-
Στον διαμορφωτή,μια επιπλέον διαφορά εξοπλισμού μεταξύ ST-line και ST-line X (και Vignale) είναι ότι στο 1ο έχει το παρμπρίζ 'βασική πράσινη επίστρωση προστασίας', ενώ στα άλλα δύο 'λαμιναρισμένο (ακουστικό) κρύσταλλο'.
Υποθέτω ότι έχει να κάνει κυρίως με την ηχομόνωση (κι ίσως και θερμομόνωση). Έχει σημαντική διαφορά; To έχει εντοπίσει κάποιος σε δοκιμή του αμαξιού συγκριτικά με αυτές τις εκδόσεις;
-
Η διαφορά του απλού με το Χ είναι ουσιαστικά το ACC , τα FULL LED και τα δερμάτινα καθίσματα . Προσωπικά επειδή σκέφτομαι να κάνω την κίνηση στο τέλος της χρονιάς , κλείνω προς το Χ για το ACC .Αν κάνει κάποιος ταξίδια νομίζω ότι είναι απαράιτητο .
Ακόμα και για περιπτώσεις που πηγαίνεις κάπου αυθημερόν για μπάνιο π..χ. Πας τραίνο ,τσαλαβουτάς όλη μέρα και όταν έρχεται η ώρα της επιστροφής είσαι κομμάτια . Οπότε adaptive 120 και επιστρέφεις ξεκούραστα .
Επίσης μια διαφορά είναι οι 18άρες που μόνο κάποιος που το έχει κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να μας πει αν κουράζουν μέσα στην πόλη με τις λακούβες και τα φρεάτια .
-
Η διαφορά του απλού με το Χ είναι ουσιαστικά το ACC , τα FULL LED και τα δερμάτινα καθίσματα .
Επίσης μια διαφορά είναι οι 18άρες που μόνο κάποιος που το έχει κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να μας πει αν κουράζουν μέσα στην πόλη με τις λακούβες και τα φρεάτια .
- Δεν είναι μόνο αυτές οι διαφορές μεταξύ των 2 μοντέλων! Το Χ έχει παραπάνω:
-
Φωτοχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης
-
Σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS)
-
Premium ηχοσύστημα 10 ηχείων (4 εμπρός, 4 πίσω, 1 στο κέντρο, 1 subwoofer)
-
Adaptive Cruise Control
-
Auto Park Assist
-
Kάμερα οπισθοπορείας
-
Μπροστά αισθητήρες στάθμευσης
-
Full Led Lights
-
Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε 4 κατευθύνσεις(πάνω/κάτω & δεξιά αριστερά) με ρυθμιζόμενη στήριξη πλάτης
-
Ζάντες ελαφρού κράματος 18' 5 ακτίνων με φινίρισμα μαύρο ματ/φρεζαριστό μεταλλικό και ελαστικά 215/50 R18 92H
-
Φιμέ κρύσταλλα πίσω
-
Ηχομονωτικό Παρμπρίζ
Όπως και να έχει, μεταξύ των 2 εκδόσεων σαφώς και συμφέρει η Χ.
Η άνεση είναι ΟΚ, τα έχω οδηγήσει και τα 2 και δεν ειδα αισθητή διαφορά. Το ίδιο γράφουν και οι κάτοχοι. Μάλιστα ορισμένοι έβαλαν και 19αρες (από ST) και συνεχίζουν να το βρίσκουν ΟΚ σε άνεση.
-
Σε άλλα αυτοκίνητα που έχω δει δίνει έως και 2 με 3 db διαφορά. Αισθητή θα έλεγα. Αν γίνεται καλό είναι να το πάρετε με ηχομονωοτικο παρμπριζ.
Κυρ Σπύρο (από σεβασμό το λεω, είδατε που δνε είναι καλό να λεμε ηλικίες, πως να μιλήσω εγώ τωρα στον ενικό στον...... Σπύρο. Μου βγαίνει αυτόματα, Τεσπα) το ιδιο λέμε. Καλό ειναι να υπαρχουν. Εγώ μάλιστα έχω γράψει ότι πριν οδηγούσα σαν ταρζαν και τώρα προκειμένου να μην ακούω τον σπαστικό τιςυ ήχο πάω πολύ πιο χαλαρά.
-
Βρε Λαπη δεν ειμαι και κανενας σεβασμιος γεροντας. Κυρ Σπυρο? Χαχαχα. Μπα σε καλο σου!
