-
To αυτόματο Allure 208 κάνει 20.800 τιμή καταλόγου, που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη και περισσότερο συμφέρουσα έκδοση για Peugeot. Έχει και φθηνότερο αυτόματο στα 19.000.
Με 100 άλογα...γελάμε! Με τα 130? Μήπως 27.000+? Άρα 8-9.000 πάνω από το ίδιο Κόρσα? Άρα δεν είναι τιμολόγηση premium σε σχέση με το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο του ομίλου με άλλο σήμα? Αυτό λέω...το ότι έχει 208 με 14.500 80 άλογα και μανιβέλες δεν λέει κάτι. Το θέμα είναι πόσα χρήματα θες για να το πάρεις ολοκληρωμένο. Όταν το 2008 στα 155 άλογα αυτόματο έχει 6-7.000 πάνω από το 155αρι αυτόματο Πούμα, τότε μπαίνει στα χωράφια της premium τιμολόγησης. Το ότι υπάρχει 2008 με 100 άλογα και 21.000 δεν μου λέει κάτι.
-
Εγω του είπα θέλω: αυτόματο, με το 3d πίνακα, μεταλλικό και μου είπε κάπου στα 27.000
Βγαινει το ιδιο με 100;
-
Dublin wrote:
To αυτόματο Allure 208 κάνει 20.800 τιμή καταλόγου, που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη και περισσότερο συμφέρουσα έκδοση για Peugeot. Έχει και φθηνότερο αυτόματο στα 19.000.
Με 100 άλογα...γελάμε! Με τα 130? Μήπως 27.000+? Άρα 8-9.000 πάνω από το ίδιο Κόρσα? Άρα δεν είναι τιμολόγηση premium σε σχέση με το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο του ομίλου με άλλο σήμα? Αυτό λέω...το ότι έχει 208 με 14.500 80 άλογα και μανιβέλες δεν λέει κάτι. Το θέμα είναι πόσα χρήματα θες για να το πάρεις ολοκληρωμένο. Όταν το 2008 στα 155 άλογα αυτόματο έχει 6-7.000 πάνω από το 155αρι αυτόματο Πούμα, τότε μπαίνει στα χωράφια της premium τιμολόγησης. Το ότι υπάρχει 2008 με 100 άλογα και 21.000 δεν μου λέει κάτι.
Συγνώμη, ένα μέτριο από εξοπλισμό Corolla πήρες, εκεί γιατί δεν ισχύει η ίδια φιλοσοφία; Και εγώ ρώτησα για ένα GR με χρώμα και μου είπε 31.000..
Μην κάνουμε την νύχτα μέρα, όλες οι χιλιάδες των καινούργιων κατόχων 208/2008 πρέπει να είναι δυστυχισμένοι δηλαδή;
Πολλές φορές σου είχα πει ότι έβρισκα υπερβολικές τις απαιτήσεις σου σε κάποια μοντέλα, αλλά το γεγονός της αγοράς μίας μέτριας έκδοσης Corolla καταρρίπτει επί του πρακτεου τους προηγούμενους, και τωρινούς, ισχυρισμούς σου.
Ναι, μπορεί κάποιος με μία μέτρια έκδοση ενός εμπορικού αυτοκινήτου να είναι ευτυχισμένος για την αγορά του, το έκανες πράξη άλλωστε (όπως και εγώ και οι περισσότεροι εδώ μέσα, εκτός Cirus/Gatoz).
Γενικότερα εγώ πάντα έβρισκα μία μέση έκδοση που είχε τα χαρακτηριστικά που χρειαζομουν και ήθελα, (Allure για την Peugeot, Titanium για την Ford, Dynamic για Renault, κ.λ.π). Αν κάποιος τώρα θέλει να πάρει με 27.000 208 ή με 32.000 Puma, η αγορά έχει προβλέψει και γι' αυτούς.
Δεν ξέρω γιατί πρέπει να χλευαζουμε όποιον πήρε 208 με λιγότερα από 27.000..
-
Συγνώμη, ένα μέτριο από εξοπλισμό Corolla πήρες, εκεί γιατί δεν ισχύει η ίδια φιλοσοφία; Και εγώ ρώτησα για ένα GR με χρώμα και μου είπε 31.000..
