-
harisma23 σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που αναφέρουν στις αντιπροσωπείες ποια είναι; Μπορεί να είναι και εκθεσιακά που βρίσκονται σε άλλη πόλη ή πρόκειται μόνο για τα στοκαρισμενα που βρίσκονται κάτω από τον ηλιο και τη βροχή σε κάποιο μέρος συνήθως της Αθήνας;
-
harisma23 σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που αναφέρουν στις αντιπροσωπείες ποια είναι; Μπορεί να είναι και εκθεσιακά που βρίσκονται σε άλλη πόλη ή πρόκειται μόνο για τα στοκαρισμενα που βρίσκονται κάτω από τον ηλιο και τη βροχή σε κάποιο μέρος συνήθως της Αθήνας;
Και εκθεσιακά και στοκαρισμένα.
-
Μπορεί κάποιος να ξέρει αν είναι εκθεσιακό ή στοκ το αυτοκίνητο που αγόρασε;
-
Μπορεί κάποιος να ξέρει αν είναι εκθεσιακό ή στοκ το αυτοκίνητο που αγόρασε;
Δύσκολο, εκτός εαν είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που βλέπεις στην έκθεση. Αλλά δεν έχει και καμια σημασία, ίδια αυτοκίνητα είναι!
-
Τα ίδια είναι χωρίς αμφιβολία, αλλά στο ένα εχει μπει κόσμος και κοσμάκης ενώ στο άλλο όχι. Δεν έχει προβληματίσει κάποιον το θέμα αυτό; Τα εκθεσιακά για μένα θα έπρεπε να έχουν κάποια έκπτωση σε σχέση με τα στοκ.
-
Τα ίδια είναι χωρίς αμφιβολία, αλλά στο ένα εχει μπει κόσμος και κοσμάκης ενώ στο άλλο όχι. Δεν έχει προβληματίσει κάποιον το θέμα αυτό; Τα εκθεσιακά για μένα θα έπρεπε να έχουν κάποια έκπτωση σε σχέση με τα στοκ.
Συνήθως έχουν, όχι μεγάλη αλλά έχουν. Δηλαδή εαν πάς στην Ford και πεις 'θέλω αυτό το αυτοκίνητο που βλέπω εδώ, το θέλω τώρα και δίνω π.χ. €500 λιγότερα' κατά 99% θα στο δώσουν, εκτός εαν είναι πουλημένο.
Το κοιτάς για φθορές, αλλιώς δεν πειράζει ο κόσμος, παρά μόνο εαν έχει κάνει κάποια ζημιά.
-
Πηγα χθες να το δω με πεθερο που ειναι σε αναζητηση αυτοκινητου και ειχε καταληξει σε Puma, 2008.
Ψαχνουμε ενα φρεσκο αμαξακι γιατι ειναι και νεανιας αλλα θελει να πηγαινει και καμια φορα στον μπαξε του και να μεταφερει την παραγωγη
Απογοητευτηκαμε πληρως οσον αφορα σους χωρους.
Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση αναζήτησης αυτοκινήτου, ότι πρέπει και για μας τους πηλιουρίτες...
Ίσως θα έπρεπε να τα συγκρίνουμε τα αυτοκίνητα με βάση την κλασική 'κλούβα' που διαβάζω έχει διαστάσεις, 52,5x34.5x29cm και να το στρογγυλέψουμε και λίγο 55x35 και μετά να ψάχνουμε τα πορτ-μπαγκαζ που θα χωράνε πιο πολλές πιο άνετα :-).
Θα με κοιτάνε περίεργα όταν εμφανιστώ στην έκθεση με τη κλούβα ανά χείρας...
-
Γνωρίζει κάποιος τα διαστήματα σέρβις του Puma; Στην αντιπροσωπεία αναφέρουν ότι είναι ετήσια ή κάθε 15000 χλμ, ενώ στα διάφορα σάιτ κάθε 2 χρόνια ή 30000 χλμ.
-
Πολύ καλή και πλήρης δοκιμή όπου παρουσιάζονται όλα τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου με ακρίβεια αντί να πλατσουριζει ο παρουσιαστής στο megabox.
-
Εξαιρετική δοκιμή με ουσία και πολύ μεγάλη και αναλυτική. Μου άρεσε η λεπτομέρεια που είπε ότι τα μεταλλικά μέρη στον λεβιέ τον χειμώνα είναι κρύα και μη ευχάριστα στην αφή κάτι το οποίο είχα παρατηρήσει (και γράψει εδώ) και εγώ όταν οδήγησα το Focus ST Line.
Το αυτοκίνητο, για εμένα, συνεχίζει να είναι ό,τι ομορφότερο κυκλοφορεί στην κατηγορία του, πραγματικά δεν βρίσκω ψεγάδι, ειδικά στο μπλέ είναι απίστευτα όμορφο. Εαν εξαιρέσω τους μέτριους χώρους, το αυτοκίνητο είναι κορυφαίο σε όλα. Λεφτά δεν έχω....αχαχα!!
-
Το ξεψαχνισε πραγματικά το αυτοκίνητο, άψογος!
Θα μπορούσε να μάς πει κάποιος ιδιοκτήτης της έκδοσης με τα 125 άλογα κατανάλωση εντός/εκτός;
Επίσης,ο αποθηκευτικός χώρος πρόκειται να μεγαλώσει; καί πότε;
-
Μου άρεσε η λεπτομέρεια που είπε ότι τα μεταλλικά μέρη στον λεβιέ τον χειμώνα είναι κρύα και μη ευχάριστα στην αφή κάτι το οποίο είχα παρατηρήσει (και γράψει εδώ) και εγώ όταν οδήγησα το Focus ST Line.
Ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τον χειμώνα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το καλοκαίρι, όταν ζεματάνε. Άνετα παθαίνεις έγκαυμα από την μεταλλική μπίλια του λεβιέ ταχυτήτων ενός Type R για παράδειγμα. Το έπαθα από την εσωτερική πετούγια της Ε92, όταν μπήκα και θέλησα να βγω κατευθείαν. Απορώ με την χαζομάρα των αυτοκινητοβιομηχανιών μερικές φορές...
-
Συγνωμη αλλα διεκδικώ τα πρωτεία ότι εγώ τον βρήκα πρώτο αυτόν τον δοκιμαστη.
Παλαιότερα έκανε δοκιμές σε site εταιρισς leasing και πλήρωνες για να τις δεις ολόκληρες
-
Συγνωμη αλλα διεκδικώ τα πρωτεία ότι εγώ τον βρήκα πρώτο αυτόν τον δοκιμαστη.
Παλαιότερα έκανε δοκιμές σε site εταιρισς leasing και πλήρωνες για να τις δεις ολόκληρες
Είναι κι άλλος ένας μαζί του που μοιράζονται τις δοκιμές.
Καλοί είναι, αλλά τις ενότητες που μιλάνε για κόστος αγοράς,εξοπλισμού,συντήρησης και κατοχής του αμαξιού είναι κουραστικές και τις προσπερνώ γρήγορα, γιατί απευθύνονται αποκλειστικά στη βρετανική αγορά.
-
. Απορώ με την χαζομάρα των αυτοκινητοβιομηχανιών μερικές φορές...
Μπρος στα κάλλη τι ειναι ο πονος
-
Παιδιά σόρυ δεν είχα δει αν είχε ανέβει και προηγούμενα το λινκ με τη δοκιμή.
Γενικά συμφωνώ με τον Φάνη. Αρχίζω να πιστεύω και εγώ ότι πλεον είναι το πιο ομορφο στην κατηγορία. Ξεκίνησα από το 2008 μιας και είμαι κάτοχος του προηγούμενου μοντέλου, είναι όμορφο πολύ αλλά όπως φαίνεται το puma είναι αυτό που θα ξεχωρίζει, όλα τα άλλα αρχίζουν να μοιάζουν ίδια. Άλλωστε το μόνο αρνητικό που του προσάπτουν είναι οι πίσω χώροι που για μένα είναι λίγο υπερβολή, (εκτός αν έχουν όλοι παιδιά πάνω από 1,80) και οκ η λίγο συντηρητική σχεδίαση στο εσωτερικό αλλά και αυτή μόνο επειδή υπάρχει το 2008.
Νομίζω ότι η st-line x 125hp με τον φουλ εξοπλισμό που προσφέρει (και δεν υπάρχει σε κάνενα άλλο μοντέλο σε αυτή την τιμή) είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή στα 24500 περίπου. Το μόνο που με κράτησε πίσω είναι ότι είμαι σε πετρέλαιο και έχω λίγο καλομάθει με τις χαμηλές καταναλώσεις και το αντίστοιχο κόστος.
Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει κανείς στο φορουμ που να το έχει αγοράσει να μας δώσει καμια εικόνα από την καθημερινότητα του;
-
Υπάρχει ομάδα στο fb με παιδιά που το έχουν και γράφουν εντυπώσεις και κατανάλωση ....
ενώ στην αντίστοιχη ομάδα για το 2008 μόνο μια φορά έχουν γράψει για κατανάλωση. Λες και τα κρύβουν ένα πράγμα η ξερω γω τι. 2 πόστ έκανα που ρωτάω για κατανάλωση και από όλες τις απαντήσεις μια η δύο λένε νούμερα.
-
Υπάρχει ομάδα στο fb με παιδιά που το έχουν και γράφουν εντυπώσεις και κατανάλωση ....
ενώ στην αντίστοιχη ομάδα για το 2008 μόνο μια φορά έχουν γράψει για κατανάλωση. Λες και τα κρύβουν ένα πράγμα η ξερω γω τι. 2 πόστ έκανα που ρωτάω για κατανάλωση και από όλες τις απαντήσεις μια η δύο λένε νούμερα.
Έχεις λινκ ; Ευχαριστώ
-
Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει κανείς στο φορουμ που να το έχει αγοράσει να μας δώσει καμια εικόνα από την καθημερινότητα του;
Ο χρήστης ΒΣ έχει γράψει κάποιες πρώτες εντυπώσεις στις 7/4/2020 στη σελ. 29, post #713. Eίπε ότι θα επανέλθει να γράψει περισσότερα μετά την καραντίνα, αλλά μάλλον χαίρεται τις βόλτες του και δεν έχει ξαναγράψει.
Επίσης και ο napgin στη σελ 27, post 653 με 125 titanium
-
Ο 1.2 Puretch είναι πολύ ωραίος κινητήρας, αλλά οικονομικός δεν είναι, όσες φορές έχω οδηγήσει αυτοκίνητο με αυτό το μοτερ έχω ευχαριστηθεί τον κινητήρα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν οικονομικό. Ρωτήστε και τον γάτο να σας πει για το C3. Αντίθετα ο BlueHDi είναι και εξαιρετικός και πολύ οικονομικός.
Θα μου πείτε: Ο Ecoboost φημίζεται για την οικονομία του? Κάθε άλλο (εκτός εαν οδηγείς στο Eco και πολύ προσεκτικά), αλλά ε το mHEV σύστημα κάτι κάνει και μπορεί να κρατηθεί γύρω στο 7-7.5 μέσα στην πόλη με λίγο προσοχή. Το οποίο το βρίσκω εξαιρετικό, εαν σκεφτώ ότι το Panda με τα 60 ατίθασα είναι στο 6.2.
Ford Puma 2019