-
Όχι εντάξει πέραν τα πειράγματα πάντα ο Φανης θα στηρίξει τον άλλον ότι αυτοκίνητο πάρει ότι χρώμα το πάρει.
-
Έψαξε κανένας να δει ποια η διαφορά st line με st line design? Εγώ απ ότι κατάλαβα είναι κανονικά η st line απλά δεν μπορείς να βάλεις τίποτα έξτρα.
-
Δε ξέρω διέκρινα μια προκατάληψη εναντίον του μαύρου puma συγκεκριμένα.
Μπορεί να είναι ιδέα μου....
Καμία προκατάληψη (ειδικά προς το Πούμα), απλά απεχθάνομαι το μαύρο χρώμα στα αυτοκίνητα (4 από δαύτα ειχα!)...και ειδικά σε αυτοκίνητα με ωραία σχεδίαση και σχειδαστικές λεπτομέρεις δεν ταιριάζει γιατί τις καύπτει και δεν φαίνονται.
Έψαξε κανένας να δει ποια η διαφορά st line με st line design? Εγώ απ ότι κατάλαβα είναι κανονικά η st line απλά δεν μπορείς να βάλεις τίποτα έξτρα.
Τα είχαν γράψει στην ομάδα στο ΦΒ. Λείπουν αρκετά συστήματα ασφαλείας, όπως: Διατήρηση λωρίδας, εναλλαγή σκάλας στα φώτα, αυτόματο φρενάρισμα & pre colission assist. Δεν ξέρω εαν λείπει και κάτι άλλο, εαν βρω κάτι θα σου πω.
Από την σελίδα της FMH βλέπω με πρόχειρη ματιά τις εξής διαφορές:
-
Pre-Collision Assist (PCA) – Υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης και αυτόματο φρενάρισμα μετά από σύγκρουση Post Impact Braking
-
Lane Keeping Aid (LKA) – Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας
-
Lane-Keeping Alert (LKA) – Προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας
-
TSR - Traffic Sign Recongnitio (μόνο πινακίδων ορίου ταχύτητας)
Για εμένα δεν είναι κάτι από αυτά ιδιαίτερα χρήσιμο, αλλά καλό είναι να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν. Προσωπικά μακάρι να υπήρχε έκδοση με αυτόματο κιβώτιο χωρίς αυτά και μια λογική τιμή να την είχα πάρει.
-
-
Δεν λειπουν πολλα, αλλα δεν εχει καμια σοβαρη μειωση στην τιμη. Προσωπικα δεν θα την επελεγα.
-
Παιδιά, με αυτά που λείπουν το αυτοκίνητο παει κατευθείαν στα 2αστερια ασφάλεια στο euronacap!!!!!!
-
Το μαυρο είναι γοητευτικό στις περιπτώσεις που έχει αυτό το χρώμα ένα αμάξι 5 μέτρα, οπότε γίνεται 'άγριο' κι επιβλητικό το να βλέπεις ένα μαύρο όγκο με φωτιστικά σώματα να κινείται.
Όταν πρόκειται για μικρά καθημερινά αυτοκίνητα, πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο αισθητικά, δηλαδή φαίνεται μικρότερο απ' ότι είναι, γίνονται πιο αμυδρές οι ακμές και σχεδιαστικές γραμμές του ώστε να φαίνεται λιγότερο όμορφο απ το πραγματικό του σχέδιο, κι επιπλέον φαίνεται συνέχεια λερωμένο, ακόμη και μισή ώρα μετά το πλύσιμο καθώς δεν συγχωρεί κανένα λεκέ και καθόλου σκόνη που στην Ελλάδα είναι άπλετη, και τέλος από Μάη μέχρι Νοέμβρη έχει την διπλάσια θερμοκρασία το εσωτερικό. Α και είναι πιο δυσδιάκριτο σε χαμηλή ορατότητα, το οποίο υποθέτω αρέσει σε αυτούς που αγοράζουν μαύρο, γι αυτό του κάνουν και φιμε φανάρια πολλοί, αλλά δεν τους αρέσει όταν τους τρακάρουν ακόμη και παρκαρισμένους...
