-
Dublin wrote:
Στο autotriti λεει οτι οντως εχει ταμπουρα πισωΤο σκίζουμε το νήμα πάλι αλλά με τρώει .
Γενικά το συγκεκριμένο περιοδικό / website εμένα προσωπικά δεν μου προσφέρει τίποτα. Πολλές λάθος πληροφορίες και καμία ουσιαστική προστιθέμενη αξία στις δοκιμές του. Τελευταίο που μου είχε κάνει εντύπωση είναι το CHR 2.0 Hybrid που είχαν γράψει μέση κατανάλωση δοκιμής 7.2 l/100km... Λογικά είχαν κατέβει βούτα το προηγούμενο βράδυ για δοκιμές...
Ένα ακόμα που δεν μου αρέσει καθόλου είναι ότι αναδημοσιεύουν παλαιότερα άρθρα. Οπότε αν εγώ ψάχνω άρθρο με σημερινή ημερομηνία μεταφόρτωσης, τσουπ, μου βγαίνει το Autotriti ως προτεινόμενο με ένα άρθρο που έχω ξαναδιαβάσει πριν κανά 6μηνο...
Αυτό που πραγματικά αξίζει είναι το τεστ αποφυγής ταράνδου!
-
Από ότι έχω καταλάβει είναι 400 λίτρα χωρίς το megabox.
-
Στα του Puma.
Υπάρχει κάποιο video που να δείχνει επιτάχυνση σε μεγάλο εύρος ταχύτητας, για παράδειγμα μέχρι τα 160χλμ/ω?
Μπορείς να βρεις πολλά βίντεο στο youtube με POV οδήγηση όπου το τερματίζουν. Έχω δει από τον τύπο που κάνει δοκιμές στον autobahn και το πάει χαλαρα πάνω από 200. Τα 160 να φανταστείς να φτάνει με την 3η-4η! Αν το οδηγήσεις θα δεις ότι ο τρόπος που ανεβάζει στροφές είναι φοβερός.
-
Θα με ενδιέφερε δυνητικά η έκδοση των 155hp. Ο χώρος αποσκευών είναι 400λίτρα χωρίς το megabox? Δεν νομίζω ότι αναγράφεται κάπου ξεκάθαρα.
Thanks
Ο χώρος είναι 402 λίτρα συμπεριλαμβανομένου του megabox στα mild hybrid που έρχονται Ελλάδα (με κιτ επισκευής). Με ρεζέρβα ανάγκης άγνωστο...λογικά καμιά 30αριά λίτρα κάτω.
Μετά τις πρώτες φουρνιές μετακίνησαν τις μπαταρίες κάτω από το κάθισμα συνοδηγού οπότε θα έχει συνολικά 456 και το mild hybrid.
-
Μαλλον ισχυει αυτο που αναφέρει ο @costasar, τα 125αρια εχουν ταμπουρα πίσω. Στο autotriti ειναι κανονικη δοκιμή, ο δημοσιογραφος το αναφέρει και επειτα το σημειωνει και στα μειον του αυτοκινήτου. Δεν πιστεύω οτι του ξέφυγε.
Αν εχει κανει ενα τοσο σοβαρο λαθος πιστεύω θα ανακαλέσει λιαν συντόμως. Οι εισαγωγικές εχουν τμήματα που τα ελέγχουν αυτά.
Ίσως ειναι έτσι ,γιατί ανατρέχοντας στο επίσημο press kit της Ford,γράφει για τα πίσω φρένα 2 εκδοχές: δίσκοι ή ταμπούρα,χωρίς όμως ακόμη κι εκεί να διευκρινίζει που (κακώς).Αυτό κανονικά θα ήταν δουλειά ενός δημοσιογράφου του ειδικού τύπου που θα το σημείωνε και θα ρωτούσε κατά την παρουσίαση για να ενημερώσει τον κόσμο,αλλά τελικά οι περισσότεροι μου φαίνεται πάνε σε τέτοιες συγκεντρώσεις,δοκιμές ή παρουσιάσεις για τις δημόσιες σχέσεις.
-
Dublin wrote:
Μαλλον ισχυει αυτο που αναφέρει ο @costasar, τα 125αρια εχουν ταμπουρα πίσω. Στο autotriti ειναι κανονικη δοκιμή, ο δημοσιογραφος το αναφέρει και επειτα το σημειωνει και στα μειον του αυτοκινήτου. Δεν πιστεύω οτι του ξέφυγε.
Αν εχει κανει ενα τοσο σοβαρο λαθος πιστεύω θα ανακαλέσει λιαν συντόμως. Οι εισαγωγικές εχουν τμήματα που τα ελέγχουν αυτά.
Ίσως ειναι έτσι ,γιατί ανατρέχοντας στο επίσημο press kit της Ford,γράφει για τα πίσω φρένα 2 εκδοχές: δίσκοι ή ταμπούρα,χωρίς όμως ακόμη κι εκεί να διευκρινίζει που (κακώς).Αυτό κανονικά θα ήταν δουλειά ενός δημοσιογράφου του ειδικού τύπου που θα το σημείωνε και θα ρωτούσε κατά την παρουσίαση για να ενημερώσει τον κόσμο,αλλά τελικά οι περισσότεροι μου φαίνεται πάνε σε τέτοιες συγκεντρώσεις,δοκιμές ή παρουσιάσεις για τις δημόσιες σχέσεις.
