμιση σε αυτά τα νοσοκομεία.
Δώστε τα ρε σε ιδιώτες χτες, πουλήστε και την μάνα σας , δεν με ενδιαφέρει αλλά εξασφαλίστε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που έχουν σε αυτό τον τομέα δεκαετίες αυτά τα νοσοκομεία. Ποιος ιδιώτης μπορεί αυτή την στιγμή να το παρέχει αυτό;
Πάρτε τα ...φιλέτα αφού το θέλετε έτσι , τις καρδιοπάθειες και άλλες σοβαρότατες ασθένειες που έχουν ψωμί αφού τα ταμεία πληρώνουν εις το ακέραιο, αλλά ρε καθίκια , παιδάκια με τέτοια προβλήματα χρήζουν ή ενδέχεται να χρειαστούν την φροντίδα και άλλων ειδικοτήτων και εξετάσεις που δεν μπορείτε να τις παρέχετε. Σε νοσοκομεία όπως το Πεντέλης και Αγία Σοφιά (το υποβαθμισανε και αυτό σε 2 εβδομάδες με το εμβολιαστικο κέντρο ) στον ίδιο χώρο μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλά σοβαρά θέματα στο ίδιο παιδί με θετικά αποτελέσματα. Ποιο ιδιωτικό νοσοκομείο αυτή την στιγμή μπορεί να το κάνει αυτό; Θα τα στέλνετε τα παιδάκια με ασθενοφόρα από το ένα νοσοκομείο στο άλλο;
Δεν πρέπει ρε να το αφήσουμε να συμβεί , όλοι πρέπει να στηρίξουν τις προσπάθειες των συλλόγων που παλεύουν χρόνια όπως με το παιδιοκαρδιοχειρουργικο Αγίας Σοφίας, Παμιτες , Συνδικαλες , Αναρχικοί δεν με ενδιαφέρει ποιοι άλλοι πρέπει να μην αφήσουν το θέμα να σβήσει. -
Το θέμα δεν θα σβήσει. Κι ας υπάρχει μια στρατιά ανθρώπων με ιδεολογικές αγκυλώσεις να συμπαρασταθει στα ΜΑΤ, τους Κυρίους Υπουργούς, τους ΑΡΔ, όσους κονομάνε απ την υγεία, και να πολεμάει κατά της κοινής λογικής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
-
Γράφει ο γνωστός συριζαίος Ζάβαλος στο φέησμπουκ:
Μέχρι να ανεβάσει ο Ilias Gkionis την καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο μόνος που είχε ασχοληθεί με την είδηση του ομαδικού βιασμού στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της πρωτοχρονιάς ήταν ο Χίος στην εφημερίδα "Μακελειό".
Το έκανε πρωτοσέλιδο 4 Γενάρη, 3 μέρες δλδ μετά κ ο Γκιωνης την δημοσίευσε 13 Γενάρη.
Στο ενδιάμεσο κανένα άλλο μέσο δεν ασχολήθηκε.
Αλλά αυτός που ασχολήθηκε ήταν ο ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση, ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει ότι αν έχεις το σωστό επίθετο σε αυτή την χώρα, όχι απλά δεν σε ακουμπάει κανείς, αλλά μοστράρεις τα κατορθώματα σου στο διαδίκτυο.
Γιατί ποιος να τους πει τι?
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
καληνύχτα και στους Πασοκοθρεμμένους ΑρχιΔεκοΥπερασπιστές .. αύριο πάλι στον αγώνα!
Φραξανε όλα από την σπαστική κουλητιδα και ειναι ώρα πάλι για τη δόση D-15 ιδιΟτακο; 🤮
Βούβα και πλερωνε x2,x3 και x4, κάποτε θα στεγνωσεις.Αυτοί είναι vagkirk και δείχνουν από τι 🤬 είναι φτιαγμενοι. Τώρα με την κατάσταση που έφτιαξαν (ακρίβεια) τους πήρε χαμπάρι ο κοσμος. Εάν θέλουν να κάνουν τους υγειονομικους "Σταμουλοκολλαδες" αυτή τη φορά το τίμημα θα είναι απείρως βαρύτερο γι'αυτους.
Και ενώ περιμένουμε την αναπόφευκτη ανάπτυξη σε σχέση με το '20:
-
Ε και;
Ο Μητσοτάκης φταίει και γι αυτό;
Τον Μητσοτάκη ρέ μας τον ζητάνε οι Άγγλοι μεταγραφή χθες, αν ήταν δυνατόν!
