-
Το ότι δεν το δέχεσαι είναι λογικό, αλλά μάλλον είσαι "ρομαντικός", την ίδια (ανύπαρκτη) ηθική έχουν με όλους. Σιγά μην καίγεται καρφί στον ΣΥΡΙΖΑ ή στον Τσίπρα...αυτοί να είναι καλά και χέστηκαν για τους άλλους.
-
Διάβασα πως σταματάει η καθημερινή έκδοση της. Είχε λέει μεγάλο κόστος. Το site και η κυριακάτικη εκδοση λογικά θα λειτουργεί κανονικά.
Ο έντυπος τύπος έχει πεθάνει απλά αυτοί προσπαθούν να κρατηθούν.Ρε Φάνη Μ αρέσει που ξέρεις πως νιώθει ο καθένας και τι πίστευει...
Αυτά δεν μπορώ και "σου την μπαίνω". Τόσο έξυπνος άνθρωπος και τοσο δομημένος, λες ακραία πράγματα ώρες ώρες! -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε Φάνη Μ αρέσει που ξέρεις πως νιώθει ο καθένας και τι πίστευει...
Αυτά δεν μπορώ και "σου την μπαίνω". Τόσο έξυπνος άνθρωπος και τοσο δομημένος, λες ακραία πράγματα ώρες ώρες!Τα λέω γιατί α) ξέρω (έχω πολλούς συγγενείς στην πολιτική) και β) το βλέπω κάθε μέρα. ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δεν νοιάζεται για τους πολίτες...δεν έχω δει ούτε έναν στα 46 χρόνια που ζω.
Εαν σου μεταφέρω συζητήσεις από την Βουλή (που δεν δείχνουν) θα φύγεις από την Χώρα το επόμενο λεπτό. Ο γιος μου πιο σοβαρά συζητάει στο σχολείο.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλα μια χαρά;;;... Κάτι δεν πάει καλά.
πας στοιχημα οτι θα βρεθουν συμφορουμιτες που θα τα βρουν ολα αυτα φυσιολογικα?και τα κανουν επειδη αναγκαστηκαν κι επειδη στον καπιταλιζμο ζουμε τι θες να παρουν τα βουνα? να κυκλοφορανε με λαντα και να φορανε αμπεχωνο?
αυτοι ειναι καλοι και τα κανουν αναγκαστικα με μιση κσρντιά
ενω οι αλλοι ειναι κακοι και κανουν τα ιδια αλλα χαιρονται -
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και από που θα ενημερωνόμαστε τώρα?
Κρίμα για τους εργαζόμενους…Επειδη εργαζομενοι δεν ειναι μονο οι 5 συντακτες αλλα και οι λοιποι ηλεκτρολογοι, καθαριστριες κλπ για αυτους μονο εχω συμπονοια. Ως εφημεριδα την εχω καταταξει στην κατηγορια Αυριανη και τη σχεση της με τη δημοσιογραφια οση εχω κι εγω με την Ιατρικη. Ουτε απεξω δεν περασα.
-
Αυτό θα το δεχόμουν για τον Μαυρίδη. Δεν το δέχομαι για την Αυγή.
Εγώ δεν ξεχνώ τον Στούμπο που έβγαινε σε όλα τα κανάλια και "ούρλιαζε" για τα εργασιακά και το ήθος της αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη κλπ... Και ξαφνικά παραιτείται ο Στούμπος, κλείνει η εφημερίδα και όλα καλά; Δεν ανοίγει μύτη; Ο κύριος μέτοχος 40% ΣΥΡΙΖΑ τίποτα;
Όλα μια χαρά;;;... Κάτι δεν πάει καλά.Εγώ πάντως τον Στούμπο τον συμπαθώ. Μετρημένος και καλά δομημένος λόγος χωρίς υστερίες σε αντίθεση με τους άλλους 2 που βγαίνουν σε Αντέννα και Σκάι και έχουν ξεπεράσει και τον Πορδοσάλτε. Όποτε τους βλέπω αλλάζω κανάλι από την σιχαμάρα.
-
Η δική μου ένσταση έχει να κάνει με την σωτηρία της Αυγής.
Τι ζήτησαν οι εργαζόμενοι για να σωθεί και η εφημερίδα και οι θέσεις εργασίας;
6000 συνδρομές.
Η κάθε ετήσια συνδρομή κοστίζει 102euro που δίνουν πρόσβαση σε όλα τα φύλλα της εφημερίδας.
https://syndromes.avgi.gr/102euro και δεν βρέθηκαν 5000 αριστεροί να σώσουν την εφημερίδα;
Με 60000 κομματικά μέλη που υποτίθεται ότι είναι "στρατιώτες" της παράταξης;1.781.000 πολίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2019. Σε αυτούς δεν υπάρχουν ιδεολόγοι αριστεροί;
Δεν ξέρω. Εμένα μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά.
Έχω μία υποψία ότι το κλείσιμο ήταν στις κινήσεις για απεξάρτηση από την αριστερά και άμεσο μετασχηματισμό του κόμματος. Ειδικά μετά την εκλογή Ανδρουλάκη. Ίσως για αυτό ματαιώθηκε και το συνέδριο. Ίσως. -
Αυτό θα το δεχόμουν για τον Μαυρίδη. Δεν το δέχομαι για την Αυγή.
