-
Ειναι μαγαζια που δε στηνονται για ενα δυο χρονια καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε. Διαφορετικα ας κατεβουμε με τους διαμαρτυρομενους διαδηλωτες να εκφρασουμε την αγανακτηση μας για τα τσιπ - εμβολια...
Μπορει οι υπηρεσιες τους να ειναι ακριβοτερες, οχι ομως και τα αναλωσιμα - ανταλλακτικα τους. Αυτα ειναι προδιαγραφων του κατασκευαστη. Τα ιμιτασιον ειναι πιο φτηνα αλλα σε αποθηκη αντιπροσωπειας αν βρεθουν, αυτη κλεινει.
-
Δλδ παίρνεις feedback ότι μειώθηκαν και βελτιώθηκε η συναρμογη; Από πού ; Από τα ποσταρισματα στο φβ;
Καταλαβαίνω την βιασύνη αλλά αν ήταν τόσο γρήγορα να λες το πρόβλημα στην Αθήνα, να στο λύνουν στην αντιπροσωπεία και ταυτόχρονα να ενημερώνεται η παραγωγή , και να αλλάζουν μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά σχέδια καλά θα ήταν αλλά η πράξη λέει άλλα...
Σου είπα πίστεψε ότι θέλεις και σου ανέφερα ήδη δυο συγκεκριμένα παραδείγματα
Εδώ γραφουμε και ανταλάσουμε απόψεις. Δεν εχω καμία όρεξη να ψάξω στατιστικές συγκεκριμένα parts και ενα κάρο πράγματα να σου αποδείξω τι?
Ελεγες πριν για δεν ανεβαίνει πίσω την ράμπα γιατι εχει 0,7 εκατοστα διαφορά με το kamiq αρα δεν είναι καλό. σου απάντησα
Λες τώρα για αυτό. Σου απανταω.
Εισαι προκατηλημενος και δεν χωνεύεις αυτο το αυτοκίνητο και καλά κάνεις δικαιωμα σου.
Και πάντα όταν θες να κράξεις κάτι κάτι θα βρεις να πεις πανευκολο είναι σημερα αυτο, αυριο το άλλο μεθαύριο το παραλο
Αλλά και όταν σου απανταει κάποιος το αμφισβητείς: δεν έχεις στοιχεια, ειρωνεύεσαι φερε μου στατιστικές , το βρήκες από το fb κτλ
οκ, μαλακια μου που σου απαντησα και προσπάθησα να συζητήσω μπορεις να συνεχίσεις μόνος σου με άλλους.
Δεν μου είπες όμως τι suzuki έχεις?
-
Αναφέρθηκαν πιο πάνω για μέσο σέρβις στην Φορντ 180 τελική. Εγώ πάλι βλέπω αποδείξεις με 220 και βάλε για λάδι και δύο φίλτρα και ρωτάνε αν είναι καλά και απαντούν ότι είσαι μια χαρά!
Και ακούω για σέρβις 60000 στο Κούγκα 340!
Οι εμπειρίες οι δικές μου από σέρβις είναι να γίνει με ημισυνθετικά λάδια της πλάκας , να μου ζητούν να αλλάξω τακάκια στα 40000 και να αλλάζω στις 80000 και να έχουν ακόμα και άλλα τέτοια....
Δεν λέω ότι παντού είναι έτσι και πάτε στον μαστρομητσο!
Λέω ότι 8 χρόνια εγγύηση από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Αν σε χρεώνουν παραπάνω για 8 χρόνια δεν το λες και θετικό.
Άλλος μπορεί να λέει πληρώνω και τον καφέ που πίνω στην αντιπροσωπεία αλλά μου αρέσει η ασφάλεια που μου προσφέρει. Δεκτό εφόσον τον καλύψουν όταν έρθει η δύσκολη ώρα και δεν αρχίσουν αυτό εξαιρείται....
-
Νομίζω ότι η επιχειρηματολογία σου μπάζει από παντού!
Δεν υπάρχει επιχειρηματολογία. μονο αρνητικά σχόλια χωρίς ουσια και αιτιολόγιση στα περισσότερα.
Είναι και κάποια σωστά εγω δεν είμαι μηδενιστής αλλά χάνονται μαζί με τα υπόλοιπα.
Δεν έχει νοημα να απαντας καν γιατι απλα δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Haters will always gone hate just ignore and step forward φαση.