Οι δεκοτζήδες και οι συνδικαλισταί φταίνε, κι οι τεμπέληδες που δεν σκίζονται στη δουλειά και το πάνε λάου λάου κι αναγκάζουν το αφεντικό να τους ανακυκλώνει... -
Καλημέρα Yannaki που ακόμα να apogalktistis από το μπαμπά-κράτος... έτσι είναι αυτά, τα γούστα πλερώνονται
Καλημέρα και στους έχοντες αξιοπρέπεια και εργασία, ε ρε από τι γλιτώσαμε έστω και προσωρινά..
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλημέρα Yannaki που ακόμα να apogalktistis από το μπαμπά-κράτος... έτσι είναι αυτά, τα γούστα πλερώνονται
Καλημέρα και στους έχοντες αξιοπρέπεια και εργασία, ε ρε από τι γλιτώσαμε έστω και προσωρινά..
Οι έχοντες αξιοπρέπεια δεν κάνουν προσωπικές επιθέσεις σε όσους κακολογήσουν το κόμμα που αγαπούν, δεν ανακατεύουν οικογένειες, δεν φέρονται σαν τσαντισμένοι έφηβοι, υποτίθεται πως έχουν αξιοπρέπεια και φέρονται το αντίθετο από εσένα mastora και δυο τρεις άλλους μουτζαχεντίν της ΝΔ. Κρίμα και για μας που κατεβαίνουμε στο επίπεδο του φανατικού Νεοδημοκράτη...
-
Εγω παντως το ομολογω. Αν ο Πηλιου εστω και εντελως αγαρμπα βγαζει την απεχθεια του προς οποιονδηποτε εχει διαφορετικη αποψη απο τη δικη του, σε εσενα βλεπω μια πιο εντεχνη προσπαθεια βασισμενη ομως σε εντελως διαφορετικα κριτηρια απο τα δικα του. Ενω λοιπον ο ενας πορευεται με βαση αυτο που θεωρει οτι τον εκπροσωπει ως ιδεολογια, τα δικα σου κριτηρια ειναι καθαρα ατομικα και αυτο κανει τη γραφη σου περισσοτερο πλαστη απο τις αοριστολογιες του πρωτου. Συγκρινεις το Ματι που υπηρχε η δυνατοτητα να σωθει ο κοσμος με μια παγκοσμια ασθενεια που η ιατρικη επιστημη ακομη δεν καταφερε να νικησει.
Τοσο καλα...
Αν ηταν οι αλλοι που στηριζεις εσυ, στην εξουσια, δε θα πεθαινε κοσμος. Θα επεφτε για υπνο αλλαζοντας πλευρο...Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι τα δικά μου ατομικά ελατήρια είναι πολύ πιο "αγνά" από αυτά ενός μεσαιοταξιτη όπως τον αφήνει η ΝΔ να εννοηθεί, δλδ έναν τύπο ή ένα ζευγαρι που φέρνει σπίτι κάπου στο 4χιλιαρο μηνιαίως οπότε καλύπτει με μεγάλη άνεση όλα τα βασικά. Πλέον τέτοια ζευγάρια ή μονάδες δεν έχουν καμία σχέση με το Δημόσιο (πλην μετακλητακιων-διευθυντων που έβαλαν εκείνοι) ή συντάξεις και βέβαια έχουν και την αντίστοιχη σταξ-ικη συνείδηση ότι ζουν τους άλλους.
Τώρα η "βιωσιμη πλεμπα" πλέον (800€-1200€, γιατί έχει και πιο κάτω)
δε γνωρίζει από ταξικά σύνορα. Είναι γενικά οι υπάλληλοι αλλά και παρά πολλοί μικρο-ΕΕ και βέβαια το τεράστιο κομμάτι των συνταξιούχων. Το δικό τους ατομικό συμφέρον δεν είναι ούτε το νέο αυτοκινητο, ούτε τίποτε συναφές παρα μόνο το να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με ασφάλεια.Στα του ιού φαντάζομαι να καταλαβαίνεις το ντεμαραζ απωλειών που κάναμε ως χώρα μέσα στο '21. Φανταζομαι επίσης να καταλαβαίνεις τη διαμετρικά αντίθετη αντιμετώπιση της κατάστασης σε σχέση με πριν που οδήγησε σε αυτους τους δυσθεωρητους αριθμούς. (Η Ελλάδα είναι 15η στα κρούσματα/μήνα παγκοσμίως). Από το "πρώτα η υγεία" να γυρνάς τον διακόπτη στο "πρώτα η οικονομία", είναι ένα θέμα. Διάλεξε από την αρχή κάτι και μείνε σε αυτό.
