-
Απο νωρις ανοιγει βλεπω η αντιπροσωπεια. Φτιαχνω καφε και τα λεμε.
-
τι να πω..δικιο εχεις!!
κριμα γιατι οι εκδοσεις gt line ειναι οι πιο ενδιαφερον.εαν δηλαδη καποιος θελει bucket ωραια καθισματα και full led φωτα η peugeot δεν το αφηνει!εαν το 208 εχει 28.000, το 2008 34.000 και το 3008 40.000 το νεο 308 δεν θα εχει 35.000? ποιος θα το παρει σε αυτη τη τιμη που ειναι πιο ακριβο και απο mercedes,audi,bmw? και θα εχει και χειροτερο κινητηρα!
αρα απο οτι καταλαβαινω , εγω που εχω κολλημα με ΕΑΤ8 και full led (ή matrix) φωτα και δεν θελω να δωσω πανω απο 30.000 πρεπει να ξεχασω peugeot! αναγκαστικα δηλαδη μονο Opel στο group!
Που το είδες ότι έχει η Στελλάντις με τις 14 ιστορικές μάρκες χειρότερους κινητήρες από τις γερμανικές μπακατέλες ?
Η μέρκ έχει κινητήρες Ντάτσια και Ρενώ . Η μπεμβε έχει κινητήρες πυρομανών γιατί παίρνουν εύκολα φωτιά . Οσο για την άουντι όταν δεν κλέβουν στους ρύπους απλά σέρνονται .
Αν σου αρέσουν τα πρίμιουμ του κώλου σαν τα παραπάνω , δώσε τα λεφτά σου πάρε την αστεία εγγύηση τους των δύο χρόνων , που στην πράξη είναι ένας και κάτσε μαζί με τους άλλους να κλαίτε κρυφά για να μην χάσουν αξία τα μπ...λάκια...
Να μην μιλήσουμε για τα κιβώτια που η Στελλάντις έχει τα άσπαστα της Αισιν και οι άλλοι διπλοσύμπλεκτα κομμάτια...
-
Εναλλακτικά όπως σου είπαν κάποιοι μπορείς να πάρεις την νέα C4 1.5 130 EAT 8 shine pack , σε τιμή κάτω από 28000 με την έκπτωση που θα πετύχεις...
-
Καλά η Initialle Paris έχει πουλήσει έστω και 1 στην Ελλάδα? Στο Ιταλικό forum έχω δει 4-5 ίσως και παραπάνω.
Άσε που δεν έχει και πολλά παραπάνω από την Dynamic, ακόμα και εκεί πρέπει να βάλεις extras.
Ποιο πολύ είναι must have...
Το Kamiq από την άλλη στα 30κ μπορεί να έχει +2 χρόνια εγγύηση και πλαϊνούς αερόσακους στους πίσω
-
plev wrote:
τι να πω..δικιο εχεις!!
κριμα γιατι οι εκδοσεις gt line ειναι οι πιο ενδιαφερον.εαν δηλαδη καποιος θελει bucket ωραια καθισματα και full led φωτα η peugeot δεν το αφηνει!εαν το 208 εχει 28.000, το 2008 34.000 και το 3008 40.000 το νεο 308 δεν θα εχει 35.000? ποιος θα το παρει σε αυτη τη τιμη που ειναι πιο ακριβο και απο mercedes,audi,bmw? και θα εχει και χειροτερο κινητηρα!
αρα απο οτι καταλαβαινω , εγω που εχω κολλημα με ΕΑΤ8 και full led (ή matrix) φωτα και δεν θελω να δωσω πανω απο 30.000 πρεπει να ξεχασω peugeot! αναγκαστικα δηλαδη μονο Opel στο group!
Που το είδες ότι έχει η Στελλάντις με τις 14 ιστορικές μάρκες χειρότερους κινητήρες από τις γερμανικές μπακατέλες ?