Και δεν διαβάζεις τι γράφω (ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις γιατί έξυπνος είσαι) και το πάς επι προσωπικού στην προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις την αγαπημένη σου μάρκα (σε όποιον τολμήσει να πει κάτι). Οπότε δεν το συνεχίζω...όποιος κατάλαβε τι γράφω έχει καλώς, όποιος όχι δεν έχει σημασία.
ΥΓ: Μόνο μέτριο εξοπλισμό δεν έχει η Corolla που πήρα...εαν κάνεις το κόπο να το ψάξεις θα δείς ότι έχει και περισσότερα άλογα και περισσότερο εξοπλισμό και μια κατηγορία επάνω, στα ίδια χρήματα.
-
προσφατα πήγαμε να δούμε το 208 για την γυναίκα που είναι πανέμορφο για μενα (νομίζω το ποιο όμορφο) στην κατηγορία του
γυρω στα 15000 ξεκίναγε άδειο και με αυτα που θέλαμε πήγαινε πάνω από 18500 (δεν θυμαμαι ακριβως τιμη και εξοπλισμο εχουμε δει 100 αυτοκίνητα, θυμάμαι όμως οτι δεν πήραμε καν προσφορά φύγαμε)
οταν το swift πχ με τα ίδια πήγαινε μας έχει δώσει προσφορά στα 15000 χωρις διχρωμία το c3 FULL EXTRA περιπου 16500 και το Fiesta ST LINE 125 άλογα που θεωρώ τοπ αλλά ακριβό είχε γύρω στα 18000 και το θεωρώ πολύ καλύτερο απο το 208 (απλά το 208 είναι αρκετα ποιο ομορφο και στυλάτο)
Στα 21000 ξεκινάει το audi a1 που είναι premium άδειο βεβαια (καλα και αυτο το είδαμε και πραγματικα επεσα από τα σύννεφα γιατι ναι μεν ήταν πανέμορφο και ωραιο μέσα αλλα ΠΑΝΤΟΥ σκληρα πλαστικά παιδια, καλύτερα μεν από τα υπόλοιπα αλλά σκληρά πλαστικά, πως θεωρείται premium έτσι δεν καταλαβαίνω αλλά οκ)
οπότε οκ αν δεν είναι premium η τιμές των peugeot είναι κοντά στην τιμή των premium τι να πω. όπως και να το χαρακτηρίζει η peugeot και το δέχομαι ότι το θεωρεί upper mainstream οι τιμές δείχνουν upper upper upper mainstream
-
προσφατα πήγαμε να δούμε το 208 για την γυναίκα που είναι πανέμορφο για μενα (νομίζω το ποιο όμορφο) στην κατηγορία του
γυρω στα 15000 ξεκίναγε άδειο και με αυτα που θέλαμε πήγαινε πάνω από 19000 (δεν πήραμε καν προσφορά φύγαμε)
οταν το swift πχ με τα ίδια πήγαινε μας έχει δώσει προσφορά στα 15000 χωρις διχρωμία το c3 FULL EXTRA περιπου 16500 και το Fiesta ST LINE 125 άλογα που θεωρώ τοπ αλλά ακριβό είχε γύρω στα 18000 και το θεωρώ πολύ καλύτερο απο το 208
Στα 21000 ξεκινάει το audi a1 που είναι premium άδειο βεβαια (καλα και αυτο το είδαμε και πραγματικα επεσα από τα σύννεφα γιατι ναι μεν ήταν πανέμορφο και ωραιο μέσα αλλα ΠΑΝΤΟΥ σκληρα πλαστικά παιδια, καλύτερα μεν από τα υπόλοιπα αλλά σκληρά πλαστικά, πως θεωρείται premium έτσι δεν καταλαβαίνω αλλά οκ)
οπότε οκ αν δεν είναι premium η τιμές των peugeot είναι κοντά στην τιμή των premium τι να πω. όπως και να το χαρακτηρίζει η peugeot και το δέχομαι ότι το θεωρεί upper mainstream οι τιμές δείχνουν upper upper upper mainstream
Cirus, επειδή δεν είσαι πολύ καιρό στο forum να σου πω για μένα. Μεγάλωσα κυρίως με Lancia, μετά οι μάρκες που είχα περισσότερα από ένα αυτοκίνητα ήταν η Citroen και η Ford. Πάντα ήθελα ένα Ford και ένα Citroen ταυτόχρονα (τώρα έχω C3 και B Max). Περισσότερο από όλες τις μάρκες αυτή τη στιγμή, σαν χρυσή μετριότητα που λέω εγώ, συμπαθώ τη Citroen.