Δεν ξέρω τι θα έκαναν οι άλλοι. Ξέρω πώς θα αντιδρούσα εγώ. Το ίδιο._Τώρα πάντως μια χαρά "κοιμόμαστε". Ο ιός επελαυνει μέσα σε οικογένειες με παιδιά στα σχολεία αυτή τη στιγμή και το ξέρουμε όλοι. Αν αυτό το έκαναν οι άλλοι, με υπουργό τον απτυχιωτο θερμοσίφωνα με πόδια θα γινόταν χαμός. Τώρα η παπαδιά είναι η Θάτσερ που την έχουμε τόσο ανάγκη αφού δεν υποχώρησε στους εκπαιδευτικούς "που ήθελαν να κοπροσκυλιασουν και αλλο".
ΥΓ: Όπως καταλαβαίνετε μέσω της συζύγου και των συναδέλφων της ξέρω πολλά και διάφορα εξοργιστικα που γίνονται στα νοσοκομεία σε βάρος του προσωπικού. Ειναι κομμάτι της επιχείρησης "πώληση" που σταμάτησε η πανδημία. Ο Πλεύρης ξεκινά όπως ξεκινά με το παίδων Πεντέλης ακριβώς τόσο αντρικά όσο με εκείνο το βιντεάκι στα Εξάρχεια. Τώρα δεν θα προλαβουν λογικά, αλλά ξέρουμε.
-
Edit {Admin}
https://www.news247.gr/gnomes/giwrgos-karelias/itan-polla-ta-lefta.9497891.html
Βρε βρε...το φανταζομασταν, άλλωστε έχει σχολιαστεί και εδώ αλλά τόσο καλά, δεν το περιμένεις. Γενικά οι εκδόσεις απέδωσαν μέχρι την κρίση.
-
Για το Παίδων Πεντέλης τελικά δεν κατάλαβα τι έχει γίνει ακριβώς , αν και στα κανάλια βγαίνουν οι της ποεδην και κάτι ψελλίζουν ...
Ξέρω όμως ότι το Σισμανόγλειο που είναι τεράστιο νοσοκομείο έγινε νοσοκομείο κόβιντ , οπότε είναι λογικό οι απλές περιπτώσεις να πάνε στα άλλα νοσοκομεία.
Τέλος πάντων , εγώ βλέπω ότι ακόμα και για τα σοβαρά πράγματα , υπάρχει λαϊκισμός και πολιτικά παιχνίδια.
Οποιος ξέρει σοβαρά , όχι από τα κωλοσάιτ και τους συνδικαλΗστές τι γίνεται, ας μας ενημερώσει.
Οσο για την οικονομία και γιατί δεν γίνονται θέσεις απασχόλησης , προφανώς φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Να μειωθεί άμεσα το κόστος του κράτους κατά 30 % και να μειωθεί η εισφορά ασφάλισης στα 80-100 ευρώ τον μήνα. Δεν μπορούμε να έχουμε 42 % εισφορές στον ιδιωτικό τομέα και 82 % στα βαρέα.
Πως θα ανέβουν οι μισθοί όταν ο υπάλληλος που παίρνει 600 καθαρά , κοστίζει 1000 στον εργοδότη του ?
Πολύ λογικότερο θα ήταν να έπαιρνε 800 και να κόστιζε 900 .
Οι απειλές για σταμουλοκολλάδες είναι πασέ πια.
Ο κόσμος έχει σιχαθεί τους ξύστες . Εχουν περάσει 12 χρόνια κρίση που ανασφάλιστοι έμειναν μόνο αυτοί του ιδιωτικού τομέα . Και χωρίς σύνταξη πολλοί , γιατί χρωστάνε στα ταμεία τις υπέρογκες εισφορές.
Εργα ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλων που παραμένουν ατιμώρητοι.
Ο Τσίπρας κάτι έκανε , αλλά αν ισχύσει από τον Κούλη αυτό που γράφτηκε , δηλαδή σύνταξη με όσα χρόνια έχεις πληρώσει και τέλος τα χρέη , θα είναι πολύ καλό .
Γενικά η χώρα είναι ένα νοικοκυριό που έχει πολλά έξοδα , ζει μια υπερβολικά πλούσια ζωή και δεν έχει έσοδα.
Κάποτε έλεγαν για ένα φτωχό κράτος με πλούσιους πολίτες .