Αν το μαύρο ταίριαζε πραγματικά στο αυτοκίνητο, θα ήταν το χρώμα στο οποίο θα το προμοτάριζε η εταιρεία. Δυστυχώς παρ όλο που θεωρειται άγριο κι επιβλητικό δυστυχώς το μαύρο σε πολλά αυτοκίνητα απλά δεν ταιριάζει.
Δύσκολο να πεις ένα Puma άσχημο, αλλά μάλλον χάνει απ την ομορφιά του σε μαύρο.
-
Και όταν φτάσει η ώρα να το πουλήσεις αυτά τα συστήματα θα είναι γνωστά σε όλους και θα τα αναζητούν όπως κάνουμε εμείς με το Esp - abs κτλ. Μόνο και μόνο που θα γράφεις st line design ο άλλος θα το αποφεύγει.
-
Άραγε είναι ενήμερος ο οργανισμός για αυτήν την αλλαγή στον εξοπλισμό.
Κάποιοι θα το αγοράσουν βλέποντας ότι είναι 5αστερο!!!! Δε θα ναι όμως.
-
Georgemit wrote:
Δε ξέρω διέκρινα μια προκατάληψη εναντίον του μαύρου puma συγκεκριμένα.
Μπορεί να είναι ιδέα μου....
Καμία προκατάληψη (ειδικά προς το Πούμα), απλά απεχθάνομαι το μαύρο χρώμα στα αυτοκίνητα (4 από δαύτα ειχα!)...και ειδικά σε αυτοκίνητα με ωραία σχεδίαση και σχειδαστικές λεπτομέρεις δεν ταιριάζει γιατί τις καύπτει και δεν φαίνονται.
alex mix wrote:
Τα είχαν γράψει στην ομάδα στο ΦΒ. Λείπουν αρκετά συστήματα ασφαλείας, όπως: Διατήρηση λωρίδας, εναλλαγή σκάλας στα φώτα, αυτόματο φρενάρισμα & pre colission assist. Δεν ξέρω εαν λείπει και κάτι άλλο, εαν βρω κάτι θα σου πω.
Από την σελίδα της FMH βλέπω με πρόχειρη ματιά τις εξής διαφορές:
- Pre-Collision Assist (PCA) – Υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης και αυτόματο φρενάρισμα μετά από σύγκρουση Post Impact Braking
- Lane Keeping Aid (LKA) – Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας
- Lane-Keeping Alert (LKA) – Προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας
- TSR - Traffic Sign Recongnitio (μόνο πινακίδων ορίου ταχύτητας)
Για εμένα δεν είναι κάτι από αυτά ιδιαίτερα χρήσιμο, αλλά καλό είναι να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν. Προσωπικά μακάρι να υπήρχε έκδοση με αυτόματο κιβώτιο χωρίς αυτά και μια λογική τιμή να την είχα πάρει.
Traffic Sign Recongnition ειναι αναγκαιο αν θελεις να κανεις ενα ταξιδι Ευρωπη. Ολα τα αλλα συστηματα ειναι καλα, το PCA εχει σωσει ηδη κοσμο απο συγκρουσης.
Αυτη η εκδοση ειναι φολλα και δεν θα επρεπε καποιος να την παρει εκτος και ξερει συνειδητα οτι αυτα δεν θα τα εχει.
-
Traffic Sign Recongnition ειναι αναγκαιο αν θελεις να κανεις ενα ταξιδι Ευρωπη.