-
Βρε Λαπη δεν ειμαι και κανενας σεβασμιος γεροντας. Κυρ Σπυρο? Χαχαχα. Μπα σε καλο σου!
Την ευχη σου παππουλη
ΥΓ απλα αστειευομαι ελπιζω να μην παρεξηγηθω
-
Το να πάρεις το αμάξι των 30κ και να αράξεις μετά από παραλία στην αγκαλιά του δερμάτινου και του acc δε ξέρω αν θα ήταν η πρώτη μου σκέψη.. πιο πολύ θα σκεφτόμουν πόσο μου λείπει ο εταιρικός οχετός που δε θα με ένοιαζαν οι σκόνες οι γρατζουνιές τα χώματα και τα αλάτια στο μπιμπελό..
-
Αχαχα...εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα πλέον (ελέω παιδιού), σε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο έμπαινα βρεγμένος από την θάλασσα, με άμμο και όλα τα σχετικά. Από τότε που έγινα πατέρας, δεν ξανα-ασχολήθηκα με αυτά...το αυτοκίνητο το καλοκαίρι πρέπει να είχε πάντα 2-3 κιλά άμμο και κανα κιλό αλάτι.
Σεπτέμβριο πήγαινε για φουλ κομπλέ πλύσιμο και όλα καλά.
-
Ωχ καλοκαίρι....παλι θα βλέπουν τα puma με γουρλωμένα τα όμορφα led φανάρια τους τα awd vitara να πηγαίνουν σε παραλίες γυμνιστών, διασχίζοντας αμμόλοφους.
-
Ωχ καλοκαίρι....παλι θα βλέπουν τα puma με γουρλωμένα τα όμορφα led φανάρια τους τα awd vitara να πηγαίνουν σε παραλίες γυμνιστών, διασχίζοντας αμμόλοφους.
Πάντα αναρωτιόμουν που πάνε οι οδηγοί των σουτζούκι και δεν βλέπω τα άσχημα αυτά αυτοκίνητα σχεδόν ποτέ το καλοκαίρι??
Τώρα λύθηκε το μυστήριο. Πάνε και τα κρύβουν σε παραλίες γυμνιστών να μην τα βλέπουν. Έλεγα και γω που την χρειάζονται την τετρακίνηση???? αφού όλα Αθήνα είναι το χειμώνα.
ΥΓ1 Πλάκα κάνω, δεν πιστεύω ότι όλα τα σουτζούκια είναι άσχημα. Είχαν και ένα όμορφο μοντέλο που μου άρεσε πολύ οπως και σε πολλούς. Μόλις το κατάλαβαν ότι είναι όμορφο και άρεσε σε πολλούς η αστυνομία της Σουτζουκι πήρε δραστικά μέτρα. Σταμάτησαν να το φέρνουν στην Ευρώπη. Είχαν και μια φήμη να συντηρήσουν. Για το Jimny ο λόγος.
ΥΓ2 Θα το ξαναφέρουν λέει πίσω στην έκδοση long ήθελαν να βεβαιωθούν ότι θα το ασχημηνουν πρώτα όσο μπορούν να πηγαίνει με την υπόλοιπη γκάμα.
-
Ποια η διαφορά του acc με το απλό crusise ;
Στο ένα μπορουν να παίζουν με το κινητό απερίσπαστοι στις ευθείες εκτός αν χρειαστεί αλλαγή ταχύτητας, στο άλλο όχι.
-
Καμία σχέση, αν δεν το έχεις ζήσει σε πολύωρα ταξιδια,δεν ξέρεις.
-
το Puma ST line-X κανει 24.000€.
προσπαθω να καταλαβω γιατι να το παρει καποιος σε σχεση με το Focus, που ειναι καλυτερο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις, εκτος ισως της εμφανισης;
-
προσπαθω να καταλαβω γιατι να το παρει καποιος σε σχεση με το Focus, που ειναι καλυτερο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις, εκτος ισως της εμφανισης;
Μην υποτιμάς την εμφάνιση, είναι το Νο. 1 κριτήριο αγορά αυτοκίνήτου για πάρα πολύ κόσμο. Πέρα από αυτό, έχει επίσης πολύ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Φίλος σε αντιπροσωπεία μου έλεγε ότι 9 στους 10 που μπαίνουν για το Focus, τελικά αγοράζουν το Puma λόγω: εμφάνισης, χώρους αποσκευών και 'βέτο' από την γυναίκα. Δεν υπάρχει γυναίκα που βλέπει δίπλα δίπλα τα 2 μοντέλα και επιλέγει το Focus, ούτε 1!