Εμένα πάντως μου το ανέφερε ο πωλητής από μόνος του (προς τιμήν του). Εγώ το θεωρούσα δεδομένο ότι σε αυτές τις τιμές θα είχε δισκόφρενα μπρος-πίσω και ούτε που πήγε το μυαλό μου,
-
...αλλά τελικά οι περισσότεροι μου φαίνεται πάνε σε τέτοιες συγκεντρώσεις,δοκιμές ή παρουσιάσεις για τις δημόσιες σχέσεις.
...και για τον τσάμπα καφέ, το κέικ και τα τυροπιτάκια... Ενίοτε έχει και χυμό πορτοκάλι...
-
Χαχαχα
Πεινασα...
-
arvani wrote:
Θα με ενδιέφερε δυνητικά η έκδοση των 155hp. Ο χώρος αποσκευών είναι 400λίτρα χωρίς το megabox? Δεν νομίζω ότι αναγράφεται κάπου ξεκάθαρα.
Thanks
Ο χώρος είναι 402 λίτρα συμπεριλαμβανομένου του megabox στα mild hybrid που έρχονται Ελλάδα (με κιτ επισκευής). Με ρεζέρβα ανάγκης άγνωστο...λογικά καμιά 30αριά λίτρα κάτω.
Μετά τις πρώτες φουρνιές μετακίνησαν τις μπαταρίες κάτω από το κάθισμα συνοδηγού οπότε θα έχει συνολικά 456 και το mild hybrid.
Εγώ πάντως έχω διαβάσει ότι τα 400 λίτρα είναι χωρίς το megabox, η μετακίνηση της μπαταρίας μεγάλωσε τον όγκο του megabox σε σχέση με τα πρώτα μοντέλα και ότι ρεζέρβα ανάγκης δεν μπορείς να βαλεις και να θέλεις.
-
Πάντως τελική τιμή το 125αρι Titanium με το Tech Pack (LED & Digital ταμπλό) έχει €21.000, πιστεύω οτι είναι καλή τιμή.
-
Πάντως τελική τιμή το 125αρι Titanium με το Tech Pack (LED & Digital ταμπλό) έχει €21.000, πιστεύω οτι είναι καλή τιμή.
Πολυ καλη τιμή. Ειναι ωραιο το Puma.
-
Fanis75 wrote:
Πολυ καλη τιμή. Ειναι ωραιο το Puma.
Ο μοναδικος αντιπρόσωπος στη Θεσσαλονικη μου εδωσε προσφροα 21.339 στις 22/1/2020. Εριξαν την τιμή του?
Πριν 3,5 χρονια με 20.000 απο τον ιδιο αγόρασα focus MK3,5 1.5diesel business, που για την εποχη του ειχε πληρη εξοπλισμο και αυτοματο φρεναρισμα, δηλαδή αυτοκίνητο της επόμενης κατηγορίας, Εντάξει η συγκριση δεν είναι άμεση, αλλα δείχνει την αυξητική τάση των τιμών των αυτοκινήτων αυτής της κατηγορίας των SUV, CROSSOVER κλτ, επειδή αρέσουν και πουλάνε
Για 1000αρι, εστω και ηπιας υβριδικής τεχνολογίας, το θεωρώ λιγο ακριβό. Θεωρω οτι ερπεπε να το κρατησουν στο 20ρικο. Στα 21000+ γλυκοκοιτάζεις το focus, που το θεωρώ καλύτερο αυτοκίνητο, αν και δεν με ενθουσιάζει ο σχεδιασμός οσο το puma
-
Δεν ξέρω εαν έριξαν την τιμή, ίσως είναι λόγω μεταλλικού χρώματος η διαφορά. Εμένα χτές που πήγα για σέρβις, μου έδωσαν €21.026 σε λευκό.
-
Δεν ξέρω εαν έριξαν την τιμή, ίσως είναι λόγω μεταλλικού χρώματος η διαφορά. Εμένα χτές που πήγα για σέρβις, μου έδωσαν €21.026 σε λευκό.
Στην τιμη συτη εχει αισθητηρες παρκαρισματος μπρος-πισω; καμερα;
-
Fanis75 wrote:
Στην τιμη συτη εχει αισθητηρες παρκαρισματος μπρος-πισω; καμερα;
μόνο πίσω έχει. ή πας στην ST-Line x ή τα βάζεις τα υπόλοιπα σαν έξτρα πακέτο
-
-
-
https://autoholix.com/2020/02/22/ford-puma-1-0l-ecoboost-125ps-155-mhev-σύντομη-δοκιμή/
Υ.Γ. Προς mods: Ας μεταφέρουμε το θέμα του Puma από τα 'μελλοντικά μοντέλα' στους 'κατασκευαστές'
-
-
Καλημέρα παιδιά , νέος στο forum αλλά έχω αρκετές μέρες που διαβάζω σχετικά νήματα με τα νέα μοντέλα.
Είμαι υποψήφιος αγοραστής νέου αυτοκινήτου και από ότι φαίνεται δεν έχω βρει κάτι να μου κάνει το κλικ περισσότερο από το νέο puma.
Έχει αγοράσει κάποιος η σκοπεύει να το αγοράσει?
Περιμένω να δω και απο 1η Μάρτη έαν έχουμε κάποια μείωση στην τιμή του λόγω υβριδικού..Για να δούμε
Ford Puma 2019