-
Fanis75 wrote:
cirus wrote:
Δεν πειραζει αν βρεθούμε θα κανεις βόλτα το δικό μου αν δεν σε πειραζει το manual
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Το manual στο συγκεκριμένο που αγοράζεις εσύ, φυσικά και δεν με πειράζει...έχεις πάρει ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα μέχρι τα 40K και από τα πιο όμορφα. Είναι απίστευτα στημένο το ST, ολοι έχουν εντυπωσιαστεί.
Σε ευχαριστω πολύ. Συντομα παραλαμβανω εντος 15 ημερων περιπου πανω κατω. Θελω βεβαια 1,5 μήνα ακόμα να περπατήσω αλλα πάμε καλα με τις φυσικοθεραπείες οπότε είμαι κοντα να το κάνω βόλτες και μετα το στρώσιμο να του πιω το αιμα οσο μπορω
Περαστικά γρήγορα και καλή παραλαβή!
Τα ST της Ford σε οποιοδήποτε μοντέλο της είναι πολύ καλοστημένα κι ευχάριστα οδηγικά. Μαζί με τις Αlfa που έχουν περάσει από την οικογένεια κι ένα μπλε Focus ST του 2007 που είχαμε ακόμη το αναπολώ με νοσταλγία! Θα το κατ'ευχαριστηθείς!
-
cirus wrote:
Fanis75 wrote:
cirus wrote:
Δεν πειραζει αν βρεθούμε θα κανεις βόλτα το δικό μου αν δεν σε πειραζει το manual
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Το manual στο συγκεκριμένο που αγοράζεις εσύ, φυσικά και δεν με πειράζει...έχεις πάρει ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα μέχρι τα 40K και από τα πιο όμορφα. Είναι απίστευτα στημένο το ST, ολοι έχουν εντυπωσιαστεί.
Σε ευχαριστω πολύ. Συντομα παραλαμβανω εντος 15 ημερων περιπου πανω κατω. Θελω βεβαια 1,5 μήνα ακόμα να περπατήσω αλλα πάμε καλα με τις φυσικοθεραπείες οπότε είμαι κοντα να το κάνω βόλτες και μετα το στρώσιμο να του πιω το αιμα οσο μπορω
Περαστικά γρήγορα και καλή παραλαβή!
Τα ST της Ford σε οποιοδήποτε μοντέλο της είναι πολύ καλοστημένα κι ευχάριστα οδηγικά. Μαζί με τις Αlfa που έχουν περάσει από την οικογένεια κι ένα μπλε Focus ST του 2007 που είχαμε ακόμη το αναπολώ με νοσταλγία! Θα το κατ'ευχαριστηθείς!
σε ευχαριστω πολυ
-
panormus772 wrote:
Φάνη, υποθέτω ήθελες το αυτομ. St-line x 155..
Δεν με πειράζει το 155αρι, και το 125αρι μια χαρά είναι! Εεε αυτό έχει €27Κ (ST Line X 125) και με 1-2 έξτρα φτάνει τα €28-29 για πλάκα. Μόνο το ST Line 125 εχει σχετικά λογική τιμή, αλλά με σοβαρές ελλείψεις στον εξοπλισμό.
Όταν ο Φάνης λέει 'σοβαρές ελλείψεις' σημαίνει μάλλον ότι απλά δεν έχει τον εξοπλισμό της S Class...
-
Όταν ο Φάνης λέει 'σοβαρές ελλείψεις' σημαίνει μάλλον ότι απλά δεν έχει τον εξοπλισμό της S Class...
Αχαχαχα!! Όχι όντως, το ST Line με τις αφαιρέσεις εξοπλισμού, πλέον έχει σοβαρές ελλείψεις. Το ST Line **X **εχει λίγες ελλείψεις και μπορώ να ζήσω άνετα. Αλλά το ST Line εχει σημαντικές ελλείψεις.
-
Σαν ποιες ελλείψεις θεωρείτε ότι είναι σημαντικές?
-
Βασικά και εγώ αυτήν την ερώτηση θα έκανα ποιες είναι η σημαντικές ελλείψεις στην st line , βέβαια όλα αυτά υποκειμενικά είναι , αλλά νομίζω ότι στα χρήματα που ζητάει η st line είναι αρκετά πλούσια .