και εξηγώ:
Οταν λέει κάποιος:
'οι χρεώσεις είναι 100-120 ευρώ για σέρβις παραπάνω από αντίστοιχα αμαξια του ανταγωνισμού'
ποιου ανταγωνισμού υπάρχουν και φτηνότερα και ακριβότερα. απαξιώνεις κάτι γιατι δεν είναι το πιο φτηνό?
'Βάζουν προϊόντα που μόλις περνάνε την βάση σε ποιότητα'
Ποιος βάζει την βάση υπάρχει κάποιο διάγραμμα ή βαθμολογία? Ποιο είναι το ταβάνι της ποιοτητας? Νομιζα ότι υπάρχουν απλά προδιαγραφες που πρέπει να πληρούνται εγω.
και σε ειρωνεύεται όταν του απαντας με συγκεκριμένα παραδείγματα με σχόλια του τύπου:
παίρνεις feedback ότι μειώθηκαν και βελτιώθηκε η συναρμογη; Από πού ; Από τα ποσταρισματα στο φβ;
Δεν υπάρχουν beta testers στην Φορντ! Σήμερα βγαίνει το θέμα , αύριο στο λύνουν , μεθαύριο σκάει email στο εργοστάσιο, την άλλη μέρα η βάρδια κάνει τουμπα την γραμμή παραγωγής και τα αλλάζουν όλα μέχρι και ότι βγήκε αλλιώς τα στέλνουν στην πρέσα!
όταν θέλει να πηγαίνει τα δικά του λάδια και αναλώσιμα και να τον χρεώνουν 2 ευρω εργατικα για να είναι ευχαριστημενος.
Εμενα μου ακουγεται σαν να πηγαίνω σε εστιατόριο να παραγγέλνω μουσακα αλλά πηγαίνω εγω στο σεφ τα υλικά και να του λέω όλα στα έφερα με 2 ευρω θα με χρεώσεις.
και απαξιώνει και την εγγυηση των 8 ετών σαν να είναι κάτι αρνητικό γιατι θα σου κοστίσει περισσοτερο και σε δεσμευει......
αρα καλύτερα να έχεις μικρότερη εγγύηση γιατι σου κοστίζει λιγότερο και δεν δεσμεύεσαι???????????
καλά αυτό με ξεπερνάει δεν ξέρω καν τι να πω.
Νομίζω ότι είναι ξεκαθαρο ότι δεν υπάρχουν σοβαρα επιχειρήματα
και δεν μου απανταει ποιο suzuki έχει, 3 φορες εχω ρωτήσει, με την αποροία θα μείνω μάλλον, αν ντρεπεται να πει, δεν το καταλαβαινω δεν είμαι hater δεν θα σε κράξω ούτε το αυτοκινητο σου απλή αποροια το εχω
-
οι τιμές service στα ford είναι στο μέσο όρο στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, και φυσικά υπάρχουν αποκλίσεις από συνεργείο σε συνεργείο, για αυτό κάνουμε και μια έρευνα αγοράς πριν πάμε για service για να μη μας πάρουν το σκαλπ.
υπολογίστε 150-170 ευρω το ετήσιο (λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας), 200 κάθε 2 χρόνια (+ υγρά φρένων), 250-300 κάθε 3 χρόνια (φίλτρο αέρα+μπουζί) τιμές κομπλέ με αποδείξεις.Μην τρομοκρατείτε τους υποψήφιους αγοραστές.
το castrol 5w-20 είτε βγει από το βαρέλι της castrol με ετικέτα , είτε είναι σε μπουκαλάκι αρώματος την ίδια δουλειά κάνει.
ότι χρειάστηκε στην 5ετη εγγύηση αλλάχτηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα
-
Γράφω για πολλοστή φορά ότι δεν αναφέρομαι απαραίτητα στα κόστη της Φορντ! Αλλά μάλλον κάποιοι διαβάζουν με γιαλια της Φορντ!
Μιλάω γενικά με αφορμή την μεγάλη 8ετη εγγύηση της Φορντ και λέω ότι από μόνο του ένα νούμερο δεν λέει τπτ.
Προσπαθώ να δώσω αυτή την διάσταση.
Όπως και ότι μια εταιρεία δίνει μεγάλη εγγύηση δεν σημαίνει ότι είναι και τζάμπα!
Τα κόστη πιθανόν βλαβών έχουν ενσωματωθεί στην τιμή αγοράς κάπως έτσι βλέπεις το υπερυψωμένο φιέστα αυτόματο να φτάνει εύκολα τα 25Κ!
