-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Έχει κανένας αγοράσει ή κάνει test drive την έκδοση GT LINE να μας πει εντυπώσεις;
Παίζει να είναι η pro-F/L Titanium με προσθήκη blind spot και αισθητικές διάφορες μόνο...
Ακριβως και σκας και ενα 4χιλιαρο παραπανω
-
Ναι ο όμιλος δυστυχώς έχει γίνει Διόσκουρος της FMH στο πετσόκομα εξοπλισμού ώστε να κάνει "προσιτά" τα οχήματά της...
ΥΓ: Έρχεται σε λίγους μήνες f/l Tuscon, θα κλάψουν μανούλες. Και στο f/l του Sportage λογικά οι μανούλες θα γίνουν Σουλιώτισσες!
-
Διαβάζοντας ένα review για το Xceed 1.5T 48v χειροκίνητο σε ενα σημείο αναφέρει:
"υπάρχει απροθυμία στις πολύ χαμηλές στροφές (κάτω από 1,300 σαλ) που απαιτεί αρκετό πατινάρισμα κατά την εκκίνηση- και ειδικά σε εκκινήσεις σε ανηφόρες- κάτι που χρειάζεται συνήθεια και προσπάθεια…"
Έχει κανένας κάτοχος διαπιστώσει κάποια δυσκολία/πατινάρισμα/απροθυμία του κινητήρα να επιταχύνει το αυτοκίνητο κατά το ξεκίνημα από στάση και ειδικά σε ανηφόρες;
Έχω το i30 το 1400 ατμοσφαιρικό. Γενικά είναι καλό. Αλλά μια φορά, τελείως αναίτια, μου έβγαλε αυτό που περιγράφει εδώ. Συγκεκριμένα, σε πολύ απότομη ανηφόρα, φαινόταν σα να ζορίζεται πολύ στο ανέβασμα κατά την εκκίνιση. Επειδή θορυβήθηκα, το ξαναδοκίμασα κάποιες φορές στο ίδιο ακριβώς σημείο και πήγε καλά.
Πιστεύω ότι είναι ένα πρόβλημα εγκεφάλου και όχι μηχανικό. Υποθέτω (δεν γνωρίζω) ότι για να κάνουν πιο οικονομικό τον κινητήρα, του δίνουν την ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη και ισχύ κατά το ξεκίνημα, έτσι ώστε να πηγαίνει καλά σε ευθείες και ανηφόρες.
Να λάβουμε υπόψη και το εξής: Η μέγιστη επιτρεπόμενη κλίση για οδικό δρόμο λένε είναι 25%. Αυτό δεν ισχύει στην πράξη. Υπάρχουν δρόμοι με πολύ μεγαλύτερη κλίση. Άρα ξεφεύγουμε από τις προδιαγραφές. -
Βλεπω αρκετα xceed αυτοματα ενος χρονου να πωλουνται στο car. Τυχαιο η υπαρχει καποιος λογος;
-
@a-ctive said in Kia XCeed - crossover:
Βλεπω αρκετα xceed αυτοματα ενος χρονου να πωλουνται στο car. Τυχαιο η υπαρχει καποιος λογος;
Λογικά leasing ή απέξω. Δεν έχω δει καμία αγγελία να πω πιο σίγουρα.
Γιατί δεν λες ότι είχε κυκλοφορήσει και τόσο πολύ εδώ. -
Πολλα δεν ειναι.9 το συνολο νομιζω τα υπολοιπα ειναι καινουργια απο αντιπροσωπεια.
Βεβαια μερικοι απο αυτους που τα πουλανε νομιζουν πως δινουν κανα συλλεκτικο κατι τιμες που καινουργιο ειναι φθηνοτερο.
DIESEL αυτοματο TITANIUM 55χιλ χλμ 32χιλ ευρω.