-
Προσωπικά στην St-line βάζοντας full Led και καμ. οπισθοπ. + ACC (το θέμα είναι οτι αυτά πάνε υποχρεωτικό pack στα 1000+ ευρώ) για μένα επαναλαμβάνω, είναι ο.κ. Για κάποιον που φορτώνει-ξεφορτώνει συχνά -ειδικά με μικρή οικογένεια- χρειάζεται ίσως και το αυτομ. πορτμπαγκάζ.
-
REALZEUS wrote:
Αχαχαχα!! Όχι όντως, το ST Line με τις αφαιρέσεις εξοπλισμού, πλέον έχει σοβαρές ελλείψεις. Το ST Line **X **εχει λίγες ελλείψεις και μπορώ να ζήσω άνετα. Αλλά το ST Line εχει σημαντικές ελλείψεις.
Ρε συ Φανη για το ST LINE συμφωνω αλλα ρε φιλε το X εχει σχεδον τα πάντα με το drivers assistance pack δεν εχει ελλειψεις
Το να βαλεις μασαζ ή ηλεκτρική πορτα πίσω είναι πολυτελεια δεν λογίζεται σαν ελειψη το να μην υπάρχει.
-
Σαν ποιες ελλείψεις θεωρείτε ότι είναι σημαντικές?
Ολα τα συστήματα ασφαλείας, το ACC μαζί με αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και κάμερα πίσω. Τα βάζω μαζί γιατί είναι πακετο στο Driver Assistance Pack με €1.116. Δεν τα θέλω όλα, αλλά δεν έχω δυνατότητα μεμονωμένης επιλογής. Οπότε πάει στα €26Κ το αυτόματο με μεταλλικό. Οπότε εαν είναι να βάλω αυτό το πακέτο, έεε πάω κατευθείαν στο ST Line X. Επίσης και τα Full LED φώτα θεωρώ έλλειψη που εαν τα προσθέσουμε, τότε δεν έχει νόημα η αγορά του 'απλού' ST Line αφού φτάνει την τιμή του X, χωρίς να φτάνει το εξοπλισμό του.
Επίσης, ένα άλλο χαρακτηριστικό που αφαίρεσαν (σίγουρα από τα ST Line, δεν είμαι σίγουρος για τα Χ) είναι η απενεργοποίηση του ενός κυλίνδρου. Γενικά κάθε λίγο, όλο και κατί αφαιρούν!
Ρε συ Φανη για το ST LINE συμφωνω αλλα ρε φιλε το X εχει σχεδον τα πάντα με το drivers assistance pack δεν εχει ελλειψεις
Το να βαλεις μασαζ ή ηλεκτρική πορτα πίσω είναι πολυτελεια δεν λογίζεται σαν ελειψη το να μην υπάρχει.
Μα δεν είπα κάτι για το Χ (είπα οτι μόνο 1-2 πράγματα λείπουν για εμένα), για το 'απλό' ST Line λέω.
-
Για το acc παρότι έχω οδηγήσει αυτοκίνητο με αυτό το σύστημα δεν το θεωρώ τόσο απαραίτητο...και το απλό cc είναι μια χαρά. Το st line δεν έχει led μόνο στη μεγάλη σκάλα, οπότε μικρό το κακό. Αισθητήρες απλούς αλλά με ένδειξη στην οθόνη έχει και το st line.
-
Για το acc παρότι έχω οδηγήσει αυτοκίνητο με αυτό το σύστημα δεν το θεωρώ τόσο απαραίτητο...και το απλό cc είναι μια χαρά. Το st line δεν έχει led μόνο στη μεγάλη σκάλα, οπότε μικρό το κακό. Αισθητήρες απλούς αλλά με ένδειξη στην οθόνη έχει και το st line.
