-
Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά τιμής ειδικά στο 2008 που παίρνεις και τα 130 άλογα στο αυτόματο βενζίνης.
-
-
Λοιπόν παιδιά έκλεισε η συμφωνία οκ με την επέκταση πήγα στα 100χιλ (το γράφει το δελτίο παραγγελίας) παραλαβή μου είπαν τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Θα θελα να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά έναν έναν για την βοήθεια σας και τις απόψεις σας. Ευχαριστώ, Fanis75, Dublin, Lap, cruiser, panormus, pillouriti, Sabas_Thess, REALZEUS, parikon, bolt, Alexandros harisma23 Kai πολλούς άλλους συγχωρέστε με δεν μπορώ να τα θυμηθώ όλα τα ονοματα. Θα το τονίσω πως μόλις τελειώσει όλη αυτή η μ.... Με τον covid ελπίζω να κανονίσουμε κάτι όλοι μαζί να βρεθούμε (δελεαζω με τα ψάρια και τα χελια) και όποιος περάσει από Άρτα περιμένω pm να κεράσω καφεδάκι, τσιπουρακια, μπύρα. Αρκεί βέβαια να τελειώσουν όλα αυτά γιατί λόγω εργασίας θα πρέπει να ρίξω άκυρο και δεν το θέλω. Εννοείται θα μείνω ενεργός στο forum
-
Αντε με το καλό η αναμονή και η παραλαβή τώρα!! Και όταν παραλάβεις να το χαρείς με Υγεία για πολλά καλά χιλιόμετρα!
Εννοείται ότι με την 1η ευκαιρία, θα σου έρθω για φαγοπότια...δεν γλυτώνεις!
-
Με το καλο να ερθει και να το ευχαριστηθεις!!
Πως και θα αρησει τοσο? Δεν ειναι Ελλαδα το αμαξι?
-
Με το καλο να ερθει και να το ευχαριστηθεις!!
Πως και θα αρησει τοσο? Δεν ειναι Ελλαδα το αμαξι?
Όχι Alex δεν έχει ετοιμοπαραδοτο. Σας ευχαριστώ
Fani έλα εσύ και το αυτοκίνητο σου θα καίει κάνα 0.5 λίτρα παραπάνω από το βαρος που θα παρεις
-
Μπράβο Alex με το καλό εύχομαι!!
-
Αντε καλοτάξιδο να ναι.... Να το χαρείς... Πολύ καλή επιλογή.
-
Με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδο alex mix!
-
Fani έλα εσύ και το αυτοκίνητο σου θα καίει κάνα 0.5 λίτρα παραπάνω από το βαρος που θα παρεις
Δεν μασάμε...ντήζελ γαρ, ας κάψει όσο θέλει!!
-
καλόταξιδο φίλε! με το καλό να έρθει και να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!
-
@lap στο 2008 για να είσαι άνετα το τιμόνι το έχεις όπως στο 208;
Ναι...
Αν και στο 2008 υπάρχει μια διαφορά. Αν δεις το a pillar στο 2008 υπάρχει μια πιο κάθετη γωνία προς την οροφή και ετσι μένει χώρος για το κεφαλι σου όταν κάθεσαι μέσα του και έτσι μπορείς να βάλεις ένα κλικ πιο πάνω το καθισμα.
Στο 208, είναι πιο κεκλιμένο το pillar και δεν αφήνει αυτό το μικρό χώρο με αποτελεμσα να καθεσε τερμα κατω. Αν βαλεις και τέρμα κάτω το τιμονι για να βλέπεις, τότε τα ποδια σου ανοίγουν σαν χριστουγενιστικη γαλοπούλα στο Mr bean. Αν μαλιστα το έχεις σε χειροκίνητη έκδοση, δηλαδή το σύνηθες, τοτε το πόδι σου όταν το σηκώνεις απο τον συμπλεκτη μπορεί να χτυπά στο κάτω μέρος του τιμονιού! Αν πατας συμπλεκτη με πιο πλαγιασμενο το πόδι, τότε αυτή η θέση είναι λάθος για τους μυς του ποδιού και μετά από λίγο νιώθεις πως κάτι δεν είναι σωστό.
