-
Το fire missile ήταν εργοστασιακό; Για όνομα δηλαδή....
Μπρελοκάκι έχουμε ίδιο...
-
Τα Puma δεν έχουν ηλεκτρικό χειρόφρενο;
-
Ωραίος! Δεν ήξερα ότι αντί το κλασσικό οβάλ της Ford βάζουν ένα puma..
Ποιά λάστιχα φοράει ? Pilot Sport 4S ?
δεν βαζουν puma εγω το εβαλα
ναι Pilot Sport4s
-
Το fire missile ήταν εργοστασιακό; Για όνομα δηλαδή....
Μπρελοκάκι έχουμε ίδιο...
sorry παλιμπεδίζω λίγο ημουν μεταξυ αυτού και του eject seat xaxaxaxaxaxa
nice
-
Φυσικά και όχι.
-
Πολυ ομορφο !! Καλοταξιδο !!
-
Dublin wrote:
Φυσικά και όχι.
Πώς και έτσι; Πρέπει να είναι το μόνο σύγχρονο B suv/crossover..
Να υποθέσω ούτε το Fiesta, και απλά έχουν μεταφέρει σχεδόν τα πάντα από εκεί;
-
Και εγω fan του ηλεκτρικού χειρόφρενο είμαι και το θέλω στο επόμενο αυτοκινητο αλλά διαβάζοντας forums του εξωτερικού, γερμανικά και γαλλικα το τι γίνεται από αβαριες δνε λέγεται.
Υπαρχουν και βίντεο στο YouTube που δείχνουν πατέντες για να τα διορθώσεις, διοτι οι αντιρποσωπειες ζητούν συνολική αντικατάσταση με κόστος.... Χιλιάρικο!!!!
Μιλαμε τετοιες βλάβες που τύφλα να χει το dsg. Κυρίως σε renault και σε peugeot τα διαβάζω.
-
-
Βγηκε και puma st gold edition
το περίμενα καλύτερο για special edition
-
Fanis75 wrote:
Dublin wrote:
Φυσικά και όχι.
γιατί υπάρχουν και καλά πράγματα στην ford.
Χειροκίνητο κιβώτιο και κανονικο χειρόφρενο και αγιος ο θεός. οποιος θέλει ηλεκτρονικό ολα τα αλλά το προσφέρουν ας υπάρχει μια επιλογή για μας που δεν το θελουμε.
-
Dublin wrote:
Fanis75 wrote:
Dublin wrote:
Φυσικά και όχι.
γιατί υπάρχουν και καλά πράγματα στην ford.
Χειροκίνητο κιβώτιο και κανονικο χειρόφρενο και αγιος ο θεός. οποιος θέλει ηλεκτρονικό ολα τα αλλά το προσφέρουν ας υπάρχει μια επιλογή για μας που δεν το θελουμε.
Εσένα σίγουρα σε βολεύει!
Αλλά δεν νομίζω ότι έγινε γι' αυτό, απλά χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του Fiesta που μάλλον δεν είχε ανάλογη πρόβλεψη, ή θα ήταν αρκετά κοστοβορο να προσθέσουν.
Τα ηλ. χειρόφρενα είναι πλέον standard και must, είναι κάτι που ο πελάτης περιμένει να δει σε μία ΜΗ εισαγωγική έκδοση (στις εισαγωγικές δικαιολογείται ακόμη λόγω cost cutting).
Τεσπα, δεν ήμουν σίγουρος αν είχε σε κάποια έκδοση, προφανώς όχι.
-
Βγηκε και puma st gold edition
Tamtakos edition......
-
Καλά αυτά περί εξοπλισμών και τι είναι πραγματικά απαραίτητο και τι όχι είναι να χουμε να λέμε..
Άλλοι δε βάζουν υποβραχιόνιο και εκεί ναι να πέσει φωτιά να τους κάψει
Σε fiesta/puma st το μηχανικό χειρόφρενο το λες και selling point..
-
Σιγά που η Φορντ επίτηδες άφησε το χειρόφρενο για να τραβάνε οι οδηγαρες χειρόφρενο στις στροφές με το puma. Λόγω κόστους το εκανε
-
Σιγά που η Φορντ επίτηδες άφησε το χειρόφρενο για να τραβάνε οι οδηγαρες χειρόφρενο στις στροφές με το puma. Λόγω κόστους το εκανε
Μπορεί να το έκανε και για λόγους κόστους η να μη το υποστηρίζει η παρούσα πλατφόρμα με αποτέλεσμα το υψηλό κόστος παραγωγής να ενσωματωθεί.
Αλλά μας βόλεψε τους fordακηδες έτσι για να τρομοκρατούμε τους Νικολάκηδες αυτού του κόσμου
-
οκ, ρε σεις που εχετε τα ες τι το λες φιουτσερ και μακαρι σε οτι βγαινει γρηγορο να μην εχει αυτο το μπλιμπλικι.
αλλα οι αποδελοιποι τσιπια. αμα ηθελαν και καλα να περασουν πνευμα αθλητικον, να βαζανε τετρακουνημα. οχι να πιανεις στο γκεικο τη λαβη να τη νοιωθεις. ξερεις πως.
-
Στο ντουστ των 17,18 χιλιαδων ευρω δεν ειχα τετοια απαιτηση. Στην μερκ των 40 + το θεωρησα δεδομενο.
-
- Αφου βασιζεται στο Φιεστα που δεν εχει, για αυτό.
- Ούτε το C3 Aircross έχει, δεν ειναι μονο το Πούμα. Δεν θυμάμαι για Τκρος κ Καμικ. Επισης κ το Κροσλαντ δεν ειχε.
Γενικα αρκετά δεν έχουν. Και σιγα το σημαντικό στοιχείο, ο μονο λογος υπαρξης για εμενα ειναι οτι ελυθερώνει χωρο στην κονσόλα.
-
Του φιλου μας εχει παει το πουμα στα 38+. Αυτα διχως 4κινηση και διχως ηλεκτρικο χειροφρενο? Ελπιζω απλα να με μπερδεψε ο γατος.
Ford Puma 2019