Αυτό δεν ίσχυσε ποτέ .
Εχουμε ένα πάμπλουτο κράτος που τρώει 55 δις τον χρόνο σε δαπάνες και μίζες και έχουμε πολίτες που πρέπει να ζήσουν με 600-1000 ευρώ , να πληρώνουν απίστευτα λεφτά στα ταμεία και να μην έχουν ούτε καλή περίθαλψη , ούτε καλή σύνταξη.Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να σπάσουμε την διαφθορά στο κράτος , ας σπάσουμε το κράτος στην μέση.
-
"Ολες αυτές οι αποκαλύψεις έχουν κάποια αξία σήμερα; Εχουν, αν θυμηθούμε ότι, στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, ο Τράγκας ήταν ο επιφανέστερος «δραχμιστής» στα μέσα ενημέρωσης. Εξαπέλυε πύρινους λόγους, έβριζε σκαιότατα την Μέρκελ και τον Σόιμπλε και όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα). Επένδυε το λόγο και τα γραπτά του με τη μόδα της εποχής, το αντιμνημόνιο, για να ταχθεί υπέρ της εξόδου της Ελλάδα από το ευρώ, δηλαδή το ίδιο που είχε προτείνει ο Σόιμπλε."
"Αν η Ελλάδα επέστρεφε στη δραχμή, όσοι είχαν λεφτά και περιουσία στο εξωτερικό, θα μπορούσαν να κάνουν χρυσές αγορές στην πτωχευμένη χώρα."Eκτός από τον μακαρίτη Τράγκα,εγώ θυμάμαι και κάποιους επιφανείς αριστερούς (ένας εξ'αυτών κι αρχηγός μικρού κοινοβουλευτικού κόμματος σήμερα, που αρκετοί σκέφτονται να του δώσουν και την ψήφο τους σε επόμενες εκλογές) να είναι εξ'ίσου υπέρμαχοι των ανωτέρων απόψεων. Δεν πιστεύω ότι κι αυτοί ήθελαν να κονομήσουν από την πτωχευμένη χώρα.. Μπα,δεν μπορεί,κακεντρεχή σχόλια των αντιπάλων θα είναι... Και τελικά έχω μπερδευτεί τώρα.. Οι "μένουμε ευρώπηδες" θα κονομούσαν με την παραμονή στο ευρώ ή οι "εμπαναστάτες" από την δραχμή;
Y.Γ. Πολιτική και πολιτικοί.. χμμ.. (νομίζω θα μπορούσε να συγχωνευτεί κάλλιστα με το topic των γελοιογραφιών).. η ηθική της όποιας ιδεολογίας (αριστερής,δεξιάς,κεντρώας κ.α.) μια χαρά εξαγοράζεται στην όψη του χρήματος.. πληρωτέα επί τη εμφανίσει..
-
Ρε τι μου θύμισες!! Εμπανάσταση. Νταούλια, ζουρνάδες και ταγάρια...
Πηγή: https://thecaller.gr/callers-choice/ta-thrilika-video-me-tous-xorous-gia-to-oxi-sto-sintagma/
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Eκτός από τον μακαρίτη Τράγκα,εγώ θυμάμαι και κάποιους επιφανείς αριστερούς (ένας εξ'αυτών κι αρχηγός μικρού κοινοβουλευτικού κόμματος σήμερα, που αρκετοί σκέφτονται να του δώσουν και την ψήφο τους σε επόμενες εκλογές) να είναι εξ'ίσου υπέρμαχοι των ανωτέρων απόψεων. Δεν πιστεύω ότι κι αυτοί ήθελαν να κονομήσουν από την πτωχευμένη χώρα.. Μπα,δεν μπορεί,κακεντρεχή σχόλια των αντιπάλων θα είναι...
Παρόλο που για τον εν λόγω είμαι σφόδρα "αντί", δεν πιστεύω αυτό που γράφεις. Για τύπους σαν τον αποθανόντα, ναι, είμαι σίγουρος ότι ήταν έτοιμοι για τρελές μπίζνες και μου φαίνονταν περίεργο που πολλοί έκαναν ότι αυτό δεν το έβλεπαν.
Για τον "επιφανή αριστερό", μπορεί να είμαι λίγο ρομαντικός ακόμη αλλά πιστεύω ότι απλά έκανε ότι έκανε για το φουσκωμένο του "εγώ", για να δείξει δλδ σε όλο τον κόσμο τι γ@μ@τες θεωρίες είχε και το ότι αυτές ήταν σωστές.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2