Η μέρκ έχει κινητήρες Ντάτσια και Ρενώ . Η μπεμβε έχει κινητήρες πυρομανών γιατί παίρνουν εύκολα φωτιά . Οσο για την άουντι όταν δεν κλέβουν στους ρύπους απλά σέρνονται .
Αν σου αρέσουν τα πρίμιουμ του κώλου σαν τα παραπάνω , δώσε τα λεφτά σου πάρε την αστεία εγγύηση τους των δύο χρόνων , που στην πράξη είναι ένας και κάτσε μαζί με τους άλλους να κλαίτε κρυφά για να μην χάσουν αξία τα μπ...λάκια...
Να μην μιλήσουμε για τα κιβώτια που η Στελλάντις έχει τα άσπαστα της Αισιν και οι άλλοι διπλοσύμπλεκτα κομμάτια...
οταν ειπα καλυτερους κινητηρες εννουσα σε ιπποδυναμη ,καταναλωση,και επιδοσεις..ξερω απο τους 1.2 της PSA kai to EAT8 και λατρευω αυτον τον συνδυασμο..αλλα και παλι οι διαφορες στις επιδοσεις ειναι χαοτικες(παιζει και αυτο τον ρολο του..αλλα απλα σβελτο αλλο γρηγορο)..αλλα απο μακροζωια και σωστη λειτουργια σε βαθος χρονων που θα κρατησω το αμαξι , PSA και ΕΑΤ8 μονο.
-
Εναλλακτικά όπως σου είπαν κάποιοι μπορείς να πάρεις την νέα C4 1.5 130 EAT 8 shine pack , σε τιμή κάτω από 28000 με την έκπτωση που θα πετύχεις...
ναι αλλα ολοι λενε δημοσιογραφοι και τα παιδια στο forum οτι απο οδηγικη συγκινηση απλα δεν!!!ενω τα αλλα 2 αμαξια (mokka,2008) και ας ειναι ψηλα προσφερουν τουλαχιστον καποια βασικα για απλους αδηγους!
-
Κάνε το τεστ ντράιβ, να αποφασίσεις εσύ και άσε τον κάθε πικραμμένο να λέει τα δικά του.
Η έννοια της οδηγικής συγκίνησης δεν είναι κάτι συγκεκριμένο και προφανώς δεν σημαίνει το ίδιο για όλους.
Εξαρτάται από πολλά .
-
Κάνε το τεστ ντράιβ, να αποφασίσεις εσύ και άσε τον κάθε πικραμμένο να λέει τα δικά του.
Η έννοια της οδηγικής συγκίνησης δεν είναι κάτι συγκεκριμένο και προφανώς δεν σημαίνει το ίδιο για όλους.
Εξαρτάται από πολλά .
ποσο δικιο εχεις σε αυτο.3 επιλογες απο 3 διαφορετικα αμαξια εχω!!!δοκιμαζω και τα 3 ..παιρνω αυτο που ειναι πιο κοντα στα γουστα μου οδηγικα!το θεμα ειναι πως πειθεις τους πωλητες για ενα κανονικο test drive και οχι για το κανουμε το τετραγωνο γυρω απο την αντιπροσωπια και επιστρεφουμε!!εαν τους δωσω κανενα 50ευρω αλλαζει κατι?
-
Βασικά πιέζεις για κάτι περισσότερο σε χρόνο.
Γυρίζεις τις αντιπροσωπείες και βλέπεις τι συμπεριφορά έχουν απέναντι σου.
Κοιτάς τι θα αποκλείσεις πρώτα και τέλος αν δεις κάποιο και σου αρέσει τόσο , ψάχνεις να το νοικιάσεις για 1-2 μέρες .
Εγώ έκανα ένα καλό τέστ ντράιβ στην Σύνερτζυ της Βουλιαγμένης , την C4. Περί τα 10 χλμ.
-
Αν ήταν ο Βαγγέλης που σε εξυπηρέτησε, μιλάμε για εξαιρετική περίπτωση πωλητή...
-
Ο πιο ψηλός , δεν θυμάμαι πως τον λένε.