Συμφωνούμε γενικά. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις μεμονωμένα πράγματα, αναγκαστικά πας στο πακέτο, ακόμα και ένα έξτρα να θές από αυτά. Οι αισθητήρες είναι μόνο πίσω στην ST Line, εγώ θεωρώ τους περιμετρικούς απαραίτητους στην Αθήνα. Τελος πάντως, γούστα είναι αυτά...προσωπικά δεν μπορώ να δικαιολογήσω στον εαυτό μου €24-25Κ και να έχει τέτοιες ελλείψεις (στα €21Κ δεν έχω θέμα που έχει το χειροκίνητο, είναι VFM). Γιατί στα €25Κ υπάρχει το Βιτάρα με καλύτερο εξοπλισμό και 4κίνηση και πιο δυνατό.
-
Αυτοκίνητο χωρίς acc δεν αξίζει. Βέβαια πρέπει να το οδηγήσεις γ να το καταλάβεις. Πραγματικά αναρωτιέσαι πως πήγαινες ταξίδια πριν. Για να το δώσω πιο παραστατικά δεν υπάρχει σύγκριση στην κούραση.
-
Και υπάρχουν άλλοι που ούτε να ακούσουμε δεν θέλουμε για cruise control γενικά.
-
Αυτοκίνητο χωρίς acc δεν αξίζει. Βέβαια πρέπει να το οδηγήσεις γ να το καταλάβεις. Πραγματικά αναρωτιέσαι πως πήγαινες ταξίδια πριν. Για να το δώσω πιο παραστατικά δεν υπάρχει σύγκριση στην κούραση.
αν πηγαινεις ταξιδι με ταχυτητες φορτηγων, ναι ειναι πολυ χρησιμο.
-
Οταν πάω ταξίδι μόνος μου δεν με νοιαζει καθόλου το cc ή το acc
είναι πολλές φορες όμως που πας ταξίδι με ατέλιωτες ευθείες και με γκρινιάριδες συνεπιβάτες ε ναι τότε είναι πολύ ωραίο. Σπάνια θα το χρειαστώ αλλα όταν το χρειαστω είναι φοβερο να υπάρχει. Το octavia diesel που εχω έχει απλό cc . με acc δεν εχω οδηγήσει ποτέ αλλά εχω ακούσει τα καλύτερα για όταν είναι ατελιωτες ευθείες με 120-140 που είναι γενικά πολή βαρετη οδήγηση
-
Ποια η διαφορά του acc με το απλό crusise ;
-
Αυξομειώνει την ταχύτητα από μόνο του σε σχέση με τον μπροστινό.
-
Ποια η διαφορά του acc με το απλό crusise ;
ασχετως ταχύτητας κραταει σταθερη απόσταση με το μπροστα οχημα
φρεναρει αυτοματα αν κάποιος αλλος μπει απότομα στην λωρίδα σου και οταν φυγει απο μπροστα ξαναπαει αυτοματα στην ταχύτητα που είχες θέσει πριν
αν εχεις βαλει και το lane assist βασικα δεν κάνεις τιποτα εκτος από το να έχεις τα χέρια σου στο τιμόνι
-
Η διαφορά τεράστια. Γ μένα θα έπρεπε να είναι στάνταρ σε όλα τα αυτοκίνητα. Προσωπικά το χρησιμοποιώ συνέχεια αλλά στο ταξίδι είναι μαγεία το πόσο ξεκούραστος φτάνεις. Το αφήνεις στο πιλοτήριο κ οποτε θες το ξαναπιανεις. Εγώ βασικά ποτέ. Σε swift HYBRID.
-
Το αυτο, το ίδιο λέω και εγώ.
Τα ταξίδια είναι απόλαυση, άσε που κοιτας και πιο περιμετρικά και δεν έχεις άγχος. Όπως λέει ο φίλος πιο πάνω, τόσα χρόνια τα ταξίδια ήταν κουραστικά όχι πλέον. Δεν το κατάλαβενεις πάρα μόνο αν ο ταξιδέψεις με acc. Νιώθεις πολιτισμικό σοκ.
Πιάνεις κουβεντούλα, πίνεις την καφεδουμπα από την βαθιά ωραια ποτηροθηκη (κάποια γαλλικα δεν την έχουν, αχ τι κρίμα) και το σύστημα συνεχώς διατηρεί την απόσταση, αφήνει γκαζι και επιταχύνει συνεχώς όλη την ώρα. Εσύ απλά κρατάς τιμονι.
Ford Puma 2019