Περίεργε έχω Σουζούκι Ες κρος ...
-
τα γυαλιά μου είναι rayban και μετοχές στη ford δεν έχω. επίσης μετά τα 5 χρόνια εγγύησης την ανιπροσωπεία την χαιρέτησα και πάω σε εξειδικευμένο συνεργείο.
αφού εμείς σου ταπαμε χαρτί και καλαμάρι πες μας και εσύ τι εγγύση πήρες από τη suzuki και πόσα δίνεις για service για να απλώσουμε τον τραχανά.
-
Ευχαριστω
-
Teke73 προσπαθώ φιλότιμα να μη σου γράψω και εγώ και θεωρηθεί gangbang αλλά δε με βοηθάς.. Έχεις δώσει ρεσιτάλ τελευταία. Μια με το qq που κάνει τα εκατό σε είκοσι δεύτερα, μια με τα vag και τις διαφορές μεταξύ τους στην αξιοπιστία τους και εδώ τα ίδια για τα σέρβις της κάθε ford..
Κάθε φορά σου απαντάνε με επιχειρήματα για τη χολή που βγάζεις ή τις ανακρίβειες που γράφεις και αντί να παραδεχτείς τα λάθη σου προσβάλλεις και κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις περί κομπλεξισμού των άλλων και ιντερνετικού αντρισμού για τα κουμπιά αναφοράς. Πού και που καλό είναι να κοιτάμε την καμπούρα μας και να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Μπορεί να σου φανεί ότι σου έγραψα με κακό σκοπό αλλά αλλά θέλω απλά να σου προτείνω να χαλαρώσεις μιας και όλοι έχουμε να πούμε κάτι χρήσιμο και να το πάς από την αρχή. Καλημέρα
-
Klastora73 μην ζοριζεσαι τόσο .... καλημέρα.
-
Γράφω για πολλοστή φορά ότι δεν αναφέρομαι απαραίτητα στα κόστη της Φορντ! Αλλά μάλλον κάποιοι διαβάζουν με γιαλια της Φορντ!
Μιλάω γενικά με αφορμή την μεγάλη 8ετη εγγύηση της Φορντ και λέω ότι από μόνο του ένα νούμερο δεν λέει τπτ.
Προσπαθώ να δώσω αυτή την διάσταση.
Τα κόστη πιθανόν βλαβών έχουν ενσωματωθεί στην τιμή αγοράς κάπως έτσι βλέπεις το υπερυψωμένο φιέστα αυτόματο να φτάνει εύκολα τα 25Κ!
Στο νημα του ford puma όμως τα γράφεις αρα μιλάς μάλλον για την FORD ή και για αυτήν
σωστο αυτό συμφωνω οταν βλεπεις 1 ή 3 678 ενα νούμερο είναι δεν λέει τίποτα. Οταν λέει 8 χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ κατι θα έπρεπε να σου λέει.
Όπως και ότι μια εταιρεία δίνει μεγάλη εγγύηση δεν σημαίνει ότι είναι και τζάμπα!
πια διασταση μωρε πας να δώσεις όταν το έχεις πει κουδουνίστρα, εκλασαν τα suv και βγήκε το puma και έχει 0,67856782 εκατατοστα αποστασή λιγότερη από το kamiq άρα βρίσκει σε πιθανή αναποδη ράμπα με κλίση 34,56 αρα είναι μάπα μην παω ποιο πίσω και πω και άλλα
εγώ ξέρω ότι όταν χαλάει κάτι στην εγγυηση τσαμπα μου το δίνουν.
το υπερυψωμένο φιέστα που κάνει 22000 δεν έχει 8ετη εγγηυση?
πες οτι εισαι προκατηλημένος και hater να τελιώνουμε δεν είναι κακό και γω είμαι hater της apple δεν γουσταρω ούτε να βλέπω δαγκωμένο μήλο ξερνάω............
