-
Το θέμα είναι να μη σου βγάζει ζημιες και είσαι κάθε τρεις και λίγο στα συνεργεία και άντε να πετύχεις καλό συνεργειο
Ε αυτο φίλος δεν το ξέρει κανένας .....
με Ιάπωνα και Κορεάτη (HONDA , TOYOTA, HUYNDAI KIA κτλ) είναι πολύ ποιο ασφαλή τα πράγματα
στη FORD δεν είναι είναι κάπου στην μέση των αξιολογησεων σε αξιοπιστία
ούτε κορυφαία ούτε σάπια, αν σου τύχει θα τρέχεις απλά τουλάχιστον έχεις 8 χρόνια να το ξεφορτωθείς αν σου τύχει σκάρτο χαχαχχαχαχαχαχαχααχ
-
Για να βάλω τάξη το 'δώρο αδωρο' το είπε το Τκιν οχι ο Σιρους.
Τι έγινε το nick μου άλλαξε και γένος τώρα.;.....
-
-
0-100? Ποσο μαξ ταχυτητα εχεις παει μεχρι τωρα;
-
Δεν το έχω τερματίσει ακόμα σε χλμ, ακομα και να το είχα κάνει δεν θα έγραφα νουμερο εδω , εχουμε πολλους που ψάχνονται να σου τα κανουν τσουρέκια για το πόσο ανασφαλές είναι αυτο
δεν μέτρησα 0-100 και δεν με νοιάζει βασικα μονο το fun factor με ενδιαφέρει.
ο κατασκευαστης αν σε ενδιαφέρει 0-100 δίνει 6,7 δευτερόλεπτα.
ενα βιντεακι μερικά δευτερόλεπτα είναι ποιο πολυ για τον ήχο.
-
Απαράδεκτο σε δημόσιο δρόμο να πηγαίνεις με ΧΧΧ χιλιόμετρα. Λίγη τσίπα δεν έχεις;
-
wantone wrote:
Δεν το έχω τερματίσει ακόμα σε χλμ, ακομα και να το είχα κάνει δεν θα έγραφα νουμερο εδω , εχουμε πολλους που ψάχνονται να σου τα κανουν τσουρέκια για το πόσο ανασφαλές είναι αυτο
δεν μέτρησα 0-100 και δεν με νοιάζει βασικα μονο το fun factor με ενδιαφέρει.
ο κατασκευαστης αν σε ενδιαφέρει 0-100 δίνει 6,7 δευτερόλεπτα.
ενα βιντεακι μερικά δευτερόλεπτα είναι ποιο πολυ για τον ήχο.
Άσε τα φουστικα και πες μας ότι δεν θες να πεις νούμερα για να μην σε περάσει ο el gato με το σαρραντατριο....
-
Είπαμε να κόψετε την διαμαχη, όχι και τα υπόλοιπα σχόλια , το πετσοκόψατε χαχαχαχαχχα
δεν πειράζει
-
Δυστυχώς ήρθε η ώρα να γράψω ένα ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ για την σύντομη μέχρι τώρα συμβίωση μου με το PUMA
Προχθές είχε ανάψει ένα alarm για τους αισθητήρες στους καθρέφτες για τυφλό σημείο. μετά από λίγο έσβησε και δεν το ξανάκανε και νόμιζα ότι ήταν κάτι συμπτωματικό, αμ δε........
Χθες άρχισαν να ανάβουν πολλές ενδείξεις για όλους τους αισθητήρες του αυτοκινήτου, μετά για το aircondition μετά σταμάτησαν να λειτουργούν και τα ηλεκτρικά παράθυρα γενικά έγινε ο πίνακας οργάνων χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Μεγάλη ξενέρα εγω. Καινούργιο αυτοκίνητο!!!! Σταματησα κάπου στην άκρη και πήρα την CAR CENTER στο συνεργείο που είχα αγοράσει το αυτοκίνητο.
Μιλάω με το service , είμαι ο τάδε εχω αυτό το αυτοκίνητο καινούργιο από σας και έπαθα αυτό και αυτό θέλω να κλείσω ραντεβού να το φέρω το συντομότερο.
μασώντας μάλλον τσίχλα εχχμμμ ναι δεν έχω ραντεβου πριν την Πέμπτη
Τι λες κοπέλα μου δεν λειτουργεί τίποτα τι θα κάνω μεχρι την Πεμπτη?