Δεν έχω καμία κάψα με την Peugeot, μάλιστα μέχρι και το C5 Aircross το είχα σαν κορυφαία επιλογή αν πηγαίναμε για C suv (ναι, και ακόμη μου αρέσει. Το ομολογώ!).
Απλά με το 2008 βρήκα πολλά θετικά, τα έχω αναφέρει εδώ μέσα εκτενώς, και μας βόλευε κυρίως χωροταξικά (οικογένεια 2 παιδιά, κανένα γκαράζ) και γενικότερα έκανε πολλά πράγματα αρκετά καλά για εμάς. Να φανταστείς τι αυτοκίνητο που ουσιαστικά αντικατέστησε σαν οικογενειακό, ήταν ένα Auris!
Όταν λέει 'upper mainstream', και βάζει ΚΑΙ την Opel μέσα (βλ. Mokka και νέο Astra), σημαίνει ότι το αντίστοιχο Β suv θα είναι ακριβότερο από το αντίστοιχο Toyota/Suzuki/Ford , αν το δέχεται αυτό ο αγοραστής ή όχι, είναι άλλο θέμα, εντελώς προσωπικό, και κρίνεται εν τέλει από τις πωλήσεις.
Η κάθε εταιρεία για να θέσει τη βάση της χρησιμοποιεί τα διαφορετικά ατού της. Για να μην μακρηγορω, τέλος 19 που επιλέγαμε αυτοκίνητο, τα αντίστοιχα DS/Q2, ακόμη και Countryman που ήταν κοντά χρηματικά (φυσικά ακριβότερα), πραγματικά θεωρώ ότι μέσα φαινόντουσαν και τα αισθανοσουν λιγότερο ευχάριστα από το 2008.
Νομίζω αυτή είναι η επιτυχία και το selling point της Peugeot, από μία mainstream εταιρεία, με λίγα περισσότερα χρήματα πλέον μπορείς να 'γλύψεις' premium πτυχές, και κάποιος που μπορεί να έψαχνε μόνο Q2, να του άρεσε μια GT έκδοση του 2008 και να τα δώσει εκεί.
Γεγονός είναι ότι το αυτοκίνητο ξεκινάει από 18.000, με χειρόφρενο (και το Puma μόνο χειρόφρενο έχει), και φτάνει στα 30.000 για όποιον θέλει the top of the crop..
Τα 18 με τα 28.000 δεν κανέναν πιο έξυπνο ή πιο μάγκα, απλά κάποιος έψαχνε άνετο B suv με 18.000 και διάλεξε εισαγωγική του 2008 αντί για 2η έκδοση του Bayon (το είδα στον δρόμο και είναι πραγματικά τερατουργημα!), Και ο άλλος έψαχνε καλύτερη έκδοση με 130 άλογα και αυτόματο και πήρε με 28.000..ο όμιλος προσφέρει πολλές εκδοχές ανάμεσα, και πριν και μετά. Μόλις βγει και η DS4 τι θα λέμε; Θέλεις 37.000€ να πάρεις μία καλή έκδοση;; Ε, ναι! Τόσο θα θες! Θα έχει λογικά και εισαγωγική με 29.000, ότι γουστάρει ο καθένας θα πάρει!
To Swift το έχουμε πει, είναι σούπερ αμαξάκι, και το Vitara καλό value for money. Πάντα είχα συμπάθεια για τη Suzuki, είναι η Citroen της Ιαπωνίας!
Για πόλη τελικά πάντα Citroen προτιμούσα, και τώρα αν έπαιρνα μάλλον C3 θα έπαιρνα πάλι να ξέρεις. 2 χρόνια προσπαθώ να βρω λόγω να πουλήσω το C3 του 2012 (80.000χλμ) και δεν μου πάει καρδιά με τίποτα..
-
Χα! Και ότι ετοιμαζόμουν να γράψω στο τοπικό ότι το είδα και ηταν ομορφουτσικο.
Για το baygon ο λόγος.
-
Χα! Και ότι ετοιμαζόμουν να γράψω στο τοπικό ότι το είδα και ηταν ομορφουτσικο.
Για το baygon ο λόγος.
