-
@mastoras78 said in Kia XCeed - crossover:
Ήταν μια κακιά στιγμή Τσίρο, γενικά έχει κάνει άλματα βελτίωσης
Πεστα ρε φιλε πεστα προσπαθουν να μου ριξουν λασπη
-
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Θετικα
1 ομορφια ,ακομα το χαζευω και το τραβαω φωτοτραβας φώτο και διάλεξες να μας βαλεις αυτη!! που φαινεται μια πλαινη ζαντα, σκουπίδια και καρεκλες μπροστά από ένα μαύρο αμάξι!!!!!
Εξαιρετική
Δεν ηθελα να στημενη ...ξερεις duckface και τετοια
-
@mastoras78 said in Kia XCeed - crossover:
Ήταν μια κακιά στιγμή Τσίρο, γενικά έχει κάνει άλματα βελτίωσης
εχει κάνει αλλά μαρέσει να τον πειράζω
-
Πεστα ρε φιλε πεστα προσπαθουν να μου ριξουν λασπη
Πάλι καλά που έβαλες το "σ"
-
Καλησπέρα στην παρέα
Ενδιαφέρομαι και εγω για το Kia Xceed το οποίο πήγα κ ειδα προσφατα σε σχετικη αντιπροσωπεια. Αυτο που με ενδιαφέρει λόγω λίγων χιλιομέτρων που κάνω είναι κινητήρας βενζίνης.Με ενημερωσαν στην αντιπροσωπεια πως ο κινητήρας βενζινης σε σχέση με τον κινητήρα βενζινης-mild hybrid δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα σε κοστος ,
τελη κυκλοφοριας και ρύπους .παρα μονο τα 40 λιγοτερα λιτρα στο πορτ μπαγκαζ για τις μπαταριες.
Αν ισχύει αυτο για ποιο λόγο υπάρχουν και οι δύο προς πώληση ; Πιστεύετε πως αξίζει να πάω σε βενζίνη mild hybrid, εφόσον ισχύουν τα παραπάνω ; Μου ανέφεραν πως για το mild hybrid, η εγγυηση της μπαταρίας είναι 3 ΄χρόνια ενώ το κόστος της μετά την τριετία σε περίπτωση αλλαγής είναι στα 600 ευρω. Χρόνος παραδοσης για το σκέτο βενζινοκινητήρα μέσα σε 5 μήνες αναλόγως την επιλογή χρωματος. -
@georgegk said in Kia XCeed - crossover:
Καλησπέρα στην παρέα
Ενδιαφέρομαι και εγω για το Kia Xceed το οποίο πήγα κ ειδα προσφατα σε σχετικη αντιπροσωπεια. Αυτο που με ενδιαφέρει λόγω λίγων χιλιομέτρων που κάνω είναι κινητήρας βενζίνης.Με ενημερωσαν στην αντιπροσωπεια πως ο κινητήρας βενζινης σε σχέση με τον κινητήρα βενζινης-mild hybrid δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα σε κοστος ,
τελη κυκλοφοριας και ρύπους .παρα μονο τα 40 λιγοτερα λιτρα στο πορτ μπαγκαζ για τις μπαταριες.