Το δικο μου χειροκινητο με 12χιλ χλμ ποσο πρεπει να το 30?29κατι το πηρα.Ειπαμε αλλα οχι και ετσι -
Παρήγγειλα xceed gt line 1.5t mhev τον Φεβρουάριο 2023 με εκτιμώμενη παραλαβή τον Δεκέμβριο. Τελικά παρέλαβα Σεπτέμβριο!
Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες!
-
Παρήγγειλα xceed gt line 1.5t mhev τον Φεβρουάριο 2023 με εκτιμώμενη παραλαβή τον Δεκέμβριο. Τελικά παρέλαβα Σεπτέμβριο!
Καλοτάξιδο και ασφαλή χιλιόμετρα με υγεία!
Οπως καταλαβαίνεις το "εντυπώσεις θετικότατες" δεν φτάνει...αναμένουμε
-
Καλοριζικο.Εννοειται θα ηταν θετικες .Χρωμα?Χειροκινητο ή αυτοματο?
-
Καλορίζικο! καλοτάξιδο! Όντως περιμένουμε ριβιού και φώτος.
-
Καλοταξιδο να είναι!
-
Καλοταξιδο και να το χαρείτε
-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Πάντα χειροκίνητο, όσο προλαβαίνουμε τουλάχιστον! Σε κάθε αλλαγή σκάω και χαμογελάκι! Χρώμα μπορντο-κόκκινο!
Θα επανέλθω με σχόλια αναλυτικά! -
Πολύ ωραίο χρώμα, μου αρέσουν και τα νέα led πίσω φανάρια που έχει η gt line.
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Πολύ ωραίο χρώμα, μου αρέσουν και τα νέα led πίσω φανάρια που έχει η gt line.
Το είχα παράπονο τόσο καιρό, δεν είχα δει πουθενά gt line από κοντά. Από κοντά τα νέα φώτα μου άρεσαν ακόμη περισσότερο από τις φωτογραφίες! Κ συνολικά το αμάξι μου φαίνεται τεχνολογικά διαστημόπλοιο!
Βλέπεις ημουν 15 χρόνια με το τίμιο Fiat punto sporting 1.4 του 2003, οπότε πήγα 20 χρόνια μπροστά απότομα και έπαθα σοκ! -
Αυτά είναι τα ωραία όταν αγοράζετε νέα αυτοκίνητα. Όσοι έχετε παλιά και πάτε σε νέα είναι πολύ ωραίο να διαβάζουμε τη χαρά που έχετε.
Να μας το περιγραψεις όπως το νιώθεις. Αυτά έχουν αξία. Και να ξέρεις αν δεις κάποιον γύπα να πεις ναι
-
Το αμαξι ειναι απλα κορυφη ,τα εχει ολα και συμφερει.Σκεψου εγω εχω το diesel και χαμογελω όποτε παταω γκαζι ποσο μαλλον βενζινη.
Υ.Γ Να πω και ενα περιστατικο και να κανω σαν παιδακι.
Στην δουλεια εχω ενα συναδελφο που εχει ενα vectra 2010 νομιζω ολα τα χρονια που ημουν με το τιμιο κορολακι μου εσκαγε προσπεραση και μου πατουσε κορνα,σημερα ετυχε να ειμαστε μαζι βαρδυα και του εσκασα προσπεραση οχι ανετα απλα ,ουτε καν χρειαστηκε να κατεβασω,απλα κορναρισα και χαθηκα.
Ααα και το κυριοτερο 5,4 μεση καταναλωση,5,8 την στιγμη που εκαν προσπεραση. -
2010?
Μηπως ήταν insignia? -
Τον προσπερνούσε τόσο γρήγορα που δεν προλάβαινε να το δει καθαρά.
Τώρα που έχει diesel και μεγάλη ροπή, πάλι δεν προλαβαίνει να το δει
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
2010?
Μηπως ήταν insignia?Το τελευταιο vectra 1,8 νομιζω ,ποτε ηταν 08?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335194260-opel-vectra
Σαν αυτο ειναι.
Kia XCeed - crossover