-
Στο xtrail δεν υπάρχει 1.6 .Υπάρχει 1.3 -160hp k 1,7 diesel 150 με 34 χιλ.ροπη
-
Ο χρήστης konstantinosnov έγραψε:
Στο xtrail δεν υπάρχει 1.6 .Υπάρχει 1.3 -160hp k 1,7 diesel 150 με 34 χιλ.ροπησωστά γιά το 1.3 με 160hp ενδειαφέρομαι. Τραβάει? Οι εργοστασιακές επιδόσεις είναι οκ αλλα τι ισχύει στην πραγματικότητα?
-
Δεν το ξέρω...Θα κάνω test στο diesel
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Εγώ πάντως στο QQ πηρα αυτό που οσοι το βλέπουν παθαίνουν πλάκα
Έχεις παρκάρει στραβά Σπύρο!
-
Μπα το πεζοδρόμιο είναι στραβό...
-
Μετά αναρωτιούνται πολλοί γιατί το αυτοκίνητο αυτό είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας. Πραγματικά υπέροχο! Μπράβο Σπύρο για την επιλογή σου!
-
Ευχαριστώ συνονόματε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για τίποτε φίλε. Να ευχαριστείς τον εαυτό σου για την επιλογή που έκανες. Ασφάλεια Αξιοπιστία Άνεση συγκερασμένες με Οικονομία χρήσης / συντήρησης και πάνω από όλα εγνωσμένης αξίας ομορφιά. Εν τέλει ακόμη και όταν αποφασίσεις να το σπρώξεις (αν πραγματικά θα ήθελες να το κάνεις) πάλι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που δαπάνησες, θα σου επιστραφεί για πλάκα λόγω της καλής μεταπωλητικής αξίας.
-
τι κουκλα ειναι αυτη ρε κάππα? (ο σπυ ειναι ο αλλος)
ευγε, καλοριζικον... -
Ωραίο χρώμα, με υγεία και καλόταξιδο
-
Εχω βγαλει ενα συμπέρασμα. Το 70% οσων θελουν suv, πανε και παιρνουν το κασκαϊ χωρις να ρωτήσουν κανενα. Απο το υπολοιπο 30%, ενα 5% ψαχνεται στα φόρουμ και ισως διαλεξει κάποιο αλλο. Είναι τεράστια η επιτυχια της nissan (Renault)!! Το προϊόν πουλαει απο μονο του.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ισχύει έχει καθιερωθεί ως safe επιλογή. Ξέρεις ότι δεν έχεις κάνει μαλακιά αν το πάρεις. Δεν είναι υπερβολικά ακριβό για να σε πιάσουν κορόιδο , δεν έχει αμφιλεγόμενη εμφάνιση , έχει καλούς και αποδοτικούς κινητήρες δεν παίρνεις νεκροφόρες , έχει και μπόλικα κοκοψονια σε καλή τιμή. Έχει και επαρκείς χωρους για 4μελη οικογένεια! Ε τι άλλο να ζητήσεις. Πουθενά δεν είναι κορυφή αλλά παντού είναι πάνω από τον μέσο όρο. Αυτό είναι το ατού του και οι περισσότεροι το ψωνίζουν με κλειστά μάτια.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι αλλά έχει Renault κιβώτιο...
Μια μικρή βόλτα τεστ ντραιβ ήταν αρκετή να με στεναχωρήσει τόσο όσο περίπου να απορρίψω ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο...Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ παίδες για τις ευχές
Όντως είναι ένα αμάξι που τα έχει όλα σε καλό βαθμό έτσι ώστε να αποτελεί τη πιο safe επιλογή
Όσο για το κιβώτιο και μένα κάπως με ξένισε στην αρχή αλλά το συνηθίζεις (έχω δει και χειρότερες σούπες πχ Citroen c3 aircross)Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δηλαδή τι έχει το κιβώτιο; Για το EDC μιλάμε ή χειροκίνητο;
-
Ρε πιλιουριτη, μηπως να περιμενες κανενα καινουργιο ssangyong...πολυ ωραιο φαινεται και θα εχει φουλ εξοπλισμο, το αυτοματο του mazda σου και diesel και λογικα πολυ καλη τιμη....
Ειναι πολυ συγχρονο και φαινεται υπερβολικα ανταγωνιστικό και στην κατηγορια του qq.
Γκαζιαρικο, αρκετα σπορτιφ, στριφτερο, σταθερο και αθορυβο στο ταξιδι, γεματο ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας και με ωραιο αυτοματο με μετατροπεα ροπης της aisin και paddles στο τιμονι.Εχει η ssangyong εισαγωγικη ή οχι τελικα;;;
Εδω το μικροτερο αδελφακι του, Tivoli facelift 2020 με ολοκαινουργιο εσωτερικο και εξοπλιαμο ααφαλειας. Νομιζω και αυτο εχει αυτοματο με μετατροπεα ροπης της Aisin.
Γενικα πολυ premium εσωτερικα φαινεται να προσφερουν και εξοπλισμους επιπεδου mercedes audi. Για παραδειγμα αυτονομη οδηγηση επιπεδου 2-3. Ενω η τιμη ειναι επιπεδου suzuki.
Φλεβα vfm στην κατηγορια; -
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Δηλαδή τι έχει το κιβώτιο; Για το EDC μιλάμε ή χειροκίνητο;Χειροκίνητο κλασσικο γαλλικό με ασάφεια, τινάγματα, κινήσεις.
-
Σωστός Στέφανε κάπως έτσι είναι αλλά οκ μπροστά στα τόσα άλλα καλά δεν δημιουργεί θέμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το πιο σπαστικό που έχω συναντήσει με το κιβώτιο, είναι σε κατηφορικό δρόμο με το cruise control ενεργοποιημένο, όπου το αυτοκίνητο μία έδινε γκάζι και μία άφηνε και συνέχεια έβλεπες τον λεβιέ να τινάζεται μόνος του...
Κατά τα άλλα βέβαια, στην καθημερινή χρήση δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.
-
Το ίδιο κιβώτιο φοράει και το XTrail;
Ένα ακόμα SUV στους δρόμους...