-
Εντάξει εσυ πας γυρεύοντας!
-
@lap said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εντάξει εσυ πας γυρεύοντας!
Όχι θα κάτσω να κάνω ασκήσεις υπομονής και κατανάλωσης.
-
Ναι αλλά με τον κινητήρα που έχεις φαίνεται να έχεις κάνει ασκήσεις θάρρους!
-
Ναι αλλά με τον κινητήρα που έχεις φαίνεται να έχεις κάνει ασκήσεις θάρρους!
Πέρα από τον ιμάντα, που ντάξει πέρα από την πλάκα δεν ξέρω αν σε αυτούς που κόπηκε ήταν απλά μπαμ ή ήταν με χλμ επάνω, τι άλλο έχει ο κινητήρας;
-
@hountalas
Ωραίος! Για πες μας περισσότερα, τιμή, πού το έβαλες κλπ.
Το σκέφτομαι κι εγώ για το δικό μου. Βασικά έχει ξεκλειδώσει ο εγκέφαλος αλλά πρέπει να βγει και να ανοιχτεί στον πάγκο. Ίσως αυτός ο προγραμματισμός είναι καλύτερος από racechip αν ο άλλος ξέρει τι κάνει αλλά δε ξέρω αν θέλω να τον υποβάλλω σε τέτοιο χειρουργείο. -
Τιμή από 529 όπως λέει αρχική που ΔΕΝ ΔΕΝ συμφέρει (με 500ε - 600ε / διάφοροι tuners βάζεις πρόγραμμα) το έχει στα 379. Έχει πάνω από 2 χρόνια να πέσει κάτω απο 400. Πριν κάποιες μέρες είχα κάνει πάλι ποστ όταν είχε 430 νομίζω. Ε όταν είδα 380 μου ήταν πιο εύκολο!
+30% λέει σε άλογα και ροπή.
Εγώ είχα ανοίξει στο παρελθόν και την εξάτμιση πίσω οπότε αυτά μετρημένα δίνουν περίπου 106 με 109 άλογα έχω δει. Δεν ξέρω πως να το μετρήσω με εφαρμογή, δεν βρήκα αξιόπιστη. Βρείτε μου κάνα dragy!
Το πήρα και το έβαλα μόνος αφού ακολούθησα της οδηγίες που έχει.
Τώρα ξανά ερωτεύτηκα μπορώ να πω, αφού λέω να το κρατήσω μέχρι να φύγει η εγγύηση και μετά να το πουλήσω και να κάνω πρόγραμμα που λέει ότι πάει στο 140-145 με 26-27 κιλά ροπή. -
30% μόνο από παράλληλο (αν κατάλαβα καλά) σε τόσο μικρό μοτεράκι, δύσκολο το βλέπω!
-
@xenos said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
30% μόνο από παράλληλο (αν κατάλαβα καλά) σε τόσο μικρό μοτεράκι, δύσκολο το βλέπω!
Γιαυτό λεω αν έγινε έτσι με τον παράλληλο, με κανονικό πρόγραμμα που το δίνει στα 140 πάνω κάτω πως θα ειναι;
Και πάλι από αυτό που ένιωσα αξίζει στην τιμή που το πήρα. -
15 -20 άλογα τα χει πάρει σίγουρα.
-
@hountalas said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Τιμή από 529 όπως λέει αρχική που ΔΕΝ ΔΕΝ συμφέρει (με 500ε - 600ε / διάφοροι tuners βάζεις πρόγραμμα) το έχει στα 379. Έχει πάνω από 2 χρόνια να πέσει κάτω απο 400. Πριν κάποιες μέρες είχα κάνει πάλι ποστ όταν είχε 430 νομίζω. Ε όταν είδα 380 μου ήταν πιο εύκολο!
Εγώ είχα ανοίξει στο παρελθόν και την εξάτμιση πίσω οπότε αυτά μετρημένα δίνουν περίπου 106 με 109 άλογα έχω δει. Δεν ξέρω πως να το μετρήσω με εφαρμογή, δεν βρήκα αξιόπιστη. Βρείτε μου κάνα dragy!
