-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Αν θέλουμε να κατανοήσουμε τον όρο off road σημαίνει εκτός δρόμου και όχι εκτός ασφαλτόδρομου όπως εσφαλμένα εννοείται. Φυσικά αυτοκίνητα όπως απλώς δεν διανοούνται να κινηθούν σε τέτοιες συνθήκες. Jeep wrangler, toyota hilux κλπ σαφώς θα κινηθούν σε αυτές τις διαδρομές.
Πλίνθοι και κεράμοι ατάκτως ερριμένοι... Σε κουβέντα περί δυνατοτήτων off road, στην ίδια πρόταση mazda cx-30 και peugeot 3008 με suzuki vitara και dacia duster. Στην ίδια πρόταση Jeep wrangler με toyota hilux. Δε νομιζω ότι μπορεί να αποτελέσει αφετηρία συζήτησης το παραπάνω ποστ.
-
κε αντμιν, υπαρχουν τιποτε απο εμοτικον αντι μονο για βελακι?
-
Σεβόμενος όλες τις απόψεις θα μου επιτρέψετε να επαναλάβω ότι "Το αυτοκίνητο σίγουρα δεν είναι για πραγματικό off road αλλά για βατούς, μέτριας δυσκολίας χωματόδρομους που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις την υπέροχη Ελληνική φύση.
Απαραίτητο φυσικά η αγορά ρεζέρβας ανάγκης.
Τους περιορισμούς βάζουν τα λάστιχα, απόσταση από το έδαφος σε συνδυασμό με τις γωνιές προσέγγισης - διαφυγής."
Τώρα όποιος τολμά να κινηθεί σε χώμα χωρίς ρεζέρβα απλά προκαλεί την τύχη του. Όσο δε για την σύγκριση του με Duster & Vitara ΑΠΛΑ τα αδικούμε γιατί είναι φτιαγμένα για άλλο πράγμα το καθένα.
-
Συμφωνούμε. Άλλωστε αυτό περιέγραψα στο αρχικό post απλώς στο φόρουμ κάποιοι έχουν άποψη για όλα τα θέματα από συνταγές για τυρόπιτες μέχρι υδρογονοκίνηση. Επί της ουσίας, μπορεί να κάνεις να ζητήσει μεγάλης διάρκειας δοκιμή ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Το δικό μου είναι e-SkyactivX, AWD, χειροκίνητο όπου από την αρχή έβαλα Goodyear Vector4Season SUV για να κινούμε παντού απροβλημάτιστα
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης και πάντα καλοπροαίρετα, θα έλεγα να το ψάξεις λίγο παραπάνω αυτό το "να κινούμαι παντού απροβλημάτιστα" με all season ελαστικό δρόμου.. Δεν αναφέρομαι στις όποιες ικανότητες του εξαίρετου αυτοκινήτου που έχεις, για το ελαστκό μιλώ.
-
Προσωπικα καταθετω πως ειναι αδικο για αυτο το κοσμημα να συγκρινεται με ραγκλερ και χάιλουξ. Το αυτοκινητο απευθυνεται σε εκεινους που με βαση συνηθειες και γουστα παιζουν αναλογα το βαλαντιο απο gla, x1 3008 εως scross. Δεν εχει σχεση με γαιδαρομούλαρα τυπου νταστερ, βιτ και τα υποδεεστερα στριταδικα, 2008 καμικ αρονα. Οποιοι εχουν τα προαναφερθεντα δεν αναζητουν εξτριμ οφ ροντ. Χλιδατη μετακινηση με ολίγη απο χωματοδρομο και τελος. Σε αυτο θα συμφωνησει και ο iceman αν μας βλεπει.
-
Στην συγκεκριμένη διάσταση δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά δεν με ενδιαφέρει να πιέσω ιδιαίτερα το αυτοκίνητο. Στο προηγούμενο είχα Michelin attitude cross τα οποία ήταν σίγουρα πιο ανθεκτικά εκτός δρόμου αλλά ήταν θορυβώδη με μέτριο φρενάρισμα στο στεγνό. Τα Goodyear είναι αθόρυβα και θα μπορώ να κινηθώ άνετα το χειμώνα αλλά και σε λασπωμένο terrain (όχι βούρκο). Βασικός κανόνας φυσικά είναι ότι δεν πάμε μόνοι μας σε αρχατογράφητα μέρη και δεν υπερεκτιμούμε ικανότητες οχήματος και κυρίως δικές μας. Επίσης εκτιμώ ότι ένα περισσότερο χωμάτινο λάστιχο ενδεχωμένος να αλλοίωνε τον σχεδον GT χαρακτήρα του αυτοκινήτου
-
Το παρήγγειλα σήμερα.
Skyactiv X - AWD - Manual - Soul Red Crystal
33.000€
Παράδοση 5-6 μήνες
Ζήτησα να μου φέρουν τροχό ανάγκης με το σετ αλλαγής για να μη μπλέξω στην αγορά με το καρέ κ.λ.π.