-
Υπάρχουν οι εξής λόγοι :
-
Πιο εύκολο μπες βγες
-
Μεγαλύτερος χώρος αποσκευών
3.Μεγαλύτερη εμπορικότητα
4.Πιο μοντέρνα εμφάνιση
-
-
Δεν έχει πολύ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, απλά μεγαλύτερο. Και οι χώροι μέσα στο Focus είναι τεράστιοι σε σχέση με το Puma. Πήγα και τα είδα κι εγώ με την γυναίκα και τα δύο μαζί και μάλιστα μου είπε καλύτερα να πάρουμε το Focus να είμαστε πιο άνετα μέσα, φέρνει και πιο πολύ στο Compact που έχεις. Είπε βέβαια ότι πιο ωραίο είναι ξεκάθαρα το Puma.
Αλλά ναι πολύς κόσμος ψωνίζει καθρά λόγω εμφάνισης. Άλλοι δεν δίνουν καν σημασία.
-
Εγω δεν θα σου αναφέρω σε τι εξηπήρετει και γιατί είναι καλύτερο από το Focus για κάποιους συμφωνα με τις αναγκες τους. Τα έχω εξηγήσει αυτα βαριεμαι να επαναλαμβανομαι. Ειδικα για τον χωρο αποσκευων το εχουν γραψει παρα πολλοί ότι είναι μεγαλύτερος
Θα σου πω με την δική σου λογική:
Εστω ότι το focus είναι καλύτερο αυτοκίνητο για τις ανάγκες ΟΛΩΝ εκτός της εμφανισης όπως ανέφερες.
Η Eμφανιση είναι νούμερο 1 παραγοντας ή νουμερο 2 στην επιλογή κάποιων
για να καταλάβεις αν κανει κάτι στο 80% όσο καλά όσο το focus και είναι ποιο εμφανίσιμο είναι success για πολλούς
Για να επαληθευτώ κοίτα τις πωλήσεις των SUV ΟΛΩΝ των κατηγοριών. Κατα 99% ισχύει αυτό που είπες με το PUMA και το FOCUS. Το απλό αυτοκίνητο είναι φτηνότερο και καλύτερο στους περισσότερους τομεις παρόλα αυτά τα SUV πούλανε μονο
-
Δεν έχει πολύ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, απλά μεγαλύτερο. Και οι χώροι μέσα στο Focus είναι τεράστιοι σε σχέση με το Puma. Πήγα και τα είδα κι εγώ με την γυναίκα και τα δύο μαζί και μάλιστα μου είπε καλύτερα να πάρουμε το Focus να είμαστε πιο άνετα μέσα, φέρνει και πιο πολύ στο Compact που έχεις. Είπε βέβαια ότι πιο ωραίο είναι ξεκάθαρα το Puma.
Αλλά ναι πολύς κόσμος ψωνίζει καθρά λόγω εμφάνισης. Άλλοι δεν δίνουν καν σημασία.
Ειναι πολλοι οι λόγοι πού καποιος που δεν αντιμετωπίζει ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει γιατι σκεφτεται ΜΟΝΟ τις δικές του αναγκες
Πχ για μένα ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ παραγοντας γαι εκει στην εργασία μου είναι το μεγεθος. Μερικά εκατοστα παραπάνω και έχω πρόβλημα parking. Αν εσυ δεν έχεις το ίδιο πρόβλημα δεν μπορεις να το καταλάβεις και θα πεις ελα μωρέ σιγα για μερικά εκατοστα. Ειναι απλα ενα παραδειγμα
-
Ο χώρος αποσκευών του puma είναι 456 χωρίς ή με το megabox?
Ρωτάω γιατί στις φωτο δε μου πολυγεμιζει το μάτι.
Το scala έχει 467 και μοιάζει με σπηλιά.
-
Ο χώρος αποσκευών του puma είναι 456 χωρίς ή με το megabox?
Ρωτάω γιατί στις φωτο δε μου πολυγεμιζει το μάτι.
Το scala έχει 467 και μοιάζει με σπηλιά.
με το megabox είναι 456
Ford Puma 2019