-
@giggs said in Mazda CX-30:
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Πολύ κρίμα....Υπομονή τώρα μεχρι να φτιαχτεί.Φανοπειο πάντως με συνεχή λειτουργία επι δεκαετίες εχει και η Μιατα στη Μεταμόρφωση....Και είναι επίσημο.
Πάντως η μεικτή είναι απαραίτητη .Σκεψου να είχες μπροστινο τρακάρισμα με αισθητήρες κτλ.Υπομονή τι άλλο...μιας κ μιλάμε για φανοποιό θα χρειαστεί επίσημο της Mazda? Μιας κ η ζημιά είναι μόνο λαμαρίνες ξεκουμπωμα κούμπωμα...σκέφτομαι το φανοποιό της περιοχής μου κ ο τύπος είναι καλός. Χάνω κάποια εγγύηση από Mazda? Νομίζω πως όχι...
Γενικά θα πρέπει οι επισκευές να γίνονται σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Επίσης σίγουρα ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής θα έχει συντομότερη πρόσβαση στα ανταλλακτικά που πολύ πιθανό θα αναμένεις από αποθήκη Ευρώπης αν όχι Ιαπωνία
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Πολύ κρίμα....Υπομονή τώρα μεχρι να φτιαχτεί.Φανοπειο πάντως με συνεχή λειτουργία επι δεκαετίες εχει και η Μιατα στη Μεταμόρφωση....Και είναι επίσημο.
Πάντως η μεικτή είναι απαραίτητη .Σκεψου να είχες μπροστινο τρακάρισμα με αισθητήρες κτλ.Υπομονή τι άλλο...μιας κ μιλάμε για φανοποιό θα χρειαστεί επίσημο της Mazda? Μιας κ η ζημιά είναι μόνο λαμαρίνες ξεκουμπωμα κούμπωμα...σκέφτομαι το φανοποιό της περιοχής μου κ ο τύπος είναι καλός. Χάνω κάποια εγγύηση από Mazda? Νομίζω πως όχι...
Γενικά θα πρέπει οι επισκευές να γίνονται σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Επίσης σίγουρα ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής θα έχει συντομότερη πρόσβαση στα ανταλλακτικά που πολύ πιθανό θα αναμένεις από αποθήκη Ευρώπης αν όχι Ιαπωνία
Σέρβις κάνω στον Μανωλογλου...αυτός μάλλον δεν ασχολείται με φανοποιό ,θα ρωτήσω...γνωρίζεις κάποιον Θεσσαλονίκη εξουσιοδοτημενο φανοποιό mazda? Ευχαριστώ
-
Εξουσιοδοτημένο φανοποιείο στην Θεσσαλονίκη εκτός από του Γιαννίρη μπορεί να είναι και του Βροχίδη-Χατζή στο Καλοχώρι.
Σέρβις κάνω στον Μανωλογλου...αυτός μάλλον δεν ασχολείται με φανοποιό ,θα ρωτήσω...γνωρίζεις κάποιον Θεσσαλονίκη εξουσιοδοτημενο φανοποιό mazda? Ευχαριστώ
-
Ο Αμανατίδης στην Παπαφη νομίζω είναι και εξουσιοδοτημένο και έχει και φανοποιειο
-
Πολύ ατυχές το συμβάν. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις με καινούργια αυτοκίνητα εντός εγγύησης, οι αντιπροσωπείες δεν εκτελούν εργασίες φανοποιίας με στοκάρισμα και βαφή. Προχωρούν σε εξολοκλήρου αντικατάσταση με νέα κομμάτια.
Πάρε μια προσφορά πρώτα από την αντιπροσωπεία και μετά από ένα φανοποιείο με καλό όνομα και ανάλογα με τα οικονομικά προχωράς.
-
Καλημέρα σας, Χρόνια Πολλά - Χριστός Ανέστη !
Έχω τοποθετήσει στα τζάμια οδηγού και συνοδηγού μεμβράνες ηλιοπροστασίας.
Το θέμα με την ζέστη από την ηλιακή ακτινοβολία δεν εξαλήfθηκε, αφού λόγω της σχετικά μικρής κλίσης του παρμπρίζ οδηγός και συνοδηγός δέχονται αρκετό ήλιο. Γνωρίζω ότι είναι παράνομο αλλά σκέφτομαι να βάλω μια σχεδόν άχρωμη μεμβράνη για θερμική προστασία σαν την 3M Crystaline CR70.
Προβληματίζομαι όμως για την συμπεριφορά του head up display μετά την εγκατάσταση της μεμβράνης, το έχει "τολμήσει" κανείς; -
Ο βασικός λόγος που δεν έβαλα μεμβράνες είναι ότι έπρεπε να βγουν οι ταπετσαρίες στις πόρτες. Το δικό σου αυτοκίνητο, πως το διαχειρίστηκε ο εγκαταστάτης;
Επίσης στο παρμπρίζ δεν θα έβαζα λογω headup display. Χαρακτηριστικά έχει βγεί ανάκληση σε CX-30 μεξικάνικης παραγωγής καθώς λόγω κατασκευαστικού λάθους του παρμπίζ δεν εμφανίζονται σωστά οι ενδείξεις και προβαίνουν σε αντικατάσταση
-
@stavrosb said in Mazda CX-30:
Καλημέρα σας, Χρόνια Πολλά - Χριστός Ανέστη !
Έχω τοποθετήσει στα τζάμια οδηγού και συνοδηγού μεμβράνες ηλιοπροστασίας.