Όταν μου πουν τιμή θα ενημερώσω. -
Με το καλό μα παραλάβεις!! Εξαιρετικό χρώμα…μακράν το καλύτερο σε Μάζντα!! Για το κιβώτιο δεν λέω τίποτα…αχαχα!
-
@ivank said in Mazda CX-30:
Το παρήγγειλα σήμερα.
33.000€
Παράδοση 5-6 μήνες
Ζήτησα να μου φέρουν τροχό ανάγκης με το σετ αλλαγής για να μη μπλέξω στην αγορά με το καρέ κ.λ.π.
Όταν μου πουν τιμή θα ενημερώσω.Οπως έχω ήδη αναφέρει η ρεζέρβα ανάγκης χρεώνεται από την Αντιπροσωπεία 660 € μαζί με όλα τα αναγκαία (γρύλλος, διαφορετικά καλύμματα κ.λ.π)
-
@gatoz said in Mazda CX-30:
κε αντμιν, υπαρχουν τιποτε απο εμοτικον αντι μονο για βελακι?
Αυτά σου κάνουν ???
-
Το παρήγγειλα σήμερα.
33.000€
Παράδοση 5-6 μήνες
Όταν μου πουν τιμή θα ενημερώσω.Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς.
Εξαιρετικό αυτοκίνητο και εκπληκτικό χρώμα. -
Το παρήγγειλα σήμερα.
33.000€
Παράδοση 5-6 μήνες
Όταν μου πουν τιμή θα ενημερώσω.Με το καλό! Αρκετός ο χρόνος αναμονής αλλά όταν το παραλάβεις, θα απολαμβάνεις! Αν είσαι φίλος της μουσικής, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το ηχοσύστημα της bose. Εκληκτικός ήχος, κρυστάλινος και δυνατός χωρίς να ακούγεται έξω από το όχημα. Αξίζει κάθε ευρώ
-
Με το καλό η αμαξάρα να σου έρθει και να το ευχαριστηθείς
-
Το παρήγγειλα σήμερα.
33.000€
Παράδοση 5-6 μήνες
Όταν μου πουν τιμή θα ενημερώσω.αμαξαρα.... γουελ νταν...
αλλα προσεξτε με τα εκτος,
ρε παιδια δεν κανει και ειναι αμαρτια τετοια κατασκευη κολαση να τη χαλασεις, θα χαρακωνες τη μονικα? -
@tmavri said in Mazda CX-30:
Το παρήγγειλα σήμερα.
33.000€
Παράδοση 5-6 μήνες
Όταν μου πουν τιμή θα ενημερώσω.Οπως έχω ήδη αναφέρει η ρεζέρβα ανάγκης χρεώνεται από την Αντιπροσωπεία 660 € μαζί με όλα τα αναγκαία (γρύλλος, διαφορετικά καλύμματα κ.λ.π)
Πως είναι δυνατόν να χρεώνεται τόσο ακριβά;
-
Οπως έχω ήδη αναφέρει η ρεζέρβα ανάγκης χρεώνεται από την Αντιπροσωπεία 660 € μαζί με όλα τα αναγκαία (γρύλλος, διαφορετικά καλύμματα κ.λ.π)
Πως είναι δυνατόν να χρεώνεται τόσο ακριβά;
Το θεωρώ υπερβολικό.
Άντε τώρα να ψάχνω διαστάσεις καρέ & αφαλού.
Η διάσταση νομίζω είναι 135/80D17 -
Σχετικοάσχετο: είχα αγοράσει μια ρεζέρβα ανάγκης από ένα μαγαζί με μετάχειρα ανταλλακτικά πριν 5-6 χρόνια προς ...30 ευρώ. Πρέπει να είχε χρησιμοποιηθεί 1 φορά μόνο. Και οκ, άλλο το καινούργιο άλλο το μετάχειρο, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι 660 ευραίοι για ένα ζαντολαστιχάκι ρεζέρβα είναι πολύ βαρύ νούμερο.
-
Για όσους ενδιαφέρονται για την αγορά εφεδρικού τροχού ανάγκης βρήκα ότι οι διαστάσεις της κανονικής ζάντας για ελαστικό 215/55R18 είναι 7J x 18 με καρέ 5x114,3 offset ET45 & CB:67,1
-
@gatoz said in Mazda CX-30:
Το παρήγγειλα σήμερα.
33.000€
Παράδοση 5-6 μήνες
Όταν μου πουν τιμή θα ενημερώσω.αμαξαρα.... γουελ νταν...
αλλα προσεξτε με τα εκτος,
ρε παιδια δεν κανει και ειναι αμαρτια τετοια κατασκευη κολαση να τη χαλασεις, θα χαρακωνες τη μονικα?Οπως τα λεει ο γατος.
Mazda CX-30