Μπορείτε να το φέρετε να το κρατήσουμε. Α οκ ξενερωμένος, απλά κανονίστε μου για αυτοκίνητο αντκατάστασης να πάρω όταν το αφήσω
Εεεεε, δεν γίνεται τα έχουμε δώσει όλα. Τι λες κοπέλα μου??? Να βρείτε ένα τι θα κάνω εγώ χωρίς αμάξι που έχω να πάω σε ένα meeting το ΣΚ?
Μπορείτε να μιλήσετε με τον κύριο Ταδε (Υπέυθυνος Service). Συνδέστε με τώρα.
Με συνδέουν και ο άνθρωπος με άκουσε.
Μου λέει κοίτα, γίνεται χαμός εδώ αλλά έτσι που μου τα λες δεν μπορώ να σε αφήσω έτσι.
Πάρε με σε 2 ώρες να δω πως πάνε τα πράγματα να σου πω τι ώρα να το φέρεις ΣΗΜΕΡΑ.
Λέω ευχαριστώ και παίρνω σε 2 ώρες που μου λέει φέρτο το απόγευμα κατά τις 4 περίπου και θα κάνω ότι μπορώ
Πήγα 4 βάλανε τα διαγνωστικά και ιστορίες. Στις 5 ασχολήθηκαν πραγματικά με το αυτοκίνητο, 1 ώρα έψαχναν αλλά δεν βρήκαν τι φταίει
Μου λέει ο υπεύθυνος. Κοίτα δεν είναι κάτι σοβαρό μεν , είναι κάτι στο δίκτυο στην επικοινωνία με αισθητήρες αλλά είναι και σοβαρό ταυτόχρονα γιατί πρέπει να βρούμε τι είναι και θα πάρει χρόνο δεν μπορώ να το φτιάξω τώρα, θα το κρατήσουμε να βρούμε τι είναι και ότι ανταλλακτικά χρειαστεί αν χρειάζεται θα τα παραγγείλω να έρθουν αεροπορικός το συντομότερο. Αυτή την βλάβη που έχει πρώτη φορά την βλέπουμε σε PUMA.
Χωρίς να προλάβω να πω τίποτα φωνάζει ένα πιτσιρίκο και του λέει πήγαινε φέρε το PUMA το γκρι που έχουμε στην έκθεση.
Μου έφεραν ένα γκρι ST LINE 155 άλογα σαν αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Μου λέει πάρε να κάνεις την δουλεία σου και θα σε πάρω το συντομότερο να σου πω τι βρήκαμε και πότε θα είναι έτοιμο.
Οπότε έχουμε και λέμε:
Ξενερωμένος με FORD που ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο έχει μεγάλο πρόβλημα στα ηλεκτρονικά. Το ξέρω ότι μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο αλλά όταν συμβαίνει στο δικό σου ξενερώνεις.
Ξενερωμένενος με την πρώτη επαφή που είχα στο τηλέφωνο από την πρώτη κοπέλα μέχρι που μίλησα με τον υπεύθυνο του service. Απαραδεκτο το υφάκι της κοπέλας
Απόλυτα ευχαριστημένος από τον Υπεύθυνο, την συμπεριφορά του και ότι έκανε ότι μπορούσε να εξυπηρετήσει όσο ποιο άμεσα μπορούσε. Δεν φταίει το service ούτε ο άνθρωπος για την αστοχία της FORD. Α ρε FORD καινούργιο αυτοκίνητο γαμώ την Ρουμανία μου μέσα και γαμώ τον ποιοτικό σου έλεγχο.
Μετά από 1 ώρα μου έφυγε η πρώτη ξενέρα, μου είπε ότι το πρόβλημα θα φτιαχτεί μόνιμα και να μην ανησυχώ. Έχω λοιπόν ένα καινούργιο Γκρι FORD PUMA ST LINE 155 hp με 5500 χλμ στο κοντερ να παίξω και να γράψω εντυπώσεις σύντομα.
Εγώ είμαι εδώ για να γράφω τα πράγματα όπως είναι, όπως συμβαίνουν πραγματικά και όχι για να παινέψω την FORD και να αποκρύψω αλήθειες παρότι κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι Fanboy θα καταλάβουν ότι ισχύει το αντίθετο. Αν χρειαστεί να την θάψω , θα την θάψω, ότι συμβαίνει θα το γράψω δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα.