Ωχ! Αλήθεια;! Το έψηνε ένας φίλος, και από ντροπή του έλεγα ότι είναι Hyundai, φοβερή εγγύηση, καλή τιμή, οι χώροι του θα καλύψουν τις ανάγκες του, κ.λ.π, και σε κάποια φάση στο τέλος μου λέει με μία απογοήτευση ρεαλισμού κάπως'καλά ρε συ, αλλά το αυτοκίνητο δεν βλέπεται'!
Lap παλιά που είχαμε ρωτήσει, έβγαινε η Active Plus (νομίζω) με δώρο χρώμα στα 100 άλογα 19.000 το ΕΑΤ8. Το manual θυμάμαι έκανε κάτι λιγότερο από 10 τα 0-100 και λίγο παραπάνω το auto. 190 περίπου τελική. Μία χαρά επιδόσεις. Μικρό αυτοκινητάκι είναι, 1.2 turbo, δεν χρειάζεται πολλά.
Φάνη νομίζω και εσύ χάνεις το point μου. Δεν πειράζει, δεν έχω και άλλο χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα. Θα τα βρούμε στην πορεία! Άλλωστε για μικρό πόλης να το γρατζουναω από εδώ και από εκεί, μάλλον C3 θα έπαιρνα πάλι.
-
Το είδα σε λευκό το baygon... Ααα και ένα σε σκούρο πράσινο. Θυμίζει το honda insight αλλα ειναι μικρούλι... Στις φώτο μοιάζει πιο μεγάλο.
Εγω πήγα και στο opel corsa και μου είπαν 20.000 χωρίς 3d το πάνελ το αυτοματο στη gs line. Έβαλα και έξτρα τα blind spot και αισθητήρες παρακρισματος.
Το active plus δεν εχιε πολλά ρε συ....το είδαμε με κοντινό μου πρόσωπο, το είχα γράψει.
Σε diesel με μεταλλικό χωρίς κάμερα και Navi έβγαινε 20 κάτι. Αν πήγαινα στην allure plus, κάτι σε 26-27 μου έλεγε ο πωλητής ...... Καπου τον έχασα μετά... Θυμαμαι μια ωραία νοσοκόμα να με γλυκοκοιτάζει.
Για το c4 οκ έκανα την υπέρβαση.....το συζητούσαμε... Αλλα το 208....πολυ ακριβο και μικρό
-
Dublin thanks for the info.
Προφανώς είναι επιτυχημενη συνταγή της peugeot αφού είναι πρώτη σε πωλήσεις
εξυπνο αυτο που κάνει και ξεκιναει απο πολύ χαμηλα και πάει πολύ ψηλα αλλά η κατηγορια που αγοράζουμε τώρα για την γυναικα είναι value for money αλλά με αρκετα extra. Το Fiesta που το θεωρώ και αυτό ακριβό σχετικά ειναι ποιο φτηνο από το αντιστοιχα εξοπλισμένο 208 όσο και όμορφο να είναι κάπου τέλιωσε για μας καθώς σαν αυτοκίνητο εγω προσωπικά το έχω καλύτερο απο το 208 και δεν βρίσκω το λόγο να δώσω περισσότερα για λιγοτερο αμαξι και ας είναι ομορφοτερο.
Το 2008 στο έχω ξαναπεί ότι επίσης είναι κορυφαίο και αν ψωνιζα για μένα και είχε αντιστοιχη έκδοση με την ST είχα μεγαλο διλημα απλά δεν είχε και ετσι ηταν ποιο ευκολο. Εκεί όμως ήμουν διατεθημένος σαν αγοραστής εν γνώση μου να δώσω κάτι παραπάνω και ας μην το αξίζει για να κάνω την κ.... (το κομματι μου τελωςπαντων).
Αλλά σε πλουσιες εξοπλισμένες έκδοσεις και το 2008 λιγο περισσοτερο και το PUMA ST-LINE-V 155 VIGNALE ή λιγοτερο η ST-LINE X προορίζoνται για κάποιους που θέλουν να ξοδέψουν λίγο παραπάνω. Δεν είναι Value for money αυτοκίνητα. Εγω ανηκω σε αυτή την κατηγορια και θα το έπαιρνα αλλά καταλαβαίνω και αυτούς που δεν θα το έκαναν γιατι λένε οτι δεν αξίζει.