Οντως εξαιρετικός
-
Στην Omega Αγίας Παρασκευής μου έδωσαν το C4 EAT8 130hp diesel και μου είπαν να το φέρω μέχρι το μεσημέρι γιατί είχαν κανονίσει test drive (η ώρα ήταν 10 το πρωί..) κατά τις 13:30..
-
εαν τους δωσω κανενα 50ευρω **αλλαζει **κατι?
Γίνεσαι ένα 50αρικο φτωχότερος..
-
Σήμερα μίλησα με το φιλαράκι μου που πήρε το βενζινη. Η κουβέντα του ή πρώτη ήταν μ@λ@κ@ δεν θα μου σπάσει εμένα τα νεύρα θα το πουλήσω. Γιατί? Γιατί μου κάνει διάφορα κόλπα μια βάζω Οπισθεν δεν δείχνει τίποτα η καμερα, μια έχω ταχυτητα μου δειχνει και προχωράω και στην οθόνη βγαίνει η Οπισθεν, χθες δεν δούλευε ο κλιματισμός μες τον καύσωνα και πολύ τρέμουλο ο λεβιές, ρε φίλε πάρε την αντιπροσωπεία μήπως θέλει αναβάθμιση τίποτα και τα λεγόμενα bugs, πήρε τηλ και το ίδιο του είπαν αύριο θα πάει από κει. Επίσης έμαθα κάτι άλλο δεν ξέρω αν ισχύει ή είναι ράδιο αρβυλα αλλά από μέσα το έμαθα πως άνοιξε 2ο εργοστάσιο Μαρόκο νομίζω μου είπαν και όσα έρχονται από εκεί έρχονται Τελιως ξεχαρβάλωμα, τονίζω πάλι δεν έχω αποδείξεις έτσι είπαν αν ξέρει κανείς άλλος....
-
Στην Omega Αγίας Παρασκευής μου έδωσαν το C4 EAT8 130hp diesel και μου είπαν να το φέρω μέχρι το μεσημέρι γιατί είχαν κανονίσει test drive (η ώρα ήταν 10 το πρωί..) κατά τις 13:30..
Και;;;; Γραψε εντυπώσεις. Το αφήνεις για σασπένς;
-
Να σου πω την αλήθεια αν βάλεις μπρος και κάνεις αμέσως όπισθεν επειδή η οθόνη αργεί να ανοίξει και να φορτώσει τα δεδομένα της,όντως δε δείχνει κάτι από την κάμερα και αν ανοίξει τα δείχνει ελλιπώς δηλαδή λείπει το αμάξι.Ακομη αν κατάλαβα καλά βάζει όπισθεν κάνει πισω και μετά βάζει 1η να φύγει και ανοίγει η κάμερα στο τέλος,πάλι λογω του παραπάνω που έγραψα και καθώς κάνεις όπισθεν δε σβήνει αν βάλεις 1η γιατί μπορεί εσύ να θες να μανουβράρεις και σου κράτα εικόνα ρου χώρου. Εμενα ας πουμε μου την σπαει που δε δειχνει το αμαξι και μπαινει από default επιλογή στο auto οπότε όταν πλησιάζω εμπόδιο χάνω εικόνα. Θα δώσω παραδείγματα με Φώτος όταν μπορέσω.
Για μένα η λύση είναι να περιμένεις λίγο καθώς έχεις βάλεις μπρος να ανοίξουν τα συστήματα να κυκλοφορήσει λίγο λαδάκι και μετά να ξεκινήσεις.
Επίσης υπάρχουν στο app αναβαθμίσεις της οθόνης που διορθώνουν αυτά τα προβλήματα. Τώρα για το λεβιέ λογικά είναι κάτι που φτιάχνει.
Πάντως αν έχει πάρει την έκδοση με το 3d μην το πουλήσει κρίμα είναι και πες του να μπει στο γκρουπ του fb γιατί εκεί τα παιδιά δεν κρύβουν τα προβλήματα του αμαξιού και βοηθούν αρκετά.