Από ποια άποψη το λές Άγη? Έχω κάνει ταξίδι Ευρώπη (Αγγλία προς Ολλανδία, Λουξεμούργο προς Γερμανί και Γαλλία, Ελβετία προς Γαλλία) και δεν μπορώ να σκεφτώ για ποιο λόγο θα ήταν αναγκαίο ένα τέτοιο σύστημα. Όταν τα έκανα δεν είχα αυτοκίνητο με τέτοια και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
-
Από ότι άκουσα έβγαλαν απλούστερη έκδοση λόγω των chips. Έξυπνη κίνηση πιστεύω.
Ορίστε και το προωθητικό
https://www.autogreeknews.gr/prosfores/prolavete-ta-ford-puma-se-apothema
-
Παιδιά, με αυτά που λείπουν το αυτοκίνητο παει κατευθείαν στα 2αστερια ασφάλεια στο euronacap!!!!!!
Αν πάρει 2 αστέρια το puma αγοράζω sandero lpg χτες.
-
Μετα από 1μιση βδομάδα που λειτουργούσε ξανα μανα τα ίδια πάλι συνεργείο
Δεν εχω ψυχολογία να γράψω περισσότερα. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Το κρατησαν πάλι
Αυτη την φορά έριξα τα μπινελίκια μου και τους είπα να μην τολμήσουν να μου το ξαναδώσουν αν δεν το φτιάξουν αλλά βλέπω να ταλαιπωριέμαι δεν έχουν ιδεα τι φταίει.
Τους είπα να το κρατήσουν όσο χρειαστει αλλά... να βεβαιωθούν ότι δεν θα το ξαναπάθω αλιώς να μου δώσουν καινούργιο.
την ατυχία μου μέσα.
Το αυτοκίνητο το έχω ελαχιστο χρόνο μου έχει χαρίσει περισια οδηγική απόλαυση και τεραστια απογοήτευση με τα γαμοηλεκτρονικά του με τους αισθητήρες.
-
Δεν εχω ψυχολογία να γράψω περισσότερα. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Το κρατησαν πάλι
Αυτη την φορά έριξα τα μπινελίκια μου και τους είπα να μην τολμήσουν να μου το ξαναδώσουν αν δεν το φτιάξουν αλλά βλέπω να ταλαιπωριέμαι δεν έχουν ιδεα τι φταίει.
Τους είπα να το κρατήσουν όσο χρειαστει αλλά... να βεβαιωθούν ότι δεν θα το ξαναπάθω αλιώς να μου δώσουν καινούργιο.
την ατυχία μου μέσα.
Το αυτοκίνητο το έχω ελαχιστο χρόνο μου έχει χαρίσει περισια οδηγική απόλαυση και τεραστια απογοήτευση με τα γαμοηλεκτρονικά του με τους αισθητήρες.
Πω ρε φίλε... Καλά τους είπες. Με το καλο να το βρουν γρήγορα.
-
Δεν έχω λόγια. Πραγματικά κουράγιο και υπομονή. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και εαν μπορείς να απαιτήσεις αναστροφή πώλησης και να σου δώσουν ένα καινούργιο.
-
Κρίμα.. Τόσο αυτοκίνητο για ατέλειωτη οδηγική απόλαυση και να στη σπάει με τις ηλεκτρ. μ@λ@κίες!
Εύχομαι σύντομα και οριστικά λύση!
-
Πω ρε φίλε, τι να πω, υπομονή..! Μου κάνει εντύπωση ότι είπαν ότι βρήκαν τι έφταιγε. Να μην κάνει καλή επαφή κάποιο άλλο βύσμα αυτήν την φορά; Ποιος ξέρει.
-
σιρε ειμαι διακοπες και λειπω. μη χαλιεσαι μεχρι ναρθω θα ειναι ετοιμο. για τέιον.
-
@Cirus καλή υπομονή αδερφέ. Μάλλον είναι η μάστιγα των σύγχρονων οχημάτων τα ηλεκτρολογικά...
-
Βρε cirus τι γκίνια είναι αυτή φίλε? Μαμώ τα can bus και λαλακιες τούμπανα...
Πάντως στο fb του puma τακτικά διαβάζω για glitches στο λειτουργικό...
Ford Puma 2019