Αν ισχύει αυτο για ποιο λόγο υπάρχουν και οι δύο προς πώληση ; Πιστεύετε πως αξίζει να πάω σε βενζίνη mild hybrid, εφόσον ισχύουν τα παραπάνω ; Μου ανέφεραν πως για το mild hybrid, η εγγυηση της μπαταρίας είναι 3 ΄χρόνια ενώ το κόστος της μετά την τριετία σε περίπτωση αλλαγής είναι στα 600 ευρω. Χρόνος παραδοσης για το σκέτο βενζινοκινητήρα μέσα σε 5 μήνες αναλόγως την επιλογή χρωματος.έχω την εντύπωση, ότι υπάρχει και η ελεύθερη διέλευση στον δακτύλιο (τουλάχιστον στο δικό μου Μhev)... δεν έχω ιδέα αν είναι τα ίδια οφέλη στον μη ήπιο υβριδικό κινητήρα. Ισχύει όντως;
-
@georgegk said in Kia XCeed - crossover:
Καλησπέρα στην παρέα
Αν ισχύει αυτο για ποιο λόγο υπάρχουν και οι δύο προς πώληση ; Πιστεύετε πως αξίζει να πάω σε βενζίνη mild hybrid, εφόσον ισχύουν τα παραπάνω ; Μου ανέφεραν πως για το mild hybrid, η εγγυηση της μπαταρίας είναι 3 ΄χρόνια ενώ το κόστος της μετά την τριετία σε περίπτωση αλλαγής είναι στα 600 ευρω. Χρόνος παραδοσης για το σκέτο βενζινοκινητήρα μέσα σε 5 μήνες αναλόγως την επιλογή χρωματος.και μόνο που είναι περασμένο mild hybrid θα έχει υψηλότερη μεταπώληση
οπότε δεν υπάρχει κανενας λόγος για μονο 40 λίτρα επιπλέον να πάρεις χωρίς
-
Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το kia xceed diesel mild hybrid καινούργιο. Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε την άποψή σας σχετικά με το αν το μοντέλο αυτό, ή η προηγούμενη έκδοσή του, βγάζουν εξεζητημένες βλάβες. Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα αξιόπιστο diesel αυτοκίνητο το οποίο να μην με "αφήσει" εύκολα στο δρόμο αλλα και να μην χρειάζεται να το πηγαίνω συχνά σε συνεργεία, με εξαίρεση φυσικά για να γίνουν τα προγραμματισμένα service του. Το άλλο αυτοκίνητο που σκέφτομαι για αγορά είναι το renault clio diesel καινούργιο. Το ξέρω πως δεν είναι στην ιδια κατηγορία άλλα το clio είναι πιο φθηνό και γενικά θα με καλύψει για αυτά που θέλω, πλην όμως φοβάμαι για την αξιοπιστία του. Περιμένω την άποψή σας!
-
@dimk-0 said in Kia XCeed - crossover:
Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το kia xceed diesel mild hybrid καινούργιο. Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε την άποψή σας σχετικά με το αν το μοντέλο αυτό, ή η προηγούμενη έκδοσή του, βγάζουν εξεζητημένες βλάβες. Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα αξιόπιστο diesel αυτοκίνητο το οποίο να μην με "αφήσει" εύκολα στο δρόμο αλλα και να μην χρειάζεται να το πηγαίνω συχνά σε συνεργεία, με εξαίρεση φυσικά για να γίνουν τα προγραμματισμένα service του. Το άλλο αυτοκίνητο που σκέφτομαι για αγορά είναι το renault clio diesel καινούργιο. Το ξέρω πως δεν είναι στην ιδια κατηγορία άλλα το clio είναι πιο φθηνό και γενικά θα με καλύψει για αυτά που θέλω, πλην όμως φοβάμαι για την αξιοπιστία του. Περιμένω την άποψή σας!
Εγω το εχω 1χρονο σε εκδοση titanium .Πολυ καλο οδηγικα ,καταναλωση αναλογα το πατημα εχω δει απο 4.8 μεση καταναλωση εως 6.2 ,ανετο σε ταξιδια ,ολα τα κουμπακια εκει που πρεπει να ειναι χωρις να τα ψαχνεις,μονο θεμα που μου ειχε βγαλει ηταν δεν δουλευε το start stop συχνα και πηγα αλλαξα εναν αισθητηρα μπαταριας μεσα στην εγγυηση.
-
Εγω το εχω 1χρονο σε εκδοση titanium .Πολυ καλο οδηγικα ,καταναλωση αναλογα το πατημα εχω δει απο 4.8 μεση καταναλωση εως 6.2 ,ανετο σε ταξιδια ,ολα τα κουμπακια εκει που πρεπει να ειναι χωρις να τα ψαχνεις,μονο θεμα που μου ειχε βγαλει ηταν δεν δουλευε το start stop συχνα και πηγα αλλαξα εναν αισθητηρα μπαταριας μεσα στην εγγυηση.