αλλά ΔΕΝ ΒΑΖΩ τον μανδύα του Αντικειμενικού να το παίξω ιστορίας και να λέω ιστορίες με πρασινους δράκους
-
επειδή λέτε για την 8ετη εγγύηση η δική μου εμπειρία από την ford λέει:
-4 αντλίες βενζίνης ,μάλλον δεν έστελναν email να ενημερώσουν να βελτιώσουν το ανταλλακτικό και έβαζαν ξανά από την ίδια βλαμμένη παρτίδα
-το χειρόφρενο που δεν έπιανε σε κάθε επίσκεψη το έφτιαχναν ,δήθεν, και μετά πάλι τα ίδια , κάποια στιγμή που είχαν μαζευτεί πολλά σκέφτηκα να το παρκάρω κοντά σε έναν γκρεμό είχα και μικτή
-το πρόβλημα με τα νερά που έμπαιναν στο αυτοκίνητο όταν έβρεχε δεν το έλυσαν ποτέ , παρότι είχα πάει 3 φορές και είχαν αλλάξει τα πάντα στις πόρτες
και μετά έληξε η εγγύηση
και είχα πληρώσει και 400 € για ένα κομπρεσέρ κλιματισμού γιατί αυτό είχε 3 χρόνια εγγύηση και οχι 5 , ψιλά γράμματα εγγύησης ...
αυτή ήταν η καλή Ford η ορθόδοξη με τα υδραυλικά τιμόνια ποίημα, τις ανεξάρτητες αναρτήσεις πίσω κλπ τώρα που επέλεξε την VW για συνεργάτη καλά κρασιά ...
-
Ρε Cirus, αντι-Applακιας ΚΑΙ γαύρος;! Όλες τις σωστές επιλογές και' συ!
Ουσιαστικά δεν είμαι αντι-Apple, και στη δουλειά μου χρησιμοποιούσα δεκαετίες (λόγω κάποιον προγραμμάτων), αλλά είναι το κλασσικότερο παράδειγμα φουσκωμένης τιμής λόγω σήματος και αντί-καταναλωτικης συμπεριφοράς. Μακρυά..
Είναι γεγονός ότι πολλές φορές διυλιζουν τον κωνωπα στο ίντερνετ, αν ψάχνεις λόγους για να ΜΗΝ κανείς μία αγορά (γενικά μιλώ), 800 βρίσκεις..και η συζήτηση δεν τελειώνει ποτέ.
-
επειδή λέτε για την 8ετη εγγύηση η δική μου εμπειρία από την ford λέει:
-4 αντλίες βενζίνης ,μάλλον δεν έστελναν email να ενημερώσουν να βελτιώσουν το ανταλλακτικό και έβαζαν ξανά από την ίδια βλαμμένη παρτίδα
-το χειρόφρενο που δεν έπιανε σε κάθε επίσκεψη το έφτιαχναν ,δήθεν, και μετά πάλι τα ίδια , κάποια στιγμή που είχαν μαζευτεί πολλά σκέφτηκα να το παρκάρω κοντά σε έναν γκρεμό είχα και μικτή
-το πρόβλημα με τα νερά που έμπαιναν στο αυτοκίνητο όταν έβρεχε δεν το έλυσαν ποτέ , παρότι είχα πάει 3 φορές και είχαν αλλάξει τα πάντα στις πόρτες
και μετά έληξε η εγγύηση
και είχα πληρώσει και 400 € για ένα κομπρεσέρ κλιματισμού γιατί αυτό είχε 3 χρόνια εγγύηση και οχι 5 , ψιλά γράμματα εγγύησης ...
αυτή ήταν η καλή Ford η ορθόδοξη με τα υδραυλικά τιμόνια ποίημα, τις ανεξάρτητες αναρτήσεις πίσω κλπ τώρα που επέλεξε την VW για συνεργάτη καλά κρασιά ...
Εχεις κάθε δικαίωμα να τα γράφεις εσυ αυτά σαν παθών.
Και γω στη θέση σου και ο καθένας ουτε να ξαναδει FORD δεν θα ήθελε. Ελπίζω να μην είμαστε άτυχοι σαν εσενα
Ειναι αλλο πράγμα να είσαι HATER και να γράφεις πράγματα από την κεφάλα σου και άλλο να έχεις βιώσει κάτι και να γράφεις ότι άσχημο θες αποδεδειγμένα. Το δεύτερο και ξέρω να το ξεχωρίζω και το σέβομαι.
Η FORD δεν είναι πανάκεια ουτε το after sales εχει το πολύ καλό και πολλά στραβά έχει.
Το αυτοκίνητο σαν PUMA έχει και αυτό στραβα και τα έχω πει και εγω σαν κάτοχος δεν γραφω μονο τα καλά.
Αλλα άλλο αυτο και άλλο να το θάβουμε χωρις επιχειρήματα και να λέμε αλλα ντι άλλων της παρασκευής το γάλα.
