-
Ελαττωματικό μπουζί σε έναν κύλινδρο τελικά ήταν το πρόβλημα.
-
Τραβώντας το βίντεο παρατήρησα μετά ότι έκανε 3 φορές μπιπ και μου θύμισε τους υπολογιστές.Παιζει να έχει σχέση με το πρόβλημα;
Ξεκινάει το video.. 'Κιμάς χοιρινός, 4 ευρώ και 69 λεπτά..' και πέθανα στα γέλια...
Ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε
-
Δυστυχώς το πρόβλημα επανήλθε μόλις επέστρεψα σπίτι από την αντιπροσωπεία και αυτή τη φορά θα πάμε με οδική γιατί είναι μόνιμα αναμμένη η βλάβη κινητήρα.
-
Δυστυχώς το πρόβλημα επανήλθε μόλις επέστρεψα σπίτι από την αντιπροσωπεία και αυτή τη φορά θα πάμε με οδική γιατί είναι μόνιμα αναμμένη η βλάβη κινητήρα.
Ωω ρε φίλε σε νοιώθω, υπομονή και όλα θα γίνουν. Εσύ να σαι καλά και όλα τα άλλα δευτερα.
-
-
Βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και μπράβο σου. Όντως κουκλί.. εν αναμονή θετικών μαντάτων !
-
Σόρυ παίδες αλλά το 2008 πήρε και άλλη αύξηση ή μου φαίνεται? 25100 δεν είχε πρώτα μετά πήρε 300 ευρώ πάνω δηλαδή 25400 και σήμερα που μπήκα μου το έβγαζε 25800. Μιλάω για allure diesel 110ps 6ταχυτο.
-
Αλλα ειναι ομορφο και ακολουθως με χωρους c suv, γκαμα κινητηρων με μεγαλες ιπποδυναμεις, στησιμο για σπορ οδηγηση αξιοπιστια ιαπωνικου, πρακτικοτητα και λεντ αναφορας. Τα συστηματα ασφαλειας μερας ειναι αρκουντως εξαιρετικα και η ευκολια των πολυμεσων απο τις κορυφαιες του ειδους.
-
Αλλα ειναι ομορφο και ακολουθως με χωρους c suv, γκαμα κινητηρων με μεγαλες ιπποδυναμεις, στησιμο για σπορ οδηγηση αξιοπιστια ιαπωνικου, πρακτικοτητα και λεντ αναφορας. Τα συστηματα ασφαλειας μερας ειναι αρκουντως εξαιρετικα και η ευκολια των πολυμεσων απο τις κορυφαιες του ειδους.
Σάτυρε...
-
Διακοπές ολιγοημερες 3 ενήλικες ένα δεκάχρονο και η τρίχρονη κορουλα μου Κεφαλονιά. Ωραίο κι ανετο ταξίδι απο τα Γιάννενα μέχρι το νυδρι είσοδος στο φερι, κατέβασμα στο Φισκάρδο και κατέβασμα μετά μέχρι την περιοχη κοντά στο αεροδρόμιο.η μικρή μου πρωτη φορα σε τέτοια καουμπολικια επαθε ναυτία στα δέκα χλμ μετά το Φισκάρδο και ξανά άλλη μια λίγο πριν φτάσουμε.η αλήθεια είναι πως δεν πιεζα καθολου το αυτοκίνητο στις στροφές οπότε δεν φταίνε οι κλίσεις του θεωρώ.πραγματικά σαν κότα όμως, ειδικά μετά την πρωτη ναυτια της μικρής
Από τους υπόλοιπους κανείς δεν προβληματιστηκε ιδιαίτερα
Η Κεφαλονιά προσωπικα μου αρεσε(οπως και όλο το Ιόνιο), έχει συμπαθητικες παραλιες, αν κι εμείς ήμασταν δεσμευμένοι λόγω παιδιων να παμε σε συγκεκριμένες.το Αργοστόλι αξιοπρεπεστατο ως πολη, σίγουρα καλή επιλογή για οικογενειακές διακοπές με την υποσημείωση πως μάλλον είναι καλυτερα να πας από Κυλλήνη
Το αυτοκίνητο εχει φτάσει τις 9000 χλμ, δεν με προβληματισε πουθενα οδηγικα, δεν με κουρασε καθόλου,οπου το χρειάστηκα για προσπεραση με εβγαλε ασπροπροσωπο (αν και ήμουν διαρκώς κότα) και από κατανάλωση κατά μ.ο σε όλη την διάρκεια των διακοπών μας έκαψε 5 λίτρα στα 100.
