-
@alexandros-k said in Kia XCeed - crossover:
Δεν ξερω αν εχει και το δικο σου Αλεξ
Δεν το χρειαζεσαι εσυ , ξερεις να κανεις μυτη τακουνιΑααχαχαχαχαχα ,πατριδα ουτε καν ξερω τι ειναι αυτο.Ειναι κατι αναλογο με το endo που καναμε με μηχανες?Μια φορα εχω κανει και μετα επεσα στα πλαγια .
Yamaha xtx 660 supermotard. -
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
@alexandros-k said in Kia XCeed - crossover:
Δεν ξερω αν εχει και το δικο σου Αλεξ
Δεν το χρειαζεσαι εσυ , ξερεις να κανεις μυτη τακουνιΑααχαχαχαχαχα ,πατριδα ουτε καν ξερω τι ειναι αυτο.Ειναι κατι αναλογο με το endo που καναμε με μηχανες?Μια φορα εχω κανει και μετα επεσα στα πλαγια .
Yamaha xtx 660 supermotard.Αχαχαχαχαχα.....
Ειναι αυτο που δειχνει το βιντεο 3-4 ποστ παραπανω. Πατας φρενο με την μυτη και με το τακουνι πατας μια ξερογκαζια οταν κατεβαζεις ταχυτητα , για να συγχρονισεις σασμαν με μοτερ .
Αυτο κανει και το rev matching , χωρις να χρειαστει να κανεις κατι εσυ -
Το εχει παντως και το i30 160ps imt κανονικα και ειναι ωραιο spec. Σε sport mode εννοειται...
-
@gis said in Kia XCeed - crossover:
Το εχει παντως και το i30 160ps imt κανονικα και ειναι ωραιο spec. Σε sport mode εννοειται...
Μπράβο ρε GIS, χαίρομαι να διαβάζω μερακλήδες!
-
Ωρε που πάμε ...μερακλής με 160 άλογα και hyundai.
Μας πριξατε με τα TOYOTA.
Y.γ μη παρεξηγηθω....αμαξαρα είναι.....
Υ.γ....το TOYOTA
-
Τελικά όντως έχει rev matching και το i30, το δοκίμασα σήμερα πρωί στο sport.
-
Δεν το χα παρατηρήσει. Θα ξανακλέψω μία του κουμπάρου.
-
Μπορείτε να ανεβάσετε μικρό βίντεο να το δούμε και στη πράξη;
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Τελικά όντως έχει rev matching και το i30, το δοκίμασα σήμερα πρωί στο sport.
δλδ για πες λιγο τι πρεπει να κανουμε για το διαπιστωσουμε?
-
Στο κατέβασμα και μόνο στο sport ανεβάζει στιγμιαία στροφές κάνεις πιο ομαλες τις αλλαγές.
Θα ανεβάσω video με την πρώτη ευκαιρία. -
Τώρα θα με κάνετε και εμένα αύριο το πρωί να το δοκιμάσω στο Sportage... Δεν ντρέπεστε λίγο να μου βάζετε το σαράκι...
-
@famas said in Kia XCeed - crossover:
Μπορείτε να ανεβάσετε μικρό βίντεο να το δούμε και στη πράξη;
Αν και οδηγαει τον 1.0 engine, κανει μια αναφορα με πλανα εδω στο 15:14
Youtube Video – [15:14..] -
Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από πολλές αναζητήσεις και test drive κατέλληξα επιτέλους στο νεο Xceed.
Το δίλλημα τώρα είναι μπορώ να πάρω το βενζινοκινητήρα (1.5 T-GDI - 160 PS) ή το 2024 δεν νοείται να μην έχεις υβριδικό αυτοκίνητο;
Ο λόγος είναι ότι σαν 4μελής οικογένεια χρειαζόμαστε τον έξτρα χώρο αποσκευών, κάτι που το μειώνει αρκετά η μπαταρία στο υβριδικό. -
Mild hybrid φίλε μου το ηλεκτρικό μοτέρ βοηθάει σε επιδόσεις κατανάλωση. Έχεις και τρία προγράμματα eco normal sport να επιλέξεις. Και έχει ίδια τιμή με το απλό. Και αυξάνεται και η αξία μεταπώλησης στο μέλλον λόγω υβριδικού. Και κυκλοφορεί ελεύθερα δακτύλιο. Και παίρνεις τεχνολογία της εποχής.
Έχω το αυτοκίνητο, στη διάθεσή σου, ρώτα ότι θέλεις -
Καλησπέρα φίλε μου.
Επειδή το είδα κι εγώ τα έξτρα λίτρα που έχει το μη υβριδικό είναι κάτω απ τον κύριο χώρο αποσκευών στα οποία αν δεν κάνω λάθος βαλίτσες δεν μπαίνουν.
Ο έξτρα χώρος είναι για συγκεκριμένα αντικείμενα. Δεν επιμένω ότι είναι έτσι αλλά αυτή την εντύπωση έχω.
Η υβριδική έκδοση στο Xceed δίνει 380λιτρα;; -
Κι εγώ θυμάμαι ότι η μπαταρία απλά καταργεί το χώρο της ρεζέρβας.
(Που μετράται ως χώρος αποσκευών) -
Από πραγματική κατανάλωση εντός και εκτός πόλεως πως τα πάει το υβριδικό; Εγώ ενδιαφέρομαι για το αυτόματο.
-
Στο hybrid λόγω της μπαταρίας το πάτωμα δε πηγαίνει μια θεση κάτω όπως στο non.
Έτσι χάνονται κάποια λίτρα.Χοντρικά θα υπολογίζεις εντός 7 με 9 και εκτός 4.5 με 6.2. Αυτές έχω στο i30 με το ίδιο μοτέρ.
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Στο hybrid λόγω της μπαταρίας το πάτωμα δε πηγαίνει μια θεση κάτω όπως στο non.
Έτσι χάνονται κάποια λίτρα.Χοντρικά θα υπολογίζεις εντός 7 με 9 και εκτός 4.5 με 6.2. Αυτές έχω στο i30 με το ίδιο μοτέρ.
Το 4,5 φαντάζομαι πηγες μέγιστο με 100 όχι παραπάνω
Για το εντός πόλης συμφωνώ -
Το 4.5 - 4.6 το βλέπω σχεδόν καθημερινά όταν πηγαίνω στην εργασία μου. Κινούμαι παλιά εθνική Κορίνθου -Πατρών, χωρίς ιδιαίτερη κίνηση και τη μισή διαδρομή τη κάνω σβηστός στο sailing.
Έχω δει 5.1 ερχόμενος από Αθήνα καλοκαίρι με κλιματισμό και 110 - 120, είχα τάξει ότι θα το ξανακάνω και θα ανεβάσω φώτο αλλά δε μπορώ να κρατηθώ, το πατάω και χαλάω το νούμερο.
Kia XCeed - crossover