-
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
@jkosmis said in Mazda CX-30:
Για σε όλους, είναι το πρώτο post μου και αφού κάθισα και διάβασα όλα τα posts και αφού το είδα και live είμαι έτοιμος να το παραγγείλω.
Ενδιαφέρομαι για το homura (186hp), όπως είναι στην φωτογραφία (polymetal χρώμα και μαύρη ζάντα), με αυτόματο κιβώτιο.
Έχω 21 χρόνια το 307 με αυτόματο κιβώτιο και λόγω ηλικίας θα συνεχίσω στην τεμπελιά μου.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω αν έχει μεγάλες διαφορές σε εξοπλισμό από GT plus?Το GT-plus έχει επιπλέον
-
Προβολείς LED με δυνατότητα τμηματικής προσαρμογής (εκλπηκτικά την νύχτα)
-
Φώτα ημέρα LED
-
Αποπάγωση υαλοκαθαριστήρων
-
Θερμαινόμενο τιμόνι
Δεν βλέπω κάποιο λόγο για τα παραπάνω χρήματα αυτής της έκδοσης.
-
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
@lap said in Mazda CX-30:
Πόσο κοστίζει η Χαμουρα;
Στα Ιαπωνικά homura σημαίνει φλόγα.
Περίπου 1000 € λιγότερα από το GT+
-
Μάλλον αξίζουν λόγω των led.
Να βλέπεις κάποιο αλλο Cx30 να έχει led και να λες "Α! την παλιοχαμουρα" δεν έχει led, δεν λέει.
-
Θα ήταν καλό να οδηγήσεις και το χειροκίνητο πριν προχωρήσεις στην αγορά.
Εγώ πήγα για αυτόματο και έφυγα με το χειροκίνητο. -
@ivank said in Mazda CX-30:
Εγώ πήγα για αυτόματο και έφυγα με το χειροκίνητο.Ό,τι και να πάρει, ευτυχισμένος θα φύγει. Εγώ πήγα για χειροκίνητο και έφυγα με αυτόματο (λόγο διαθεσιμότητας), αλλά όσο περνάει ο καιρός και πιο ευχαριστημένος είμαι.
-
Εγώ πήγα για αυτόματο και έφυγα με το χειροκίνητο.Να χαίρεσαι το αμάξι σου, αλλά δεν σημαίνει πως όλοι που πάνε για μαλλί θα φύγουν κουρεμένοι...
-
@piliourits said in Mazda CX-30:
Εγώ πήγα για αυτόματο και έφυγα με το χειροκίνητο.Να χαίρεσαι το αμάξι σου, αλλά δεν σημαίνει πως όλοι που πάνε για μαλλί θα φύγουν κουρεμένοι...
Αυτό έλειπε...!!!
Ότι του ταιριάζει του καθενός.
Γι αυτό είπα να οδηγήσει και τα δύο. -
Συμφωνώ μαζί σας για τα led ημέρας, και οτι το χειροκίνητο σασμάν είναι φοβερό.
Έχω συνηθίσει εδώ και 25 χρόνια το αυτόματο οπότε δεν τα αλλάζω και τώρα που πλησιάζω και τα 60. Ο λόγος που θα επιλέξω το homura είναι οι μαύρες ζάντες του,
και θα επιλέξω αυτό όπως φαίνεται στο link:
https://www.mazda.gr/μοντέλα/mazda-cx-30/homura -
Έχω συνηθίσει εδώ και 25 χρόνια το αυτόματο οπότε δεν τα αλλάζω και τώρα που πλησιάζω και τα 60. Ο λόγος που θα επιλέξω το homura είναι οι μαύρες ζάντες του,
https://www.mazda.gr/μοντέλα/mazda-cx-30/homuraΌποιο κι αν επιλέξεις, είναι πανέμορφο.
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
https://www.mazda.gr/μοντέλα/mazda-cx-30/homuraΌποιο κι αν επιλέξεις, είναι πανέμορφο.
Συμφωνώ !!!
-
@ggab said in Mazda CX-30:
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Για σε όλους, είναι το πρώτο post μου και αφού κάθισα και διάβασα όλα τα posts και αφού το είδα και live είμαι έτοιμος να το παραγγείλω.
Ενδιαφέρομαι για το homura (186hp), όπως είναι στην φωτογραφία (polymetal χρώμα και μαύρη ζάντα), με αυτόματο κιβώτιο.
Έχω 21 χρόνια το 307 με αυτόματο κιβώτιο και λόγω ηλικίας θα συνεχίσω στην τεμπελιά μου.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω αν έχει μεγάλες διαφορές σε εξοπλισμό από GT plus?Το GT-plus έχει επιπλέον
-
Προβολείς LED με δυνατότητα τμηματικής προσαρμογής (εκλπηκτικά την νύχτα)
-
Φώτα ημέρα LED
-
Αποπάγωση υαλοκαθαριστήρων
-
Θερμαινόμενο τιμόνι
Δεν βλέπω κάποιο λόγο για τα παραπάνω χρήματα αυτής της έκδοσης.