-
Να σπρωξω 27 χηνες για σουπερ μινι 130 μαξ ιπποδυναμη φορτωμενο και οτι να ναι? Μπα, δε νομιζω. Στα χρηματα μονο st fiesta 200 αλογατα και αντε γεια. Ναι μιλαω για το εντρυ λεβελ οχημα της φορντ που εχει μπολιαστει με το dna της μαστανγκ οπως ευστοχα λεει και ο Στεφανης. Στα 27000 επισης μπορει να φτασει και η κορολλα αλλα με 180 τοσα αλογα. Δε μπορει ενα ντουστ στα 21000 να μας φαινεται με 150 ιππους ακριβο και το γατακι της πεζω λογικη τοποθετηση στα 27... Η τιμη απλα προσβαλλει τη νοημοσινη το λιγοτερο σε οσους ξερουν στοιχειωδως απο αυτοκινητα. Με λιγο πιο μαλακο πλαστικο δε γινεσαι πριμιουμ ουτε με δυο λεντ παραπανω.
-
Να σπρωξω 27 χηνες για σουπερ μινι 130 μαξ ιπποδυναμη φορτωμενο και οτι να ναι? Μπα, δε νομιζω. Στα χρηματα μονο st fiesta 200 αλογατα και αντε γεια. Ναι μιλαω για το εντρυ λεβελ οχημα της φορντ που εχει μπολιαστει με το dna της μαστανγκ οπως ευστοχα λεει και ο Στεφανης. Στα 27000 επισης μπορει να φτασει και η κορολλα αλλα με 180 τοσα αλογα. Δε μπορει ενα ντουστ στα 21000 να μας φαινεται με 150 ιππους ακριβο και το γατακι της πεζω λογικη τοποθετηση στα 27... Η τιμη απλα προσβαλλει τη νοημοσινη το λιγοτερο σε οσους ξερουν στοιχειωδως απο αυτοκινητα. Με λιγο πιο μαλακο πλαστικο δε γινεσαι πριμιουμ ουτε με δυο λεντ παραπανω.
Upper mainstream!
-
Δουβλινέζε, έχω μια ερώτηση για σένα και αν θες την απαντάς: Δουλεύεις ή είσαι συνεργάτης σε κάποια εταιρία είτε του group PSA είτε σχετιζόμενη με το group PSA; Ένα ναι ή όχι φτάνει.
-
Δουβλινέζε, έχω μια ερώτηση για σένα και αν θες την απαντάς: Δουλεύεις ή είσαι συνεργάτης σε κάποια εταιρία είτε του group PSA είτε σχετιζόμενη με το group PSA; Ένα ναι ή όχι φτάνει.
Καμία, μα καμία σχέση. Το επάγγελμά μου είναι περισσότερο 'καλλιτεχνικό', κατά κάποιο τρόπο. Αν με το καλό γνωριστούμε κάποια φορά θα καταλάβετε.
Η τελευταία αγορά κολλητού ήταν Vitara πάντως, που τον 'έσπρωξα' από μεταχειρισμένο - το παλιό - Juke που σκέφτονταν.. όχι, ούτε με τη Suzuki έχω σχέση..
-
παιδια εχουμε χασει το νοημα..αντι να ειμαστε ολοι μαζι σαν ομαδα και να πιεσουμε ολες τις μαρκες και ολες τις αντιπροσωπειες για καλυτερες τιμες και προσφορες σε ολα τα αμαξια, ανεξαρτητως εξοπλισμου (διαφορετικες οι αναγκες και τα θελω καθενος) καθομαστε και διαφωνουμε με ολα και ολους..παραδειγμα για peugeot 2008-208 δεν γινεται να υποστηριζετε καποιοι οτι η gt line ειναι premium αμαξι , η allure ειναι Upper mainstream και η active ειναι για το φτωχο λαο.το αμαξι δεν γινεται premium επειδη εχει led φωτισμο.Ουτε δεν ειναι premium επειδη δεν εχει ηλεκτρικα παραθυρα πισω ,,απλα αναλογα τις εκδοσεις εχει περισσοτερο ή λιγοτερο εξοπλισμο!!τελεια!!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ-Εαν μια εταιρεια ειναι premium ή οχι το αποφασιζει η ιδια(και στο τελος ο ιδιος ο κοσμος) και ΟΧΙ ο καθε αντιπροσωπος σε καθε χωρα.ΤΗ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.H peugeot η ιδια λεει δεν ειναι premioum ..τελεια και παυλα..και πουθενα στην ευρωπη (σε οποιαδηποτε εκδοση τους) τα peugeot ειναι πιο ακριβα απο audi,mini, bmw ,mercedes etc,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ VW! OUTE APO RENAULT!!Ιιδιες τιμες εχουνε με φορδ,οπελ κτλ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ,ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΜΑΞΙΟΥ.(τουλαχιστον μεχρι τις 30000 προ φορων).