ΟΛΑ τα μοντέλα και όλες οι μάρκες έχουν στραβα και πρέπει να τα λέμε και αυτα. Αλλά να προσπαθούμε να κραταμε προσχήματα και να προσπαθούμε να είμαστε αντικοιμενικοί ή αν ΔΕΝ ειμαστε να το λέμε από την αρχή όχι να το παίζουμε μόνο ιστορία. (προφανώς και δεν πάει σε σένα)
-
τα γυαλιά μου είναι rayban και μετοχές στη ford δεν έχω. επίσης μετά τα 5 χρόνια εγγύησης την ανιπροσωπεία την χαιρέτησα και πάω σε εξειδικευμένο συνεργείο.
αφού εμείς σου ταπαμε χαρτί και καλαμάρι πες μας και εσύ τι εγγύση πήρες από τη suzuki και πόσα δίνεις για service για να απλώσουμε τον τραχανά.
Εγώ αυτό που γράφω τα γράφω από την εμπειρία μου στην Σουζούκι και στην Μάζντα κατά βάση το τι ακούω από τον περίγυρο μου. Με την διαφορά ότι δεν αποκρύπτω τα κουσουρια του αμαξιού που έχω και της αντιμετώπισης που τυγχανω , μπειτε στα αντίστοιχα νήματα του αμαξιου μου να δείτε τι έχω γράψει.
Εδώ και 3-4 χρόνια πηγαίνω σε εξειδικευμένο συνεργείο Σουζούκι με τα δικά μου αναλώσιμα (λάδια, φίλτρα , τακάκια ,ακόμα και ιμάντα χρονισμού και αντλία νερού πήγα δικης επιλογής) και μου χρεώνουν την εργασία τους.
Φυσικά η εργασία δεν είναι τζάμπα και ούτε είναι το φθηνότερο συνεργείο.
Αλλά άλλαξα ιμάντα χρονισμού skf έβαλα και ασορτι αντλία με λιγότερο από 300 ευρώ περασμένα όταν στην αντιπροσωπεία θα ήθελα τα διπλά για ιμάντα που δεν θα γνώριζα την προέλευση του.
Αλλάζω τακάκια με 70 ευρώ υλικό και εργασία με υλικό επιλογής μου όταν η αντιπροσωπεία ήθελε 135 και ζητούμε να μου τα αλλάξει στα μισά της ζωής τους....
Ο μηχανικός ακούει το αμάξι εχει βαθειά γνώση του αντικειμένου , όντας οδηγός αγώνων και για δεκαετίες αρχιμηχανικός της Σουζούκι, το πηγαίνει βόλτα έχοντας κουμπωμενο τον 'υπολογιστή' και αλλάζει αυτά που χριζουν αλλαγής σύμφωνα με την φθορά και όχι αλλαγές χωρίς λόγο για να τζιραρουμε.
Το κόστος σε ένα σέρβις με τα δικά μου υλικά ( φουλ συνθετικά λάδια, φίλτρα λαδιού και πετρελαίου , καμπίνας , διπλάσιας τιμής από αυτά που βάζει η Σουζούκι ) κυμαινεται από 150 ως 190 ευρώ.
-
σιρε-σιρε, δικια μας και συ? αντιπουστρακιμηλος και θρυλαρα?
σαν να σε εκτιμησα παραπανω και απο το ες τι σου...
και μη χαλιεσαι για σχολια... καπου σε καποια εο, οταν θα σε σκιζω στην τριτη κατοσταδα δεν θα ασχολεισαι με σχολια καθως εκει δεν φτανουν, χανονται στα οικονομομετρα, στα 7 λιγοτερα ευρω του μαστρομπαμπη και στα υποδεκατομετρα μεγεθους γιατι το μεγαλο λεει τσουζει και τριζει...
-
Γιατί πιάνει τα 300 το περίπτερο;
-
Χααχχαχαχχ
-
Χαχαχα
Εσεις πρέπει να φτιάξετε ένα vip forum που μπορούν να κάνουν log in μονο όσοι εχουν πανω απο 200 αλογα.
Τι φταιμε να σας διαβάζουμε με τα 200 και 300 αλογα σας; Θα οδηγούμε μετά τα δικά μας και θα τα ρίχνουμε σε λακουβες και θα τους λέμε 'ξερεις εσύ'
Ρε φίλε και άμαξα να είχες στην άγρια δύση με 200 ή 300 αλογα και να έσκαγες μύτη σε κάποια από τις κωμοπόλεις της εποχής, θα σας έβριζαν..... Θα έκλεινε η πολη από αλογα χαχαχαχα
-
χαχαχαχαχαχα
Ford Puma 2019