Εγώ δεν ξεχνώ τον Στούμπο που έβγαινε σε όλα τα κανάλια και "ούρλιαζε" για τα εργασιακά και το ήθος της αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη κλπ... Και ξαφνικά παραιτείται ο Στούμπος, κλείνει η εφημερίδα και όλα καλά; Δεν ανοίγει μύτη; Ο κύριος μέτοχος 40% ΣΥΡΙΖΑ τίποτα;
Όλα μια χαρά;;;... Κάτι δεν πάει καλά.Εγώ πάντως τον Στούμπο τον συμπαθώ. Μετρημένος και καλά δομημένος λόγος χωρίς υστερίες σε αντίθεση με τους άλλους 2 που βγαίνουν σε Αντέννα και Σκάι και έχουν ξεπεράσει και τον Πορδοσάλτε. Όποτε τους βλέπω αλλάζω κανάλι από την σιχαμάρα.
Εννοείται ότι και εγώ τον συμπαθώ. Ήταν και είναι από τις καλύτερες προσωπικότητες της Αριστεράς με άποψη, ιστορία και ώριμο πολιτικό λόγο. Καμιά σχέση με την "νέα ηγετική κλίκα" του ΣΥΡΙΖΑ.
Φαντάσου, για να παραιτηθεί ο Στούμπος, τι μπορεί να συμβαίνει στο υπόβαθρο.
-
Θα έψαχνε κανέναν αριστερό στον περίγυρό του αλλά μάλλον δεν βρήκε....
-
Κρίμα. Δεν θεωρώ την Αυγή ... Αυριανή. Την Αυγή την θεωρούσα το αντίστοιχο κομματικό/ιδεολογικό όργανο του ΚΚΕ Εσωτερικού όπως τον Ριζοσπάστη του ΚΚΕ Εξωτερικού.
Αυριανή για μένα είναι το Documento. Κίτρινος τύπος, παραπολιτική και εμετική δημοσιογραφία.
Ίσως, ίσως, το Documento να ταιριάζει ποιο πολύ στο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα.
-
Κρίμα. Δεν θεωρώ την Αυγή ... Αυριανή. Την Αυγή την θεωρούσα το αντίστοιχο κομματικό/ιδεολογικό όργανο του ΚΚΕ Εσωτερικού όπως τον Ριζοσπάστη του ΚΚΕ Εξωτερικού.
Αυριανή για μένα είναι το Documento. Κίτρινος τύπος, παραπολιτική και εμετική δημοσιογραφία.
Ίσως, ίσως, το Documento να ταιριάζει ποιο πολύ στο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα.
Το ΠΑΡΟΝ νομίζω είναι συνέχεια της Αυριανής που έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη και μια ήπια υποστήριξη προς ΣΥΡΙΖΑ.
-
Επιχειρηματικά ναι. Είναι των Κουρίδων... Του αδελφού και του γιου του. Και έχουν και κάτι ραδιόφωνα, το Kontra, το MAD, Kontra News κλπ...
Το Documento θυμίζει πολύ τις παλιές εποχές της Αυριανής.
Όπως και τα Παραπολιτικά βεβαίως-βεβαίως από την άλλη πλευρά του βαρελιού.
-
Το Documento είναι μακράν χειρότερο από την Καφριανή...ούτε για να σκουπίζεις τον ποπό σου δεν κάνει.
-
Το Documento είναι μακράν χειρότερο από την Καφριανή...ούτε για να σκουπίζεις τον ποπό σου δεν κάνει.
Χρειάζεται όμως κάποιος να κάνει αντιπολίτευση σε μια εποχή που όλοι οι δημοσιογράφοι είναι φιλοκυβερνητικοί.
-
Εντάξει φυλλάδες έχουμε πολλές , δεν είναι μόνο το ντουκουμέντο...
Βασικά όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν...Και βέβαια δεν υπάρχουν πια δημοσιογράφοι με άποψη.
Παλιά υπήρχαν πολλοί . Σήμερα τα φράγκα μόνο. -
Το ράδιο ξεφτίλα συνεχίζει να εκπέμπει...
Φήμες λένε ότι την 4η καρέκλα θα την πάρει ο Φιλιππίδης και γκέστ θα είναι ο Λιγνάδης...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ράδιο ξεφτίλα συνεχίζει να εκπέμπει...
Φήμες λένε ότι την 4η καρέκλα θα την πάρει ο Φιλιππίδης και γκέστ θα είναι ο Λιγνάδης...
Μεταγραφή απ τη ΝΔ στους Αρβύλα;
Σιγά μη πάρουν και τον Γεωργιάδη τον αθωωμένο. Μη τα πιστεύεις αυτά... -
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Χρειάζεται όμως κάποιος να κάνει αντιπολίτευση σε μια εποχή που όλοι οι δημοσιογράφοι είναι φιλοκυβερνητικοί.
Αντιπολίτευση να κάνει όποιος θέλει και όσο θέλει. Δεν μπορεί όμως κάποιος να παριστάνει τον δημοσιογράφο έχοντας καταδίκες για «δια του τύπου συκοφαντική δυσφήμιση».
Ξέχασες βέβαια την Εφημερίδα των Συντακτών…. -
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αντιπολίτευση να κάνει όποιος θέλει και όσο θέλει. Δεν μπορεί όμως κάποιος να παριστάνει τον δημοσιογράφο έχοντας καταδίκες για «δια του τύπου συκοφαντική δυσφήμιση».
Ξέχασες βέβαια την Εφημερίδα των Συντακτών….Άλλο Εφημερίδα Συντακτών άλλο Βαξεβάνης, η Εφημερίδα Συντακτών είναι ανύπαρκτη σαν αντιπολίτευση.
-
Δεν είναι ΝΔ οι αρβύλα ?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2