Όσοι ευχαριστηθούν με την λύπη και την ξενέρα μου γιατί ξέρω ότι θα υπάρξουν τέτοιοι, απλά είναι μικρόψυχοι και δεν πειράζει εγώ δεν είμαι τέτοιος ποτέ δεν χαίρομαι με την λύπη του αλλου και ας μην τον συμπαθώ. ούτε εύχομαι τέτοια πράγματα σε κανέναν σε καινούργιο αυτοκίνητο.
Δεν πειράζει ήμουν άτυχος και συνέβη .... όπως ήταν άτυχος και ο Yem με το Captur που τον τράκαραν. Σε εσάς εύχομαι να μην συμβεί ποτέ αυτό στο καινούργιο σας αυτοκίνητο , ούτε στο παλιό βέβαια αλλά όσο να είναι σε καινούργιο είναι διπλό το χτύπημα.
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρξει αρνητικότητα από άλλους. Δεν νομίζω να θέλει κανείς το κακό του διπλανού του. Θα το βρούνε το πρόβλημα, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Να δεις τι έχω ακούσει για Ferrari, McLaren, Lamborghini, Rolls Royce κλπ...
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρξει αρνητικότητα από άλλους. Δεν νομίζω να θέλει κανείς το κακό του διπλανού του. Θα το βρούνε το πρόβλημα, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Να δεις τι έχω ακούσει για Ferrari, McLaren, Lamborghini, Rolls Royce κλπ...
Αν έβλεπες τα σβησμένα σχόλια θα καταλάβαινε Δία . Ξέρω τι λέω. Κουγια ποποπίκο γλύφτη και βρισιες σε βίντεο μου έβαζε κάποιος λέγοντας ότι αποθεώνω την FORD.
Δεν με πολυνοιάζει απλά εχω επίγνωση ότι δεν είμαι ευχάριστος σε όλους
-
@cirus εγώ νομίζω σε έφαγε το κακό μάτι δε φταίει η Ford και το αμάξι.
Και εμένα δυστυχώς εδώ και 3 βδομάδες παιδευομαι πηγαινε ελα στην αντιπροσωπεία και τελικά ήθελε μια αναβάθμιση εγκεφάλου.Ελπιζω δηλαδή.
Τελικά δεν είναι πια προνόμιο των vag τα λαμπάκια..
-
Ποα σβησμενα σχολια; Οταν το εσβησες δεν εκανε ρεσετ? Ρουμανια φτιαχνεται το αμαξι?
Επηδη δεν καταλαβα το προβλημα ειναι σε καποιο καλωδιο που πιθανον να εχει θεμα ή σε καποιο module που δεν δουλευει σωστα? Η στο κεντρικο ECU?
-
Μη μασάς Cirus, έχεις ένα γκρι 155hp στρωμένο να ευχαριστηθείς στο μεταξύ!!
Πάλι καλά που σε 'έφτιαξε' ο τύπος, δεν έχεις ένα απλό Puma, είσαι στην elite των Puma, και δεν το γράφω ειρωνικά, δεν μπορεί να σε αφήσει χωρίς βοήθεια για μία εβδομάδα, δεν έχεις πάρει ένα απλό Fiesta των 17.000 (αν και πάλι η αντιμετώπιση θα έπρεπε να είναι άριστη), απλά με τα λεφτά σου έδειξες τεράστια εμπιστοσύνη στην Ford και πρέπει να σταθεί στο ύψος της.
Πάντως μεγάλη ξενερα για καινούργιο αυτοκίνητο, όντως, αλλά οκ, μάλλον κάτι που φτιάχνεται εύκολα είναι.
-
Εύχομαι να μην είναι πολύ χρονοβόρα η διαδικασία γιατί καταλαβαίνω πως θα νιώθεις για καινούριο αυτοκίνητο.Τουλάχιστον έχεις αυτοκίνητο αντικατάστασης να κάνεις τις δουλειές σου...
-
Λυπηρό ότι αυτό το πούμα θυμίζει vw group αλλά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
Το θέμα είναι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα όσο μεγάλη επέμβαση και αν χρειαστεί να γίνει και όχι απλά να σβήσουν τα λαμπάκια και όλα να λειτουργούν όπως πρέπει όταν θα παραδωθεί.