-
Εγώ ρε παιδιά με τέρμα κάτω κάθισμα και χαμηλά το τιμόνι ώστε να βλέπω ακριβώς εκεί που τελειώνει η πάνω στεφάνη του τιμονιού δεν βρίσκω στο τιμόνι ούτε στο μπες βγες ούτε στα συμπλεκταρίσματα που κάνω όταν φορτώνω την φονική 2α αλλά και πλέον μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό.
Να πω ότι μπαινω και σε ένα polo 2009 μοντ και το μόνο που μου φαίνεται διαφορετικό είναι το τιμόνι σε μέγεθος.
Γενικά πάντως σίγουρα θέλει αλλάγες / παραμετροποιήσεις στον τρόπο που είχαμε παλιότερα τιμόνι - κάθισμα. Εγώ με ύψος 18.6 πες περίπου και 90 κιλά είμαι τέλεια πλέον μέσα του. Αλλά παίζει και ρόλο η αναλογία κορμού - ποδιών γιατί μερικοί έχουν κοντα πόδια και ψηλότερο κορμο αλλά και το αντίθετο!
ΥΓ. https://www.facebook.com/119393871471958/posts/3733884493356193/ για το 1.2 100!!
-
Αν μαλιστα το έχεις σε χειροκίνητη έκδοση,
Εϊπαμε, όλα αυτά είναι φτιαγμένα για αυτόματο κιβώτιο...φαίνεται και από το εσωτερικό και την εργονομία. Το χειροκίνητο είναι συμβιβασμός, στο εξωτερικό ελάχιστοι τα αγοράζουν χειροκίνητα.
-
Εγώ ρε παιδιά με τέρμα κάτω κάθισμα και χαμηλά το τιμόνι ώστε να βλέπω ακριβώς εκεί που τελειώνει η πάνω στεφάνη του τιμονιού δεν βρίσκω στο τιμόνι ούτε στο μπες βγες ούτε στα συμπλεκταρίσματα που κάνω όταν φορτώνω την φονική 2α αλλά και πλέον μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό.
Να πω ότι μπαινω και σε ένα polo 2009 μοντ και το μόνο που μου φαίνεται διαφορετικό είναι το τιμόνι σε μέγεθος.
Γενικά πάντως σίγουρα θέλει αλλάγες / παραμετροποιήσεις στον τρόπο που είχαμε παλιότερα τιμόνι - κάθισμα. Εγώ με ύψος 18.6 πες περίπου και 90 κιλά είμαι τέλεια πλέον μέσα του. Αλλά παίζει και ρόλο η αναλογία κορμού - ποδιών γιατί μερικοί έχουν κοντα πόδια και ψηλότερο κορμο αλλά και το αντίθετο!
ΥΓ. https://www.facebook.com/119393871471958/posts/3733884493356193/ για το 1.2 100!!
εγγυηση τα παιδία στους etuners.
-
#kaloriziko
-
Καλοτάξιδο alex! Θα το παραλάβεις και την καλύτερη περίοδο για βόλτες (μέχρι τότε θέλω να πιστεύω -και μάλλον θα είμαστε- σε πιο νορμάλ κατάσταση από τώρα).
Από Γιάννινα δεν είσαι -αλλά μένεις Θεσσαλονίκη- ή κάνω λάθος; (γι αυτό νομίζω κι οι προτάσεις για χέλια και πέστροφες).Έχει ο πεθερός της αδερφής μου σπίτι στα Ζαγοροχώρια,οπότε αν φτιάξουν τα πράγματα μπορεί να έρθω καμιά βόλτα να θαυμάσω το Πεζάκι σου!
Υ.Γ. Τώρα το είδα,Αρτινός. Ο.κ., κοντά έπεσα.
-
@alex mix και εγώ ομοιοπάθής μαζί με εσένα, παραγγελία 26 Ιανουαρίου (αν θυμάμαι καλά),παραλαβή τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου αν δεν έχουμε τίποτα κλεισίματα στα εργοστάσια λόγω κόβιντ.Καλή υπομονή σου εύχομαι!
-
καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι φίλε!!!
-
@alex mix καλορίζικο και καλοτάξιδο αυτη η μυρωδία καινούργιου μόλις μπένεις στο αμάξι ανεπανάληπτο.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)