-
@giggs said in Mazda CX-30:
@mastoras78 said in Mazda CX-30:
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Και στο 500 και στο cx30 που εχουν πίσω εργοστασιακά φιμέ ,είναι αισθητή η διαφορά στη μείωση της ζέστης σε σχέση με τα μπροστά.
UV εντωμεταξύ κόβουν όλα τα τζάμια.
Δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι καμία παπάτζα αυτών που τοποθετούν μεμβράνες...Ευχαριστώ πολύ παίδες...ήθελα έτσι την γνώμη σας...οπότε δεν τα αγγίζω.
Κ μια τελευταία απορία που έτσι με τρώει κ θα την ρωτήσω....σχετικά με κεραμική επίστρωση έχει κάποιος εμπειρία...αξίζει το εγχείρημα? Εχώ διαβάσει θετικά κ αρνητικά σχόλια. Εμένα μου είπαν 300 ευρώ για 3 χρόνια προστασίας από διαβρωσεις, από αράχνες, από ρύπους με την προϋπόθεση βέβαια κάθε εξάμηνο να περνάω μια απλή επίστρωση κεριού για να κλείνουν οι πόροι...έχει λοιπόν κάποιος φίλος εμπειρία...η μήπως μια επανάληψη κάθε τόσο με απλό κερί είναι αρκετό?
300 ευρώ στην αντιπροσωπεία σου είπανε? Τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν είναι ακριβώς έτσι. Ίσως στα μετέφεραν λάθος
Οχι στην αντιπροσωπεία...σε συνεργείο που ασχολείται ασχολείται με κερωματα μεμβρανες...έχει κ καλές κριτικές
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο ώστε να έχεις σωστή πληροφόρηση
https://canadiangearhead.com/paint-protection-ceramic-coating-worth-it/
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Και στο 500 και στο cx30 που εχουν πίσω εργοστασιακά φιμέ ,είναι αισθητή η διαφορά στη μείωση της ζέστης σε σχέση με τα μπροστά.
UV εντωμεταξύ κόβουν όλα τα τζάμια.
Δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι καμία παπάτζα αυτών που τοποθετούν μεμβράνες...Ευχαριστώ πολύ παίδες...ήθελα έτσι την γνώμη σας...οπότε δεν τα αγγίζω.
Κ μια τελευταία απορία που έτσι με τρώει κ θα την ρωτήσω....σχετικά με κεραμική επίστρωση έχει κάποιος εμπειρία...αξίζει το εγχείρημα? Εχώ διαβάσει θετικά κ αρνητικά σχόλια. Εμένα μου είπαν 300 ευρώ για 3 χρόνια προστασίας από διαβρωσεις, από αράχνες, από ρύπους με την προϋπόθεση βέβαια κάθε εξάμηνο να περνάω μια απλή επίστρωση κεριού για να κλείνουν οι πόροι...έχει λοιπόν κάποιος φίλος εμπειρία...η μήπως μια επανάληψη κάθε τόσο με απλό κερί είναι αρκετό?
300 ευρώ στην αντιπροσωπεία σου είπανε? Τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν είναι ακριβώς έτσι. Ίσως στα μετέφεραν λάθος
Οχι στην αντιπροσωπεία...σε συνεργείο που ασχολείται ασχολείται με κερωματα μεμβρανες...έχει κ καλές κριτικές
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο ώστε να έχεις σωστή πληροφόρηση
https://canadiangearhead.com/paint-protection-ceramic-coating-worth-it/
Κατατοπιστικος
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Εγώ έβαλα μόνο μπροστά. Δεν χρειάστηκε να βγει τίποτα.
Για το παμπριζ, την ίδια αίσθηση έχω κι εγώ.... κάπου διάβασα ότι ίσως φταίει η κλίση του...Σε ποιο κατάστημα;
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Για το παμπριζ, την ίδια αίσθηση έχω κι εγώ.... κάπου διάβασα ότι ίσως φταίει η κλίση του...Σε ποιο κατάστημα;
Ξάνθη μένω..
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Ξάνθη μένω..
Μακριά αλλά όμορφη!
-
15πενθημερο άδειας και επισκέφθηκα γονείς και φίλους στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα.
Αισίως έφτασα τα 6.000χλμ με την Μάζνταρα.
Στον γυρισμό την Παρασκευή από Θεσσαλονίκη για Ξάνθη , στις στροφές της Καβάλας, είπα να το ζόρισω λίγο καθώς πλέον έχει στρώσει ο κινητήρας.
Μου άρεσε πολύ η αίσθηση, το τιμόνι, το πάτημα και το κράτημα για τα δεδομένα του αυτοκινήτου.Η κατανάλωση επίσης μου φάνηκε μια χαρά...
222χλμ
2 ώρες
6.7λιτρα
Άσχετο
Είμαι Λήμνο, πρώτη φορά έρχομαι... υπέροχο νησί
το προτείνω σε όποιον γυρνάει η βρεθεί προς τα βόρεια
-
Άσχετο
Ωραίο νησί, αλλά όχι για θητεία στο ραντάρ το 6μηνο Δεκ-Ιουν. ...
-
το προτείνω σε όποιον γυρνάει η βρεθεί προς τα βόρειαΠήγα πέρσι 1η φορά και έχω κλείσει και για φέτος! Δεν είναι σαν τις Κυκλάδες, αλλά έχει την ομορφιά του και οι τιμές είναι εξαιρετικές, τα μισά από Κυκλάδες! Εαν είσαι από Βόρεια είναι no brainer.
Η παραλία ποια είναι στην φώτο?