Το θέμα με την ζέστη από την ηλιακή ακτινοβολία δεν εξαλήfθηκε, αφού λόγω της σχετικά μικρής κλίσης του παρμπρίζ οδηγός και συνοδηγός δέχονται αρκετό ήλιο. Γνωρίζω ότι είναι παράνομο αλλά σκέφτομαι να βάλω μια σχεδόν άχρωμη μεμβράνη για θερμική προστασία σαν την 3M Crystaline CR70.
Προβληματίζομαι όμως για την συμπεριφορά του head up display μετά την εγκατάσταση της μεμβράνης, το έχει "τολμήσει" κανείς;Καλησπερα σας, εχω την ιδια απορια και επισης εαν εχετε κάποιον εγκαταστάτη να συστήσετε από δικη σας εμπειρία.
-
Εγώ έβαλα στο Tucson στην LLumar στο Μαρούσι τις κεραμικές (η καλύτερη τους ποιότητα) στα πλαϊνά και στο πορτ μπαγκάζ. Δεν άνοιξαν πόρτες και το κόστος ήταν 279€.
-
@npapanik said in Mazda CX-30:
Εγώ έβαλα στο Tucson στην LLumar στο Μαρούσι τις κεραμικές (η καλύτερη τους ποιότητα) στα πλαϊνά και στο πορτ μπαγκάζ. Δεν άνοιξαν πόρτες και το κόστος ήταν 279€.
Τους είχα τσεκάρει και εγω, σημαντικο πολυ που δεν ανοίγουν πόρτες. Αλλοι μου λένε οτι οι 3Μ είναι καλύτερες...μπέρδεμα.
-
@jaytee said in Mazda CX-30:
@npapanik said in Mazda CX-30:
Τους είχα τσεκάρει και εγω, σημαντικο πολυ που δεν ανοίγουν πόρτες. Αλλοι μου λένε οτι οι 3Μ είναι καλύτερες...μπέρδεμα.
Στο Swift έχω τις 3M, δεν βλέπω διαφορές...
-
@ivank said in Mazda CX-30:
Εξουσιοδοτημένο φανοποιείο στην Θεσσαλονίκη εκτός από του Γιαννίρη μπορεί να είναι και του Βροχίδη-Χατζή στο Καλοχώρι.
Ο Βροχίδης έχει και Ανατολικά, αν δεν βολεύει το Καλοχώρι. Πάντως ένας καλός φανοποιός μπορεί να αναλάβει, δεν είναι ανάγκη να είναι εξουσιοδοτημένος. Τα ανταλλακτικά έρχονται από την Αυστρία και δεν έχει διαφορά ποιος θα τα παραγγείλει.
-
@realzeus said in Mazda CX-30:
@ivank said in Mazda CX-30:
Ο Βροχίδης έχει και Ανατολικά, αν δεν βολεύει το Καλοχώρι. Πάντως ένας καλός φανοποιός μπορεί να αναλάβει, δεν είναι ανάγκη να είναι εξουσιοδοτημένος. Τα ανταλλακτικά έρχονται από την Αυστρία και δεν έχει διαφορά ποιος θα τα παραγγείλει.
Σε ευχαριστώ πολύ
-
Για το χρώμα και μονο προτείνω mazda. Επίσης μετά μπορείς να τους γκρινιάζεις για το οτιδήποτε.
-
Ο βασικός λόγος που δεν έβαλα μεμβράνες είναι ότι έπρεπε να βγουν οι ταπετσαρίες στις πόρτες. Το δικό σου αυτοκίνητο, πως το διαχειρίστηκε ο εγκαταστάτης;
Επίσης στο παρμπρίζ δεν θα έβαζα λογω headup display. Χαρακτηριστικά έχει βγεί ανάκληση σε CX-30 μεξικάνικης παραγωγής καθώς λόγω κατασκευαστικού λάθους του παρμπίζ δεν εμφανίζονται σωστά οι ενδείξεις και προβαίνουν σε αντικατάσταση
Έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα στην Llumar και δεν χρειάστηκε να βγει τίποτε από τις πόρτες.
-
@stavrosb said in Mazda CX-30:
Έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα στην Llumar και δεν χρειάστηκε να βγει τίποτε από τις πόρτες.
Δεν ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα. π.χ. σε Qashqai J10 στην llumar είχαν ξεκουμπώσει την ταπετσαρία σε όλες τις πόρτες, όπως και σε Renegade στον Γιαννικέλη. Να σημειώσω ότι όταν τον είχα ρωτήσει μου είχε απαντήσει ειλικρινά ότι δεν ήξερε και θα το έψαχνε όπου πράγματι μου τηλεφώνησε και είπε οτι πρέπει να βγούν οι ταπετσαρίες. Δες παρακάτω σε MAZDA 3 στις ΗΠΑ
-
To φως στο ντουλαπάκι δουλεύει μόνο αν είναι ανοιχτά τα εξωτερικά φώτα?
-
To φως στο ντουλαπάκι δουλεύει μόνο αν είναι ανοιχτά τα εξωτερικά φώτα?
Επιβεβαιώνω. Όταν έκλεισα τα φώτα, έσβησε και το φωτάκια.
-
Εγω τόσο καιρο νόμιζα οτι δεν ειχε....
Δεν ειναι και τ΄σο πρακτικό. -
Εγω τόσο καιρο νόμιζα οτι δεν ειχε....
Δεν ειναι και τ΄σο πρακτικό.Συμφωνώ.
Γενικά με τον εσωτερικό φωτισμό δεν έχουν ασχοηθεί ιδαίτερα.
Δεν πειράζει. Άλλα είναι τα προτερήματα
Mazda CX-30