OK ευχαριστώ για την πληροφορία. Η ανάγκη για αλλαγή αισθητήρα μεσα στον χρόνο δεν είναι και πολύ καλή ενδειξή, παρόλ'αυτά ίσως απλά να ήταν κακή τύχη. Χαίρομαι για όλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις όμως.
-
Καμία σχέση τα δύο αυτοκίνητα μεταξύ τους.
Εννοείται θα έπαιρνα το ΚΙΑ, τίμιο αυτοκίνητο και με χαρακτήρα.
Δεν νομίζω να έχεις θέματα με την αξιοπιστία του, ούτως ή άλλως έχει μεγάλη εγγύηση. -
Αν μιλησουμε για αξιοπιστια ντιζελ ο κινητηρας της ρενω ειναι ο νο1. Μετα απο 220000 δεν εχει κανει τσικ στο ντουστ. Εχει 20 χρονια εξελιξης και τοσα χρονια τον φορα η μερσεντες στα μικρης ιπποδυναμης ντιζελ αμαξια της, οπως και η νισσαν φυσικα.
-
OK ευχαριστώ για την πληροφορία. Η ανάγκη για αλλαγή αισθητήρα μεσα στον χρόνο δεν είναι και πολύ καλή ενδειξή, παρόλ'αυτά ίσως απλά να ήταν κακή τύχη. Χαίρομαι για όλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις όμως.
Καλα δεν ηταν κατι το συνταρακτικο ,απλα οταν σταματουσα σε φαναρι δεν εσβηνε μονο του το αυτοκινητο...σε σχεση με αλλες μαρκες που δεν παιρνουν μπρος ειναι πταισμα
-
Δηλαδή μπορεί το μη υβριδικό να δει τέτοια νούμερα κατανάλωσης;;
-
@cybernaut said in Kia XCeed - crossover:
Δηλαδή μπορεί το μη υβριδικό να δει τέτοια νούμερα κατανάλωσης;;
Δεν καταλαβαινω φιλε μου.Λες για το μη υβριδικο xceed ή εννοεις κατι αλλο?Αληθεια δεν καταλαβαινω
-
Ειπώθηκε παραπάνω και γενικότερα διαβάζω πως δεν έχουν διαφορά στην κατανάλωση καυσίμου οι δύο εκδόσεις του x ceed.
-
Διαβάζοντας ένα review για το Xceed 1.5T 48v χειροκίνητο σε ενα σημείο αναφέρει:
"υπάρχει απροθυμία στις πολύ χαμηλές στροφές (κάτω από 1,300 σαλ) που απαιτεί αρκετό πατινάρισμα κατά την εκκίνηση- και ειδικά σε εκκινήσεις σε ανηφόρες- κάτι που χρειάζεται συνήθεια και προσπάθεια…"
Έχει κανένας κάτοχος διαπιστώσει κάποια δυσκολία/πατινάρισμα/απροθυμία του κινητήρα να επιταχύνει το αυτοκίνητο κατά το ξεκίνημα από στάση και ειδικά σε ανηφόρες;
-
Έχω το i30 με τον ίδιο κινητήρα, παρκάρω σε υπόγειο γκαράζ.
Όταν ανεβαίνω τη ράμπα ψιλοτραβάει ζόρι αν δε πάρω φόρα, είμαι φορτωμένος και το έχω και στο eco. Αν το έχεις στο sport δε καταλαβαίνει τίποτα.
Δε το θεωρώ τόσο σημαντικό πάντως γιατί όπως σου είπα συμβαίνει υπό συνθήκες. -
Έχει κανένας αγοράσει ή κάνει test drive την έκδοση GT LINE να μας πει εντυπώσεις;
-
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Έχει κανένας αγοράσει ή κάνει test drive την έκδοση GT LINE να μας πει εντυπώσεις;
Παίζει να είναι η pro-F/L Titanium με προσθήκη blind spot και αισθητικές διάφορες μόνο...
Kia XCeed - crossover