-
παλιμπεδίζετε και εγω αποχωρώ δεν με ενδιαφέρει πια η συζητηση
-
Μα δεν θέλω να σου κάνω μήνυση, δεν έχω θυμώσει τόσο πολύ και θα ήταν αστείο να σου κάνω μήνυση. Σχολίασα ομως την σιγουριά που εχεις (προς απάντηση για την παρατήρηση πως προσβάλλεις) οταν λες σε κάποιον πως λέει 'χαζομάρες/βλακειες/μ@@ιες' και αυτό δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ως 'προσβλητικός χαρακτηρισμός' αλλά ως 'αξιολόγηση' . Αυτή η σιγουριά που έχεις στο θέμα αυτό διότι το συνεχίζεις εδώ και χρονια, φαντάζομαι από κάπου πηγάζει.... Αυτό σχολίασα. Ότι ίσως σε συμβουλεύουν λάθος.
Στο θέμα μας.
Ποια μπάλα στην εξέδρα; ΚΑΙ το mazda έχει και μάλιστα μέτρηση του 180 αρι όχι του 186αρι.
-
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί οι μεν προσπαθούν να πείσουν τους δε ότι υπάρχουν καλύτεροι κινητήρες από τον skyactiv-x κα το αντίθετο.
Είναι τόσο παιδικό τουλάχιστο.
Ο καθένας επιλέγει το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες του και τις επιθυμίες του.
Ας τελειώσει εδώ.
Επί της ουσίας, καλή ιδέα η συνάντηση.
Σχετικά με το αυτοκίνητο η σύσταση της autoone είναι 'Προσοχή στο καύσιμο', άρα επιλεγμένα πρατήρια. Συνήθως προτιμώ 98άρα
-
Και ας εβγαινε και αποτελεσμα στις ρεπριζ ως να ηταν 160 δεν ειναι ο μονος λογος να το επιλεξει κανεις. Ηδη απο τις βασικες εκδοσεις το αυτοκινητο ειναι φορτωμενο με εξοπλισμο απιστευτον. Η ποιοτητα του μεσα ειναι επιπεδου μερκ και bmw. Το σχημα του αν και φουτουριστικο εντουτοις δεν κανει για Μπουρναζι. Ειναι αρχοντικη η αισθηση μεσα εξω και καποιοι θα το προτιμησουν γιατι βγαζει φινετσα μπολικη. Αυτο το κοκκινο του , το κανει χαρμα οφθαλμων. Χθες εφαγα 1 ωρα να βλεπω βιντεακια για δαυτο. Η τελευταια φορα που το εκανα ηταν για την gla πριν την παρω.
-
Μισό λεπτό ρε παιδια γιατί υπαρχουν παρερμνηνκες. Ο Χάρης έτσι είναι τώρα θα τον μάθουμε;
Έβαλα του drive για να δείξει πως 80-120 με kick down έχει 4.6 και στο ποστ σου Χάρη γράφει 6.5!!!!
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι το 6.5' προηλθε ειτε με 'μια ταχύτητα πανω' κάτι που ωφελεί τον turbo κινητηρα είτε κάτι άλλο γίνεται.
Αυτο σου λέω τόση ώρα.
Δες τα νουμερα από το ίδιο site που έβαλε ο γατος, αλλά με 3η σχέση έστω και σε suv
Edit λάθος στο drive γράφει 80-110...οππτε άκυρο το drive
Μενουμε στο άλλο με το vitara. Εδώ η σύγκριση του γάτου.
https://zeperfs.com/en/duel8255-6153.htm
Ποιος γράφει λάθος νουμερα; σε ποια δοκιμη του zeperfs;;;
-
Άσε μας ρε γύρε, που προσπαθείς ακόμη να βρεις σανίδα σωτηρίας για να στηρίξεις την χαζομάρα σου...
Τί δεν καταλαβαίνεις από τη μέτρηση των απολύτων επιδόσεων; Δεν καταλαβαίνεις ότι επιλέγεται η βέλτιστη σχέση για τη μέγιστη απόδοση;
Άντε βρε ανίκητε...
-
Προτέινω να σταματήσει εδώ η συζήτηση για τις επιδόσεις, το υπερ-αναλύσαμε το θέμα!!
Αλλιώς #Corolla_mono#
-
Στο ένα γράφει 4,1 για το 80-120 min με τον ίδιο κινητήρα δηλαδή με 3η σχέση στο κιβώτιο ..... Το διάβασες;;;;
Το ξαναβαζω: https://zeperfs.com/en/duel8255-6153.htm
Ποια σανιδα σωτηρίας; Εσύ έχεις βαλθεί να βγάλεις μουφα τον κινητήρα.