Υ. Για Λίγο πριν μπω στην υποθαλάσσια της πρεβεζας στο γυρνα μου ζήτησε adblue
Πήρα χθες τηλ την αντιπροσωπεία και τους ρώτησα ποσο χρεώνουν και ποσο βάζουν. Μου είπανε 25 ευρώ το δεκαλιτρο.τους είπα θα βάλω άλλου και μου είπε ο μηχανικός ότι θα πρεπει να'ναι για euro6 το adblue.σορρυ επειδή κόλλησα εκείνη την ώρα το adblue δεν μπαίνει μόνο σε euro6 κινητήρες;μπαίνει και σε euro5;
Για να μην τα πολυλογω έβαλα σε βενζινάδικο με αντλία 0.75 το λίτρο και πηρε περιπου 9 λιτρα με κόστος 7 ευρώ.γλυτωσα δλδ 18 ευρώ μην πληρωνοντας τζάμπα ένα λίτρο παραπανω...
-
Ε όχι και συμπαθητικές οι παραλίες της Κεφαλονιάς, που είναι υπεργ@μ@τες!!! Αντρουπή!
-
Για να μην τα πολυλογω έβαλα σε βενζινάδικο με αντλία 0.75 το λίτρο και πηρε περιπου 9 λιτρα με κόστος 7 ευρώ.γλυτωσα δλδ 18 ευρώ μην πληρωνοντας τζάμπα ένα λίτρο παραπανω...
Ε κακλα, θα το κρατούσες για την επόμενη φορά αυτό το λίτρο, δεν θα πήγαινε χαμένο. Κατά τα άλλα καλά έκανες!
-
Ε όχι και συμπαθητικές οι παραλίες της Κεφαλονιάς, που είναι υπεργ@μ@τες!!! Αντρουπή!
Να φύγετε, να πάτε αλλού.
Εχει μαζευτεί ο κακός χαμός εκεί πέρα. Ποια παραλια.
-
Καλησπέρα.
Παρείγγειλα ενα peugeot 2008. Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό κάνει πλέον να μπει στην παραγωγή; Απο την αντιπροσωπεία με ενημέρωσαν για παραλαβή σε 4-5 μήνες.
-
Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από την αντιπροσωπεία που και αυτή στο περίπου ξέρει με την κατάσταση που επικρατεί. Εαν είσαι τυχερός θα παραλάβεις μέσα στο 2021.
-
ξέρουμε στους πόσους μήνες περνάει για αλλαγή στις δισκοπλακες δωρεάν?? έχω κάνει 6500χλμ και το έχω από τέλος Ιανουαρίου. Οι 2 μπροστά έχουν κάνει νύχι .
-
Μην περιμένεις να στις αλλάξουν....βάλε ένα καλό σετ αφτερμάρκετ καλύτερα.
-
Απο κασιτερο τις φτιαχνουν? Τα τακακια σε τι κατασταση ειναι?
-
Από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών...
-
Ακουγονται αστεια αυτά αλλα πραγματικα μου κανει εντυπωση. Εχουμε διαβασει στο παρελθον για τακακια που φαγωθηκαν γρηγορα αλλα για δισκοπλακες δε θυμαμαι...Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ο συνδυασμος τακακια πλακες να μην ειναι σωστος.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)