Τώρα ξανά ερωτεύτηκα μπορώ να πω, αφού λέω να το κρατήσω μέχρι να φύγει η εγγύηση και μετά να το πουλήσω και να κάνω πρόγραμμα που λέει ότι πάει στο 140-145 με 26-27 κιλά ροπή.Στις υψηλές στροφές απελευθερώθηκε;
Μου είχε φανεί φιμωμένο ψηλά, όταν το είχα νοικιάσει για μια εβδομάδα. Έκοβε απότομα η απόδοση του. Φαινόταν ότι μπορούσε να δώσει περισσότερα άλογα. -
@a-d-p said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Τώρα ξανά ερωτεύτηκα μπορώ να πω, αφού λέω να το κρατήσω μέχρι να φύγει η εγγύηση και μετά να το πουλήσω και να κάνω πρόγραμμα που λέει ότι πάει στο 140-145 με 26-27 κιλά ροπή.Στις υψηλές στροφές απελευθερώθηκε;
Μου είχε φανεί φιμωμένο ψηλά, όταν το είχα νοικιάσει για μια εβδομάδα. Έκοβε απότομα η απόδοση του. Φαινόταν ότι μπορούσε να δώσει περισσότερα άλογα.Δεν το έχω δώσει καλά 2α,3η,4η για να καταλάβω 100%.
Αλλά σε μερικά πατήματα ένιωσα ότι έχει γεμίσει. Επειδή τραβάει πολύ καλύτερα από χαμηλά ίσως με μπέρδεψε γιαυτό θα δω στο σκ που θα κάνω ταξίδι. -
Τώρα ξανά ερωτεύτηκα μπορώ να πω, αφού λέω να το κρατήσω μέχρι να φύγει η εγγύηση και μετά να το πουλήσω και να κάνω πρόγραμμα που λέει ότι πάει στο 140-145 με 26-27 κιλά ροπή.Κάνε απόθεμα από ιμάντες. Πως το έκανες μόνος σου;;;; Είσαι σχετικός;;;
-
Τώρα ξανά ερωτεύτηκα μπορώ να πω, αφού λέω να το κρατήσω μέχρι να φύγει η εγγύηση και μετά να το πουλήσω και να κάνω πρόγραμμα που λέει ότι πάει στο 140-145 με 26-27 κιλά ροπή.Κάνε απόθεμα από ιμάντες. Πως το έκανες μόνος σου;;;; Είσαι σχετικός;;;
Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες, αν πιάνει και λίγο το χέρι σου ε μπορείς να ξεκουμπωσεις 2 φισες και να βάλεις την καλωδίωση που δίνει το chip.
-
Έχεις τσεκάρει πίεση στο τούρμπο με κάποιο obd;
-
@xenos said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Έχεις τσεκάρει πίεση στο τούρμπο με κάποιο obd;
Όχι. Έχετε κανένα link από κάποιο μαραφέτι που μπορεί να δείχνει μετρήσεις από Obd;
-
Τι σε νοιάζει.....από ιμάντα να δεις πως είναι πρώτα.
-
H obd δεν δειχνει την πραγματικη πιεση που σηκωνει με τον παραλληλο .
-
Ο ιμάντας καλά κρατεί. Μην του κάνεις βουντού lap.
Δεν έχω κανέναν με απλό 100άρι να δούμε διαφορές.
Έχω ένα φίλο με κόνα καινούργιο με τα 120; Τον έχω; -
Έχω ένα φίλο με κόνα καινούργιο με τα 120; Τον έχω;Αυτός θα φοβάται μην ακουμπήσει πουθενά με τα φώτα, τι να τρέξει...
-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Έχω ένα φίλο με κόνα καινούργιο με τα 120; Τον έχω;Αυτός θα φοβάται μην ακουμπήσει πουθενά με τα φώτα, τι να τρέξει...
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)