Αυτο που χαρακτηρίζεις τους πάντες καθως και τις απόψεις τους, είναι πολύ ενδιαφέρον.
Edit, για να είμαι αντικειμενικος κάτι μου βρομάει.... Το awd έχει καλύτερες επιδόσεις από το 2wd,γινεται ;;;
Χμμμμμ
Λοιπόν επειδή μ αρεσει να ψάχνω.
Η δήλωση για τα 4.1 μάλλον προηλθε από εδώ.
https://www.motortrend.com/reviews/2021-mazda-cx-30-turbo-first-test-review/
Standard CX-30s took between 4.1 and 4.4 seconds, while the Turbo cut it down to 3.0 seconds flat.
Και δεν έχει κάποια εξτρα επιβεβαίωση στο zeperfs. Επίσης το standard cx30 σε αυτούς με ποιον κινητηρα είναι;
Το 3' Flat εινα τερμα ε τυπωσιακο για το turbo cx30
-
Το Motortrend αναφέρεται σε ατμοσφαιρικό δυομισάλιτρο CX-30. Προφανώς άλλος κινητήρας από τον ευρωπαϊκό. Επιπλέον αναφέρεται σε 4,1 ως 4,4 για το 45-65 mph. Αυτό δεν είναι 80-120 Kmh, αλλά περίπου 73-105! Άβυσσος η διαφορά.
Πάει και αυτή η σανίδα σωτηρίας. Τη μπάλα στην εξέδρα, παρακαλώ.
-
Έφαγα γκολ.....
Σπάνιο αλλά και οι πρωταθλητές χανουν κάνα ματσάκι.
Εχω δικαιολογία όμως έπαιζα με πάγκο..... Τον γάτο.
-
...
Τί δεν καταλαβαίνεις από τη μέτρηση των απολύτων επιδόσεων; Δεν καταλαβαίνεις ότι επιλέγεται η βέλτιστη σχέση για τη μέγιστη απόδοση;
...
Για ποιο λόγο να μην επιλέγεται;
-
Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ερώτηση.
Όταν μετράμε απόλυτες επιδόσεις, επιλέγουμε πάντα τη βέλτιστη σχέση για μέγιστη απόδοση.
Όταν μετράμε γενικώς επιδόσεις, μπορούμε να μετράμε π.χ. και ρεπρίζ με μεγάλες σχέσεις και χαμηλές στροφές, που δείχνουν τη ροπή και την ελαστικότητα.
-
Έφαγα γκολ.....
Σπάνιο αλλά και οι πρωταθλητές χανουν κάνα ματσάκι.
Εχω δικαιολογία όμως έπαιζα με πάγκο..... Τον γάτο.
Τι έτσι απλά τελείωσε η αντιπαράθεση;; Χωρίς ένα σπασμένο χέρι;; Ένα μαυρισμένο μάτι;;
-
στο ζετπερφσ βεβαια οι επιδοσεις που αναφερονται για cx-30 ειναι απο 6 περιοδικα, αουτο μπλιλδντ, αουτο πλας, αουτο ζειτουνγκ, λε μονιτορ οτομομποάιλ, ριβιου οτομομπιλε σουις και σουβ κρος οβερ.
-
Αφού έφαγα γκολακι.
Είπα να δώσω ευκαιρία στον πάγκο..... Αλλα μάλλον θέλουμε μεταγραφες..
-
Αφού έφαγα γκολακι.
Είπα να δώσω ευκαιρία στον πάγκο..... Αλλα μάλλον θέλουμε μεταγραφες..
παντως οι συγκεκριμενες τιμες ειναι και απο αυτα τα 6. εξαιρετικο δειγμα. οποτε γιατι να μην ειναι αξιοπιστες?
-
Προσωπικα εμενα μου κανουν. Αλλωστε εδω μιλαμε για Α Μ Α Ξ Α Ρ Α με το Α και οχι για κατι γατακια της Κυριακης χαρα και της Δευτερας λυπη.
-
Δε διακρίνω και πολύ διάθεση για οργάνωση συνάντησης...
Μάλλον θα βρίσκονται σε διακοπές οι περισσότεροι.
-
Δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα μπάνια του λαού για να κανονίσουμε συνάντηση.
Πόσοι είμαστε Αττική για να υπολογίσουμε πόσοι μπορούμε να μαζευτούμε;
-
Δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα μπάνια του λαού για να κανονίσουμε συνάντηση.
Πόσοι είμαστε Αττική για να υπολογίσουμε πόσοι μπορούμε να μαζευτούμε;
Εγώ έχω επιστρέψει
Mazda CX-30