Σημαντικό ότι δόθηκε αμάξι αντικατάστασης και δεν πούλησαν τρελιτσα. Έδειξαν καλά αντανακλαστικά.
-
Δυστυχώς ήρθε η ώρα να γράψω ένα ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ για την σύντομη μέχρι τώρα συμβίωση μου με το PUMA
Προχθές είχε ανάψει ένα alarm για τους αισθητήρες στους καθρέφτες για τυφλό σημείο. μετά από λίγο έσβησε και δεν το ξανάκανε και νόμιζα ότι ήταν κάτι συμπτωματικό, αμ δε........
Χθες άρχισαν να ανάβουν πολλές ενδείξεις για όλους τους αισθητήρες του αυτοκινήτου, μετά για το aircondition μετά σταμάτησαν να λειτουργούν και τα ηλεκτρικά παράθυρα γενικά έγινε ο πίνακας οργάνων χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Μεγάλη ξενέρα εγω. Καινούργιο αυτοκίνητο!!!! Σταματησα κάπου στην άκρη και πήρα την CAR CENTER στο συνεργείο που είχα αγοράσει το αυτοκίνητο.
Μιλάω με το service , είμαι ο τάδε εχω αυτό το αυτοκίνητο καινούργιο από σας και έπαθα αυτό και αυτό θέλω να κλείσω ραντεβού να το φέρω το συντομότερο.
μασώντας μάλλον τσίχλα εχχμμμ ναι δεν έχω ραντεβου πριν την Πέμπτη
Τι λες κοπέλα μου δεν λειτουργεί τίποτα τι θα κάνω μεχρι την Πεμπτη?
Μπορείτε να το φέρετε να το κρατήσουμε. Α οκ ξενερωμένος, απλά κανονίστε μου για αυτοκίνητο αντκατάστασης να πάρω όταν το αφήσω
Εεεεε, δεν γίνεται τα έχουμε δώσει όλα. Τι λες κοπέλα μου??? Να βρείτε ένα τι θα κάνω εγώ χωρίς αμάξι που έχω να πάω σε ένα meeting το ΣΚ?
Μπορείτε να μιλήσετε με τον κύριο Ταδε (Υπέυθυνος Service). Συνδέστε με τώρα.
Με συνδέουν και ο άνθρωπος με άκουσε.
Μου λέει κοίτα, γίνεται χαμός εδώ αλλά έτσι που μου τα λες δεν μπορώ να σε αφήσω έτσι.
Πάρε με σε 2 ώρες να δω πως πάνε τα πράγματα να σου πω τι ώρα να το φέρεις ΣΗΜΕΡΑ.
Λέω ευχαριστώ και παίρνω σε 2 ώρες που μου λέει φέρτο το απόγευμα κατά τις 4 περίπου και θα κάνω ότι μπορώ
Πήγα 4 βάλανε τα διαγνωστικά και ιστορίες. Στις 5 ασχολήθηκαν πραγματικά με το αυτοκίνητο, 1 ώρα έψαχναν αλλά δεν βρήκαν τι φταίει
Μου λέει ο υπεύθυνος. Κοίτα δεν είναι κάτι σοβαρό μεν , είναι κάτι στο δίκτυο στην επικοινωνία με αισθητήρες αλλά είναι και σοβαρό ταυτόχρονα γιατί πρέπει να βρούμε τι είναι και θα πάρει χρόνο δεν μπορώ να το φτιάξω τώρα, θα το κρατήσουμε να βρούμε τι είναι και ότι ανταλλακτικά χρειαστεί αν χρειάζεται θα τα παραγγείλω να έρθουν αεροπορικός το συντομότερο. Αυτή την βλάβη που έχει πρώτη φορά την βλέπουμε σε PUMA.
Χωρίς να προλάβω να πω τίποτα φωνάζει ένα πιτσιρίκο και του λέει πήγαινε φέρε το PUMA το γκρι που έχουμε στην έκθεση.
Μου έφεραν ένα γκρι ST LINE 155 άλογα σαν αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Μου λέει πάρε να κάνεις την δουλεία σου και θα σε πάρω το συντομότερο να σου πω τι βρήκαμε και πότε θα είναι έτοιμο.