Το γιατι η peugeot κοστολογει τοσο αχρειαστα ψηλα τις εκδοσεις gt line πραγματικα δεν γνωριζω για αυτο ρωτησα,
ειναι κλεφτες?ειναι εκδοση παγιδα για να δειξει οτι ειναι ακριβο μοντελο αρα και οι απλες εκδοσεις μαλλον καλα αμαξια ειναι για αυτους που δεν γνωριζουν?και ανεβαζουν και εκει τις τιμες???υπαρχουν αρκετοι στην ελλαδα (που οταν ερωτευονται ενα αμαξι) δινουν οσα τους ζητησουν? δεν γνωριζω!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ PEUGEOT 2008 GT LINE 1.2 130PS EAT8 EINAI ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΑ 33.500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΝΤΟΥΚΟΥ)!!!!!
-
Αυτά είναι Premium;
https://m.youtube.com/watch?v=HoWgMpZ9PKE
Skoda Kamiq δοκιμής 32.000€
Renault Capture δοκιμής 31.000€
Τιμές Πολωνίας...
Μην ψάχνετε φαντάσματα, αν σου είναι ακριβό το αυτοκίνητο, πάρε κάτι άλλο.
Τα μετρητά δεν είναι πλεονέκτημα, θα στο εξηγήσουν τα παιδιά αυτό..
-
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΙΜΩΝ
ΙΤΑΛΙΑ=PEUGEOT 2008 GT LINE 1.2 130 PS EAT8=29.700 EURO
ΙΣΠΑΝΙΑ=PEUGEOT 2008 GT LINE 1.2 130 PS EAT8= 27.800 ΕΥΡΟ
-
Αυτά είναι Premium;
https://m.youtube.com/watch?v=HoWgMpZ9PKE
Skoda Kamiq δοκιμής 32.000€
Renault Capture δοκιμής 31.000€
Τιμές Πολωνίας...
Μην ψάχνετε φαντάσματα, αν σου είναι ακριβό το αυτοκίνητο, πάρε κάτι άλλο.
Τα μετρητά δεν είναι πλεονέκτημα, θα στο εξηγήσουν τα παιδιά αυτό..
Moυ εξηγησαν οτι πλεον δεν τους συμφερουν τα μετρητα αλλα ο διακονισμος!
δεν ειναι μονο η peugeot που αισχροκερδει στις ακριβες εκδοσεις στhν ελλαδα,,το ιδιο κανει και η renault και σε χειροτερο βαθμο η DAcia,,και αλλες,αυτο που εισπρατω εγω ειναι εαν θελει καποιος να παρει το αμαξι του με το συγχρονο εξοπλισμο οι αντιπροσωπειες το μεταχειριζονται σαν τον το πιο ηλιθιο μαλακ,,, και πρεπει να πληρωσει extra.
H PROSFORA ISXYEI=ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΟ PEUGEOT 2008 1.2 130PS EAT8 ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!
-
ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΧΕΙ 26400 ΤΟ PEUGEOT ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.MONO ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ??
-
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ PEUGEOT 2008 GT LINE 1.2 130PS EAT8 EINAI ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΑ 33.500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΝΤΟΥΚΟΥ)!!!!!
Φιλε μου και γω ντουκου πλήρωσα ουτε δόσεις ούτε τίποτα. Στα @@ τους
Ειτε δωσεις ντούκου είτε όχι δεν τους νοιαζει καθόλου ομως
Αυτοι αμεσα θα τα πάρουν από την τραπεζα είτε εσυ πληρώσεις είτε όχι.
Μην σου πω οτι προτιμούν και διακανονισμό γιατι εχουν υποσχεθει στην τραπεζα κτλ.
απλα στο λέω για να ξέρεις γιατι αυτό πλέον είναι δεδομένο για ΟΛΕΣ τις αντιπροσωπείες. Καρφάκι δεν τους καίγεται πως θα πληρώσεις
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)