-
Dublin wrote:
Και;;;; Γραψε εντυπώσεις. Το αφήνεις για σασπένς;
Τα είχα γράψει βρε, πριν μήνες, μόλις είχε πρωτοερθει. Συνέπεσε και με κάτι αγορές φίλων/κουμπάρων αν θυμάσαι. Πολύ καλό για αυτό που είναι. Πολύ σωστά τοποθετημένο τιμολογιακα. Γι' αυτό το έχω προτείνει σε διάφορους όπως είδες, χρυσή τομή μεταξύ Tipo Cross και C-HR/Xceed στην κατηγορία crossover.
Αν κοίταγα για φιλικό/οικογενειακό/ταξιδιαρικο/crossover ή συμβατικά χαμηλό, μάλλον θα το είχα 1ο στη λίστα μου.
Σαν φθηνότερη SUV εναλλακτική με παρόμοιους χώρους θα προτιμούσα C3 Aircross, και μεγαλύτερο SUV, C5 Aircross. Αυτή η 'coupe' σχεδίαση που έχουν τα περισσότερα crossover κόβουν αέρα, κόβουν χώρο αποσκευών, γενικά δεν μου πάνε.
Έχει την καλύτερη υλοποίηση των progressive αναρτήσεων πάντως.
-
Για πείτε βρε παίδες όσοι το έχετε το 2008 πως σας φαίνεται, εντυπώσεις γενικότερα και αν έχει παρουσιάσει θέματα καθώς διαβάζω σε κάτι ομάδες στο φου μπου για κάποια θεματακια.
Βέβαια ορισμένα είναι γνωστά όπως η οθόνη 3d και οι δισκοπλακες αλλά κάποιοι κάνουν λόγο για διάφορους τριγμούς και αστοχίες. Ισχύει όντως? Το θεωρούν απαράδεκτο να έχει τόσα θέματα ένα αυτοκίνητο αξίας 20Κ+.
Σεπτέμβριο θα μπει στη γραμμή παραγωγής η παραγγελία μου οπότε χρονικά με παίρνει να ψαχτω αλλού,αν και εφόσον ισχύουν όσα λένε.
-
Το θεωρούν απαράδεκτο να έχει τόσα θέματα ένα αυτοκίνητο αξίας 20Κ+.
Δυστυχώς πλέον δεν είναι πολλά λεφτά τα €20Κ+ για ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, οπότε όλα έχουν θέματα (και το Puma και αρκετά άλλα). Μόνο οι Γιαπωνέζοι (#Vitara_Mono!!) είναι σε καλύτερη κατάσταση σε αυτό το θέμα.
Οπότε το παίρνεις το απολαμβάνεις και εύχεσαι να είσαι στην πλειοψηφία των τυχερών που δεν έχουν προβλήματα.
-
gianniss07 wrote:
Το θεωρούν απαράδεκτο να έχει τόσα θέματα ένα αυτοκίνητο αξίας 20Κ+.
Δυστυχώς πλέον δεν είναι πολλά λεφτά τα €20Κ+ για ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, οπότε όλα έχουν θέματα (και το Puma και αρκετά άλλα). Μόνο οι Γιαπωνέζοι (#Vitara_Mono!!) είναι σε καλύτερη κατάσταση σε αυτό το θέμα.
Οπότε το παίρνεις το απολαμβάνεις και εύχεσαι να είσαι στην πλειοψηφία των τυχερών που δεν έχουν προβλήματα.
Ακριβώς όπως τα είπες Φάνη, εγώ είμαι από τους τυχερούς μάλλον, και έχω πάρει από την πρώτη φουρνιά, αλλά 20.000 δεν είναι κάποιο σπουδαίο ποσό για Β suv και πάνω..
Από εξωτερικό που έχω διαβάσει, για αυτοκίνητο με τόσες πολλές πωλήσεις δεν έχω διαπιστώσει κάτι, για τις δισκοπλακες μάλλον, και κάποιες αστοχίες στο κούμπωμα του Πορτ μπαγκαζ έχω διαβάσει. Τριγμούς δεν έχω διαβάσει.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)