-
@fanis75 said in Mazda CX-30:
το προτείνω σε όποιον γυρνάει η βρεθεί προς τα βόρειαΠήγα πέρσι 1η φορά και έχω κλείσει και για φέτος! Δεν είναι σαν τις Κυκλάδες, αλλά έχει την ομορφιά του και οι τιμές είναι εξαιρετικές, τα μισά από Κυκλάδες! Εαν είσαι από Βόρεια είναι no brainer.
Η παραλία ποια είναι στην φώτο?
Αγ. Ιωάννης βόρεια της Μύρινας
-
15πενθημερο άδειας και επισκέφθηκα γονείς και φίλους στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα.
Αισίως έφτασα τα 6.000χλμ με την Μάζνταρα.
Στον γυρισμό την Παρασκευή από Θεσσαλονίκη για Ξάνθη , στις στροφές της Καβάλας, είπα να το ζόρισω λίγο καθώς πλέον έχει στρώσει ο κινητήρας.
Μου άρεσε πολύ η αίσθηση, το τιμόνι, το πάτημα και το κράτημα για τα δεδομένα του αυτοκινήτου.Η κατανάλωση επίσης μου φάνηκε μια χαρά...
222χλμ
2 ώρες
6.7λιτρα
Άσχετο
Ωραία τα νησιά και οι εκδρομές, αλλά και καμμιά λεπτομέρεια οδηγική θα ήταν ωράια (πχ ταχύτητες, πάτηματα κτλ).
Αντε σε καμμιά εβδομάδα παραλαμβάνουμε και απολαμβάνουμε και εμείς -
Με το καλό να παραλάβεις. Τι έχεις παραγγείλει;
Ανέφερα ότι με ικανοποίησε και με το παραπάνω σε διαδρομή με ανηφόρες κατηφόρες και στροφές... -
το παραπάνω σε διαδρομή με ανηφόρες
Machine grey AT gt plus. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι που διαβάζω σε διάφορα reviews για την πρόσφυση οτι εαν το ζορίσεις χάνεται σχετικά εύκολα. Ξέρω οτι δεν είναι φτιαγμενο για λιώσιμο, απλά το όριο αυτό είναι σχετικά χαμηλά ή φυσιολογικά;
-
Με το καλό να παραλάβεις. Τι έχεις παραγγείλει;
Ανέφερα ότι με ικανοποίησε και με το παραπάνω σε διαδρομή με ανηφόρες κατηφόρες και στροφές...πραγματι εκει ειναι και η δυναμη του. τα μαλακα πλαστικα τωρα, κλάιν.
εγω θα το ηθελα και δυνατοτερο, ειναι που ειμαι επηρεασμενος απο τον κολλητο μου με το megusta στο περιστερι που αναπαλαιωνει ρο χι εφτα μπατμομπάιλ που παει το λωκο του.... -
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Machine grey AT gt plus. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι που διαβάζω σε διάφορα reviews για την πρόσφυση οτι εαν το ζορίσεις χάνεται σχετικά εύκολα. Ξέρω οτι δεν είναι φτιαγμενο για λιώσιμο, απλά το όριο αυτό είναι σχετικά χαμηλά ή φυσιολογικά;
Χαμηλά, για αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο και 180 άλογα.
Ρε παιδιά... Οι υπόλοιποι με 80-90 άλογα και 800-900 κιλά αμάξωμα άντε να κάψουμε 1με 1,5 λίτρο λιγότερο.
Τι ρωτάτε και εσείς; -
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί κάποιος σχετικά χαμηλά, γιατί εξαρτάται τι έχει οδηγήσει, τι εμπειρία έχει... εγώ δεν έχω αλλάξει πολλά αυτοκίνητα.....
αλλά όταν το ζορισα το ευχαριστήθηκα
ο γάτος πάντως είναι καλό κριτήριο -
προσπαθώ αρκετό καιρό να καταλάβω εάν είναι καλύτερο να μπαίνει η νεκρά σε ένα φανάρι (ή οποιαδήποτε ολιγόλεπτη αλλά συχνή στάση) ή να παραμένει το D με φρένο. Οι γνώμες στο δίκτυο κυριολεκτικά διίστανται. Υπάρχει κάποια άποψη;
-
Εαν είναι αυτόματο με μετατροπέα εγώ αυτό που ξέρω είναι να μείνεις στο d . Διοτι το να το βάλεις στο N το φθηρεις περισσότερο.
Το αντίθετο στα ημιαυτοματα κιβώτια
-
@lap said in Mazda CX-30:
Εαν είναι αυτόματο με μετατροπέα εγώ αυτό που ξέρω είναι να μείνεις στο d . Διοτι το να το βάλεις στο N το φθηρεις περισσότερο.
Το αντίθετο στα ημιαυτοματα κιβώτια
ημιαυτοματα εννοεις διπλου συμπλεκτη και ρομποτιζε
-
προσπαθώ αρκετό καιρό να καταλάβω εάν είναι καλύτερο να μπαίνει η νεκρά σε ένα φανάρι (ή οποιαδήποτε ολιγόλεπτη αλλά συχνή στάση) ή να παραμένει το D με φρένο. Οι γνώμες στο δίκτυο κυριολεκτικά διίστανται. Υπάρχει κάποια άποψη;
εαν εχεις aisin δεν εχει σημασια
https://www.sae.org/publications/technical-papers/content/960428/ -
Ναι, σωστά. Αν και στα διπλού συμπλέκτη μπαίνουν συνήθως μόνα τους σε νεκρά.
Στα ημιαυτοματα δεν μπαίνουν όλα και πρέπει να τα βάλεις εσύ στο Ν
Mazda CX-30