Οπότε έχουμε και λέμε:
Ξενερωμένος με FORD που ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο έχει μεγάλο πρόβλημα στα ηλεκτρονικά. Το ξέρω ότι μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο αλλά όταν συμβαίνει στο δικό σου ξενερώνεις.
Ξενερωμένενος με την πρώτη επαφή που είχα στο τηλέφωνο από την πρώτη κοπέλα μέχρι που μίλησα με τον υπεύθυνο του service. Απαραδεκτο το υφάκι της κοπέλας
Απόλυτα ευχαριστημένος από τον Υπεύθυνο, την συμπεριφορά του και ότι έκανε ότι μπορούσε να εξυπηρετήσει όσο ποιο άμεσα μπορούσε. Δεν φταίει το service ούτε ο άνθρωπος για την αστοχία της FORD. Α ρε FORD καινούργιο αυτοκίνητο γαμώ την Ρουμανία μου μέσα και γαμώ τον ποιοτικό σου έλεγχο.
Μετά από 1 ώρα μου έφυγε η πρώτη ξενέρα, μου είπε ότι το πρόβλημα θα φτιαχτεί μόνιμα και να μην ανησυχώ. Έχω λοιπόν ένα καινούργιο Γκρι FORD PUMA ST LINE 155 hp με 5500 χλμ στο κοντερ να παίξω και να γράψω εντυπώσεις σύντομα.
Εγώ είμαι εδώ για να γράφω τα πράγματα όπως είναι, όπως συμβαίνουν πραγματικά και όχι για να παινέψω την FORD και να αποκρύψω αλήθειες παρότι κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι Fanboy θα καταλάβουν ότι ισχύει το αντίθετο. Αν χρειαστεί να την θάψω , θα την θάψω, ότι συμβαίνει θα το γράψω δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα.
Όσοι ευχαριστηθούν με την λύπη και την ξενέρα μου γιατί ξέρω ότι θα υπάρξουν τέτοιοι, απλά είναι μικρόψυχοι και δεν πειράζει εγώ δεν είμαι τέτοιος ποτέ δεν χαίρομαι με την λύπη του αλλου και ας μην τον συμπαθώ. ούτε εύχομαι τέτοια πράγματα σε κανέναν σε καινούργιο αυτοκίνητο.
Δεν πειράζει ήμουν άτυχος και συνέβη .... όπως ήταν άτυχος και ο Yem με το Captur που τον τράκαραν. Σε εσάς εύχομαι να μην συμβεί ποτέ αυτό στο καινούργιο σας αυτοκίνητο , ούτε στο παλιό βέβαια αλλά όσο να είναι σε καινούργιο είναι διπλό το χτύπημα.
Πραγματικο πολυ στεναχωρη κατασταση και μακαρι να μην συμβει σε κανενα ...
Προσωπικα ειχα θεμα με τα φωτα ημερας στο ενα φαναρι (20% λιγοτερο φωτεινο ) και μεχρι να βρουν τι φταιει και να το αντικαταστησουν (3 φορες συνεργειο) ημουν ξενερωμενος...
Ποσο μαλλον στην δικη σου περιπτωση...
Ευχομαι να λυθει γρηγορα και να στο παραδωσουν τέλειο....
ΥΓ στην ομαδα στο fb θα καταλαβεις καποια πραγματα για συμπεριφορα admin....
-
Ξενερα μεν, αλλα μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε αυτοκινητο. Ελπιζω να το φτιαξουν γρηγορα.
-
Cirus!!! Μην μασάς φίλε, καταλαβαίνω ξενερα αλλά όλα καλά θα πάνε και θα συνεχίζεις να ευχαριστιεσαι το πυραυλακι σου
Υ. Γ θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με τον φίλο parikon
-
Αν ήταν να κοροϊδεύουμε τα Ford τι θα έπρεπε να κάνουμε την toyota για το επίσης καινούργιο yaris του άλλου συμφορουμιτη που χάλασε κάτι στην egr ;
Ευκαιρία πάντως να συγκρίνουμε αντιμετώπιση προβλήματος , εξυπηρέτηση πελατών κλπ για δύο καινούργια αυτοκίνητα με 'παιδικές' ασθένειες.
Ford Puma 2019