Μόνο τα φώτα, αξίζουν
-
-
Θέλω να ρωτήσω: 1. Για τους προβολείς LED με δυνατότητα τμηματικής προσαρμογής, πως λειτουργούν ?
Δεν νομίζω να είναι η αλλαγή σκάλας από μεγάλη σε μεσαία.- Οι προβολείς στρίβουν μαζί με το τιμόνι?
-
Θέλω να ρωτήσω: 1. Για τους προβολείς LED με δυνατότητα τμηματικής προσαρμογής, πως λειτουργούν ?
Δεν νομίζω να είναι η αλλαγή σκάλας από μεγάλη σε μεσαία.- Οι προβολείς στρίβουν μαζί με το τιμόνι?
-
Πρώτο service σήμερα.10 μήνες ,19000km.Ολα καλά.
-
Ευχαριστώ, θα έπρεπε εσύ να είσαι πωλητής !!!!!
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
ποσο πηγε αν επιτρεπεται?
-
@clockwork21r said in Mazda CX-30:
ποσο πηγε αν επιτρεπεται?
Είναι leasing δε πληρωσα κάτι εγώ.
-
@giggs said in Mazda CX-30:
@mastoras78 said in Mazda CX-30:
Και στο 500 και στο cx30 που εχουν πίσω εργοστασιακά φιμέ ,είναι αισθητή η διαφορά στη μείωση της ζέστης σε σχέση με τα μπροστά.
UV εντωμεταξύ κόβουν όλα τα τζάμια.
Δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι καμία παπάτζα αυτών που τοποθετούν μεμβράνες...Ευχαριστώ πολύ παίδες...ήθελα έτσι την γνώμη σας...οπότε δεν τα αγγίζω.
Κ μια τελευταία απορία που έτσι με τρώει κ θα την ρωτήσω....σχετικά με κεραμική επίστρωση έχει κάποιος εμπειρία...αξίζει το εγχείρημα? Εχώ διαβάσει θετικά κ αρνητικά σχόλια. Εμένα μου είπαν 300 ευρώ για 3 χρόνια προστασίας από διαβρωσεις, από αράχνες, από ρύπους με την προϋπόθεση βέβαια κάθε εξάμηνο να περνάω μια απλή επίστρωση κεριού για να κλείνουν οι πόροι...έχει λοιπόν κάποιος φίλος εμπειρία...η μήπως μια επανάληψη κάθε τόσο με απλό κερί είναι αρκετό?
300 ευρώ στην αντιπροσωπεία σου είπανε? Τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν είναι ακριβώς έτσι. Ίσως στα μετέφεραν λάθος
Οχι στην αντιπροσωπεία...σε συνεργείο που ασχολείται ασχολείται με κερωματα μεμβρανες...έχει κ καλές κριτικές
σε ποιο, αν επιτρεπεται?
-
@clockwork21r said in Mazda CX-30:
@mastoras78 said in Mazda CX-30:
Και στο 500 και στο cx30 που εχουν πίσω εργοστασιακά φιμέ ,είναι αισθητή η διαφορά στη μείωση της ζέστης σε σχέση με τα μπροστά.
UV εντωμεταξύ κόβουν όλα τα τζάμια.
Δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι καμία παπάτζα αυτών που τοποθετούν μεμβράνες...Ευχαριστώ πολύ παίδες...ήθελα έτσι την γνώμη σας...οπότε δεν τα αγγίζω.
Κ μια τελευταία απορία που έτσι με τρώει κ θα την ρωτήσω....σχετικά με κεραμική επίστρωση έχει κάποιος εμπειρία...αξίζει το εγχείρημα? Εχώ διαβάσει θετικά κ αρνητικά σχόλια. Εμένα μου είπαν 300 ευρώ για 3 χρόνια προστασίας από διαβρωσεις, από αράχνες, από ρύπους με την προϋπόθεση βέβαια κάθε εξάμηνο να περνάω μια απλή επίστρωση κεριού για να κλείνουν οι πόροι...έχει λοιπόν κάποιος φίλος εμπειρία...η μήπως μια επανάληψη κάθε τόσο με απλό κερί είναι αρκετό?
300 ευρώ στην αντιπροσωπεία σου είπανε? Τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν είναι ακριβώς έτσι. Ίσως στα μετέφεραν λάθος
Οχι στην αντιπροσωπεία...σε συνεργείο που ασχολείται ασχολείται με κερωματα μεμβρανες...έχει κ καλές κριτικές
σε ποιο, αν επιτρεπεται?
Πτολεμαΐδα...αν είσαι κοντά κ χρειάζεσαι κάτι παραπάνω πες μου
Mazda CX-30